کییف ۳ ماه دیگر تمام خواهد شد - @mrtahlilgar.mp3
10M
🔗 کییف ۳ ماه دیگر تمام خواهد شد؟ / زلنسکی: سال بعد نظم دنیا از بین خواهد رفت/ آمریکا: دیگر پول برای اوکراین نداریم!
🎙 کییف ۳ ماه دیگر به پایان خط خواهد رسید؟ / زلنسکی میگوید من باید خرج و مخارج بازنشستهها و حقوق مردم را بدهم و سلاح به دردم نمیخورد و پول نقد میخواهم. از طرفی آمریکا با تامین پول موافق نیستند. زلنسکی: روس ها فهمیده اند سال بعد نظم دنیا فرو می پاشد....
36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 کییف ۳ ماه دیگر تمام خواهد شد؟ / زلنسکی: سال بعد نظم دنیا از بین خواهد رفت/ آمریکا: دیگر پول برای اوکراین نداریم!
🎥 کییف ۳ ماه دیگر به پایان خط خواهد رسید؟ / زلنسکی میگوید من باید خرج و مخارج بازنشستهها و حقوق مردم را بدهم و سلاح به دردم نمیخورد و پول نقد میخواهم. از طرفی آمریکا با تامین پول موافق نیستند. زلنسکی: روس ها فهمیده اند سال بعد نظم دنیا فرو می پاشد....
- ناشناس.mp3
2.96M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 صحنه ی عجیبی ست؛
کودک ایستاده غذا برای خانه ببرد، غذا به اتمام رسیده
کودکان دیگر هر کدام کمی برایش از غذایی که تهیه کرده اند میریزند دست خالی خانه نرود....
کاش خدا قلب ما را اینگونه برای همدلی با یکدیگر بزرگ کند....
طبق گزارش سازمان ملل در پی حمله رژیم صهیونسیتی به جنوب، نیمی از مردم غزه در گرسنگی سر میبرند. ۹ نفر از ۱۰ نفر در شمال غزه دیگر به طور روزانه غذا نمیخورند
🔻 دو نقشه که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته است
در نقشه ی اول محل پایگاه های آمریکا که در 70 روز اخیر شاهد 98 حمله ی مقاومت بوده است را مشاهده میکنید.
اما توضیح نقشه دوم: مسیر زمینی که امارات و عربستان و اردن باز کرده اند تا همزمان با محاصره ی رژیم صهیونیستی توسط یمن، امکانات را از خاک خود به فلسطین برسانند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بازم رسوا کردن صهیون توسط این بلاگر
جنایتاکارترین مردم تاریخ بشریت اسرائیلی های اشغالگر هستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 کاربر باکو: به ما میگویند در ایران به زبان مادری تحصیل نمیکنند، خب مگر من اینجا دارم به زبان مادری تحصیل میکنم؟ 90 درصد زبان ما اینجا روسی است. فارسی که از روسی بهتر است. آذربایجان متعلق به ایران است. آنجا بنزین و برق و پزشکی ارزان است و آنها مثل گل زندگی میکنند....
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️نقل حادثه هتک حرمت خانه «حضرت زهرا» (علیها السلام) توسط «عمر» از سوی برخی «علمای اهل سنت»
💠«طبری»
🔹«محمد بن جرير طبرى» (م۳۱۰) در کتاب تاريخ خود رويداد #هتكحرمتخانهوحى را چنين بيان مى كند: «أتى عُمَرُ بنُ الْخَطّابِ مَنْزِلَ عَليٍّ وَ فيهِ طَلْحَةٌ وَ الزُّبَيْرُ وَ رِجالٌ مِنَ الْمُهاجِرِينَ، فَقالَ وَاللهِ لاَحْرِقَنَّ عَلَيْكُمْ أَوْ لَتَخْرُجَنَّ إلى الْبَيْعَةِ، فَخَرَج عَلَيْهِ الزُّبيرُ مُصْلِتاً بِالسَّيْفِ فَعَثَرَ فَسَقَطَ السَّيْفُ مِنْ يَدِهِ، فَوَثَبُوا عَلَيْهِ فَأَخَذُوهُ»؛ [۱] (#عمر_بن_خطّاب به خانه #على (ع) آمد در حالى كه گروهى از مهاجران در آنجا گرد آمده بودند. وى رو به آنان كرد و گفت: به خدا سوگند #خانه را به #آتش میكشم مگر اينكه براى #بيعت بيرون بياييد. زبير از خانه بيرون آمد در حالى كه شمشير كشيده بود، ناگهان پاى او لغزيد، شمشير از دستش افتاد و ديگران بر او هجوم آوردند و او را گرفتند).
🔹اين بخش از تاريخ حاكى از آن است كه #اخذ_بيعت براى #خليفه با #تهديد و #ارعاب صورت مى پذيرفت، امّا اينكه اينگونه بيعت چه ارزشى دارد؟ قضاوت آن با خوانندگان است.
💠«بلاذری»
🔹«احمدبنيحيىجابربغدادىبلاذری» (م۲۷۰) نويسنده معروف اهل سنت و صاحب تاريخ بزرگ، اين رويداد تاريخى را در كتاب «انساب الاشراف» به نحو ياد شده در زير نقل مى كند. «إِنَّ أَبابَكر أَرْسَلَ إلى عَليٍّ يُريدُ الْبَيْعَةَ فَلَمْ يُبايِعْ، فَجاءَ عُمَرُ وَ مَعَهُ فَتيلة! فَتَلَقَتْهُ فاطِمَةَ عَلَى الْبابِ. فَقالَتْ فاطِمَةُ: يَابْنَ الْخَطّاب، أَتَراكَ مُحْرِقاً عَليَّ بابي؟ قالَ: نَعَمْ، وَ ذلِكَ أَقْوى فيما جاءَ بِهِ اَبُوكِ...»؛ [۲] (#ابوبكر به دنبال #على (ع) فرستاد تا #بيعت كند؛ ولى #على (ع) از بيعت امتناع ورزيد. سپس #عمر همراه با #فتيله [آتش زا] حركت كرد، و با #فاطمه (س) در مقابل خانه روبه رو شد، #فاطمه (س) گفت: اى فرزند خطاب، مى بينم درصدد #سوزاندن_خانه من هستى؟! #عمر گفت: بلى، اين كار كمك به چيزى است كه پدرت براى آن مبعوث شده است!).
💠«ابن عبد ربه»
🔹شهاب الدين احمد معروف به «ابن عبد ربه اندلسى» مؤلف كتاب «العقد الفريد» (م۴۶۳) در كتاب خود بحثى مشروح درباره تاريخ سقيفه آورده است. وى تحت عنوان كسانى كه از بيعت «ابى بكر» تخلف جستند، مى نويسد:
🔹«فَأمّا عَليٌّ وَ الْعَبّاسُ وَ الزُّبَيرُ فَقَعَدُوا فِي بَيْتِ فاطِمَةَ حَتّى بَعَثَ إِلَيْهِمْ أَبُوبَكْرُ، عُمَرَ بْنَ الْخَطّابِ لِيُخْرِجَهُمْ مِنْ بَيْتِ فاطِمَةَ وَ قالَ لَهُ: إنْ أَبَوْا فَقاتِلْهُمْ، فَأَقْبَلَ بِقَبَس مِنْ نار أَنْ يُضرِمَ عَلَيْهِمُ الدّارَ، فَلَقِيَتْهُ فاطِمَةُ فَقالَ: يا ابْنَ الْخَطّابِ أَجِئْتَ لِتَحْرِقَ دارَنا؟! قالَ: نِعَمْ، أوْ تَدْخُلُوا فيما دَخَلَتْ فيهِ الأُمَّةُ!»؛ [۳] (#على (ع) و عباس و زبير در خانه فاطمه (س) نشسته بودند كه #ابوبكر #عمربنخطّاب را فرستاد تا آنان را از خانه #فاطمه (س) بيرون كند و به او گفت: اگر بيرون نيامدند، با آنان نبرد كن! #عمربنخطّاب با مقدارى #آتش به سوى #خانه_فاطمه (س) رهسپار شد تا خانه را بسوزاند، ناگاه با #فاطمه (س) روبه رو شد. دختر پيامبر گفت: اى #فرزند_خطاب آمده اى #خانه ما را بسوزانى؟ او در پاسخ گفت: بلى مگر اينكه در آنچه امّت وارد شدند، شما نيز وارد شويد!).
🔹او همچنین از «عبدالرحمن بن عوف» نقل مى كند: «من در بيمارى ابى بكر بر او وارد شدم تا از او عيادت كنم، او گفت: آرزو میکنم كه اى كاش سه چيز را انجام نمیدادم و يكى از آن سه چيز اين است: «وَدَدْتُ أنّي لَمْ أكْشِفُ بَيْتَ فاطِمَةَ عَنْ شيء وَ إنْ كانُوا أَغْلَقُوهُ عَلَى الْحَرْبِ»؛ [۴] (اى كاش #خانه_فاطمه (س) را نمى گشودم، هرچند آنان براى نبرد درِ خانه را بسته بودند).
💠«ذهبی»
🔹ذهبى در كتاب «ميزان الاعتدال» از «محمّد بن احمد كوفى حافظ» نقل ميكند كه در محضر «احمد بن محمّد» معروف به «ابن ابى دارم»، محدّث كوفى (م۳۵۷)، اين خبر خوانده شد: «إنّ عُمَرَ رَفَسَ فاطِمَةَ حَتّى أسْقَطَتْ بِمُحْسِن»؛ [۵] (#عمر لگدى بر #فاطمه (س) زد و او فرزندى كه در رحم به نام #محسن داشت سقط كرد!).
پی نوشتها؛
[۱] تاريخ الأمم والملوك (تاریخ طبری)، الطبری، محمدبن جرير، دارالتراث، ۱۳۸۷ق، چ۲، ج۳، ص۲۰۲
[۲] كتاب جمل من انساب الأشراف، البلاذرى، دارالفكر، ۱۴۱۷ق، چ۱، ج۱، ص۵۸۶
[۳] العقد الفريد، ابن عبد ربه الأندلسي، دارالكتب العلمية، ۱۴۰۴ق، چ۱ اول، ج۵، ص۱۳
[۴] همان، ص۲۱
[۵] ميزان الاعتدال فی نقدالرجال، الذهبی، دارالكتب العلمية، ۱۹۹۵م، ج۱، ص۲۸۳، ش۵۵۱
پيام امام اميرالمومنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دارالكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۸۶ش، چ۱، ج۸، ص ۴۴ تا ۵۱
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#حضرت_فاطمه
⭕️مادر من از مادر حضرت موسی علیه السلام افضل است
🔹یک وقت مرحوم آقا سید مرتضی کشمیری دید عدهای میخواهند داخل یکی از حجرههای مسجد کوفه شوند، ولی درب آن قفل است و کلید در دستشان نیست، و با هم صحبت میکنند که اگر کسی نام مادر حضرت موسی علیه السلام را بگوید: قفل باز میشود. ایشان نزدیک آمد و فرمود: مادر من از مادر موسی علیهالسلام افضل است و گفت: یا #فاطمه (سلام الله علیها) و دست برد و قفل را بدون کلید باز کرد!
🔹البته ما چنین کاری را نمیکنیم ـ هرچند به عظمت و برتری #حضرت_زهرا علیها السلام بر تمام زنان یقین داریم ـ چرا که شرمنده می شویم. اگر خدا #بصیرت ندهد انسان از قبیل «أُوْلَئک کالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ؛ [۱] آنان همانند چارپایان هستند، بلکه از آنها نیز گمراهترند» میشود. با اینکه این همه عجایب و غرایب و کرامات از علما ظاهر شده، به گونهای که گویا ما خودِ آنها (ائمه) را دیدهایم، ولی هیچ در ما اثر نمیکند.
پی نوشت؛
[۱] قرآن کریم، سوره اعراف، آیه ۱۷۹
📕در محضر بهجت، ج۱، ص ۲۴۰
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️داستان «فدك» چيست؟
🔹#فدك، يكى از دهكده هاى آباد #اطراف_مدينه در حدود ۱۴۰ كيلومترى نزديك خيبر بود كه در سال هفتم هجرت كه قلعه هاى خيبر يكى پس از ديگرى در برابر رزمندگان اسلام سقوط كرد و قدرت مركزى #يهود درهم شكست #ساكنان_فدك از درِ صلح و تسليم در برابر #پيامبر_اكرم (صلى الله عليه و آله) درآمدند و نيمى از زمين و #باغهاى خود را به آن حضرت #واگذار كردند، و نيم ديگرى را براى خود نگه داشتند و در عين حال كشاورزىِ سهم پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله) را نيز بر عهده گرفتند و در برابر زحمات شان حقى از آنان مى بردند.
🔹با توجه به آيه «فيىء»، اين #زمين مخصوص #پيغمبرگرامىاسلام (صلى الله عليه و آله) بود و حضرت مىتوانست در مورد خودش يا مصارف ديگرى كه در «آيه ۷ سوره حشر» اشاره شده مصرف كند، لذا #رسول_اکرم (صلى الله عليه و آله) آن را به دخترش #فاطمه (سلام الله علیها) بخشيد، و اين سخنى است كه بسيارى از #مورخان و #مفسران شيعه و اهل سنت به آن تصريح كردهاند؛ از جمله در تفسير «الدر المنثور» از ابن عباس نقل شده هنگامى كه آيه «وَ آتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ» [۱] نازل شد #رسول_خدا (صلى الله عليه و آله) #فدك را به #فاطمه (سلام الله علیها) بخشيد: «اَقْطَعَ رَسُولُ اللهِ فَاطِمَةَ فَدَكاً». [۲]
🔹در كتاب «كنز العمال» كه در حاشيه «مسند احمد» آمده در مسأله صله رحم از ابوسعيد خدرى نقل شده هنگامى كه آيه فوق نازل شد #پيامبر_اكرم (صلى الله عليه و آله)، #فاطمه (عليها السلام) را خواست و فرمود: «يَا فَاطِمَةُ لَكَ فَدَكٌ»؛ (اى #فاطمه! #فدك از آن تو است). [۳] حاكم نيشابورى نيز در تاريخش همين معنى را آورده است. [۴] ابن ابى الحديد نيز در «شرح نهج البلاغه»، داستان #فدك را به طور مشروح ذكر كرده [۵] و همچنين كتب فراوان ديگر.
ولى بعد از #پيامبر_اكرم (صلى الله عليه و آله) كسانى كه وجود اين #قدرت_اقتصادى را در دست #همسرامامعلی (عليه السلام)، #مزاحم قدرت سياسى خود مىديدند و تصميم داشتند #يارانامامعلی (عليه السلام) را از هر نظر منزوى كنند، به بهانه حديث جعلی «نحن معاشر الانبياء لانورث» آن را مصادره كردند،
🔹و با اينكه #حضرت_فاطمه (عليها السلام) رسماً #متصرف آن بود، و كسى از «ذو اليد» (کسی که متصرف چیزی است) مطالبه شاهد و بينه نميكند، از او شاهد خواستند، #حضرت_زهرا (عليها السلام) نيز اقامه شهود كرد كه #پيغمبر_اكرم (صلى الله عليه و آله) شخصاً #فدك را به او بخشيده، اما با اين همه اعتنا نكردند و آن را سالها در تصرف خود قرار دادند. در دوران هاى بعد، هر يك از خلفا كه مىخواست تمايلى به اهل بيت (عليهم السلام) نشان دهد #فدك را به آنها باز مىگرداند، اما چيزى نمىگذشت كه ديگرى آن را مجدداً مصادره مىكرد! و اين عمل بارها در زمان خلفاى «بنى اميه» و «بنى عباس» تكرار شد.
🔹داستان #فدك و حوادث گوناگونى كه در رابطه با آن در صدر اسلام و دورانهاى بعد روى داد از دردناكترين و #غمانگيزترين و در عين حال عبرتانگيزترين فرازهاى #تاريخ_اسلام است كه مستقلاً بايد مورد بحث و بررسى دقيق قرار گيرد تا از حوادث مختلف اسلام پرده برداری شود. قابل توجه اينكه محدث اهل سنت، مسلم بن حجاج نيشابورى در كتاب معروفش «صحيح مسلم» داستان مطالبه #حضرت_فاطمه (عليها السلام) فدك را از خليفه اول مشروحاً آورده و از عايشه نقل مىكند كه: «بعد از امتناع خليفه از تحويل دادن فدك، #فاطمه (عليها السلام) از او قهر كرد و تا هنگام وفات [حتی] يك كلمه با او سخن نگفت». [۶]،[۷]
پی نوشتها
[۱] سوره روم، آيه ۳۸
[۲] الدر المنثور فى تفسير المأثور، سيوطى، كتابخانه آيت الله مرعشى نجفى، قم، ۱۴۰۴ق، ج ۴، ص ۱۷۷
[۳] كنز العمال فی سنن الأقوال و الأفعال، المتقی الهندی، مؤسسه الرساله، ۱۴۰۱ق، چ ۵، ج ۳، ص ۱۳۱۰
[۴] به كتاب فدك فی التاريخ، صدر، محمّد باقر، مركز أبحاث و دراسات تخصّصيّ شهيد صدر، قم، ۱۴۲۱ق، چ اول، ص ۴۹ مراجعه شود.
[۵] شرح نهج البلاغة، ابن أبی الحديد، کتابخانه آيت الله مرعشى نجفى، قم، ۱۴۰۴ق، چ اول، ج ۱۶، ص ۲۰۹ به بعد.
[۶] صحيح مسلم، أبوالحسين قشيری نيشابورى، دار إحياء التراث العربی، بی تا، ج ۳، ص ۱۳۸۰
[۷] تفسير نمونه، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الإسلاميه، تهران، ۱۳۷۴ش، چ اول، ج ۲۳، ص ۵۱۰
📕يكصد و هشتاد پرسش و پاسخ، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: حسينى، سيد حسين، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۸۶ش، چ چهارم، ص ۶۲۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#حضرت_فاطمه #فدک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤جان فدای گریه های بی صدای فاطمه
🖤سر نهم بر خاک پاک پر بهای فاطمه
🖤دختر پاک رسول و قوت قلب علی
🖤جان فدای آن شهید کربلای فاطمه
🖤پیغمبری که عمری غمخوار امتش بود
🖤روی کبود زهرا (س) اجر نبوتش بود؟
🏴شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) براعضای محترم ، کارکنان ،اساتیدو دانشجو معلمان عزیز تسلیت باد 🖤
-----------------------
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 قبل از اینکه نبرد شروع شود، تحت تعقیب ترین مرد دنیا، نترس ترین فرمانده ی فلسطین و شرافتِ جهان عرب جملاتش را اینگونه آغاز کرد:
خداوندا به وسیلهی ما شوکتشان را در هم شکن.
خداوندا به وسیلهی ما پرچمشان را به پایین بکش.
خداوندا به وسیلهی ما فرماندهانشان را خوار بگردان.
خداوندا به وسیلهی ما هیبتشان را خُرد کن.
خداوندا به وسیلهی ما دولتشان را نابود گردان.
خداوندا سرنوشت نابودی و فروپاشی و هلاکت را که برایشان مقدر کردهای به وسیلهی ما اجرا کن.
خداوندا به وسیلهی ما آرزوی بازگشت و آزادی را برای ملتمان محقق بگردان.
پیغمبری که یک عمر، غمخوار امتش بود
روی کبود زهرا، اجر نبوتش بود؟
ای خاک بر سر من مردم شدند دشمن
با بانویی که قرآن درس محبتش بود
زهرا که بر نمازش حق افتخار می کرد
بی حرمتیِّ امت اجر عبادتش بود
جان داد مخفیانه تشییع شد شبانه
بیت الولایه ی او، دار الشهادتش بود
با هیچ کس نمی گفت از درد خویش اما
دیوار و در، کتابِ، ذکر مصیبتش بود
تا وقت مرگ پنهان کرد از علی غمش را
بعد از شهادتش هم دستش به صورتش بود
غم های آن شهیده ناگفته ماند اما
حمل جنازه ی او فریاد غربتش بود
با آن که مخفیانه تشییع شد شبانه
لبخند زد به تابوت این درس عصمتش بود
آن پای تا به سر نور رو می گرفت از کور
نیلی چرا زسیلی خورشید طلعتش بود
شب بر سر مزارش مولا چو شمع می سوخت
روز آفتاب سوزان زواّر تربتش بود
کوه گناه (میثم) در سیل اشک گم شد
آلوده بود و زین در امّید رحمتش بود
4_6046299760665563712.mp3
33.35M
🎤 منابر #فاطمیه
شب سوم عزاداری دهه دوم فاطمیه
جمعه ۲۴ آذر۱۴۰۲ |
اول جمادیالثانی ۱۴۴۵
مکتب الزهرا سلام الله علیها
جلسه 3⃣
🌺 موضوع: بانوی تاریخ ساز
( الگوی جهاد تبیین حضرت زهرا سلام الله علیها )
#فاطمیه
#مهدوی_ارفع
#انا_نباهی_بفاطمه
سخنرانی (جلسه سوم).mp3
41.98M
#سخنرانی روز سوم مهدیه کرج
🗓 ۲۵ آذرماه ۱۴۰۲ فاطمیه
🎙 حجتالاسلام والمسلمین #مهدوی_ارفع
#حضرت_زهرا_س
#فاطمیه
#منبر
#سخنرانی
#خانواده
سخنرانی (جلسه چهارم).mp3
46.07M
#سخنرانی روز چهارم مهدیه کرج
🗓 ۲۶ آذرماه ۱۴۰۲ فاطمیه
🎙 حجتالاسلام والمسلمین #مهدوی_ارفع
#حضرت_زهرا_س
#فاطمیه
#منبر
#سخنرانی
#خانواده
حکمت های ۱۷۸_۱۷۶.mp3
13.89M
📌#صـــــــبحانه_با_معـــــــــــــرفت
📒با موضوع: #حکمت۱۷۶
#حکمت۱۷۷ و #حکمت۱۷۸
📆 ۲۶ آذر ۱۴۰۲
🎤 با سخنرانی:
#حجت_الاسلام_مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
#صبحانه_با_معرفت
#حکمت176
#حکمت177
#حکمت178
❇️روزانه 15 دقیقه از کلام امیر لذت ببریم و دیگران را نیز دعوت کنیم تا در ثوابش شریک شویم.🌺
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️اگر خطبه حضرت زهرا را نگفتیم، گریۀ آن حضرت معنا پیدا نمیکند.
🎙مقام معظم رهبری
16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘#کلیپ | #فاطمیه
☑️
اجماع بر تباهی 🎙آیتالله جوادی آملی
◾️حدیثی را آنها به هر وسیله بود، دستاویز قرار دادند كه اتفاق امت, حجّت است و امت, معصوم است؛ اینها امامِ معصوم را منزوی كردند یا مقتول یا مسموم کردند و امت را به جای امام نشاندند! این همان #تفكر_اومانیسمی است... .
14.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تسلیت عرض میکنیم 😭
چقد این استوری غمناکه
#فاطمیه
🌴🕯🏴🕯🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟نماهنگ:دعای مادر🌟
حسین خلج
#ایام_فاطمیه
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ 🤲🌷
🌴💎🥀💎🌴