🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹پیام رهبر انقلاب به سیامین اجلاس سراسری نماز
🔹خدا را بر ادامۀ سنت بزرگداشت نماز سپاس میگویم و از حجةالاسلام قرائتی عالم مجاهد و روشنبین که پایهگذار این حرکت پر برکتند صمیمانه تشکر میکنم.
🔹نماز را نمیتوان در شمار نیازهای جاریِ فرد و جامعۀ مسلمان دانست. این فریضۀ بزرگ بسی فراتر از این نیازها نقش میآفریند. آن را باید همچون روح برای اندامهای بدن انسان یا همچون هوا در مقایسه با دیگر نیازهای مادّی انسان دانست. جایگاه نماز در فرایض الهی بیمثال است.
🔹ترویج نماز در میان نسل جوان و نوجوان، کلید گسترش این نعمت الهی و جایگزینشدن آن در جایگاه شایستۀ آن است. متصدیان کارهای مرتبط با جوانان و نوجوانان باید خود را مخاطب: اقیموا الصلاة بدانند؛ راههای آموختن و گزاردن نماز و کیفیتبخشیدن به آن را برای نسل نو هموار کنند. به نماز، مسجد، حضور قلب، توجه به معانی نماز، دانستن احکام نماز جاذبه ببخشند و به معنای واقعی نماز را اقامه کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر حرف حقی را که نباید زد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌جزئیات عملیات تروریستی کررمان از زبان طراح اصلی ترور
مجری بی بی سی از ذکر جزئیات ترور هنگ کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواظب باشید دل نشکنید...
🎙#استادرفیعی
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرج
🌴💎🌹💎🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 حجتالاسلام فرحزاد
💢فحّاشی ممنوع🚫
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرج
🌴💎🥀💎🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️شگفتانه محسن چاوشی
در وصف حاج قاسم سلیمانی
🔘 موسیقی ، متن و تشبیه ها و تصویر سازی از سردار فوق العاده زیباست
آه از غمی که تازه شود با غمی دگر💔
حتی از زائرانت هم هراس دارند
🌴🥀💎🥀🌴
🌷🌷مبحث ۱۳۳۶ دی ۱۴۰۲ شمسی
با نام خدا و عرض سلام و آرزوی فهم عمیق قرآن بر اساس اتقواالله و یعلمکم الله... بقره ۲۸۲
قرآن در کلام قبله ششم، معصوم یازدهم، 💞
امام نهم، حضرت جواد علیه السلام نیز در نامه ای که به سعد الخیر نوشت عاقبت رویگردانی از قرآن را اینگونه بیان کرده است:
«کُلُ أُمَّةٍ قَدْ رَفَعَ اللَّهُ عَنْهُمْ عِلْمَ الْکِتَابِ حِینَ نَبَذُوهُ وَ وَلَّاهُمْ عَدُوَّهُمْ حِینَ تَوَلَّوْهُ»
هر جماعتى چون کتاب (قرآن) را کنار نهند، خدا علم کتاب را از ایشان مى گیرد و چون دشمن خود را دوست بدارند، او را بر آنان فرمانروا خواهد کرد.
سپس ایشان به دو نمونه از نمونه هاى رویگردانی از قرآن اشاره می کنند:
نمونه نخست: اداء حروف و تغییر دادن حدود آن
«وَ کَانَ مِنْ نَبْذِهِمُ الْکِتَابَ أَنْ أَقَامُوا حُرُوفَهُ وَ حَرَّفُوا حُدُودَهُ فَهُمْ یَرْوُونَهُ وَ لَا یَرْعَوْنَهُ وَ الْجُهَّالُ یُعْجِبُهُمْ حِفْظُهُمْ لِلرِّوَایَةِ وَ الْعُلَمَاءُ یَحْزُنُهُمْ تَرْکُهُمْ لِلرِّعَایَةِ»
از نمونه هاى کنار نهادن قرآن، آن است که حروف آن را (به هنگام خواندن) درست ادا کنند و حدود آن را تغییر دهند؛ قرآن را مى خوانند ولى احکامش را مراعات نمى کنند و نادانان به جهت آنکه الفاظ را حفظ کرده اند دلخوشند و علما به جهت آنکه (حقایق و احکام آن را) رعایت نکرده اند اندوهگینند.
نمونه دوم: واگذاری تفسیر قرآن به ناآگاهان
«وَ کَانَ مِنْ نَبْذِهِمُ الْکِتَابَ أَنْ وَلَّوْهُ الَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ فَأَوْرَدُوهُمُ الْهَوَى وَ أَصْدَرُوهُمْ إِلَى الرَّدَى وَ غَیَّرُوا عُرَى الدِّینِ ثُمَّ وَرَّثُوهُ فِی السَّفَهِ وَ الصِّبَا فَالْأُمَّةُ یَصْدُرُونَ عَنْ أَمْرِ النَّاسِ بَعْدَ أَمْرِ اللَّهِ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى وَ عَلَیْهِ یُرَدُّونَ فَ بِئْسَ لِلظَّالِمِینَ بَدَلًا وَلَایَةُ النَّاسِ بَعْدَ وَلَایَةِ اللَّهِ وَ ثَوَابُ النَّاسِ بَعْدَ ثَوَابِ اللَّهِ وَ رِضَا النَّاسِ بَعْدَ رِضَا اللَّهِ فَأَصْبَحَتِ الْأُمَّةُ کَذَلِک»
(کافی چاپ إسلامیه ج۸ ص ۵۳ رسالة أبی جعفر ع إلى سعد الخیر).
نمونه دیگر از کنار نهادن قرآن آن است که کار (بیان و تفسیر آن را) به دست کسانى مى سپرند که علم آن را ندارند، این است که آنان را به پیروى هواى نفس وامىدارند و به پستى مى کشانند، دستگیره هاى دین را تغییر مى دهند و کتاب خدا را به دست سفیهان و کودکان مى سپارند؛
در اینجا است که مردم به جاى آنکه به فرمان خدا کار کنند، به فرمان چنین کسانى کار مى کنند و این براى کسانى که این گونه ستمى روا داشتند، بد نتیجه اى است، یعنى:
دوستى مردم به جاى دوستى خدا، و پاداش مردم به جاى پاداش خدا، و خرسندى مردم به جاى خرسندى خدا! پس (در چنین احوالى است) که امت بدین صورت (که گفته شد) در مى آید.
این محروم کردن مردم از آشنایى با مفسران واقعى قرآن، نتایج شوم خود را بر جاى گذاشت
و آن خزانه علم را مُهر شده به پشت پرده غیبت برد.
با این زمینه خالى از مفسران حقیقى قرآن، بسیارى از جاهلان و نااهلان دست به کار تفسیر قرآن و بیان معانى آن شدند،
تا آنجا که گاهى به عنوان بیان باطن آن عرض اندام مى کردند.
باز هم لطف خداوند شامل حال مؤمنین حقیقى شد که ائمه علیهم السلام، خزانه داران علم الهى هر از چند گاهى در فرصت هاى مناسب آن پارچه در هم پیچیده مهر شده را باز مى کردند و کلماتى اطمینان دهنده بر قلب ها از آن مى خواندند
و دریچه هاى کوچکى از قرآن به روى ما باز مى کردند.
🌷سیروس کامران ماوردیانی گیلانی🌷
#متن_ترجمه #صفحه_501 سوره مبارکه #جاثیه
#سوره_45
#جزء_25
نوشته استاد انصاریان - منبع: پایگاه
(https://erfan.ir)
501-jasie-fa-ansarian.mp3
5.8M
#صوت_ترجمه #صفحه_501 سوره مبارکه #جاثیه
#سوره_45
#جزء_25
منبع: پایگاه قرآن ایران صدا - ترجمه استاد حسین انصاریان
#متن_تفسیر #صفحه_501 سوره مبارکه #جاثیه
#سوره_45
#جزء_25
منبع: کتاب تفسیر یک جلدی مبین - استاد بهرامپور
📌 تقریظ حضرت آیتا...خامنهای بر کتاب «اسم تو مصطفاست»
🔷 متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر زندگینامه داستانی شهید مصطفی صدرزاده به روایت همسر شهید به شرح زیر است:
بسمه تعالی
◇ صفا، اخلاص، صِدق، ایثار، ترجیح رضای حضرت حق بر همه چیز، بر همه عشقها و همه محبوب ها... اراده و عزم راسخ در راه خدا و عشق به اهل بیت علیهم السلام، نمایشگر بخشی از شخصیت ممتاز شهید عزیز مصطفی صدرزاده است.
◇ سلام خدا بر او و بر همسر صبور و دیگر وابستگانش، نوشته خانم تجار، شیرین و پخته و مبتکرانه است
#شهید_مرافعحرم
#شهید_مصطفی_صدرزاده
زیارت امیرالمومنین ؛ حضرت علی علیهالسلام در
«روز یکشنبه»
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
«السَّلامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ، وَالدَّوْحَةِ الْهَاشِمِيَّةِ، الْمُضِيئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ الْمُونِقَةِ بِالْإِمَامَةِ، وَعَلىٰ ضَجِيعَيْكَ آدَمَ وَنُوحٍ عَلَيْهِمَا السَّلامُ. السَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى الْمَلائِكَةِ الْمُحْدِقِينَ بِكَ وَالْحَافِّينَ بِقَبْرِكَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَمِيرَالْمُؤْمِنِينَ، هَذاَ يَوْمُ الْأَحَدِ وَهُوَ يَوْمُكَ وَبِاسْمِكَ، وَأَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَجارُكَ، فَأَضِفْنِى يَا مَوْلاىَ وَأَجِرْنِى، فَإِنَّكَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيافَةَ، وَمَأْمُورٌ بِالْإِجارَةِ، فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيهِ، وَرَجَوْتُهُ مِنْكَ، بِمَنْزِلَتِكَ وَآلِ بَيْتِكَ عِنْدَاللّٰهِ، وَمَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْ، وَبِحَقِّ ابْنِ عَمِّكَ رَسُولِاللّٰهِ صَلَّىاللّٰهُعَلَيْهِوَآلِهِ وَسَلَّمَ وَعَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ»
زیارت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها در
«روز یکشنبه»
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
«السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ الَّذِى خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً، أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَىٰ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوكِ وَوَصِيُّهُ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِما، وَأَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلّا أَلْحَقْتِنِى بِتَصْدِيقِى لَهُمَا، لِتُسَرَّ نَفْسِى، فَاشْهَدِى أَنِّى ظاهِرٌ بِوَلَايَتِكِ وَوَِلايَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ»