23.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅فراز های ناب و زیبا از استاد محمد شحات همراه با معرفی نغمات (مقامات)قرآن
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅استاد محمود الشحات انور
❤️سوره ضحی ،نجم، شمس، الفاتحه
☸مقام بیات (نغمه دوکا)
✅ علاقمندان به مقوله نغمه شناسی میتوانند این مقاطع را به دقت گوش کنند و این نغمه زیبا را بخوبی و با سهولت یاد بگیرند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖سوره مبارکه نازعات،۲۶ و ۲۷
☸ استاد حرّک
💠 إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَعِبْرَةً لِّمَن يَخْشَىٰ
** أَأَنتُمْ أَشَدُّ خَلْقًا أَمِ السَّمَاءُ بَنَاهَا
💠 ﺑﻲﺗﺮﺩﻳﺪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺳﺮﮔﺬﺷﺖ ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺴﻲ ﻛﻪ [ﺍﺯ ﻋﺬﺍﺏ ﺧﺪﺍ] ﺑﺘﺮﺳﺪ ﻋﺒﺮﺗﻲ ﺍﺳﺖ .(٢٦) ﺁﻳﺎ ﺁﻓﺮﻳﺪﻥ ﺷﻤﺎ [ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ] ﺩﺷﻮﺍﺭﺗﺮ ﺍﺳﺖ ﻳﺎ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻨﺎ ﻛﺮﺩ ؟(٢٧)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت تصویری بسیار زیبا
استاد حصان
سوره مبارکه انبیاء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلاوت
سوره:قریش
👤باصدای استاد:محمود شحات انور
✅ فنی و فوق العاده
👈اختلاف قرائت
🔸#یادداشت ا #انتخابات
☑️ تحقق تأثیرگذاری و تحولخواهی در بستر "انتخابات"
🎙حجتالاسلام دکتر سیدسجاد ایزدهی
✔️در گذشته نحوۀ مشارکت مردم در سیاست، ذیل فعالیتهای سختِ نظامی و جنگ قرار میگرفت اما اکنون بستر سهلتری پیداکرده و مردم در شرایط عادی میتوانند با نظام سیاسی همکاری کنند که عمدتاً هم در قالب "انتخابات" است.
✔️ "انتخابات" به عنوان نماد حضور مردم، به دو نکته تأکید میکند؛ اول، چون مردم هستند نظام هم برقرار میماند و دوم، چون هر روز اقتضائات عوض میشوند نظام هم متحول میشود، کارگزاران جدید جایگزین قبلیها میشوند و ایدههای جدید شکل میگیرد.
✔️ انتخابات این کارکرد را دارد که میتواند استمرار، پویایی و در نهایت کارآمدی نظام را تضمین کند؛ نظامهایی که انتخابات در آن برگزار میشود به آسانی سقوط نمیکنند. اگر پهلوی سقوط کرد یکی از علتهایش این بود که انتخابات نداشت و آن چیزی که نظام حاکم میخواست میشد، نه آن چیزی که مردم میخواستند.
✔️ در جمهوری اسلامی با همۀ مشکلات و دشمنیها، اپوزیسیون به معنای واقعی نداریم، علتش هم این است که مردم احساس میکنند به واسطۀ انتخابات میتوانند تأثیرگذار باشند و حاکمیت، چه جناح چپ، چه راست و چه متعادل، از صندوق رأی باید عبور کنند. انتخابات هم فرمایشی نیست، چه بسیار که در دولت مثلاً چپ، راستها پیروز شدهاند و یا برعکس. برای نمونه سال88 که عدهای اعتراض کردند، چهار سال بعد هم آمدند و رأی دادند، زیرا اطمینان داشتند که رأیشان تأثیر دارد.
علوم انسانی اسلامی و توتالیتریسم.mp3
8.97M
🎧#صوت ا #علوم_انسانی
☑️ علوم انسانی اسلامی و توتالیتریسم!
🎙احمدحسین شریفی
✔️ نقد سخنان مدعیان روشنفکری و مخالفان سرسخت ایده علوم انسانی اسلامی که معتقد هستند طرح این ایده معلول تفکر استبدادی حاکمان جمهوری اسلامی است! و میتوان مسلمان معتقدی بود اما نه علوم انسانی اسلامی را پذیرفت و نه حکومت اسلامی را!
🌕خودباوری؛ مبنای انقلاب اسلامی
🖋دکتر محسن ردادی
✔️خودباوری ملی این است که ملتی خودش را دارای خصیصه و ویژگی خاص و ممتاز از دیگران دیده و به آن افتخار کند.
✔️در انقلاب اسلامی ایران، مردم، خود را به عنوان ملتی توانمند که قادر به انجام هر کار جمعی است، شناختند. این خودباوری، متکی بر قدرت مردم به وجود آمد که سبب پیروزی سیاسی و ایستادگی در مقابل تمام دنیا بود.
✔️با نگاه کارکردگرایانه میشود به خودباوری نگاه کرد. خودباوری سبب تقویت هویت ملی کشور شد. هر کشور و ملیتی به ماهیتش زنده است. هویت ملی در دوره قاجار و پس از آن در دوره پهلوی بدون هیچ اغراقی ضعیف شده و از هویت ایرانی چیزی باقی نمانده بود.
✔️نتیجه مهم دیگر خودباوری، خلاقیت است. برای اینکه شخصی در حوزه فردی یا اجتماعی بخواهد دست به اقدام جدید و کار خلاقانهای زده و عرصههای جدیدی را فتح کند، به نوعی خودباوری نیاز داریم.
✔️انقلاب اسلامی سبب شد مفهوم خودباوری ملی و بازگشت به خود که در سالهای ابتدایی از سوی رهبران انقلاب مطرح شد، تبدیل به یکی از خصوصیات فرهنگی مردم ایران شود.
🔰 مطالعه و دسترسی بیشتر به متن این گفت و گو از طریق لینک زیر:
🔗 fekrat.net/article/lnk/50027
.
💠 مردم در اندیشه علامه طباطبایی بررسی شد
🔰نخستین نشست روایت شفاهیِ «فصل مردم» به بررسی نظرات علامه طباطبایی(ره) درباره نقش مردم در حکومت اسلامی اختصاص یافت.
🔹در این نشست حجت الاسلام یزدانی مقدم، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: رئالیسم مدنظر علامه طباطبایی، رئالیسم تعاملی است؛ رئالیسم تعاملی یک رئالیسم ساده وخام نیست زیرا ایشان در نوشتههای خود بارها گفتهاند فهم ما از جهان خارج فیالجمله است و وضعیت کسی خطای در معرفت را قبول نداشته باشد از سوفسطایی هم بدتر است.
🔹وقتی جامعه به وجود میآید تواناییها و قدرتها و تخصص و مهارتهایی پیدا میکند؛ خیلی بیشتر از زمانی که هنوز جامعه تشکیل نشده بود. یکی از چیزهایی که جامعه بوجود میآورد حکومت است بنابراین، به قدرت سیاسی باید ملک اجتماعی بگوییم و به تبع باید این حکومت اجتماعی باشد.
🔹 این حکومت ها کمکم به استبداد گراییدند و مردم به مرور به سمت پادشاهی مشروطه رفتند اما تجربه حکومت پادشاهی مشروطه این بود که پادشاه تا زمانی که ضعیف است مشروطه باقی می ماند و با تسلط و قدرتیابی کامل همان روش استبدادی را در پیش میگیرد بنابراین مردم به سمت حکومت جمهوری سوق پیدا کردند و چه بسا در آینده از جمهوری هم گذر کرده و حکومتی نو بنا کنند.
🔹«رابطه این حکومت با مردم این است که مردم توقع دارند تا حکومت احکام اسلام را اجرا کند و در غیر احکام اسلام با مردم مشورت و نظرخواهی کند.»
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸#تیزر ا #انقلاب_اسلامی
☑️ انقلاب اسلامی و مسئله آزادی
👤 دکتر شریف لکزایی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✔️اگر در مباحثی مانند آزادی، عدالت، دولت و مفاهیم کلیدی و اساسی که ما در حوزه فلسفه سیاسی با آنها درگیر هستیم واجد نظریهای باشیم، خیلی بهتر میتوانیم ابعاد آن را بشکافیم. ما فقدان نظریه آزادی را پس از انقلاب اسلامی احساس میکنیم.
➕این گفتوگو را از «یـوتـیـوب» و «آپـارات» فکرت تماشا کنید.