eitaa logo
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
2.1هزار دنبال‌کننده
81هزار عکس
86.6هزار ویدیو
3.3هزار فایل
اسیرزمان شده ایم! مرکب شهادت ازافق می آیدتاسوارخویش رابه سفرابدی کربلاببرد اماواماندگان وادی حیرانی هنوزبین عقل وعشق جامانده اند اگراسیرزمان نشوی زمان شهادتت فراخواهدرسید. @tofirmo
مشاهده در ایتا
دانلود
✔️طوفان الاقصی و چالشی که اسرائیل فکرش را هم نمی‌کرد 🔹برنامه تلویزیونی «به افق فلسطین» پنجشنبه شب با موضوع نظم نوین جهانی، تقابل آمریکا با چین و روسیه و چالش‌های اقتصادی طوفان الاقصی برای اسرائیل، روی آنتن زنده شبکه افق رفت. متن کامل خبر برنامه را در سایت شبکه افق بخوانید 👈https://ofoghtv.ir/news/412133
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسیب استراتژیکی که طوفان الاقصی به اسرائیل زد 🔹علی ظاهری - پژوهشگر اقتصاد راهبردی: تا پیش از طوفان الاقصی، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پرده از طرح‌ جدیدی برای ایجاد کریدوری که هم راه ابریشم جدید چینی‌ها را دور می‌زد و هم کریدور شمال و جنوب را برداشت که نشان می‌دهد انتخاب زمان برای انجام این عملیات توسط حماس چقدر دقیق بوده است.
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولویت برای ایران کریدور شمال - جنوب است یا شرق به غرب؟ علی ظاهری - پژوهشگر اقتصاد راهبردی: 🔹پیوستن به نهادهایی مثل بریکس و شانگهای، واکنش سخت‌افزاری درست ایران به نظم نوین جهانی است. 🔸در بعد نرم افزاری هم باید زیرساخت‌های مربوط به کریدورهای شمال - جنوب و شرق به غرب را تامین کنیم که البته اولویت باید کریدور شمال به جنوب باشد.
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در لبنان، یمن و عراق چه می‌گذرد؟ 🔸انجام 9 عملیات راکتی، موشکی و خمپاره‌ای، کار امروز حزب الله لبنان در شمال اراضی اشغالی بود. 🔹یمنی‌ها هم حملات متعددی علیه ائتلاف آمریکایی - انگلیسی انجام دادند که در نوع خودش بی سابقه بود. 🔸در شرق بغداد اما طی یک حمله پهپادی، یکی از فرماندهان کتائب حزب الله مشهور به ابوباقر الساعدی شهید شد. 2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیاز حیاتی روسیه به کریدور شمال - جنوب و ایران علی ظاهری - پژوهشگر اقتصاد راهبردی: 🔹روس‌ها در نظم نوین جهانی و در رقابت با آمریکا، نیازمند کریدور شمال - جنوب و به تبع آن ایران هستند، این سرریز رقابت قدرت‌های جهانی، هم برای ما یک فرصت است و هم در صورتی که از آن استفاده نکنیم، یک تهدید 🔸در این دوران، ظرفیت‌هایی راهبردی داریم که باید آنها را به مزیت راهبردی تبدیل کنیم.
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز راه ابریشم جدید چیست؟ علی ظاهری - پژوهشگر اقتصاد راهبردی: 🔹چینی‌ها در مقابل آمریکا بی کار ننشسته‌اند و در مقابل استراتژی آمریکایی «چرخش به سوی آسیا» استراتژی «چرخش به سمت غرب جغرافیایی» را در دستور کار قرار دادند. 🔸نگاه آنها به کشورهای آسیای میانه، خاورمیانه و سپس اروپاست. 🔹شی جین پینگ از این استراتژی، پروژه جاده ابریشم نوین را مطرح کرد تا در پاسخ به محاصره دریایی آمریکا، راه خشکی را برای برون رفت از محاصره در پیش بگیرد.
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استراتژی چرخش به سوی آسیا برای مهار چین علی ظاهری - پژوهشگر اقتصاد راهبردی: 🔹آمریکایی‌ها در سال 2011 فهمیدند اگر در مقابل چین دیر بجنبند، عقب می‌افتند. 🔸آنها استراتژی «چرخش به سوی آسیا برای مهار چین» را در پیش گرفتند و برای این منظور دست روی نقطه ضعف‌های این کشور گذاشتند.
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افول و ظهور قدرت چین علی ظاهری - پژوهشگر اقتصاد راهبردی: 🔹بعد از 200 سال، قدرت در حال تغییر از غرب به سمت شرق است، این یکی از مهمترین ویژگی‌های نظم نوین جهانی است. 🔸امروز چین یک ابرقدرت نوظهور است البته شاید بتوان گفت زمانی در اواخر قرن نوزدهم، این کشور قدرت اول اقتصادی دنیا هم بوده است. 🔹افول چین به خاطر جنگ‌های موسوم به تریاک بود، همچنین اشغال این کشور توسط ژاپن هم در این زمینه تاثیرگذار بود ضمن اینکه بعد از جنگ جهانی، نبردهای داخلی هم در چین رخ دادند.
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خروج آمریکا از عراق؛ همه چیز به شنبه موکول شد علی فاضل - سخنگوی مجلس اعلای عراق: 🔹دیروز شخصیتی جهادی را از دست دادیم که پر کردن جای او قابل جبران نیست. 🔸روز شنبه پارلمان عراق تصمیم مهمی خواهد گرفت و مصوبه قبلی خود در سال 2020 برای خروج نیروهای ائتلاف را پیگیری می‌کند. 🔹از السودانی و دولت عراق که بارها موضع خود را در قبال حضور نیروهای ائتلاف نشان داده‌اند می‌خواهیم با جدیت، این مسئله را دنبال کنند تا شاهد خروج آنها از کشورمان باشیم.
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیروهای ائتلاف با تصمیم دولت عراق از این کشور خارج می‌شوند علی فاضل - سخنگوی مجلس اعلای عراق: 🔸دولت عراق تلاش‌هایی جدی دارد تا زمان حضور نیروهای آمریکایی و ائتلاف بین‌المللی در این کشور به پایان برسد، آمدن آنها به درخواست دولت بود و رفتن آنها هم به همین شکل خواهد بود. 🔹نیروهای ائتلاف در مقابله با داعش به عراق کمک کردند ولی تجاوزهای نظامی امروز ایالات متحده توسط هیچ گروه عراقی و دولت ما پذیرفته نیست. 🔸نمی‌توانیم قبول کنیم که عراق توسط ائتلاف بین‌المللی گروگان گرفته شود.
اگر حکومت ایران به قول بعضی دیکتاتوری است، چرا اصلا انتخابات برگزار می کند؟ خوب مثل عربستان عمل کند که در آن هیچ رای گیری انجام نمی شود... اگر حکومت ایران اهل ارائه ی آمار دروغ است پس چرا اینقدر سعی می کند مردم را به مشارکت قوی در انتخابات دعوت کند؟ مگر نمی تواند با ارائه یک آمار دروغ میزان مشارکت را بالا اعلام کند؟ اگر آنچه در ایران رخ می دهد انتصابات است، نه انتخابات، پس چرا در هر دور از انتخابات این همه افراد مختلف نامزد می شوند و این هم هزینه تبلیغات می کنند؟!! اگر وجود مشکلات در کشور باید دلیلی برای عدم مشارکت مردم در انتخابات باشد، چنانچه مشکلی در کشور وجود نداشته باشد پس افراد منتخب قرار است چه فعالیت مثبتی انجام دهند و کدام گره را از کار مردم بگشایند؟ اگر مسئولان در جهت حل مشکلات مردم فعالیت نمی کنند، پس اینهمه مراجعه حضوری مردم به مسئولان با چه امیدی است؟ اعتراض هایی که گاهی به برخی تصمیم گیری ها انجام می شود، با چه نیتی است؟!! اگر ایران در مسیر پیشرفت حرکت نمی کند پس این همه تحریم برای چیست؟ مگر قطاری که حرکت نمی کند را کسی سنگ می زند؟! اگر انقلاب اسلامی در مسیر فروپاشی پیش می رود، پس راه اندازی این همه کانال ماهواره ای فارسی زبان توسط تحریم کنندگان ایران و هزینه کردن برای آنها چه توجیهی دارد؟!! اگر نخبگان از ایران فراری اند، پس این همه موشک و پهپاد فوق پیشرفته را چه کسی می سازد؟ انرژی هسته ای را چطور؟! پیشرفت های حیرت آور در سلولهای بنیادی، فناوری نانو، لیزر، هوافضا، واکسن، رباتیک، جنگ سایبری و ... توسط چه کسانی انجام شده؟!! اما دیکتاتوری... دیکتاتور واقعی آن است که سعی می کند خواسته خودش را به بقیه تحمیل کند، مثلا با تحریم، با تغییر دادن فرهنگ اصیل مردم از طریق کانال های ماهواره ای... با تهدید و دروغ پراکنی . عاقل باشیم و به سخنان پوچ دشمنان و معنادین توجه نکنیم آینده ایران با امید به خدای بزرگ روشن است. دشمنان سعی میکنید ناامیدی را در کشور نهادینه کنند تا به اهداف شیطانی شون برسند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی مرفه کارگران نفت در دوران پهلوی به روایت یک شبکۀ خارجی!! «علینقی عالیخانی» که مدت هفت سال وزیر اقتصاد رژیم پهلوی بود، در مصاحبه‌ای گفت: سیستم حکومت پهلوی روز به روز عقب افتاده‌تر می‌شد و با قاجار تفاوت چندانی نمی‌کرد. شاه بخصوص پس از سال ۴۸ تحمل شنیدن صدای مخالف را نداشت و کسی هم جرأت نداشت خلاف نظرش سخن بگوید. اصلا به سراغ شهرها ، شهرستان ها و روستاها نمی‌رفتند و به وضعیت آنها رسیدگی نمی کردند