eitaa logo
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
2.1هزار دنبال‌کننده
81.7هزار عکس
87.5هزار ویدیو
3.3هزار فایل
اسیرزمان شده ایم! مرکب شهادت ازافق می آیدتاسوارخویش رابه سفرابدی کربلاببرد اماواماندگان وادی حیرانی هنوزبین عقل وعشق جامانده اند اگراسیرزمان نشوی زمان شهادتت فراخواهدرسید. @tofirmo
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ روسیه مجوز استفاده از عکس محجبه در پاسپورت اتباع مسلمان را صادر کرد وزارت کشور روسیه اعلام کرد این کشور قوانین را برای اتباع خارجی که به دنبال تابعیت هستند اصلاح کرده و از این پس بانوان اجازه استفاده از روسری و حجاب در عکس پاسپورت را دارند. در این اطلاعیه آمده است: در مواردی که اعتقادات مذهبی متقاضی اجازه حضور بدون پوشش در مقابل بیگانگان را نمی‌دهد، عکس‌ها باید با پوششی باشد که گردی صورت را پنهان نکند. بر اساس این گزارش، عکس‌های با روسری که چانه متقاضی را به طور کامل یا جزئی بپوشاند پذیرفته نخواهد شد. قوانین روسیه به شهروندان اجازه می‌دهند هنگام درخواست پاسپورت، گواهینامه رانندگی و مجوز کار از عکس‌های با حجاب استفاده کنند. در زمان اتحاد جماهیر شوروی، تمام عکس‌های پاسپورت بدون روسری و حجاب بود. پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱، زنان مسلمان شروع به استفاده از عکس با حجاب کردند تا اینکه در سال ۱۹۹۷ مقامات این عمل را ممنوع کردند. در سال ۲۰۰۳، دادگاه عالی روسیه این ممنوعیت را غیرقانونی تشخیص داد.
یکی از دوستان دیروز این عکس را فرستاد از دیروز دارم به این عکس فکر میکنم اینجا خیابان های کانادا است عکسی از رهبر ایران و رهبران مقاومت و پرچم هایشان پشت پیراهن خود نصب کرده و توضیح داده که قرار است کسی به نام منجی ظهور کند. اینها یاران او هستند. بعد توضیح داده که سید علی حسینی خامنه ای همان سید خراسانی است.... اصلا با بحث های آخرالزمانی کاری ندارم. عرضم این است که ملت ها با گوشت و پوست و استخوان در درک حقیقتی کاملا متفاوت هستند. این به کنار دنیا به دور از صدای بلند رسانه های غرب سینه به سینه درحال ترویج چیزی دیگر هستند.... پرچم بالاست 🇮🇷✌️
🔴جهانی که تحریمت کردند چنین برایت بخط شدند...👆🇮🇷✌️ 🔻نتانیاهو قبلا گفته بود؛ به هر سو می‌نگرم، خامنه ای را می‌بینم که پشت مرزهای اسرائیل خیمه زده است و همه ملت ها را به سوی خود جلب کرده است🇮🇷✌️ سایه ات از سرِ ما کم نشود حضرت ماه♥️
🔸️ آشنایی با حضرت‌ معصومه س 🔸️
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سیب زمینی تخم مرغ🥚😍😋 یه میان وعده خوشمزه و راحت که بچه ها عاشقش میشن😍
معنی ضرب المثل نه به آن شوری شور نه به این بی نمکی چیست؟ ۱- یعنی نه به آن همه افراط و زیاده روی اش، نه این تفریط و کم کاری اش! به کسی می گویند که در کارهایش میانه روی و اعتدال ندارد. ۲- حضرت علی علیه السلام سخن بسیار زیبایی در این باره دارند و کسی که اعتدال را رعایت نمی کند، او را ” جاهل ” نامیده اند. 🔸 الإمام عليّ عليه السلام : لا تَرَى الجاهِلَ إلاّ مُفْرِطا أو مُفَرِّطا .[نهج البلاغة : الحكمة ۷۰٫] ترجمه: نادان را نبينى، مگر افراط‌گر يا تفريط‌گر. ۳- اگر دقت کرده باشید، برخی افراد وقتی می خواهند کاری را انجام دهند یا در زندگی اجتماعی رفتار خاصی دارند، مدتی روی آن کار و رفتار پافشاری می کنند و متعصبانه آن را به دیگران تحمیل می کنند. به اصطلاح، شورش را در می آورند! همین افراد بعد از مدت کوتاهی که از انجام آن کار زده می شوند، به کلی آن کار را کنار می گذارند و کم کاری می کنند. اینجاست که چنین ضرب المثلی را برای این افراد به کار می برند.
كودكان قلدر معمولا به سراغ كودكان ساكت، مضطرب و خجالتي با عزت نفس پايين ميروند. بچه هاي با عزت نفس، رفتار و گفتار و حركات خاصي دارند كه قلدر ها معمولا آنها را انتخاب نميكنند. پس اولين قدم براي آماده سازي كودكتان بالا بردن حرمت نفس اوست. كودكتان بهتر است بداند ميتواند از حق خود دفاع كند، دست طرف مقابل را بگیرد و بگويد حق ندارد او را بزند و بادست خود او را متوقف كند. اگر كار به درگيري فيزيكي كشيد محيط را ترك كند و اين اصلا نشانه ترسويي نيست بلكه نشانه داناييست. اگر مورد آزار ديگري قرار ميگيرد وظيفه والدين است اقدام كنند.