چله جوشن کبیر 44- روز چهل و چهارم.m4a
8.72M
💌 چله جوشن کبیر
شرح اشراقی بر اسامی پروردگار متعال
✳️ فراز چهل و چهار
چله جوشن کبیر 45- روز چهل و پنجم.m4a
7.41M
💌 چله جوشن کبیر
شرح اشراقی بر اسامی پروردگار متعال
✳️ فراز چهل و پنج
چله جوشن کبیر 46- روز چهل و ششم.m4a
7.52M
💌 چله جوشن کبیر
شرح اشراقی بر اسامی پروردگار متعال
✳️ فراز چهل و شش
می هراسانند عاقل ها پَرم را از سقوط
اندکی پرواز با دیوانه می خواهد دلم
زندگی کابوس و درمانش فقط بیداری است
آه یک سیلی جانانه می خواهد دلم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁
خدایا
ما را محتاج این و اون نکن؛
همه مثل تو مهربون نیستن..
25.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ برای مسئولیت پذیرتر شدن همسر و فرزندان چه باید کرد؟
#دکتر_سعید_عزیزی
#مسئولیت_پذیری
🔰مراقب باشید با #نوجوان وارد صحنه جنگ نشوید
در این دوران بهتر است والدین درباره موضوعات بحث نکنند، زیرا جر و بحث اختلاف و نزاع میان فرزندان و والدین را تشدید می کند، البته به این معنا نیست که نوجوانمان را آزاد بگذاریم و اجازه دهیم هر کاری که می خواهد انجام دهد. در واقع این مساله که تا چه اندازه #استقلال_طلبی در دوران نوجوانی می تواند سبب درگیری و نزاع شود، به میزان نافرمانی و #سرکشی فرزندان بستگی ندارد بلکه به عملکرد والدین و چگونگی اداره کردن این حس و آزادی طلبی از سوی والدین وابسته است.
پدر و مادری که دائم فرزند خود را #کنترل می کنند و اجازه رشد حس استقلال و آزادی را در او نمی دهند، در واقع نوجوانی #پرخاشگر و عصبانی را پرورش میدهند.
یکی از بهترین راه های مؤثر برای جلوگیری یا کاهش جنگ و جدل در خانواده این است که برای نوجوانمان روشن کنیم چه انتظاراتی از آنان داریم. والدین باید خواسته های خود را برای فرزندشان مطرح و او را با ساختارها و قوانین منسجم خود آشنا کنند.
#نوجوان
#استقلال_طلبی
❀✾••┈┈•❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
مبانی ارتباط با همسر از دیدگاه امام خمینی
4⃣ کمک به همسر در امورات منزل
همسر ایشان نقل میکنند:
حضرت امام [کارهاي خانه] جارو کردن و ظرف شستن و حتي شستن روسري بچه خودمان را هم وظيفه من نميدانستند و اگر به جهت نياز گاهي به اين کارها دست ميزدم، ناراحت ميشدند و آن را به حساب نوعي اجحاف نسبت به من ميگذاشتند. حتي وقتي وارد اتاق ميشدم، به من نميگفتند: «در را پشت سرتان ببنديد» صبر ميکردند تا بنشينم و بعد خودشان بلند ميشدند و در راه ميبستند.
#همسرداری
〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمک_الـــهی
#نهج_البلاغه
📿تَنْزِلُ الْمَعُونَةُ عَلَي قَدْرِ الْمَئُونَةِ .
🟤كمك الهي به اندازه نياز فرود مي آيد.
✍این سخن در واقع دو پیام دارد: پیام نخست این است که هرچه هزینه انسان بیشتر شود به طور طبیعى تلاش و کوشش وى بیشتر مى گردد و مواهب فزون ترى نصیبش مى شود.پیام دوم پیام معنوى و الهى است که خداوند روزى رسان به افرادى که براى زندگى هزینه بیشترى مى کنند و سخت گیرى به همسر و فرزند ندارند و دست و دل آنها براى بخشش به نیازمندان و کارهاى خیر و پذیرایى مهمان باز است، رزق و روزى وسیع ترى عنایت مى کند. این گفتار حکیمانه در واقع مى خواهد مردم را از بخل و تنگ گرفتن بر عیال و کسانى که نان خور او هستند بر حذر دارد و به شرکت در کارهاى خیر تشویق کند و امیدوار سازد که هر اندازه بیشتر به سراغ این امور رود خداوند هم روزى او را وسیع تر مى کند.
📘#حکمت_139