فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆ورود دکتر سعید جلیلی به جمع هواداران در میدان آئینی امام حسین(علیهالسلام)
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆فقط کافیه تصور کنید این بخواد توی سازمان ملل صحبت کنه 😫
🇮🇷
🌹نماز شب عید غدیر
♦️این نماز دوازده رکعت است. هر دو رکعت یک تشهد دارد و در پایان رکعت دوازدهم باید سلام داد. در هر رکعت، بعد از سوره حمد توحید ده بار و آیة الکرسی یک بار خوانده میشود.
🌹در رکعت دوازدهم باید هر یک از حمد و سوره را هفت بار خواند و این ذکر را ده بار در قنوت تکرار کرد: لا اله الا الله وحده لا شریک له، له الملک و له الحمد یحیی و یمیت و یمیت و یحیی و هو حی لا یموت بی ده الخیر و هو علی کل شیء قدیر.
در دو سجده رکعت آخر، این ذکر ده بار خوانده میشود:
🌹سبحان من احصی کل شیء علمه سبحان من لا ینبغی التسبیح الا له سبحان ذی المن و النعم سبحان ذی الفضل و الطول سبحان ذی العز و الکرم اسالک بمعا قد العز من عرشک و منتهی الرحمة من کتابک و بالاسم الاعظم و کلماتک التامة ان تصلی علی محمد رسولک و اهل بیته الطیبین الطاهرین و ان تفعل بی کذا و کذا [به جای کذا و کذا حاجت خود را [ذکر کند] و سپس بگوید انک سمیع مجیب."
📗#معرفی_کتاب📗
خطبه غدیر پیامبر اکرم (ص)؛ آخرین و مشهورترین خطابه رسمی ایشان است که طی آن علی(ع) را مولا و جانشین مسلمانان معرفی میکند. پیامبر(ص) این خطبه را در ۱۸ ذیالحجه سال ۱۰هجری قمری ،هنگام بازگشت از حجة الوداع در منطقهای به نام غدیر خم، بعد از نزول آیه ۶۷ سوره مائده بیان کرد.
این خطبه یکی از قویترین دلایل ولایت و سرپرستی امام علی(ع) بعد از پیامبر اسلام است. قرائن و شواهد مختلفی این حدیث را در اثبات ولایت امام علی(ع) تأیید و تقویت میکنند.
khotbe ghadir part8.mp3
670.9K
خوانش #خطبه_غدیر پیامبر اکرم
#ترجمه_فارسی
8️⃣🔶بخش هشتم: حضرت مهدی عجل الله فرجه الشریف
khotbe ghadir part9.mp3
320.3K
خوانش #خطبه_غدیر پیامبر اکرم
#ترجمه_فارسی
9️⃣🔶بخش نهم: مطرح کردن بیعت
khotbe ghadir part10.mp3
1.81M
خوانش #خطبه_غدیر پیامبر اکرم
#ترجمه_فارسی
0⃣1️⃣🔶بخش دهم: حلال و حرام ، واجبات و محرمات
khotbe ghadir part11.mp3
2.07M
خوانش #خطبه_غدیر پیامبر اکرم
#ترجمه_فارسی
1️⃣1️⃣🔶بخش یازدهم (پایانی): بیعت گرفتن رسمی
📗#معرفی_کتاب📗
«کتاب آه» نوشته یاسین حجازی حاصل بازخوانی و ویرایش مقتل «نفس المهموم» است. کتابی که اغلب نقل های صحیح مقاتل و کتب تاریخ را در خود گرد آورده و جزءجزء حادثه شهادت امام حسین بن علی(ع) را از ۶ ماه پیش تر تا روز حادثه عاشورای حسینی ثبت کرده است. «نفس المهموم» نوشته شیخ عباس قمی یکی از بزرگترین محدثین شیعه و صاحب کتاب شریف "مفاتیح الجنان" است که به او لقب «خاتم المحدثین» داده اند.
یاسین حجازی در مقدمه کتاب می نویسد:
"من در بازخوانی نفس المهموم، خط حادثه را پررنگ کردم و به ترتیب و توالی وقوع حادثه ها دقت کردم و گشتم آدم هایی را که اسمشان در اول حادثه یک چیز بود و در اثنای حادثه یک چیز و در انتها یک چیز دیگر، یکی کردم و نقل های پراکنده در جای جای کتاب را تجمیع کردم و رد نقل هایی را که با هم نمی خوانند، در کتاب های دیگر گرفتم تا نقل معقول تر و مشهودتر را بیاورم و تاریخ ها را همخوان کردم."
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "شکوه نهج البلاغه" ترجمه فارسی کتاب روائع نهجالبلاغه اثر جرج جرداق است. جرج جرداق نویسنده، اسلام پژوه و شاعر مشهور مسیحی لبنان است که به نوشتههایش درباره امام علی علیه السلام شهرت دارد.
شمار کسانی که در کتاب شریف نهج البلاغه تأمل کرده اند کم نیست، ولی کتاب حاضر به قلم جرج جرداق مسیحی، تلاش دارد مقام انسانی و عدالتخواه مولا علی علیه السلام را به دور از وقایع و اختلافات تاریخی تبیین کند.
کتاب روائع نهجالبلاغه (شکوه نهجالبلاغه) شامل دو بخش عمده است: نخست مقدمه زیبا و دیدهگشای جرج جرداق درباره مقام ادبی و امتیازهای فکری امام علی علیهالسلام آمده و سپس گزیدهای از خطبهها و نامههای امام علی علیهالسلام در نهجالبلاغه درج گردیده است.
آشنایی با داستان :
داستان این کتاب با روایت مریم، دختر یکی از بازیگران مطرح سینما آغاز میشود. مریم از زندگی شخصی خود ناراضی است و در تصمیمی ناگهانی و بدون اطلاع خانوادهاش، همراه با دوستان همدانشگاهیاش در قالب اردوی زیارتی، راهی مشهد میشود....
سایر شخصیت ها ؛
فاطمه : مسئول اردو و بزرگ بچه ها
ثریا : دختر محجبه ای نیست
راحله : دارای گرایش های فمینیستی
فهیمه : مدت کوتاهی در غرب زندگی کرده
سمیه : دختر تند مزاج و حزب الهی
عاطفه : دختر اصفهانی و شوخ
📗#معرفی_دوره📗
تربیت صحیح یک کودک، حتی اگر فرزند خودمان نباشد؛ تربیت یک نسل است، و تربیت یک نسل سالم قطعاً در آرامش دنیا و انسانهای آن مؤثر است. در تربیت اسلامی (انسانی)؛ دورۀ تربیتی، محدود به زمان بعد از تولد فرزند نیست. بلکه انتخاب همسری با باطن پاک و قدرتمند، و نیز مراقبتهای قبل از انعقاد نطفه، و زمان بارداری، از مهمترین و ضروریترین پیش نیازهای موفقیت انسانها در پرورش یک نسل موفق است. در سبک زندگی اسلامی، مراقبتهای بعد از تولد، به سه بخش زیر تقسیم میشود؛
– هفت سال اول؛ دوران سلطنت فرزند
– هفت سال دوم؛ دوران اطاعت فرزند
– هفت سال سوم؛ دوران وزارت فرزند
کارگاه «تربیت کودک» توسط استاد محمد شجاعی دورۀ مفصلی است بر اساس تعالیم اهل بیت (علیهمالسلام) که در دو بخش کلی زیر؛
– تمام مراقبتهای قبل از انعقاد نطفه تا مراقبتهای زمان بارداری
– تمام مهارتهای ارتباط با کودک در سه دورۀ سلطنت، اطاعت و وزارت
میتواند بهصورت مرجعی دقیق، همواره در کنار شما، به اداره موفق مراحل گوناگون تربیت فرزندتان، کمک کند.
003-Trabiate Farzand 1379 02 15.mp3
44.51M
#تربیت_فرزند
قسمت 3️⃣
🔸دوران قبل بارداری
#استاد_شجاعی
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب «سلیمانی عزیز» روایتگر خاطراتی متفاوت و خواندهنشده از سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بههمراه متن کامل وصیتنامه این شهید والامقام است که توسط انتشارات «حماسه یاران» منتشر شده است. این کتاب نوشته مهدی قربانی ، عالمه طهماسبی و لیلا موسوی است.
" سلیمانی عزیز" نتیجه مصاحبهها، گفتگوها و خاطرات شفاهی دوستان، همرزمان و آشنایان شهید سلیمانی است که سعی دارد با قلمی ساده و دلنشین، گوشهای از زندگی مرد همیشه در صحنه جبهه مقاومت را پیشکش نگاه خوانندگان کند.
📗#معرفی_کتاب📗
زندگانی فاطمه زهرا(س) کتابی درباره حضرت فاطمه(س) نوشته مرحوم استاد سید جعفر شهیدی است. این اثر گزارشی از زندگی دختر پیامبر اسلام(ص) است که در ضمن آن رویدادها و تحلیلهای تاریخی نیز ارائه شده است. نویسنده از عصر پیامبر آغاز کرده و تا شهادت حضرت زهرا(س) و حوادث پس از آن را بررسی کرده است.
علامه سید جعفر شهیدی (۱۲۹۷-۱۳۸۶ش) تاریخپژوه، مترجم، پژوهشگر زبان و ادبیات فارسی و استاد دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران بود. سید جعفر شهیدی دارای تحصیلات عالی در حوزه علمیه قم و نجف نیز بود و از اساتیدی همچون آیت الله بروجردی و آیت الله خویی بهره برده بود.
ترجمه سید جعفر شهیدی از نهج البلاغه، و برخی از آثار وی همچون تاریخ تحلیلی اسلام و پس از پنجاه سال (با موضوع چرایی وقوع واقعه عاشورا) بارها تجدید چاپ شده است.
📗#معرفی_کتاب📗
خُطبه فدکیه یا خطبة لُمَّة سخنرانی حضرت فاطمه(س) در مسجد النبی است که در اعتراض به غصب فدک ایراد شد. ابوبکر پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) و غصب خلافت با انتساب روایتی به پیامبر(ص) مبنی بر اینکه پیامبران از خود ارث نمیگذارند، دهکده فدک را که پیامبر(ص) به فاطمه(س) بخشیده بود، به نفع خلافت مصادره کرد. فاطمه(س) پس از بیثمر بودن دادخواهیاش به مسجد پیامبر رفت و خطبهای ایراد کرد که به خطبه فدکیه مشهور شد.
خطبه فدکیه مواضع سیاسی حضرت فاطمه(س) علیه نظام حاکم و سرزنش مصادرهکنندگان فدک و خلافت را دربردارد.در این خطبه بر ایجاد وحدت در جامعه اسلامی ذیل پذیرش امامت و ولایت اهل بیت(ع) تأکید شده است.
این خطبه به دلیل دربرداشتن مجموعهای از معارف در زمینههای توحید، معاد، نبوت و بعثت پیامبر اسلام(ص)، عظمت قرآن، فلسفه احکام و ولایت، از نفیسترین میراثهای دینی حضرت فاطمه(س) معرفی شده که علمای بزرگ شیعه و اهل سنّت با سلسله سندهای بسیار آن را نقل کرده اند.