eitaa logo
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
2.1هزار دنبال‌کننده
81هزار عکس
86.6هزار ویدیو
3.3هزار فایل
اسیرزمان شده ایم! مرکب شهادت ازافق می آیدتاسوارخویش رابه سفرابدی کربلاببرد اماواماندگان وادی حیرانی هنوزبین عقل وعشق جامانده اند اگراسیرزمان نشوی زمان شهادتت فراخواهدرسید. @tofirmo
مشاهده در ایتا
دانلود
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌این چه طرز ولایتمداریه آخه؟! 🔻حتماً باید یه‌جوری از ولایت صحبت کنیم دیگران بدشون بیاد؟ 🔻چرا سوءتفاهم درست می‌کنیم؟ از مبحث "انحطاط متحجّرانه؛ انعطاف‌پذیری متفکّرانه" در هیئت میثاق با شهدا، دانشگاه امام صادق(ع)
بعداز انتخابات-دکترتقوی.mp3
6.27M
🎙صوت مهم امروز دکتر تقوی در مورد ‌ 👌پررررر از نکتهههه😎 ایــن پـیـروزی😊 ♨️زندگی یک مسلمان، باید سیاسی باشه... 💯 نظام اسلامی با دولت جمهوری اسلامی، یکی نیست....ولی در فضای مجازی باختیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌این چه طرز ولایتمداریه آخه؟! 🔻حتماً باید یه‌جوری از ولایت صحبت کنیم دیگران بدشون بیاد؟ 🔻چرا سوءتفاهم درست می‌کنیم؟ از مبحث "انحطاط متحجّرانه؛ انعطاف‌پذیری متفکّرانه" در هیئت میثاق با شهدا، دانشگاه امام صادق(ع)
آزمونِ تعیین سطح.mp3
10.61M
🎧رزق شبانه 📊 نمره‌ی عزاداریِ خودت رو با همین یک فرمول از امام مهدی علیه‌السلام مشخص کن !
برنامه ریزی فتنه جدید با توهین به مردم و نسبت دادن آن به حامیان جلیلی، انتشار مطالب در صفحات محلی ... شکستن سبد رای ۱۴ میلیونی منتقد در مقابل سبد رای ۱۶ میلیونی حامی ،بزرگترین برنامه جریان غربگراست. دوستان انقلابی مراقبت و هوشیاری بخرج دهند.
🖇«هر انساني تا آگاهی به زمان خود نداشته باشد و راه رهايی از طلسم زمانه را نشناسد نمی‌تواند درست زندگی كند و عظمت (ع) در اين است كه لازم را برای شناخت و تحليل همان عهدی كه در آن زندگی مي‏كنيم را به ما می‌دهد. مَشی و روش دشمنان ما، مَشی و روش ترس و رعب و پوچ كردن زندگی و گرم كردن بازار سازش و چاپلوسی بوده است و تنها راه مقابله با آن راه اباعبدالله(ع) است، تا بتوانيم حيله‏‌های دشمنِ اموی را با خودآگاهی به شرايط تاريخی خود، درست تحليل كنيم و طعمه نقشه‌های او قرار نگيريم، چراكه او واقعاً پيچيده‌تر از آن است كه بتوان با عقل خود و بدون نور حسين(ع) از آن حيله‌ها گذشت.» 📚اصغر طاهرزاده کربلا مبارزه با پوچی‌ه
| 🔰 باید به هیأت مجال داد! برخی موفقیت‌های هیئت در غلبه بر اقتضائات تمدنی ✍️ عطاالله بیگدلی 📍 سبک زندگی تجلی سبک تفکر است. البته اگر مانعی عارض نشده باشد و تفکر قدرت ظهور و بروز یابد و الا می‌توان به گونه‌ای «بود» اما به گونه‌ای دیگر «زیست»، همان کاری که اکنون می‌کنیم، اکنون وصف حال ما این است که به گونه‌ای باشیم، اما دیگری شکل زیست ما را معلوم کند، گاهی اما ما، ما می‌شویم و مقتضیات و موانع کنار می‌رود و خود ما، تفکر ما، بود ما، از میانه‌ی انبوه آوارهای تمدن دیگران بیرون می‌زند. این گاه‌ها اما کم است...
🔸 ما شیعیان هماره مرکزیت هویتی داشته‌ایم، حقایقی، رکن‌های شیعه است و اگر اصلی‌ترین آن غدیر باشد بی‌شک رکن اصلی دیگر، عاشورا است. ما امامانمان را دوست داریم و به مظلومیتشان قائل هستیم (تفکر، اعتقاد) و برای آنان می‌گرییم (فرهنگ، اخلاق) و برای گریستن جایی و شکلی و سخت‌افزاری فراهم دیده‌ایم (تمدن، احکام) 🔹 جالب آن‌که در طول تاریخ، تفکر و فرهنگ ما ثابت بوده، اما تمدن مورد نیاز این دو دائم تغییر نموده و آداب و رسوم و سنت و تجدد و قومیت و طبیعت بر آن اثر نهاده‌اند و ما با حفظ هسته‌ی مرکزی که گریه بوده است بر آن افزوده‌ایم. 🔸 تحول سبک‌های تمدنی هیأت‌ها، مثل اسم‌های این پدیده‌ی تمدنی (تکیه، مجلس ذکر، روضه‌خوانی، حسینیه، هیأت) در طول تاریخ تحولش جالب است. گاه چیزی مقدس و خوب بوده است و گاه بد و مذموم (مثل علَم و طبل، یا قلیان‌های هیأت‌های قدیم و...) هیأت‌ها با سبک زندگی ما ایرانیان شیعه همراه شده‌اند و شکل زندگی ما را پذیرفته‌اند و باقی مانده‌اند 🔹هیأت‌ها شکل‌و وضعشان را از جایی غیر از هسته‌ی مرکزی گرفته‌اند و با فرهنگ ما تاب آمده‌اند و جالب‌تر آن‌که در ابتدای هر تغییر تمدنی، علمای دین اندکی مقاومت کرده‌اند و دیده‌اند که تمدن را باید پذیرفت هرچند صورتی غیرناب و ناخودی داشته باشد (داستان استفاده از بلند‌گو در این مجالس خواندنی است.) 💢 ما امروز کمی مدرن و کمی سنتی زندگی می‌کنیم و نه این و نه آنیم و تمدنی نداریم، تمدن ما غالباً بلکه همه‌اش از غرب آمده است، ما تلاش می‌کنیم که ماده‌ی تفکر خود را در قالب تمدن مغربیان بگنجانیم و این البته مشکل است. هیأت‌های ما نیز از این سعی در جمع‌کردن، مستثنا نبوده‌اند و به مقتضای زمان و مکان خود، شکل غربی و یا کمتر غربی گرفته‌اند و البته باز هیأت هستند؛ زیرا این مقتضای تاریخی ما است... مطالعه کامل یادداشت در «وبگاه فکرت»
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| 🎞 عاشورا؛ پیوند دیانت و سیاست حجت‌الاسلام رهدار 💢«جریان استعمار غربی چون دید که این کانون(قیام عاشورا) هویت‌سازی می‌کند آمد و مسئله پیوند دین و سیاست را به چالش کشید. نخستین اقدام آن ایجاد شبه‌دین‌هایی بود که دین را پدیده غیرسیاسی معرفی می‌کرد یا اگر دین سیاسی بود نسبت دین و سیاست به‌گونه‌ای بود که اهداف استعمار را تامین می‌کرد ...» ➕فایل کامل نشست را در «آپارات» فکرت تماشا کنید.
♨️ کانال مهدی جمشیدی از دسترس خارج شد 📍 مهدی جمشیدی از فعالان فکری جبهه انقلاب و پژوهشگر حوزه فرهنگی است که دغدغه‌مندی و دلسوزی او نسبت به اصول انقلابی بر کسی پوشیده نبوده و نیست؛ از امروز کانالش را که چیزی حدود 10k مخاطب داشت را پاک و از دسترس خارج کرده است.