.
🔴🔸۱۱ نشانه که ثابت میکنند کارمند خوبی هستید:
ارزیابی عملکرد شخصی در محیط کار، کار سادهای نیست؛ بهویژه اگر رئیستان اهل تعریف و تمجید از عملکرد مثبت کارکنان نباشد. اما فارغ از اینکه در چه صنعت یا پُستی مشغول به خدمت هستید، شاخصهای قابلاعتمادی وجود دارند که شما را در ارزیابی عملکردتان یاری میکنند.
به شاخصها و نشانههای زیر دقت کنید و ببینید که آیا کارمندی ایدهآل هستید یا در مسیر رسیدن به چنین جایگاهی قرار دارید.
۱- در جلسات به جای مشکلات از راهکارها حرف میزنید
مطرح کردن مشکلات و حرف زدن از ایرادات محیط کار از سوی کارمندان در جلسات، چندان برای مدیران خوشایند نیست. درمقابل، مدیران دوست دارند که از راهکارها بشنوند. مثلا بهتر است به مدیرتان بگویید: «فرصت بزرگی برای رفع مشکل موجود در اختیار داریم. من ایدههایی دارم که به این شرح هستند….».
۲- میدانید چگونه امور و وظایفتان را اولویتبندی کنید
در محیطهای کاری جدید، مسئولیتهای مختلفی برای کارمندان وجود دارد. کارمند خوب، کسی است که میتواند این وظایف و مسئولیتها را اولویتبندی کند.
۳- زمانی را به یادگیری اختصاص میدهید
با این کار، امکان خلاق ماندن برایتان به وجود میآید و همزمان با رشد شرکت و سازمان از اوضاع عقب نمیمانید و بر شرایط حاکم کنترل خواهید داشت.
۴- وقتتان را به بررسی ایمیلها و پیامهایتان نمیگذرانید
شاید فکر کنید که تبادل پیامها و خواندن یا ارسال ایمیل درطول روز، کار بسیار مهمی است. اما یک کارمند خوب میداند که باید زمان خود را به شیوهٔ دیگری استفاده کند. هر کس میتواند درطول روز کاملا درگیر و مشغول باشد اما به هیچ عنوان کارآمد نباشد.
۵- در کمال احترام به مدیرتان «نه» میگویید
«نه گفتن» به مدیران هنگامی که از شما درخواست انجام کاری را دارند، کمی سخت است. کلید حل مشکل، آگاهی از شیوهٔ «بله» گفتن خواهد بود. مثلا شاید در زمانی که پروژهای دیگر در دست دارید، مدیرتان از شما بخواهد تا پروژهٔ تازهای را برعهده بگیرید. در این مواقع باید بگویید: «من مشتاق انجام این کار هستم اما اگر آن را شروع کنم، رسیدگی به پروژهٔ قبلی به فردا موکول خواهد شد. این از نظرتان مانعی ندارد؟».
۶- برای خود اهداف متعالی طراحی میکنید
بهترین کارمندان کسانی هستند که اهدافی متعالی طراحی میکنند و در مسیری بسیار فراتر از تصور دیگران پیش میروند. این نیروها، دیگران را هم برای دستیابی به نتایج استثنایی تشویق میکنند.
۷- به قول و تعهدات خود پایبند هستید
کسانی که به حرفهای خود عمل میکنند و بهطور کلی میان حرف و عملشان تفاوتی وجود ندارد، در جلب اعتماد دیگران موفقاند و الگوی خوبی برای تیم هستند. اگر هیچیک از کارمندان به تعهدات و قولهای خود پایبیند نبودند، شما روی حرفتان بمانید و متعهد باشید.
۸- خود را در مسیر اهداف و موفقیت مدیریت و سازمان قرار میدهید
کارمند نمونه و موفق، همسو با مسیر موفقیت و اهداف مدیران خود حرکت میکند و وظایف حرفهای خود را انجام میدهد. برای رسیدن به چنین هدفی، ۱۵ دقیقه در روز زمان بگذارید و از خود بپرسید که دقیقا در حال انجام چه کاری هستید.
۹- روند عملکردتان را پیگیری و بررسی می کنید
باید به عملکرد خود نگاهی داشته باشید و فهرستی تهیه کنید که شامل این موارد است: وضعیتی که در محیط کار در آن قرار دارید، کارهایی که میتوانند به بهبود وضعیت کمک کنند، آنچه انجام دادهاید، نتیجهٔ عملکردتان و سطح رضایتمندی شما از اقداماتی که صورت دادهاید. اگر روند عملکردتان را زیرنظر داشته باشید، گزارش عملکرد کاملتر و شفافتری به مدیرتان ارائه خواهید کرد.
۱۰- بدون اسارت در فرسودگی شغلی به دیگران کمک میکنید
افراد بخشنده در محیط کار موفقیتهای بیشتری خواهند داشت ولی این موفقیت تنها زمانی تحقق مییابد که این افراد، روش صحیح و مؤثر بخشش را بدانند.
مثلا شما زمانی میتوانید بهطور مؤثر به دیگران کمک کنید که برنامهریزی دقیقی برای این کار داشته باشید و مدام بهخاطر وقت گذاشتن برای دیگران، مجبور به متوقف کردن کارتان نباشید.
۱۱- برای ایجاد شبکهٔ ارتباطی مؤثر با دیگران تلاش میکنید
هرچند برقراری ارتباطات مفید با دیگران در محیط کار بسیار مؤثر است، اما بهتر این است که آنقدر وظیفهٔ خود را خوب انجام دهید که شبکههای ارتباطی با دیگران بهطور طبیعی و بدون هیچ تلاشی در محیط کار شکل بگیرند. درواقع، با بالا بردن کیفیت عملکردتان، ناخودآگاه شبکهای ارتباطی میان شما و دیگران ایجاد خواهد شد.
با آرزوی موفقیت روزافزون 🌹
#آیت_الله_بهجت و #سیدالشهدا
بریدههایی از کتاب #رحمت_واسعه آیتالله بهجت
🔸آنچه #معاویه و #یزید بالفعل داشتند، ما بالقوه داریم. خیلی به خود مغرور نشویم. اینطور نیست که آنها از جهنم آمده باشند و ما از بهشت. به خدا پناه میبریم!
🔸وای بر کسانی که مدعی قرب به خدا هستند؛ اما ولیّ او را نمیشناسند!
🔸در آخرالزمان این #دعای_فرج را که دعای تثبیت در دین است، بخوانیم:
«یا اللهُ،یا رَحْمَنُ،یا رَحیمُ، یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ،ثَبِّتْ قَلْبی عَلی دینِک»
(ای خدا، ای رحمتگستر، ای مهربان، ای زیروروکنندۀ دلها،دل مرا بر دینت ثابت و استوار گردان)
🔸همیشه #حق و #باطل مثل حسین(ع) و یزید وجود دارد و کار مردم هم یا جنگ در کنار یزید یا در رکاب امامحسین(ع) است.
🔸این کسانی که میگویند: این مداحی چیست؟ مصیبتخوانی چیست؟ اشک ریختن چیست؟اینقدر احمق هستند که نمیفهمند این اشک طریقۀ تمام انبیا(ص) بود برای شوق لقاءالله،برای تحصیل رضوانالله
🔸ما باید اهل محاسبه باشیم،هرچند اهل توبه نباشیم،خودِ محاسبه مطلوب است.اگر بدانیم فلان روز حسینی و فلان روز یزیدی هستیم، بهتر از این است که اصلاً ندانیم یزیدی هستیم یا حسینی.
╭─💕─═✨💜✨═─💕─
کانال نورالشهدا(شهید سلیمانی🌹🌹)
╰─💕─═✨💜✨═─💕─╯
-
«کارگران ژاپنی در تهران مشغول به کار هستند». این زیرنویس عکسی است که در سال ١٣۵۴ در یکی از روزنامههای ایران چاپ شده بود اما خب چرخ روزگار چرخید و کار به جایی رسید که ژاپنیها حتی برای پذیرش کارگران ایرانی هزار شرط میگذارند.
ژاپن اما تنها کشوری نیست که در طول ۴٠ سال اخیر به اندازۀ چهل هزار سال نوری از ما پیشی گرفته است، زمانی که ایرانیها در کارخانهٔ «ایران ناسیونال» در کار تولید و مونتاژ پیکان بودند مردم کرهٔ جنوبی در کارخانهٔ «کیا» دلشان به تولید دوچرخه خوش بود اما امروز همان کره و همان کیا، خودروهایی میسازد که در بازارهای آمریکا به فروش میرسند. میگویند سود خالص دو شرکت «الجی» و «سامسونگ» کره از کل فروش نفت ایران بالاتر است.
تا همین ۴۰ سال پیش چین هم حرفی برای گفتن نداشت و کشوری بود فقیر، پرجمعیت ، هر لحظه در آستانۀ مصیبتی تازه اما چین بدبخت دیروز، امروز به جایی رسیده که از سوزن خیاطی تا ماهواره را میسازد. چینیها تا همین سه چهار دههٔ پیش حتی یک کیلومتر اتوبان نداشتند و اینک یکی از بزرگترین شبکههای بزرگراهی دنیا متعلق به چین است.
مالزی هم ماجرایی مشابه دارد، ٢۵ سال پیش که دکتر «ماهاتیر محمد» مطب خود در آمریکا را به مقصد دفتر نخست وزیری مالزی ترک کرد روی تابلوی کوچکی بر در مطبش نوشت: «دکتر برای معالجه به کشورش رفته و به زودی بازمیگردد» و به زودی هم برگشت زیرا برای رساندن کشوری که اکثر مردمانش بالای درخت زندگی میکردند به آنجایی که هم اکنون هست تنها ٢۵ سال تلاش و برنامهریزی کافی بود.
اماراتمتحده هم نمونهای دیگر است، امارات هر چند کشوری صنعتی که دارای فناوریهای خاص خود باشد نیست اما شیوخ عرب توانستند در کوتاه زمانی یک صحرای لمیزرع را به یکی از مراکز بزرگ تجاری-توریستی جهان تبدیل کنند، یکی از ایرانیانی که از دهها سال پیش در دوبی قهوهخانه داشت و هنوز هم دارد تعریف میکرد که تا ٣۵ سال پیش اهالی دوبی کنار ساحل میرفتند و به دریا نگاه میکردند تا ببینند لنجهای ایرانی کی از راه میرسند تا برایشان آب شیرین بیاورند.
ادامه دادن این فهرست کار چندان مشکلی نیست و افزودن نام کشورهای دیگری مثل هند، ترکیه، سنگاپور و آذربایجان و ارمنستان و ... چیزی جز حسرت بیشتر به دنبال نخواهد داشت. ما هم در این میان یا واقعاً نمیفهمیم و یا خودمان را به نفهمی زدهایم و هنوز در بحثهای کلان به اجماع هم نرسیدهایم، هنوز بر سر این دعواست که اقتصادمان چه الگویی داشته باشد، هنوز بعد از ۴٠ سال حکومتداری در تعریف جمهوریت و اسلامیت بحث و جدل میکنیم یا دربارۀ نقش و میزان مداخلهٔ حکومت در زندگی فردی افراد اختلاف داریم هنوز در پیچ سنت و مدرنیته گیر کردهایم و همایش برگزار میکنیم. البته شاید در شرایط فعلی گفتن چنین حرفی بیشتر به لطیفه شباهت داشته باشد ولی باور کنید ما هم میتوانیم اگر بخواهیم.
ـــــــــــــــ.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف Tofir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️این اولین محرمه بدون تو
اما انگار غایب جلسه ما بودیم..😔
👈با نوای #حاج_میثم_مطیعی