دنی دانون، سفیر اسرائیل در سازمان ملل : پاسخ ما بسیار دردناک خواهد بود
پیام صریح ایران به تمام طرفین : در صورت کوچک ترین پاسخ زیر ساخت های رژیم ، تلاویو و حیفا هدف قطعی و حتمی خواهد بود.
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگه : شوخی نیست 15 دقیقه تو پناهگاه بودم شب عیدی ...
تا از پناهگاه اومدن بیرون لبنان شروع کرد
شبکه «المنار» به نقل از جنبش مقاومت اسلامی لبنان گزارش داد که رزمندگان حزبالله با چندین موشک، پایگاه توپخانهای «بیت هلل» را هدف قرار دادهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم در قهوه خانه های تهران مرگ بر اسرائیل میگویند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه خوشحالی میکنن فلسطینی ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لرزش دست های نتانیاهو باز هم سوژه شد
به زودی باورت میشه تلاویو و حیفا رو میزنیم یعنی چی .....
وزیر خارجه ی ایران : اسرائیل پاسخ دهد پاسخ ما قویتر خواهد شد
وزیر امور خارجه: غروب امشب ما از حق خود برای دفاع مشروع بر اساس ماده ۵١ منشور استفاده کردیم و منحصرا پایگاههای نظامی و امنیتی را، که مسئول نسلکشی در غزه و لبنان هستند، هدف قرار دادیم.
این اقدام بعد از تقریبا دو ماه خویشتنداری بسیار زیاد از سوی ما، به منظور فراهم کردن امکان آتشبس در غزه، بود.
اقدام ما به پایان رسیده است مگر آن که رژیم اسرائیلی بخواهد واکنشهای بیشتری را از سوی ما شاهد باشد. در این حالت پاسخ ما قویتر و با قدرت بیشتری خواهد بود.
حامیان اسرائیل اکنون مسئولیت بیشتری برای متوقف کردن جنگ افروزان تلآویو , به جای دخالت احمقانه، دارند.