زیارت امیرالمومنین ؛ حضرت علی علیهالسلام در
«روز یکشنبه»
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
«السَّلامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ، وَالدَّوْحَةِ الْهَاشِمِيَّةِ، الْمُضِيئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ الْمُونِقَةِ بِالْإِمَامَةِ، وَعَلىٰ ضَجِيعَيْكَ آدَمَ وَنُوحٍ عَلَيْهِمَا السَّلامُ. السَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى الْمَلائِكَةِ الْمُحْدِقِينَ بِكَ وَالْحَافِّينَ بِقَبْرِكَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَمِيرَالْمُؤْمِنِينَ، هَذاَ يَوْمُ الْأَحَدِ وَهُوَ يَوْمُكَ وَبِاسْمِكَ، وَأَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَجارُكَ، فَأَضِفْنِى يَا مَوْلاىَ وَأَجِرْنِى، فَإِنَّكَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيافَةَ، وَمَأْمُورٌ بِالْإِجارَةِ، فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيهِ، وَرَجَوْتُهُ مِنْكَ، بِمَنْزِلَتِكَ وَآلِ بَيْتِكَ عِنْدَاللّٰهِ، وَمَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْ، وَبِحَقِّ ابْنِ عَمِّكَ رَسُولِاللّٰهِ صَلَّىاللّٰهُعَلَيْهِوَآلِهِ وَسَلَّمَ وَعَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ»
زیارت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها در
«روز یکشنبه»
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
«السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ الَّذِى خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً، أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَىٰ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوكِ وَوَصِيُّهُ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِما، وَأَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلّا أَلْحَقْتِنِى بِتَصْدِيقِى لَهُمَا، لِتُسَرَّ نَفْسِى، فَاشْهَدِى أَنِّى ظاهِرٌ بِوَلَايَتِكِ وَوَِلايَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📕 احکام
⬅️ حکم تلاوت قرآن درباره بانوانی که عذر شرعی دارند.
«استفتائات آیةالله العظمی مکارم شیرازی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کلام رهبر معظّم انقلاب اسلامی دامظلّه
* شما را تا کِی زیر این باران نگه داریم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⤴️ شرح در کلیپ
* آخه این چجور سپاسگزاری از خداست‼️
💠 با «قرآن کریم» نورانی شویم
سوره توبه آیه ۱۱۲
التَّائِبُونَ الْعَابِدُونَ الْحَامِدُونَ السَّائِحُونَ الرَّاكِعُونَ السَّاجِدونَ الآمِرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَالنَّاهُونَ عَنِ الْمُنكَرِ وَالْحَافِظُونَ لِحُدُودِ اللّهِ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ
(ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﻫﻤﺎﻥ) ﺗﻮﺑﻪ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ، ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ، حمد و ستایش کنندگان (خدا) ، ﺭﻭﺯﻩ ﺩﺍﺭﺍﻥ ، ﺭﻛﻮﻉ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ، ﺳﺠﺪﻩ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ، ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪﮔﺎﻥ ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭ ﺑﺎﺯﺩﺍﺭﻧﺪﮔﺎﻥ ﺍﺯ ﻣﻨﻜﺮ ﻭ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ ﺣﺪﻭﺩ ﻭ ﻣﻘﺮّﺭﺍﺕ ﺧﺪﺍﻳﻨﺪ
ﻭ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺭﺍ (ﺑﻪ ﺭﺣﻤﺖ ﻭ ﺭﺿﻮﺍﻥ ﺧﺪﺍ) بشارت بدﻩ.
🖇 «عین القضات همدانی تعبیر مهمی درباره #حیات و #موت دارد. او میگوید: «آن عالم همه حیات در حیات است و این عالم همه موت در موت. تا از موت نگذری به حیات نرسی.»
#مصلی تهران صرفاً یک موقعیت جغرافیایی نیست. موقعیت اعلام آمادگی ملی برای حضور در معرکهای است که خصم ایران به واسطه #جنون_تکنولوژیک خود ما را از حضور در آن میترساند و بر حذر میدارد. حضور در این معرکه میتواند در تراژیکترین تصور نوعی اعلام آمادگی ما برای رویارویی با هولناکترین پیشامدها یعنی جنگ و قتال تلقی شود. اما آنچه که صهیونیستها از درک آن عمیقاً عاجزند، این است که ما دقیقاً از خلال همین رویارویی #زندگی را معنا میکنیم و موقعیت ایستادن در فراسوی مرگ میرسیم و خود را نیرومندتر میکنیم. امروز ما یک حیات دوباره پیدا خواهیم کرد...»
#مقاومت_برای_زندگی
✍🏻 محسن جبارنژاد
#یادداشت
🔰«ایدهای فراتر از مرزها»
چرا حمایت از فلسطین در هویت ایران تنیده است؟
✍🏻سجاد صفارهرندی
📍«در سپیدهدمان انقلاب اسلامی سیاست حمایت از فلسطین از اندیشه اسلامی نیرو میگرفت و عمدتا ذیل ایدههایی همچون امت و اخوت اسلامی توضیح داده میشد. بعدها در دهه هشتاد تبیین دیگری پا به میدان گذاشت که مساله را به مدد مفاهیمی چون "عمق استراتژیک" و "جنگیدن با دشمن بیرون از خانه" در نسبت با منافع ملی ایران موجه میساخت.»
🔸بدون هیچ تعریض و تشکیکی در آن دو منطق درست و اصولی، میخواهم بیفزایم که حمایت از فلسطینیان و لبنانیان و امثال آنها در برابر دشمن جنایتکارشان فراتر از منافع و مصالح ایران، در پیوند وثیق با ایده ایران است. به عبارت روشن، ایران اگر اسرائیل، این دشمن خدا و وهن انسان، را دشمن نمیداشت و فلسطین و لبنان را یاری نمیکرد، اساسا نمیتوانست و نمیتواند ایران باشد.
🔹ایران، فراتر از هویت قومی یا موقعیت جغرافیایی، یک ایده سیاسی است. ایده ایران متضمن طلب و تمنای "مطلق" در سیاست است. همین درک است که سیاست متعالی و درست را در ضمیر ایرانیان نهایتا چیزی مرتبط با حقیقت و قداست میسازد. باز همین درک است که ایران را در عین جهانگرا بودن (ایران هیچگاه موجودیتی در خود و خاصگرا نبوده است) از ایده استیلا و میل سلطه دور میسازد.
🔸خرد سیاسی ایرانی آنچنان که فیالمثل در شاهنامه حکیم طوس متجلی است، حتی جهانگیری و جهانگشایی خود را ذیل گستردن داد و برپا داشتن خیر عمومی میفهمد. ایران خانه خوبان و منزلگاه عدل و فضیلت و زیبایی است و نه صرفا دستگاه اقتداری برای حفاظت از منافع خصوصی شهروندان.
🔹اگر کشور ما درباره ظلمی که بر فلسطینیان میرود (که از حیث گستره، تداوم و شدت بی تردید در جهان معاصر بیمانند است) همچون برخی دیگر از کشورها ره عافیت میگزید، چگونه میتوانست حامل حظ و بهرهای از ایده ایران باشد؟ اگر ما نیز در نسبت با مساله فلسطین تن به زبونی داده بودیم، چگونه میتوانستیم خود را در آینه شاهنامه و خرد سیاسی و خوی پهلوانیاش باز شناسیم؟
💢پس انقلاب کبیر اسلامی که زمینه را برای اتخاذ این سیاست اصولی و اخلاقی فراهم کرد صرفا متضمن بازیابی اسلام در حیات عمومی ما نبود، بلکه به تعبیر دکتر سید جواد طاهایی، با انقلاب بهمن پنجاه و هفت ما در عین حال ایران را باز یافتیم.
#پادکست | #گفتگوی_علمی
☑️ اعتراضات دانشجویی آمریکا و انفعال جریان روشنفکری
👤دکتر حمید ملکزاده
1403.02.16 لایو دکتر ملک زاده.mp3
12.62M
#پادکست | #گفتگوی_علمی
☑️ اعتراضات دانشجویی آمریکا و انفعال جریان روشنفکری
👤دکتر حمید ملکزاده
روشنفکر به اعتبار تعریف 4:40
حل مشکل فهم از دولت 24:30
چرا نمیتوانیم موضع درستی داشته باشیم؟ 28:40
دولت نرمال 36:30
🖇«صدای تو همیشه و با شجاعت تمام بلند بود تا جامعه را خطاب قرار دهد و با آن از دشمنی اسرائیلی سخن بگوید؛ از شیطان بزرگ، از دستدرازیها و تهدیدها، از درنده خویی و وحشیگری؛ از نژادپرستی و دشمنی با انسانیت؛ امروز، صدای تو در حالی که با خون و زخمهایت در هم آمیخته است در گوشها و قلبها باقی میماند تا شاهدی باشی بر همه گفتههایت. امروز با تو عهد میبندیم که صدای انقلابی تو را به گوش همه ملتهای مستضعف جهان برسانیم و گوشه گوشه زمین را با خون تو آبیاری کنیم تا از آن مقاومت و انسانهای مجاهد بروید...»
👤سخنرانی سیدحسن نصرالله در مراسم تشیع سیدعباس موسوی
📚کتاب زبور مقاومت؛ ص ۱۱۴
📌چه حکمتی است در این مردن؛ در عاشقانهترین مردن
✍🏻مصطفی ساجدی
🔸دارد یک هفته میشود و هنوز غم داریم. غم امروز اما، غم شکست نیست. این غم، غم فقدان است. غم ندیدن اوست. فقدان هم برای ما، نابودی معنا نمیشود. چند صباحی ندیدن و نداشتن اوست. اما او، آسمانی شده در مکتبی است که فارغالتحصیلانش مدرک «فناء فی الله» میگیرند. اگر حفظ جانی هم صورت میگیرد نه برای جان دوستی، بلکه برای سختبودن جبران و جایگزینی است.
🔹مگر امروز قدم زدن سید علی خامنهای را در میانه تهدیدات ندیدید؟ مگر نبود آن فرمانده آسمانی شده در ساعت 1:20 نیمه شب که با خنده به دوستش میگفت من را از گلوله نترسان؟ همان که روی تلهای منتهی به تیررس دشمن، با صلابت قدم بر میداشت و هر قدمش، در میدان رزم زبونی دشمن را فریاد میزد و در محفل عشق، ناچیز بودن دنیا را. رهبران و فرماندهان این مکتب، نه مرگ آگاهی، بلکه مرگ آغوشی دارند. آنها مرگ را به آغوش میکشند و دم به دم با آن زندگی میکنند.
🔸اکنون این خونهای ریخته شده بر زمین، و این روح به پرواز درآمده در آسمان، ما را به بلوغ رساند. این از برکت خون است. از نیمه شب 13 دی ماه 98 تا امروز را مرور کنید. گویی رشد کردیم و قد کشیدیم. گویی دیگر مرگ برای ما هم بازی شده است. این خاصیت خون است. شریعتی گفته بود که شهید قلب تاریخ است. همچون قلبی، به اندامهای خشک، مرده و بیرمق این جامعه، خون خویش را میرساند و بزرگترین معجزه شهادتش این است كه به یک نسل، ایمان جدید به خویشتن را میبخشد.
🔹اکنون ما، همان نسل هستیم. نسلی بلوغ یافته و رشد کرده. نسلی که مشتهای گره کرده و قلبهای فشردهاش، باعث میشود که نه تنها میدان را ترک نکند، بلکه همچون پرورش یافتگان مکتب، مرگ آگاهتر شوند و مرگ آغوشانه زندگی کنند. نسلی که فرا گرفته، مرگ پایان زندگی نیست؛ آغاز است.
این را از مقایسه آن نیمه شب با این روزها درک میکنم. این نسل، نسل خطرناکی است. امروز این نسل، در میانه تهدیدادت دشمن، به میدان آمد تا همین پیام را مخابره کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 پشت پرده تاریخ
🎙دکتر حمید پارسانیا
❇️ ویژهنامه بررسی رابطه صهیونیسم و سکولاریسم
#گفتگو_اختصاصی
🔰بازیگران جنگ هوشمند
🎙حسین قربانیزواره؛
📍جنگها را میتوان به نسلهای مختلفی تقسیم کرد؛ از جنگهای سنتی و نسل اول تا جنگهای فناورانه محور یا نسل سوم، اما آنچه که امروزه شاهد آن هستیم، ظهور نسل چهارمی از جنگها است که جنگهای هیبریدی-شناختی نامیده میشوند. این نوع جنگها ترکیبی از عناصر مختلف مانند اطلاعات، سایبر، نیروهای ویژه، فرهنگ و نیروی نظامی هستند که بهصورت نامنظم و غیرمتعارف به کار گرفته میشوند.
📍این نوع جنگها عموماً ماهیت اجتماعی، دموکراسی، و حاکمیتها را به چالش میکشند. سرزمین و اقلیم برای این جنگها تنها یک بعد محیطی دارند، نه اقلیمی و سرزمینی. سه مؤلفهی کلیدی در این جنگها عبارتند از گرانولبودن، رباتیکبودن و فناوریمحوربودن که نمونه بارز آن در جنگ روسیه و اوکراین قابل مشاهده است.
📍رژیم صهیونیستی نیز این سه اصل را در جنگهایش به کار میگیرد. این رژیم تنها بازیگری است که توانسته بهشکل پیوسته و عمومی، این اصول را پیاده کند. ما با یک بازیگر متخاصم هوشمندی روبهرو هستیم که در لایههای خاکستری فعالیت میکند و ردی از خود بر جای نمیگذارد، یا اگر ردی از او دنبال میشود، بهشکل سنتی است.
➕برای مطالعه کامل این گفتگو اینجا کلیک کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6_144240534598468125.mp3
10.45M
#واحد
📝حیاتنا حسین
🎤کربلائی #حسین_طاهری
📆دوشنبه ۹ مهر ماه ۱۴۰۳
🕌#هیئت_رزمندگان_غرب_تهران
مهديه امام حسن مجتبي (ع)
🌻|↫#سید_حسن_نصرالله