🔷عقبگرد دولت به مفسده حق مأموریت ارزی!
🔸«علی بهادری جهرمی» عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس در یادداشت اختصاصی برای تسنیم از یک مصوبه ی تاسف بار نوشت:
🔹برخلاف انتظار، عادلانهسازی، شفافیت و نظاممند کردن پرداختهای دولتی، یک گام به عقب بازگشت! لغو یکی از مصوبههای مترقی پیرامون قاعدهمندسازی حق ماموریتهای ارزی که شهید رئیسی شخصا پیگیر آن بود، بر نگرانیهایی دامن میزند.
🔹پساز پیگیریهای شخصی شهید رئیسی که مبتنی بر تجارب چندین ساله ایشان راجعبه آفات گسترده بیقیدوبند بودن سفرهای خارجی کارمندان و وابستگان به دولت بود، هیئت وزیران در جلسه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ حق ماموریتها را نظاممند کرد.
🔹بهطور خلاصه، آن آییننامه هر نهادی را که بهنحوی از منابع عمومی بهرهبرداری میکند، حتی شرکتهایی که بهظاهر غیردولتی هستند اما هزینههای آنها از محل اموال مردم تأمین میشود، ملزم کرده بود حق مأموریتهای خود را بهصورت ریالی پرداخت کنند. اخیرا مصوبهای منتشر شد که در کمتر از یکسال مصوبه پیشین را لغو میکند. در این باره گفتنیهایی است.
🔹۱- رعایت سقف پرداختی به مدیران دولتی، شفافیت در پرداختیهایی که از بیتالمال صورت میگیرد، عادلانهتر کردن پرداختیها، نظارتپذیری بر پرداختیها، اِعمال مؤثر قوانین ناظر به حقوق و مزایا، جلوگیری از سوق دادن دستگاهها به عقد قراردادهای خارجیِ غیرضرور یا خرید اجناس خارجیِ دارای مشابه داخلی که از گلایههای همیشگی تولیدکنندگان و دانشبنیانها بود و اجتناب از تهییج مدیران دولتی به سفرهای خارجی غیرلازم، از جمله فوایدی بود که میتوان برای آن آییننامه ذکر کرد که میتوانست در صورت اجرا به حاصل شدن این نتایج امیدوار بود. حالا همه این فوایدی که میتوانست حاصل شود با لغو آن مصوبه، عملا از دست رفته مینماید!
🔹۲- با تصمیم جدید دولت، عملا اجرای قوانین و اسناد بالادستی متعددی که رعایت سقف، عدالت و شفافیت را در پرداختیها الزام میکند، مبهم باقی خواهد ماند. حق مأموریت ارزی، یکی از موارد قابل اعتنایی است که نظام عادلانه پرداختها را تحتالشعاع قرار داده بود. از اینرو، لغو تصویبنامه ۱۴۰۲، چنین مشکلات حقوقیای هم در پی خواهد داشت.
🔹۳- بدعت ناصواب لغو یک مصوبه پیشاز اجرای کامل آن، بهجای اصلاح آن، نتایج غیرقابل دفاعی خواهد داشت. ممکن است اقتضائات روز و پیشآمدهای جدید، یک مصوبه را نیازمند اصلاح کند و طبیعتاً اصلاح در چنین مواردی منطقی خواهد بود. اما لغو یک مصوبه، که ضرورتهای عقلی، قانونی و عرفی آن، آنگونه که در بند اول اشاره شد، کماکان پابرجاست، علاوه بر اینکه شائبهبرانگیز است، در نگاه کلی میتواند باعث پسرفت حکمرانی هم بشود.
🔹اکنون میتوان این سوال را مطرح کرد که عقبگرد پرداخت حق مأموریت به شیوه ارزی و دستی که شفافیتگریز است، آنگونه که در تصویبنامه بیشاز ربع قرن پیش پیشبینی شده بود، چه فوایدی دارد؟
🔹موفقیت در وصول به اهداف خرد و کلان، در گرو ثبات در سیاستگذاری و پرهیز از اقدامات دفعی – حذفی است. عوارض اقدامات دفعی – حذفی وقتی بیشتر خواهد شد که پشتوانه این اقدامات، برآوردن مطالبات گروهی باشد که از منابع عمومی بهرههای زیادی میبرند و به مصادر قانونگذاری و آیین¬نامه¬گذاری هم دسترسی دارند.
🔹اکنون و با مصوبه جدید که تصویبنامه قبلی را لغو کرده است، هر کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، با احتساب معادل ریالی یورو که بیشاز ۷۰ هزار تومان است، بین ۲۵ میلیون تا ۱۰۲ میلیون تومان حق ماموریت دریافت خواهد کرد، علاوه بر هزینه بلیط و اقامتگاه و سایر هزینههای متداول! به بیانی دیگر، اکنون کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، علاوه بر حقوق و پاداشهای مندرج در حکم، بیشاز سقف حقوق پایه یک کارمند دولتی، حق ماموریت هم دریافت خواهد کرد.
🔹نانوشته پیداست عموم کارمندان دولتی به ماموریتهای خارجی دسترسی ندارند؛ اصحاب کارتلهای اقتصادی و شرکتهای خاص و برخی از افرادی که امکان ماموریت خارجی را دارند، میتوانند از مواهب سفر خارجی بهرهمند شوند.
🔹عجیب نیست این عده برای لغو مصوبهای که منافع آنها را به خطر انداخته است بکوشند؛ عجیب لغو مصوبهای است که منافع عمومی را منطبق بر قانون و اخلاق بر منافع گروهی خاص ترجیح داده بود!/
تسنیم
⛔️ رئیس جمهوری که مایه عبرت شد⁉️
🔹حسن روحانی بامهندسی مرحوم هاشمی وحمایت همه جانبه اصلاحطلبان وباشعارهای دروغ وفریبنده ودرعین ناباوری وبصورت شانسی وبا حداقل نصاب رآی ممکن درسال ۹۲ به ریاست جمهوری رسید .
🔺مردم ایران بنابردلائلی بویژه اقتصادی و معیشتی به شعارها ووعده های ایشان دل بسته واعتماد کرده وبا امیدواری تحقق گشایش به روحانی رآی دادند. ازجمله اظهارات روحانی 👇
۱- من سرهنگنیستم حقوقدانم و متخصص مذاکره میباشم .
۲- دولت من دولت پاکدستان وراستگویان است .
۳- ازمدیران وافراد شایسته وبالیاقت استفاده میکنم ( شایسته سالاری )
۴- برای قشر ضعیف مسکن ملی وخانه ارزان می سازیم .
۵- باامضاء برجام تمام تحریمها لغو و همه مشکلات اقتصادی مردم حل میشود .
۶- چنان گشایشی خواهیم کرد که مردم دیگر به یارانه ها احتیاج نداشته باشند .
۷- عزت پاسپورت ایرانی و ارزش پول ملی را ارتقاء خواهیم داد .
۸- دولت من انتقاد پذیر است وبه منتقدین احترام گذاشته و استقبال میکنیم و حرفهایی ازاین قبیل ..........
✅ نتیجه 👈 متاسفانه ایشان بابهره گیری ازمدیران نالایقِ حزبی بویژه اصلاح طلبان وتفکرلیبرالی واشرافی ونگاه به آمریکا وغرب به هیچیک از وعده های خود عمل نکرده وبعلت خساراتی که طی ۸ سال به کشور ومردم صبور وارد کرده است بعنوان منفورترین رئیس جمهور ومایه عبرت روسای جمهور آینده قرار گرفته وباید قرار بگیرد .
🔺حسن روحانی به اعتماد وباورمردم نسبت به انقلاب وروحانیت ضربه جبران ناپذیری وارد ساخت که ترمیم آن به آسانی میسر نخواهد بود مگراینکه اتفاق خاصی بیفتد.
🔹بنابراین .....👇
آقای پزشکیان باید ازسرنوشت حسن روحانی عبرت گرفته ونگذارند که باقیمانده اعتماد وباور مردم ازبین برود
🔺خروجی حسن روحانی با آنهمه وعده هاوشعارهاوادعا ها چنین نتیجه خسارتباری را برای مردم به یادگار گذاشته است .
وای بحال آقای پزشکیان که شعار نمیدانم ونمیتوانم ونمیشود را گفته و ۱۶ میلیون نفر به شعار سه نان رآی داده اند .
🔹چه خوبست که ایشان حداقل به نامه ۵۳ امیرمومنان ع به مالک اشتر در خصوص بکارگیری کارگزاران اصلح و متعهد توجه کرده وعمل نمایند . اگرچه با این افرادی که به دور خود جمع کرده اند افق روشن وامیدوارکننده ای دیده نمیشود وفقط میشود به دیپلماسی فعال وزارت امورخارجه نمره قبولی داد .
🔺اما حرف وشعر آخراینکه 👇
سِزای اعتماد به وعده های حسن که داده بود دیدیم
حالا که پزشکیان شعاری نداده است چه خواهیم دید .
۱ آذر ۱۴۰۳ فرهادنیا
چرایی لزوم حجاب-3.mp3
30.02M
نوبت پاسخ به سوال پرتکراره !!
بیحجابی زیا بشه، عادی میشه؟🤨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان را نه به جلسه با رئیس جمهور راه دادند نه به مسجد
فرق میکنه چه کسی رئیس جمهور باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ|#همایش
🎞 سندروم موشکزدگی
👤علی عبدی؛
پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی
📍ما با سندروم موشکزدگی در مدل مواجهه با اسرائیل روبروییم که میخواهیم پاسخ تمام حملات دشمن را با موشک بدهیم در حالی که میتوانیم از ظرفیتهای متعدد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی استفاده کنیم.
➕بخشهای کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.
چرا وعده صادق 3 انجام نمی شود.mp3
38.7M
🎙🔘چرا وعده صادق 3 انجام نمی شود؟
➖➖➖➖
حملۀ پهپادی مقاومت عراق به جنوب سرزمینهای اشغالی
🔹مقاومت اسلامی عراق «یک هدف حیاتی» در جنوب فلسطین اشغالی را هدف حملۀ پهپادی قرار داد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیاین اینستاگرامی نباشیم!
نامه ۵۳ بخش شانزدهم (1).mp3
10.08M
📌#صـــــــبحانه_با_معـــــــــــــرفت
📒با موضوع:
#نامه۵۳
بخش شانزدهم
📆 ۱ آذر ۱۴۰۳
🎤 با سخنرانی:
#حجت_الاسلام_مهدوی_ارفع
❇️ روزانه ۱۵ دقیقه از "کلام امیرالمؤمنین" علیه السلام لذت ببریم و دیگران را نیز دعوت کنیم تا در ثوابش شریک شویم. 🌺
#نهج_البلاغه
#عهد_نامه_مالک_اشتر
#نامه53
📸 گزارش تصویری خدمت 2⃣
پروژه دوم: مدرسه النسل الجدید
مدرسه ای است در منطقه بیروت غربی که مهاجرین محترم در آن اسکان داده شده اند. ❗️
این ساختمان هم متاسفانه علاوه بر مشکل برق، آب ، آبگرمکن، حمام ، امکانات پخت و پز و لباسشویی؛ مشکل فاضلاب و نشتی آب از سقف ساختمانها داشت.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
الحمدلله با کمک های شما مردم عزیز و به همت دوستان قرارگاه انصارالمقاومة تمام مشکلات ظرف مدت ۴ روز برطرف شد.
اکنون این مجموعه آماده ورود گروه فرهنگی نهضت جهانی نهجالبلاغه خوانی ( قرارگاه انصارالمقاومة) می باشد.
🌺 لذتی که از خرسندی این مردم شریف به قلب ما نصیب شد را با شما خیرین و حامیان عزیز تقسیم می کنیم.
#لبنان
#وعده_صادق
#انصارالمقاومه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎[تنفس در هوای بهشت]
✨ گزارش دیدار هر شب با خانوادهٔ
شهدای حزب الله 1⃣
چقدر شیرین و روحبخش است که
در پایان یک روز خدمت جهادی، با
دیدار خانواده های مصمم و امیدوار
شهدای مقاومت خستگی را نه فقط
از تن که از روح و روان بزدایی❗️.
🏷 #لبنان
#وعده_صادق
#مهدوی_ارفع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 داستان صوتی ( صدای لالایی میاد )
(به یاد شهید غواص محمد صادق جاویدی)
مادر شهید: به من میگویند چرا ماهی نمیخوری؟! چطور ماهی بخورم در حالی که فرزندم را ماهیهای اروند خورده اند….
(صدای بیسیم فرماندهان شهید: ابراهیم همت-علی صیاد شیرازی-حسن باقری-حسین خرازی-مهدی زین الدین-حاج قاسم سلیمانی)
راوی: استاد علی حاجی پور
نویسنده و کارگردان: علیرضا عبدی
تصویر سازی: محمد علی عبدی
🔴 فرزند آوری
وضع اقتصادی بهتر، لزوما منجر به فرزندآوری بیشتر نخواهد شد...
از نظر جمعیت شناسان، نه تنها ربطی میان توان مالی پایین و تعداد فرزندان کمتر وجود ندارد؛ بلکه این نسبت، برعکس هم هست ؛ یعنی در میان کشورهای مختلف جهان، در کشورهایی که سطح اقتصادی پایینی دارند، زاد و ولد، بیشتر است و کشورهایی که از نظر سطح درآمد خانواده بالا هستند، تعداد فرزندان کمتری دارند. در میان تمام قارّه ها، آفرقا - که فقیرترین کشورها را دارد - بیشترین، و اروپا هم کمترین آمار زاد و ولد را داراست. آفریقا با میانه سنی بیست سال ، جوان ترین و اروپا با میانه سنی چهل سال ، پیرترین قاره است.
اصلا بدون اینکه کاری به آمار جهانی داشته باشیم، خوب است خود شما نگاهی به اطرافیانتان انداخته، به این پرسش پاسخ دهید: "چه تعداد از اطرافیان شما که از نظر مالی مشکلی ندارند، فرزند بیشتری دارند؟" شما چند نفر را می شناسید که بدون آن که بخواهند روش مصرف خود را تغییر دهند، می توانند فرزندان بیشتری داشته باشند؟
اشتباه است فکر کنیم، اگر پول یک خانواده زیاد شود، بچه های آن خانواده هم زیاد خواهد شد. وقتی نگاه درستی به فرزندآوری نباشد، پول های زیاد، خرج تجملات می شود.
📚استاد عباسی ولدی
📚ایران، جوان بمان
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═