5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینو خیلی نشر بدید، چندین بار ببینید.
طرحی برای فردا - شبکه یک - 30 آذر ماه ۱۴۰3.mp3
20.94M
#میلاد_حضرت_زهرا (س)
#روز_زن
🔻 زندگی، آزادی، به شرط کرامت زن
(زن مسلمان، حق و تکلیف)
میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها و روز زن
استاد #رحیم_پور
طرحی_برای_فردا
شبکه_یک
📅 پخش: ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
فیلم:
https://tv1.ir/program/74946
«حوض یرموک» گروگان جدید اسرائیل در «جنگ آبی»
✍️ یک قلاده سگ تربیت شده و دست آموز که دقیقا جملات صهیونیست ها را بیان میکند. نصف سوریه در اختیار ترکیه و نصف دیگر در محاصره اسرائیل ست در حالیکه ارتش سوریه یک تیرهوایی هم برای دفاع شلیک نکرد و نیروهای ایران هم اصلا آنجا را ترک کردند.
خب اگر ایران پروژه داشت که تو و گله سربازانت را مثل دفعه قبل جارو میکرد.
حالا تنها بر روی حماقت مخاطب سوری حساب باز کرده اید و شاید انحراف افکار عمومی در ایران اما ...
ارباب ات اسرائیل و ترکیه خوب میدانند که ایران استاد جنگ های فرسایشی ست.
زمان، قاتل جنگ های پیش روست.
بزودی ورق برمیگردد.
شاید اولین مقتول این جنگ خود تو باشی!
ترور جولانی یکی از سناریوهای پیش روی ارباتت خواهد بود برای ادامه آشفتگی های بیشتر !
آنها قطعا به این ایده فکر میکنند.
11.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این فیلم رو
برای دوستانتون بفرستین...
بدونید دشمن که وارد بشه
سوال نمی کنه مخالف بودی یا موافق.
🔻نیروهای داعشی خطاب به مردان عراقی و سوری:
🔹زن که آدم نیست،
قیمت دختراتون چند؟!! خانم های معترض ایرانی؛ اگه امنیت کشور به خطر بیافته به بزرگ و کوچک تون رحم نخواهند
❌ یک نکته مهم ...
در پیام رسان ایتا ما کانال های اصلاحطلب چندانی نداریم اما تعداد قابل توجهی کانال بیشتر بلاگری از آخوند صورتی تا مدعیان انقلابیگری داریم که خط تخریب بچه های انقلابی و حزب الهی را دنبال میکنند.
اینها به ظاهر ادعای اصلاحطلبی ندارند اما ۹۵ درصد محتواهای کانالهاشون نفرت پراکنی و تخریب علیه بچه های انقلابی و حزب الهی هست. هرگونه کنش گری و مطالبه گری و تبیین بچه های انقلابی را مورد هجمه و تخریبگری قرار میدهند.
نکته جالب این کانالها اینه که یک محتوا در این کانالها علیه جریان فتنه و اصلاحطلبان وجود ندارد. به ظاهر خود را طرفدار ولایت و منویات رهبر انقلاب معرفی میکنند اما با تحریف یا تفسیر کج از سخنان رهبر انقلاب بدنبال تخریب بچه های انقلابی هستند.
در غالب این کانالها حتی یک محتوا از جنایات اسرائیل پیدا نمیکنید. یک محتوا از خیانت های جریان فتنه و لیبرالها پیدا نمیشود. اما از سر صبح تا آخر شب ده ها محتوا علیه بچه های انقلابی منتشر میکنند.
نقشه دشمنان و شبکه نفوذ تخریب جبهه انقلاب از درون است. مراقب نفوذی ها باشید
🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم:
🔹️شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
1⃣ ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط دولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
2⃣ صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
3⃣ زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
4⃣اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔹️شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔹️همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔹️ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔹️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
✅