MiladImamAli1403[08].mp3
4.05M
📝 به فکر دیوانهبازی افتاده دشمن
🎤حاج میثم #مطیعی
📆 پنجشنبه ۲۰ دی ماه ۱۴۰۳
🔺 هیأت آیین حسینی
📍 امامزاده قاضی الصابر (علیهالسلام)
🌻|↫#جهاد_تبیین
018110.mp3
211.2K
📝صوت و متن آیه استفاده شده در نماز شب چهاردهم ماه رجب
🎤#استاد_پرهیزگار
🌸قلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَىٰ إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ ۖ فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا🌸
بگو: جز این نیست که من مانند شما بشری هستم (دعوی احاطه به جهانهای نامتناهی و کلیه کلمات الهی نکنم، تنها فرق من با شما این است) که به من وحی میرسد که خدای شما خدای یکتاست، پس هر کس به لقای (رحمت) پروردگارش امیدوار است باید نیکوکار شود و هرگز در پرستش خدایش احدی را با او شریک نگرداند.
🍀💛🍀🧡🍀💛
فضایل امیرالمومنین ۴.mp3
5.02M
#پادکست
📝 فضائل امیرالمؤمنین علی علیهالسلام
🔹جلسه چهارم
🎤حجت الاسلام #استاد_امینی_خواه
🌻|↫ ایام ولادت #امام_علی
4_5839039847439798522.mp3
11.45M
#سرود
📝بازنشر سرود #بیعت_با_علی به مناسبت ولادت با سعادت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام 🌷
🎤 حاج ابوذر #روحی
و گروه سرود شمیم یاس
🌻|↫ ایام ولادت #امام_علی
۱۰۰۱ داستان از زندگانی امیر المومنین علیه السلام - محمد رضا رمزی اوحدی.pdf
9.18M
🔸کتاب « ۱۰۰۱ داستان از زندگانی امیرالمؤمنین علی (ع)»
#PDF
🔹 محمدرضا رمزی اوحدی
♦️(نشر فایل توسط مؤلف و ناشر)
🔴 کتاب شامل 1001 داستان کوتاه پیرامون زندگی امام علی(ع) است.
💐🔻 *فهرست ۵ فصل کتاب* 🔻💐
1️⃣ فصل ١، داستانها از تولد امام علی (ع) تا بعثت رسول خدا (ص)
2️⃣ فصل ٢، داستانها از بعثت تا رحلت رسول(ص)
3️⃣ فصل ٣، داستانها از دوران خانه نشینی حضرت علی (ع)
4️⃣ فصل ۴، داستانهای دروان حکومت حضرت علی (ع)
📖این کتاب قابل استفاده برای دانشجویان واساتید مدارس و دانشگاه و طلاب میباشد
🟣ثواب نشر این اثر زیبا با جنابعالی
🔵سال چاپ ۱۳۷۹
FATFقطعی از پازل تحریمی آمریکا .pdf
13.09M
اگر به دنبال یک منبع برای پاسخ به سوالات تان درباره FATF هستید حتما این فایل را دانلود و مطالعه کنید.
اگر طرفداران FATF که چشم بسته از آن دفاع میکنند، این محتوای فنی، تحلیلی و مستند را یکبار مطالعه کرده بودند، در بسیاری از مواضع اشتباه شان تجدید نظر میکردند.
حزبالله چگونه فناوری نظامی اسرائیل را بیاثر کرد؟
اگرچه رژیم صهیونیستی در ابتدای رویاروییهایش با حزبالله با استفاده از فناوری نظامی دستاوردهایی را برای خود رقم زد، اما خیلی زود این برتری رنگ باخت و به سلاحی بیاثر در میدان تبدیل شد.
گروه فارس پلاس: در ارزیابی روند و نتایج تجاوز اسرائیل به لبنان، نقش «فناوری» در دستیابی به نتایج مهم در میدان مورد تاکید قرار گرفت؛ به ویژه «هوش مصنوعی» به عنوان ابزار جدیدی که کارآمدی خود را در ترور رهبران و از بین بردن بخشی از توانمندیهای نظامی حزبالله نشان داد.
اگرچه عملیات شناسایی هوایی اسرائیل با استفاده از فناوریهای جدید موضوع جدیدی نیست، منتها در این جنگ، این رژیم از انواع پیشرفتهتر آن در دوربینهای نظارت، ابزارهای ردیابی و شناسایی حرارتی و الکترونیکی استفاده کرد.
پیشرفت برنامههای تجزیه و تحلیل دادهها مبتنی بر هوش مصنوعی منجر به کاهش زمان حملات شد، طوریکه به اسرائیل اجازه داد، به سرعت ماهیت و مکان اهداف را تعیین کند، آنها را تشخیص دهد و متغیرها را مشخص کند و با افزایش سریع «دستاوردهای» میدانی خود، عرصه را بر حزبالله تنگ کند.
اما این برتری بیسابقه در حوزه فناوری، اسرائیل را قادر نساخت تا علیرغم همه امتیازات بزرگی که به دست آورده، نبرد را به نفع خود رقم بزند؛ همچنان که نتوانست به اهداف اصلی جنگ دست یابد؛ علاوه بر اینکه نتوانست، مانع مهار سریع این برتری توسط حزبالله شود.👇👇
اشتباه محاسباتی اختلال موازنه قوا
دستاوردهای اسرائیل، به لطف مزدوری رسانههای عربی و غربی و به راه انداختن جنگ روانی، نه تنها روی افکار عمومی، بلکه روی برخی شخصیتهای سیاسی نیز تأثیر گذاشت، به عنوان مثال «ولید جنبلاط»، سیاستمدار لبنانی مدعی شد که «مقاومت زمانی بزرگانی داشت، اما این دوره به خاطر فناوریهای پیشرفته بسر آمده است» و اینکه «درست است که ایران به مقاومت پشت نکرد، اما فناوری در اختیار ایران توان رقابت با فناوری آمریکا را ندارد» (برنامه بیست 30 مؤرخ 6 ژانویه 2025).
همچنین اظهارات مشابهی که همگی بر برتری اسرائیل در حوزه فناوری و عدم امکان رویارویی با آن در این حوزه و سرانجام ورود به مرحلهای جدید از رویاروییها سخن گفتند که با مراحل پیشین تفاوت بسیار دارد و مقاومت توان مقابله به رژیم صهیونیستی و شکست دادن این رژیم را ندارد.
این ادعاها درحالی مطرح میشد که رژیم صهیونیستی با وجود اینکه به دستاوردهایش در جنگ اخیر میبالید، اما هنوز نتوانسته بر خطر راهبردی حزبالله غلبه کند.
آنچه اکنون خواسته اسرائیل است و تلاش میکند، آن را محقق کند، ممانعت حزبالله از بازسازی توانمندیهای خویش است. برآوردهای صهیونیستی و غربی تأکید میکند، حزبالله همچنان از قابلیتهای بسیار بالایی برخوردار است که آن را قادر میسازد، وارد نبردی مشابه نبرد اخیر و حتی سختتر و طولانیتر از آن شود.👇👇
اظهارات اخیر «آیال زیسر»، یکی از برجستهترین مؤرخان و کارشناسان اسرائیلی مسائل خاورمیانه (اسرائیل الیوم 8 ژانویه 2025) مؤید این گفته است. وی به رهبران اسرائیل توصیه میکند، هیچگاه توانمندیهای نظامی حزبالله را کوچک نشمارند و عملیات علیه حزب را حتی اگر منجر به نقض توافق آتشبس شود، ادامه دهند.
زیسر با تأکید بر اینکه «هنوز هم در لبنان کسی یارای ایستادن در برابر حزبالله نیست»، میافزاید: «در زمانی که همه شما فکر میکنید، اوضاع خوب است و آرامش تثبیت شده، حزبالله درحال بازسازی توانمندیهای نظامی خویش است، بدانید، تنها راه رویارویی با حزب استفاده از زور و قدرت است، نه تفاهمات و توافق آتشبس.»
همچنین، «تایمز اسرائیل» در مقالهای تحت عنوان «حزبالله همچنان خطرناک است» (7 ژانویه 2025) روی خطراتی که حزب همچنان برای اسرائیل دارد، تمرکز و تأکید میکند که این خطرات در آینده نزدیک با ترمیم و بازسازی زرادخانه نظامی حزب میتوانند، برای اسرائیل به تهدیدی جدیتر از قبل تبدیل شوند و این موضوعی است که «شیخ نعیم قاسم»، دبیرکل حزبالله در سخنرانیهای خود به آن اشاره داشته و تأکید کرده که مقاومت اسلامی قدرت خود را بازیافته است.👇👇