فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو امر مقدس:آزادی اجتماعی و آزادی معنوی
AUD-20220314-WA0159.mp3
4.82M
#تلنگری
#استاد_شجاعی #دکتر_رفیعی 🎤
🗞 تاریخ تکرار می شود!
داستان قوم بنی اسرائیل، داستان امروز ماست...
- آنها راه نجات خود را پیدا کردند
🔥و ما همچنان در انتظار پوشالی فرج دست و پا میزنیم ...
- راه نجات ما در کجاست ...؟
#من_و_خانواده_آسمانی
#ما_و_امام_زمان علیهالسلام
#آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کابوس دشمنان قسم خورده نظام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏡 که اگه اونجا بری، خدا را خیلی خوشحال کردی
☑️#الله_اکبر 🚨 |رژیم صهیونیستی، امشب را هیچ گاه فراموش نخواهد کرد.
این تازه شروع ماجراست
صابرین نیوز
خطبه ۱۵۷.m4a
6.85M
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم
📣 مرحله سوم ختم نهج البلاغه
🔸سهم روز دویست و یازدهم
📔 خطبه ۱۵۷
📣 صوت نهج البلاغه👇
📣📣🌿🌹﷽🌹🌿📣📣
📣 مرحله سوم ختم نهج البلاغه
🔸 سهم روز دویست و یازدهم
📣 خطبه ۱۵۷
1⃣ عبرت از گذشتگان
ستايش خداوندی را سزاست که حمد را کليد ياد خويش و سبب فزونی فضل و رحمت خود و راهنمای نعمت ها و عظمتش قرار داده است. بندگان خدا! روزگار بر آيندگان چنان می گذرد که بر گذشتگان گذشت. آنچه گذشت، باز نمی گردد و آنچه هست جاويدان نخواهد ماند، پايان کارش با آغاز آن يکی است، ماجراها و رويدادهای آن همانند يکديگرند و نشانه های آن آشکار است. گويا پايان زندگی و قيامت، شما را فرامی خواند، چونان خواندن ساربان، شتر بچه را. پس آن کس که جز به حساب نفس خويش پردازد، خود را در تاريکی ها سرگردان و در هلاکت افکنده است. شيطان ها مهارش را گرفته و به سرکشی و طغيان می کشانند و رفتار زشت او را در ديده اش زيبا می نمايانند، پس بدانيد که بهشت پايان راه پيشتازان و آتش جهنّم، سرانجام کسانی است که سُستی می ورزند.
2⃣ ضرورت تقوی و خودسازی
♦️ ای بندگان خدا! بدانيد که تقوا، دژی محکم و شکست ناپذير است، اما هرزگی و گناه، خانه ای در حال فروريختن و خوارکننده است که از ساکنان خود دفاع نخواهد کرد و کسی که بدان پناه برد در امان نيست. آگاه باشيد! با پرهيزکاری، ريشه های گناهان را می توان بريد و با يقين می توان به برترين جايگاه معنوی، دسترسی پيدا کرد. ای بندگان خدا! خدا را، خدا را، در حقِّ نفس خويش! که از همه چيز نزد شما گرامی تر و دوست داشتنی تر است. همانا خدا، راه حق را برای شما آشکار کرده و جادّه های آن را روشن نگاه داشت، پس يا شقاوت دامنگير يا رستگاری جاويدان در انتظار شماست، پس در اين دنيای نابودشدنی، برای زندگی جاويدان آخرت، توشه برگيريد، که شما را به زاد و توشه راهنمايی کردند و به کوچ کردن از دنيا فرمان دادند و شما را برای پيمودن راه قيامت برانگيختند. همانا شما چونان کاروانی هستيد که در جايی به انتظار مانده و نمی دانند در چه زمانی آنان را فرمان حرکت می دهند. آگاه باشيد! با دنيا چه می کند کسی که برای آخرت آفريده شده است؟ و با اموال دنيا چه کار دارد آن کس که به زودی همه اموال او را مرگ می ربايد و تنها کيفر حسابرسی آن بر عهده انسان باقی خواهد ماند. بندگان خدا! خيری را که خدا وعده داد، رهاکردنی نمی باشد و شرّی را که از آن نهی فرمود، دوست داشتنی نيست! بندگان خدا! از روزی بترسيد که اعمال و رفتار انسان وارسی می شود، روزی که پر از تشويش و اضطراب است و کودکان در آن روز پير می گردند! ای بندگان خدا! بدانيد که از شما نگاه بانانی بر شما گماشته اند و ديدبان هايی از پيکرتان برگزيده و حافظان راستگويی که اعمال شما را حفظ می کنند و شماره نَفَس های شما را می شمارند، نه تاريکی شب شما را از آنان می پوشاند، و نه دَری محکم شما را از آنها پنهان می سازد.
3⃣ ياد تنهايی قبر
♦️ فردا به امروز نزديک است و امروز با آنچه در آن است می گذرد و فردا می آيد و بدان می رسد، گويی هر يک از شما در دل زمين به خانه مخصوص خود رسيده و در گودالی که کنده اند آرميده ايد، وه! که چه خانه تنهايی؟ و چه منزل وحشتناکی؟ و چه سياه چال غربتی؟ گويی هم اکنون بر صور اسرافيل دميدند و قيامت فرارسيده و برای قضاوت و حسابرسی قيامت بيرون شده ايد، پندارهای باطل دور گرديده، بهانه ها از ميان برخاسته و حقيقت ها برای شما آشکار شده و شما را به آنجا که لازم بود کشانده اند. پس از عبرت ها پند گيريد و از دگرگونی روزگار عبرت پذيريد و از هشداردهندگان بهره مند گرديد.
┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
حق قربانی.m4a
2.63M
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم
📚 مرحله دوم ختم رساله حقوق امام سجاد علیه السلام
📔 حق سیزدهم : حق قربانی
🍀 و اما حق هدیه و قربانی این است که اراده کنی آن را خالص برای پروردگارت و تنها به منظور رحمت او و قبول او باشد، تنها قربانیت را به او اهدا نمایی و اراده به رخ مردم کشیدن و در مقابل دیدگان آنها قراردادن، نداشته باشی و اگر چنین انجام دهی خود را به تکلف و زحمت نینداختی و عملت جنبه تصنع به خود نمیگیرد و همانا در این عمل مقصودت خداوند است.
📣 صوت رساله حقوق👇
🌹 *بسم الله الرحمن الرحیم* 🌹
📚 *رساله حقوق امام سجاد علیه السلام (شرح آیت الله سبحانی)*
❇️ *شرح حق سیزدهم* 🔻🔻
🌸🍃 *حق قربانی* 🍃🌸
🌼 « *حق قربانى* آن است که آن را *تنها براى پروردگارت* *بخواهى* و پذیرش آن را از خدا بطلبى و براى *جلب نظر دیگران نباشد.* 🌼
💎🌼 *خدا خواهان کار آسان است نه کارهاى پر تکلف.* همچنان که براى بندگانش آسان را خواسته نه مشکل را. 🌼💎
💎🌼 *فروتنى نیکوتر از ریاست مآبى است،*
*زیرا* در ریاست مآبى، *زحمت اضافى* و اسرافکارى است، *ولى در فروتنى نیست.*🌼💎
🌻☘️🌻☘️🌻
« *امام* در این جا در شیوه *قربانى کردن* که یکى از *اعمال زائران خانه خداست* ، سخن مى گوید:
❇️⤵️
آنگاه زائران در روز *دهم* ، چون به *منى* برسند.
🌟نخست، *جمره عقبه را رمى مى کنند*.
⤵️⤵️
✅تو گویى با *پرتاب هفت سنگ ریزه دورى شیطان را از روح و روان خود مجسم مى سازند.*
تا *خانه دل، خانه شیطان نباشد، بلکه خانه فرشته باشد.*
🌟 *آنگاه عمل دوم، قربانى در منى است.*
✅ *اوّلاً این عمل، یک عمل عبادى است، باید براى خدا انجام گیرد، هر چند فقیران و نیازمندان از آن بهره مند شوند* .
⤵️⤵️
*امّا هدف از قربانى چیست⁉️*
💠نخست این است که با این عمل، *اخلاص ابراهیم* را به نمایش مى گذاریم، زیرا:
⤵️⤵️⤵️
*او حاضر شد براى فرمان خدا، فرزند خویش را قربانى کند،*
⬅️اسماعیل گفت :
💎« *پدرم به آنچه که امر شده اى انجام ده، مرا به خواست خدا از بردباران مى یابى* ».💎
✅⬇️
*اوّلاً* : ما با *قربانى کردن* ، *اخلاص و تسلیم قهرمان توحید* را به نمایش مى گذاریم، و یاد مى دهیم که در *برابر اوامر الهى باید تسلیم باشیم،*
🌻☘️🌻☘️🌻
✨ « *به پروردگارت سوگند که آنها مؤمن نخواهند بود، مگر این که در اختلافات خود، تو را به داورى طلبند; و سپس از داورى تو، در دل خود احساس ناراحتى نکنند; و کاملاً تسلیم باشند* ».✨
💫 *در آیه دیگر مى فرماید:*
✨ « *هیچ مرد و زن با ایمانى حق ندارد هنگامى که خدا و پیامبرش امرى را لازم بدانند، اختیارى(در برابر فرمان خدا) داشته باشد* ».✨
💠 *ثانیاً* : *منطقه مکه و عشائر اطراف آن، نیازمندان فراوانى دارند. آنها باید از این گوشتها بهره بگیرند*.
🌼« *و مستمندان قانع و فقیران را نیز از آن اطعام کنید* ».🌼
✅⬇️
« *هدى* » در لغت عرب به معناى *قربانى* است و مقصود از آن، *قربانى در مکّه* است و گاهى به آن « *أُضحیّه* » مى گویند،
⬇️⬇️
✳️اگر انسان تاریخ *مذاهب هندى ها و مصرى ها را بخواند* ، متوجه مى شود که چقدر *اسلام* مقام *انسان و زن* را *بالا* برده است.
⬇️⬇️⬇️
گفته مى شود *مصرى ها در مقابل رود نیل در ماه معینى از هر سال دختران را پس از آن که به بهترین شکل، آرایش مى کردند، در نهرى که در آن عبادت مى نمودند، غرق مى نمودند.*
تا با این عمل به *خدایان خود تقرّب پیدا کنند.* ‼️
✳️این عبادت زشت در مصر پس از ورود *اسلام* به مصر ممنوع گشت. 🚫
🌻☘️🌻☘️🌻
با پایان *حق سیزدهم* حقوقى که انسان *بر اعضا* و افعال خویشتن دارد به پایان مى رسد، از این به بعد *حقوق حاکمان عادل و دادگر* بیان مى شود.
🌻☘️🌻☘️🌻
📲 *جهت عضویت* 👇
خادمین امیرالمومنین(ع)(۴)👇
https://chat.whatsapp.com/J0b3DjS6iwt5UrkOrNNe5g
🍃🍃🍃🍃
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
❇️ *شرح خطبه ۱۵۷ نهج البلاغه (آیت الله مکارم)*
✴️ از خطبه هاى امام عليه السلام است كه در آن، *مردم را به تقوا، تشويق و ترغيب مى كند.*
✳️ *خطبه در يك نگاه:*
💠 در اين خطبه، امام عليه السلام مانند بسيارى از خطبه هاى نهج البلاغه، سخن را با حمد و ثناى الهى شروع مى كند؛
🔶سپس در چند بخش به مسائل حساسى مى پردازد.
🔰در بخش اوّل از *عبرت گرفتن از تاريخ پيشينيان- كه سرنوشت مشابهى با ما دارند- سخن مى گويد* و ما را به اعماق تاريخ گذشته فرو مى برد تا آينده خويش را آشكارا ببينيم و راه سعادت را پيدا كنيم.
🔰در بخش دوّم، به *اهمّيّت تقوا و برگرفتن زاد و توشه از زندگى دنيا براى آخرت* اشاره مى كند و هشدار مى دهد كه پايان زندگى هيچ كس نمايان نيست. بكوشيد تا غافلگير نشويد.
🔰در بخش سوّم از *مراقبان الهى نسبت به اعمال انسان از جمله اعضاى پيكر هر شخص و فرشتگانى كه حافظان اعمالند، ياد مى كند.*
🔰در بخش چهارم به *پايان زندگى و عالم غربت قبر و خانه تنهايى و فناى دنيا و برپايى قيامت* اشاره كرده، با جملات كوتاه و تكان دهنده اى در اين زمينه، خطبه را به پايان مى برد.
🔶🔷🔶🔷
📲 *جهت عضویت* 👇
خادمین امیرالمومنین(ع)(۴)👇
https://chat.whatsapp.com/J0b3DjS6iwt5UrkOrNNe5g
🍃🍃🍃🍃
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
📚 در ادامه 👈 *شرح خطبه ۱۵۷ نهج البلاغه*
( آیت الله مکارم)
🛑 *ناپايدارى دنيا:*
🔸آن گاه امام(عليه السلام) به بيان *اسباب رسيدن به سعادت دايمى و پرهيز از شقاوت هميشگى* پرداخته، چنين مى فرمايد: « *حال که چنين است در اين ايّام فانى براى ايّام باقى زاد و توشه تهيه کنيد.*
📙ناگفته پيداست که منظور از *تهيه زاد و توشه همان زاد و توشه تقوا و اعمال صالح* است که در قرآن مجيد به آن اشاره شده: «(وَتَزَوَّدُوا فَإِنَّ خَيْرَ الزَّادِ التَّقْوَى); زاد و توشه بيندوزيد که بهترين زاد و توشه، تقواست».
💠جمله «أُمِرْتُمْ بِالظَّعْنِ...» مى تواند اشاره به *امر تشريعى الهى* باشد که در آيات مربوط به فناى دنيا و اين که هر کسى سرانجام طعم مرگ را مى چشد به دلالت التزامى آمده است.
✅و مى تواند اشاره به *امر تکوينى* باشد; زيرا *خداوند اسباب و عوامل حرکت را چنان آفريده که کودکان به سرعت جوان و جوانان پير و پيران به سوى ديار بقا مى شتابند.*
🔰و با جمله (وَ سَارِعُوا إِلَى مَغْفِرَة مِّنْ رَّبِّکُمْ) دستور سير سريع را به سوى اسباب آمرزش و مغفرت صادر فرموده است.
🔰 و در ادامه سخن تشبيه رسا و گويايى براى مردم دنيا ذکر کرده، مى فرمايد: «شما همچون کاروانى هستيد که در منزلگاهى توقف کرده، و نمى دانيد چه وقت دستور حرکت به شما داده مى شود»
💠با قدرى توجه در مى يابيم که اوّلى اشاره به حرکت در دنيا به سوى کمال و سرعت و شتاب در فراهم کردن اسباب مغفرت و دوّمى اشاره به کوچ کردن از دنيا به سوى آخرت مى باشد و ابهام برطرف مى گردد.
✴️ *اين خواب، همان حالت غفلتى است که براى بسيارى از مردم حاصل است.*
⁉️ اگر منزلگاه اصلى ما آخرت است و دنيا گذرگاهى بيش نيست، چرا اين قدر به دنيا دل بسته ايم؟
‼️ و اموالى که چند روزى به رسم امانت در دست ما سپرده شده و سرانجام آن را به ديگران مى سپاريم و در قيامت حساب و کتابش را بايد پس دهيم چرا اين همه براى به دست آوردنش جانفشانى مى کنيم و حلال و حرام را به هم مى آميزيم؟
🌴امام(عليه السلام) در ادامه اين سخن براى *ترغيب و تشويق مردم به خيرات و نيکى ها و پرهيز از بدى ها از دو منطق مؤثر ديگر بهره مى گيرد:*
🔸نخست
اين که *آن کس که امر و نهى کرده و وعده پاداش و کيفر داده يک فرد عادى نيست که جاى گفتگو و ترديد در آن باشد;* خداوند قادر قهار چنين فرموده است.
🔸و در تعبير دوّم
*در آن روز، تمام اعمال، هر چند ظاهراً کوچک و ناچيز باشد با دقت و سخت گيرى بررسى خواهد شد;*
🔰و *منظور از فزونى زلزله در آن روز، تزلزل افکار و لرزيدن دل ها از هول محشر و وحشت از نتيجه اعمال است.*
🔰درست است که در پايان اين جهان، زلزله به معناى حقيقى، تمام جهان را به لرزه در مى آورد و همه چيز زير و رو مى شود; ولى آن چه در بالا آمده مربوط به صحنه محشر است که در آن جا زلزله به معناى حقيقى آن وجود دارد; بلکه هر چه هست اضطراب ا ست و وحشت و تزلزل خاطرها.
🔰بعضى چنين پنداشته اند که پيرشدن اطفال در آن جا به معناى حقيقى آن است; نه معناى کنايى; ولى اين احتمال بسيار بعيد است; زيرا در آن روز طفلى که محکوم به مجازات الهى باشد و بر اثر وحشت گرفتار پيرى زودرس شود، وجود ندارد.
🌴💠🌴💠🌴💠
📲 *جهت عضویت* 👇
خادمین امیرالمومنین(ع)(۴)👇
https://chat.whatsapp.com/J0b3DjS6iwt5UrkOrNNe5g
🍃🍃🍃🍃
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
📚 در ادامه👈 *شرح خطبه ۱۵۷ نهج البلاغه*
( آیت الله مکارم
💠 *حضور در دادگاه الهى:*
🌴امام(عليه السلام) در اين بخش از خطبه براى تکميل نصايح گذشته به *سه نکته مهم* اشاره مى فرمايد:
✅نخست درباره *مراقبان و کاتبان و حافظان اعمال و سپس درباره مرگ و قبر و مشکلات آن و سرانجام درباره حساب و کتاب قيامت که در مجموع، روح خفتگان را بيدار و غافلان را هوشيار مى کند.*
🔰جمله «أَنَّ عَلَيْکُمْ رَصَداً مِنْ أَنْفُسِکُمْ...» اشاره به گواهى اعضاى پيکر انسان و حتى پوست تن او در قيامت است; آن گونه که قرآن مى گويد:
💎 روزى که زبان ها و دست ها و پاهاى آن ها بر ضدّ آن ها گواهى مى دهد و اعمالشان را بازگو مى کند»
💠 *مراقبان اعمال انسان در درجه اوّل، همان اعضا و جوارح اويند که در قيامت به نطق مى آيند و تمام اعمال را گواهى مى دهند.*
📙اين که جمعى از شارحان نهج البلاغه «رصد» را به معناى وجدان اخلاقى انسان گرفته اند که او را بر بدى ها ملامت مى کند، اشتباه است; زيرا وجدان قاضى درون است; نه مراقب و گواه که در مفهوم «رصد» نهفته است.
🔰و جمله «وَ حُفَّاظَ صِدْق...» اشاره به فرشتگانى است که مأمور ثبت و ضبط اعمال انسان است;
🔰 آن گونه که قرآن کريم مى فرمايد: « و بى شک، نگاهبانانى بر شما گمارده شده والا مقام و نويسنده (اعمال نيک و بد شما) که مى دانند شما چه مى کنيد»
‼️جالب اين که اين گواهان همه چيز حتى تعداد نفس کشيدن هاى ما را ثبت مى کنند و براى نوشتن نامه اعمال ما نيازى به روشنايى چراغ ندارند; حتى در ظلمت مطلق نيز مى نويسند و ثبت مى کنند;
‼️در ادامه بحث حافظان و مراقبان اعمال از مرگ و قبر سخن به ميان مى آيد; مرگ و قبرى که توجّه به آن، خفتگان را بيدار و هوسبازان را هشيار مى کند;
🔰منظور از «فردا» فرداى مرگ و پايان عمر است که اگر انسان آن را دور پندارد، در گرداب غفلت فرو مى رود و هنگامى که آن را نزديک ببيند مراقب اعمال خويش و تسويه حساب و اداى حقوق و توبه از گناهان مى شود.
💠و به راستى پايان عمر دور نيست، حتى اگر انسان عمر طبيعى طولانى کند; چرا که سال و ماه به سرعت مى گذرد و کودکان، جوان و جوانان پير مى شوند; ضمن اين که حوادث غير منتظره، توفان بلاها و بيمارى ها همواره در کمين عمرند و گاه در يک چشم بر هم زدن همه چيز پايان مى يابد.
💠آرى، انسانى که يک ساعت تنهايى را به آسانى تحمل نمى کرد و هميشه در جمع دوستان و بستگان و ياران مى زيست، هنگامى که چشم از اين دنيا مى پوشد از همه دوستان و ياران و خويشان براى هميشه فاصله مى گيرد و در گورى سرد و تاريک و وحشتناک در تنهايى مطلق گرفتار مى شود و چه سخت و دردناک است;
🔰 مگر اين که توفيق يابد ياران جديدى از ميان اعمال صالح خود و فرشتگان پروردگار برگزيند و قبر او روضه اى از رياض جنّت و باغى از باغ هاى بهشت شود; نه حفره اى از حفره هاى جهنم.
🌴💠🌴💠🌴💠
📲 *جهت عضویت* 👇
خادمین امیرالمومنین(ع)(۴)👇
https://chat.whatsapp.com/J0b3DjS6iwt5UrkOrNNe5g
🍃🍃🍃🍃
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
📚 در ادامه 👈 *شرح خطبه ۱۵۷ نهج البلاغه*
( آیت الله مکارم)
✴️ *آثار تقوا*
💠 در اين بخش از خطبه امام(عليه السلام) بعد از بيانات گذشته پيرامون ناپايدارى دنيا و آماده ساختن مخاطبان خود براى شنيدن اندرزهاى نافع و سودمند اشاره میکند.
💠 اشاره به اين که *تقوا که يک ملکه نيرومندِ بازدارنده باطنى است، انسان را از آلودگى به گناهان باز مى دارد و همين امر سبب مى شود از پيامدهاى نامطلوب گناه در دنيا و آخرت در امان بماند;*
✅به عکس *افراد بى تقوا در برابر وسوسه هاى نفس و شياطين جن و انس نفوذپذيرند و به آسانى در پرتگاه گناه مى لغزند و سقوط آن ها سبب رسوايى در دنيا و عذاب الهى در آخرت مى شود.*
💎سپس *دوّمين اثر مهم تقوا* را چنين بيان مى فرمايد:
*«آگاه باشيد با تقوا مى توان نيش زهرآلود گناهان را قطع کرد و با يقين به برترين مرحله مقصود رسيد»*
🌴امام(عليه السلام) در اين جا *گناهان را به حيوانات گزنده سمى همچون مار و عقرب تشبيه کرده که تقوا نيش زهرآلود آن ها را قطع مى کند.*
💠 آرى! *تقوا پادزهرى است مؤثر و حيات بخش و از آن جا که تقوا و يقين، لازم و ملزوم يکديگرند.*
💠 به يقين کسانى که اموال يتيمان را به ظلم و ستم مى خورند (در حقيقت) تنها آتش مى خورند»
آيا کسى را پيدا مى کنيد که قطعه اى از آتش سوزان را بر دارد و در دهان بگذارد؟!!
🔸آن گاه امام(عليه السلام) براى تحريک مخاطبان و تشويق آن ها به برگرفتن زاد و توشه از اين دنياى فانى مى فرمايد: «اى بندگان خدا، خدا را خدا را; مراقب عزيزترين و محبوب ترين نفوس نسبت به خويش باشيد»
🔰به يقين منظور از *عزيزترين نفوس در اين عبارت، خود انسان است* ; چرا که حبّ ذات، طبيعى هر انسانى است و اگر به اشخاص و اشياى ديگر علاقه دارد از پرتو حبّ ذات است;
🔰چرا که آن ها را در سرنوشت خود مؤثر مى داند (بگذريم از گروه بسيار اندکى که خويشتن خويش را به کلى فراموش مى کنند; جز خدا نمى بينند و جز خدا نمى جويند و جز خدا نمى خواهند).
📙به هر حال، مقصود اين است که شما اگر به هيچ کس رحم نمى کنيد دست کم به خود رحم کنيد و اگر منافع هيچ کس را در نظر نمى گيريد،
حدّاقل منافع خود را در نظر بگيريد که اين علاقه به خويشتن، جزء فطرت شماست.
✴️و به دنبال آن، هشدار مى دهد: « *خداوند راه حق را براى شما آشکار ساخته و طرق آن را روشن نموده است، و سرانجام کار (از دو حال خارج نيست) يا بدبختى دايمى است و يا نيکبختى هميشگى* »
🌴💎🌴💎🌴💎
📲 *جهت عضویت* 👇
خادمین امیرالمومنین(ع)(۴)👇
https://chat.whatsapp.com/J0b3DjS6iwt5UrkOrNNe5g
🍃🍃🍃🍃
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
⚘﷽⚘
قلبــ مــرا هـواے تو پر مےڪند
باهرسلام با حـرمـٺ حال مےڪند
دارم یقین ڪه حضرٺِ عالےجنابِ عشق
ڪربُـــبَلا نصیــبِ من امسـال مےڪند
⚘السَّلاَمُ عَلَى الْحُسَيْنِ
⚘وَ عَلَى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
⚘وَ عَلَى أَوْلاَدِ الْحُسَيْنِ
⚘وَ عَلَى أَصْحَابِ الْحُسَيْن
#ســلام_ارباب_خوبم
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
#مناسبتها #این_الرجبیون
🌺 ذکر صبح سیزدهم ماه رجب
🔸️صبح روز ۱۳ رجب، از بعد از نماز صبح ۱۰۹ بار گفته شود:
🌸 لٰا إِلٰهَ إِلّٰا هُوَ (فتحۀ واو ادا شود)
سپس یک بار گفته شود:
🌸 لٰا إِلٰهَ إِلّٰا هُوْ (واو ساکن ادا شود)
#مراقبات_ماه_رجب
🌸
🍃🌸
🌸🍃🌸
#اشارات
حمله موشکی ایران به اربیل و واکنش های جهانی
.
بعد از حمله موشکی ایران به یکی از مهم ترین مراکز جاسوسی و اطلاعاتی موساد در خاورمیانه که در اربیل عراق واقع بود واکنش های مختلفی را از سرتاسر دنیا شاهد هستیم
.
حالا تحلیل ما چیه ؟
همانطور که قبلاً اشاره کردم ایران در چند سال آینده باید کار اسرائیل را یکسره کند و هر بها و هزینه ای دارد در این راه بدهد
.
بعد از این حمله مسئولان کردستان عراق شدیداً این کار را محکوم کردند ولی فقط به همین بسنده کردند چرا که اطلاع دارند از همین پایگاه منهدم شده چقدر در ایران و سوریه خرابکاری انجام شده بود پس خیلی آش را شور نکردند اما این کردهای عراق اگر یک بالاخواه برایشان پیدا شود باطن کثیف خود را بیرون می ریزند الان زور کافی ندارند
.
رییس دولت عراق مصطفی کاظمی هم که طبق معمول با یک گارد مخالف سیاست های ایران خیلی سریع خودشو به اونجا رسوند هم یه مانوری جلوی اربابانش داده باشه هم اینکه اعلام موضع دولت عراق رو با این کار نشون بده رابطه با ما با عراق از بعد حاج قاسم وارد چالش بزرگی شد که قبل تر اشاره کردم
و بحرانی تر هم خواهد شد
عراق باز هم محل جولان و تقابل قدرت های بزرگ و ایدئولوژی ها خواهد بود بزودی
.
آمریکا هم این روزها بشدت از جنگ و تقابل فراری است هم در اوکراین فقط به شعار و تحریم های سیاسی بسنده کرد هم در حمله ایران به اربیل مکرر اعلام کرد که هدف ایران ما نبودیم
البته این مواضع جدید آمریکا در قبال اتفاقات جهانی فقط از روی ضعف نیست بخش کمی از آن بخاطر شرایط داخلی آمریکا و مشکلات اقتصادی و سیاسی شان هست بخش اصلی آن طبق برنامه های آنهاست
کدام طرح ؟
باید خاورمیانه در جنگ باشد
الان سیاست آمریکا این است که در منطقه جنگ های بزرگ راه بیفتد و او در جنگ ها شرکت نکند و نقش پشتیبانی را داشته باشد
تا با فروش سلاح و مابقی مایحتاج مورد نیاز جنگ اقتصاد ضربه خورده خود را ترمیم کند
و اگر دقت کنید سه کشور مهم در آسیا را تحریک می کند که وارد جنگ شوند و خودش بشدت از جنگ پرهیز می کند
حتی بدش نمی آید اروپا و ناتو هم درگیر شوند ولی باز خودش در قاره ای دیگر تامین مالی کند با کشتار و بحران سازی در اروپا و آسیا و خاورمیانه
واقعا آمریکا برازنده عنوان شیطان بزرگ است
.
روسیه و چین هم که واکنش خاصی نشان نمی دهند چرا که هم می دانند ایران محق هست هم در این جور مسائل معمولا دخالت نمی کنند نهایت به یک شعار پرهیز از تنش بسنده می کنند و البته خوب هر دو هم درگیر مسائل خودشان هستند
.
اروپایی ها هم که لازم به توضیح نیست چرا که مواضع آنها در مسائل امنیتی و نظامی خریداری در خاورمیانه ندارد مخصوصا اگر یک طرف کار ایران باشد
خوب حالا با این اوضاع به نظرتون بهترین کار برای ایران چیه؟
میگن تا شهر شلوغه کار خودتو انجام بده
و می بینید که در حال انجام است همه جوره و البته هزینه هم داریم👌
که هزینه ی ضربه های در این زمان به مراتب کمتر از آینده خواهد بود اگر الان جلویش گرفته نشود احتمال دارد عفونت تمام بدن را بگیرد
.
۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۰
🌹 به نام خدای بسیار بخشندهی بدون انتظار 🌹
🌻 *عاشقانه صبحگاهی* 🌻
🙏 آل عمران ۸
رَبَّنَا لَا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ
[ﻣﻲ ﮔﻮﻳﻨﺪ] ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻧﻜﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻛﺮﺩﻱ ﺩﻟﻬﺎﻳﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺳﺘﺨﻮﺵ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﮕﺮﺩﺍﻥ ﻭ ﺍﺯ ﺟﺎﻧﺐ ﺧﻮﺩ ﺭﺣﻤﺘﻲ ﺑﺮ ﻣﺎ ﺍﺭﺯﺍﻧﻲ ﺩﺍﺭ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺩ ﺑﺨﺸﺎﻳﺸﮕﺮﻱ
🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄
🌸 الهی! شکرت برای تمام لحظات نابی که با تمام وجود، به خودت پناهم دادی!!!، هرچند شکر این لحظات ناب از توان ما خارج و ما قادر به شکرگزاری آن نیستیم.
این دقایق ناب عاشقی رو قسمت همه ما قرار بده. و فهم لحظه و درک و حس حضور مدام خودت رو نصیب ما کن.!!!!
نور عشق را در ما بیدار کن تا با محبتی از جنس خودت جهان را لمس کنیم و در آخر:
❣️یاوهاب❣️
کاسه های حاجات ما رابه اندازه ی سخاوتت پر کن، که سخاوتمندتر از توهیچ کس را نمیشناسم
💎 تویی که بسیار می بخشی به منی که حتی استحقاق این بخش را ندارم و هیچ انتظاری از این بخشش هم نداری
🤲💖🤲💖🤲💖🤲
*♦️تقليد کورکورانه یا سنت گرائی
*نظیر : چهارشنبه سوری و...*
*⭕منشأ خطاهای فکری بشر از دیدگاه قرآن
*🔻قرآن مى گويد : هر امر به اصطلاح قديمى و هر سنت قديمى - نظیر رسم سنتی چهارشنبه سوری - را [پيروى كردن] به دليل اين كه گذشتگان ما چنين مىكرده اند، نياكان ما اينچنين بوده اند و ما بايد راه نياكان خودمان را برويم، اين محكوم است، چرا؟*
*🔻مى گويد ممكن است نياكانتان اشتباه كرده باشند، ممكن است نياكانتان عقل و شعور نداشته باشند.*
*اين كه دليل نمى شود. نياكان ما در گذشته چنين مى كرده اند ما هم چنين مى كنيم!*
*🔻از طرف ديگر قرآن نمى گويد هر چه كه سنت است پس بايد در هم كوبيد و هرچه كه نو است [پس بايد زنده نگه داشت.]*
*يك عده هم مى گويند نوگرايى. اين چطور است؟*
*🔻نوگرايى هم درست نيست، به اين معنا كه هر نوى علامت رشد و تكامل و پيشرفت نيست.*
*هر كهنه اى اول نو بوده است. هر سنت احمقانه اى يك روزى نو بوده است.*
*آيا روز اوّلى كه نو بود درست بود حالا كه كهنه شده بد شده است؟ نه، روز اوّلى هم كه نو بود چرند بود.*
*🔻قرآن مى گويد: حقيقت گرايى، عقلگرايى، منطق گرايى؛*
*سنت را با مقياس عقل و حقيقت بسنج، ببين درست است يا نادرست. اگر درست است گرايش پيدا كن،*
*اگر درست نيست، چنانچه همه پدران چند هزار ساله تو هم به آن عمل مى كردند پشت پا به آن بزن.*
*🔻 نو هم همين طور است . مى گويد هر نوى را هم با نقد عقل و حقيقت بسنج. نو بودن كه دليل درستى نيست؛ باز ببين اين نو درست است يا غلط؛*
*اگر درست است به اين نو گرايش پيدا كن، اگر غلط است گرايش پيدا نكن.*
*▪️مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى(خدا در زندگی انسان)) ؛ ج30 ؛ ص346-348- با تلخیص و ویرایش جزئی-*
🕊❤️🕊❤️🕊❤️🕊
گویند #شهادت مهر قبولی ست
که بر دلتـ❤️ می خورد...
#شهدا...
دلم لایق مهر شهادت نیست😔
💥اما
#شما که نظر کنید...
این کویر تشنه، دریـــا می شود
با عطر #شهادت🌷
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ