🌼الهی به امید تو... 💚🌿
🌸بهترین ها را.......
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام روزتون پر انرژی 💪😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح که میشود
پنجره را باز کن
بگذار بادی
به سر و صورت روزمرگیهایت بخورد
بقیه ی امروزت را پر از مهربانی کن
و راه بیفت
اینروزها
مردم ناامیدند
کار سختی نیست؛
لبخند بزن...
صبح بخیر زندگی✋☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبیعت زیبای بهاری 😍☺️
❣#تزریق_انرژی_مثبت➕
تکرار کنیم❤️
امروز کام ذهن من شیرین است و ندایی از غیب گوش دلم را نوازش میدهد.
همه چیز بر وفق مرادم است و من در آرامش خیال زندگی میکنم😀
خدایا سپاسگزارم🙏🏻
🍃🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨سلام دوست من 🤗
✨ظهرت پرازیهویےهاےقشنگ
✨و پر از یهویے های بےدلیل
✨دل مهربونتون شاد
✨ظهر آخر هفته تون زیبا همراهان همیشگی🥘🥗
▪️در برابر #جمهور مضطرب و نگران و داغدار از واقعه مرگ #شهادتگونه رییس جمهور و همراهانشان، جماعتی محدود ابراز شادی میکنند و جماعتی مانند میلاد دخانچی ابراز بیتفاوتی و این دو گروه هرکدام به نسبتی در مسیر قهقرای انسانی واقع شدند. #حجاب پیشروی این جماعتی که حالا کارش به ابراز بیتفاوتی در برابر غم دیگران کشیده، عموما این است که ما قبلا در همین فضای #حزباللهی بودیم و خبرداریم چه در آن میگذرد؛ بگذارید ما اینک به کشف امر ملی نایل شویم.
✔️امر #ملی و کشفش همه از مسیر یک رابطه درست انسانی با دیگران میگذرد ولو این دیگر بخشی از جامعهای باشد که تو از آن بریدهای و تصور میکنی بخوبی آن را میشناسی. سوال اینجاست که چطور شما از تلاش برای احیای #امر_ملی به سقوط #اخلاقی در قبال جمهور حامی مرحوم رئیسی نایل شدی جناب دخانچی و جرات میکنی اینطور در برابر اقلا میلیونها نفری که رای به سید ابراهیم #رئیسی دادند زبان به کام نگیری و بنویسی: حس خاصی درونم تحریک نشد؟
▪️انگار که آقای دخانچی عزیزی از دست بدهد و من چون علقهای نسبت به مرحوم نداشتهام برایش بنویسم که: "عرض تسلیت میکنم اما حقیقتا حس خاصی درونم تحریک نشد." همینقدر غیرانسانی، همینقدر پست بگذریم همان #تسلیت هم بر قلمتان جاری نشد.
◾️این جماعت اتفاقا مبتلا به همان گتویی هستند که حزباللهیها را همیشه به آن متهم میکردند. دیواری از حسابهای #تویتری و #اینستاگرامی که هرچند کماند اما به مثابه ادرار کنندگان در چاه زمزم کنششان را چنان شاذ کردند تا دیده و شنیده شوند: عکسهای نود و بعد اینان #اندیشهورزانه به کناری رفته و قلم میزنند که واقعا چرا اینگونه شد؟ چشم وا کنید و نعل وارونه نزنید.
🔖#کوتاه_نوشت
▪️ما پای درس شهید #مطهری آموختیم #انسان_مکتبی جاذبه و دافعهاش در حد اعلاست. نمیشود کسی مکتبی و #مجاهد باشد و خصم در برابرش شمشیر نکشد. هلهلهها و شادیهای پس از #شهادت صدای همان شمشیرهاست که در سیل اشک #حق_خواهان گم خواهد شد.
✍🏻فاطمه رایگانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یادداشت| #پرونده_ویژه
🔰 حقوق شهروندان مدینه فاضله
✍🏻 مرضیه دژفر
💠 در آرمانشهر صدرا حقوق اجتماعی مردم از جایگاه خاصی برخوردار است. در این نوشتار کوشش شده تا با تأکید بر کتاب شواهدالربوبیه حقوق اجتماعی نزد صدرا ارزیابی شود.
🔹 در آرمانشهر صدرا حقوق اجتماعی مردم از جایگاه خاصی برخوردار است. وی براین باور است که هدف غایی بشر رسیدن به قرب الیالله است؛ برای این مقصود باید شرایط و امکانات زندگی دنیا اعم از خوراک، پوشاک، مسکن، قوانین عادله، و ....بر پایه اصل مساوات و برابری، برای همه انسانها فراهم باشد. دنیا مزرعه آخرت است ازاین رو هرچه مانع از تداوم زندگی در دنیا شود، مانع از بهرهمندی بیشتر در آخرت و موجب انسداد قرب الیالله میشود.
🔸 ویژگیهای آرمانشهر در آثار متفکران ارتباط مستقیم با هستیشناسی و جهانبینی آنها دارد. به نظر میرسد مسأله حقوق اجتماعی یکی از مهمترین ابعاد مدینه فاضله به شمارمیآید که صدرالمتألهین در آثار مختلف خود همچون شرح اصول کافی، مبدأ و معاد و شواهدالربوبیه به این موضوع پرداخته است.
🔹اختیار مردم در تعیین نوع حکومت و حاکم در اندیشه صدرا نقش محوری دارد. دو واژه «حسن الاختیار» و «سوء الاختیار»نشانگر آن است که در مقام اثبات و اجرا نوع حاکمیت وابسته به اراده مردم است. صدرا عدالت را صفت سیاست به شمار آورده است؛ او این سیاست را ضامن تقسیمات عادلانه اموال، زمینها و اماکن میداند.
🔸همان طور که خداوند از نزول باران که لازمه تامین حوائج زندگی مردم است کوتاهی نکرده است، از وجود شخصی که صلاح و مصلحت دنیا و آخرت و اسباب و وسایل آن را به خلق معرفی کند، نیز کوتاهی نخواهد کرد. اگر خلیفه الهی باید مظهر رحمت باشد، این یک حق برای مردم نیز به شمار میرود که رهبر آنها فردی مهربان و دلسوز باشد و از اینجا پایه حکومت دیکتاتوری در اندیشه صدرا نفی میشود.
➕مطالعه کامل مطلب در «وبـگاه فـکرت»