صحیفه دعای ۴۹ از بند ۱ تا ۳.m4a
4.22M
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم
📣 مرحله دوم ختم صحیفه سجادیه
🔸سهم روز صد و هفتاد و چهارم
📔 دعای ۴۹ بند ۱ تا ۳
📣 صوت صحیفه سجادیه
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم
📣 مرحله دوم ختم صحیفه سجادیه
🔸 سهم روز صد و هفتاد و چهارم
📔 دعای ۴۹ از بند ۱ تا ۳
وَ كَانَ مِنْ دُعَائِهِ عَلَيْهِ السَّلَامُ فِي دِفَاعِ كَيْدِ الْأَعْدَاءِ، وَ رَدِّ بَأْسِهِمْ.
🤲 دعای دفع دشمنان
(۱) إِلَهِي هَدَيْتَنِي فَلَهَوْتُ، وَ وَعَظْتَ فَقَسَوْتُ، وَ أَبْلَيْتَ الْجَمِيلَ فَعَصَيْتُ، ثُمَّ عَرَفْتُ مَا أَصْدَرْتَ إِذْ عَرَّفْتَنِيهِ، فَاسْتَغْفَرْتُ فَأَقَلْتَ، فَعُدْتُ فَسَتَرْتَ، فَلَكَ- إِلَهِي- الْحَمْدُ.
🍀 خدایا! تو مرا هدایت کردی، ولی من کارهای بیهوده انجام دادم، و مرا پند دادی و نصیحت نمودی، ولی من سنگدل گشتم، و نعمتهای نیکو و زیبا به من بخشیدی، ولی من نافرمانی کردم، اما آنگاه که از غفلت و بی خبری خودم مرا آگاه نمودی دانستم که چه بسیار گناهانی را از من برگردانده ای، پس از تو طلب آمرزش نمودم و تو مرا بخشیدی، ولی دوباره به گناه بازگشتم و تو آن را پوشاندی، پس ای خدای من، حمد و ستایش مخصوص توست.
(۲) تَقَحَّمْتُ أَوْدِيَةَ الْهَلَاكِ، وَ حَلَلْتُ شِعَابَ تَلَفٍ، تَعَرَّضْتُ فِيهَا لِسَطَوَاتِكَ وَ بِحُلُولِهَا عُقُوبَاتِكَ.
🍀 (این منم که) خودم را در وادی های هلاکت و نابودی انداختم، و به راه های تباهی وارد شدم و در آن خود را در معرض خشم و غضب تو قرار داده و با وارد شدن به آن راه ها، و عقوبت و عذاب تو روبرو گردیدم.
(۳) وَ وَسِيلَتِي إِلَيْكَ التَّوْحِيدُ، وَ ذَرِيعَتِي أَنِّي لَمْ أُشْرِكْ بِكَ شَيْئاً، وَ لَمْ أَتَّخِذْ مَعَكَ إِلَهاً، وَ قَدْ فَرَرْتُ إِلَيْكَ بِنَفْسِي، وَ إِلَيْكَ مَفَرُّ الْمُسيءِ، وَ مَفْزَعُ الْمُضَيِّعِ لِحَظِّ نَفْسِهِ الْمُلْتَجِئِ.
🍀 و وسیله من برای رسیدن به تو، اعتقاد به توحید و یگانگی توست، و دستاویز و ابزار من، این است که چیزی را شریک تو نساخته ام، و کسی را غیر از تو به خدایی نگرفتهام، و اکنون با تمام وجود به سوی تو گریخته ام، که تو گریزگاه شخص خطاکار و پناهگاه کسی هستی که بهره خود را نابود کرده و به تو پناه آورده است.
🌲🎍🍃🌵🍃🎍🌲
📚 *شرح خطبه ۱۷۸ نهج البلاغه (آیت الله مکارم)*
✴️ *عظمت خداوند و کرامت پيامبرش:*
🌴 امام(عليه السلام) در آغاز اين خطبه و در عبارات کوتاه و پرمعنايى *پنج وصف از اوصاف جمال و جلال او* را بيان مى دارد; مى فرمايد:
*«هيچ کار، خداوند را به خود مشغول نمى سازد (تا از کار ديگرى بازماند) و گذشت زمان، دگرگونى در او ايجاد نمى کند ; مکانى او را در بر نمى گيرد، و هيچ زبانى قادر بر وصف او نيست»*
💎 اين اوصاف چهارگانه همگى از *نامتناهى بودن ذات پاک او* سرچشمه مى گيرد. کسى که علم و قدرتش محدود است هنگامى که به چيزى مى پردازد و علم و قدرت خود را در راه انجام آن به کار مى گيرد به طور طبيعى از کار ديگر باز مى ماند ; ولى ذات پاک خداوند در يک لحظه به تدبير تمام جهان هستى مى پردازد، راز و نياز بندگان را مى شنود و خواسته هاى آن ها را مى داند و از آن جا که نامحدود است و جامع جميع کمالات است دگرگونى در او راه ندارد ; زيرا *دگرگونى ها يا به سوى کمال است يا به سوى نقصان و هيچ کدام در آن ذات نامتناهى راه ندارد.*
🔰و همچنين *مکان، لازمه محدوديت وجود است، آن ذاتى که نامحدود است همه جا حاضر است و در عين حال، نيازى به مکان ندارد.*
🔰نيز ذات و صفاتش در وصف ما نمى گنجد ; چرا که *ما محدوديم و ذات و صفاتش نامحدود* و اگر تا پايان عمر از کمالات او سخن بگوييم ناچاريم در پايان کار اعتراف کنيم:
مجلس تمام گشت و به آخر رسيد عمر *** ما همچنان در اوّل وصف تو مانده ايم
🔰 *تنها او مى تواند در وصف و صفات خود را بيان کند ;* آن گونه که در حديث آمده است: «لاَ أَبْلُغُ مَدْحَکَ وَ الثَّنَاءَ عَلَيْکَ أَنْتَ کَمَا اثْنَيْتَ عَلَى نَفْسِکَ; *من هرگز نمى توانم به مرحله مدح و ثناى تو برسم تو همان گونه هستى که خودت ثناى خويش را گفته اى*
🌴💎🌴💎🌴
📲 *جهت عضویت* 👇
خادمین امیرالمومنین(ع)(۶)👇
https://chat.whatsapp.com/EwB2NTu5EdF77l2lCbeIVN
🍃🍃🍃🍃
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
📚 *ادامه شرح خطبه ۱۷۸ نهج البلاغه (آیت الله مکارم)*
✴️ *عظمت خداوند و کرامت پيامبرش:*
🔰 سپس به شرح جالبى از پنجمين وصف يعنى *علم نامحدود او* مى پردازد و ضمن اين که آگاهى او را بر همه چيز بيان مى کند، انگشت روى هفت موضوع که کاملا از نظر ديگران پنهان است مى گذارد و بر علم و آگاهى خدا نسبت به آن ها تأکيد مى کند و مى فرمايد: *«نه تعداد قطره هاى آب ها بر او پنهان مى ماند، نه عدد ستارگان آسمان، نه شماره ذرات خاک که همراه بادها در هوا به پرواز در مى آيد; نه حرکات مورچگان بر سنگ هاى سخت و نه استراحت گاه مورچه هاى ريز در شب هاى تار، و نيز از محل ريزش برگ ها و حرکات پنهان چشم ها آگاه است»*
🔰در تمام پهنه هستى نه چيزى از کليات بر او مخفى است ; نه چيزى از جزئيات. ايمان به چنين خدايى براى تربيت انسان کافى است. آرى، کافى است که بداند عالم، محضر خداست و اسرار درون و برون ما بر او آشکار است. به همين دليل در قرآن مجيد مى خوانيم: «اگر تمام درختان، قلم شوند و هفت اقيانوس ديگر بر آن ها اضافه شود (اين ها همه پايان مى يابد ; ولى) کلمات خدا پايان نمى گيرد».
💠سپس امام(عليه السلام) در ادامه اين سخن گواهى به وحدانيّت معبود يگانه مى دهد; چرا که تنها چنين خدايى شايسته عبوديت است; نه غير او; عرضه مى دارد: « گواهى مى دهم که جز الله معبودى نيست و همتايى براى او وجود ندارد ; نه شک و ترديد در هستى او راه دارد، و نه کفر در دين و آيينش و نه مى توان خلقتش را انکار کرد»
💎به اين ترتيب، *امام(عليه السلام) هرگونه شرک و شک و کفر به آيات تکوينى و تشريعى را نفى مى فرمايد.* به تعبير ديگر، نخست هرگونه شبيه و همتا را از ذات پروردگارش نفى مى کند ; سپس شک در ذات مقدّس او و بعد به افعال تشريعى و تکوينى خداوند مى پردازد و تصريح مى کند که نه در دين و آيين او جايى براى اين کار است و نه در خالقيت و ربوبيت او در جهان آفرينش.
آن گاه مى افزايد: *«شهادت کسى که نيّتش راست، درونش پاک، يقينش خالص، و ميزان عملش (با ايمان و اعمال صالح) سنگين است»*
🔰اشاره به اين که اين گواهى ذات و صفات حق گواهى کسى است که داراى اين صفات چهارگانه است:
*نيّت و انگيزه او صادقانه و قلب او از هرگونه شرک و ريا خالص است ; يقين او آميخته به شک نيست و اعمال او نيز نشان مى دهد که در درون، ايمان راسخى به خدا دارد ; نه همچون گواهى افراد منافق يا طمع ورزان در مال و جاه دنيا و نه آن ها که ايمانى آميخته به شک دارند و نه کسانى که دم از ايمان مى زنند، ولى عمل صالحى در ترازوى اعمالشان ديده نمى شود.*
📙سپس امام(عليه السلام) بعد از شهادت به يگانگى پروردگار به شهادت بر نبوّت پيامبر(صلى الله عليه وآله) مى پردازد و آن حضرت را با شش ويژگى از اوصاف مهمش مى ستايد:
*«گواهى مى دهم که محمّد(صلى الله عليه وآله) بنده و فرستاده برگزيده او از ميان خلايق است که براى تشريح حقايق آيين الهى انتخاب گشته و به ويژگى هاى خاص اخلاقى گرامى داشته شده، و او را براى رساندن رسالات کريمانه الهى برگزيده و نشانه هاى هدايت به وسيله او آشکار گرديده و تاريکى هاى جهل و ضلالت به وجود او روشنى يافته است»*
🔰در اوّلين ويژگى، سخن از *صفات برجسته آن حضرت* به ميان آمده که سبب انتخاب او به رسالت بوده است. و در دوّمين وصف، از *مأموريت آن حضرت* براى *شرح حقايق دين و اعتقادات صحيح* سخن مى گويد.
و در سوّمين صفت از *مکارم اخلاق آن حضرت* پرده بر مى دارد و در چهارمين وصف از *مأموريت هاى مهم او براى بيان احکام* سخن به ميان مى آورد.
در پنجمين وصف از *هدايت هاى آن حضرت از طريق گفتار و رفتار و امضاى عملى او* سخن مى گويد.
و در ششمين وصف از *تلاشى که آن حضرت براى مبارزه با جهل ـ که از آن به نابينايى تعبير شده ـ سخن به ميان آورده* است.
🔰 تمام اين اوصاف، اشاره به اين است که اگر من به نبوّت او گواهى مى دهم و به پيشوايى اش تن داده ام، بى علت نيست ; نه يک دليل که چندين دليل دارد.
🌴💎🌴💎🌴
📲 *جهت عضویت* 👇
خادمین امیرالمومنین(ع)(۶)👇
https://chat.whatsapp.com/EwB2NTu5EdF77l2lCbeIVN
🍃🍃🍃🍃
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
💠🔸 *_عَلِیٌّ مَعَ الْحَقِّ وَالْحَقُّ مَعَ عَلِیٍّ_* 🔸💠
📒 *شـــــــرح خـطبــه ١٧٨ نـهـجالبـــــلاغـه*
💎 *نهج البلاغه عصاره بسیار شیرین، جامع و پر اثری از دانش گسترده امام علی علیه السلام است که در دست ما قرار دارد،*💎
✳️ *موضوع خطبه ١٧٨*
⬇️⬇️
🔸 *با صدق نيّت به درگاه خدا رويد:* 🔸
💠 امام(عليه السلام) در اين بخش از خطبه، *همه مردم را مخاطب ساخته* و *چهار نکته مهم*
را که *در زندگى انسان ها اثر عميق دارد* ، به همگان گوشزد مى کند.
⬅️1_ از آن جا که *«حُبّ الدّنيا»* *سرچشمه هرگونه گناه و خطاست،* امام(عليه السلام) از حبّ دنيا شروع مى کند.
🔹 *شايان توجّه اين که نکوهش از دنيا داران نشده;*
🔹 *بلکه سخن از دنياخواهان و عاشقان و دلبستگان به آن به ميان آمده است* .
⬅️ 2_ مى فرمايد: «به خدا سوگند! هرگز ملتى که در ناز و نعمت مى زيستند *نعمتشان زوال نيافت،* *مگر بر اثر گناهانى* که مرتکب شدند ;
*زيرا خداوند هرگز به بندگانش ستم روا نمى دارد»*
💠 *اگر اهل شهرها و آبادى ها* *ايمان مى آوردند* و تقوا پيشه مى کردند *برکات آسمان ها و زمين را بر آن ها مى گشوديم* ولى آن ها (حق را) تکذيب کردند ما نيز آنان را به کيفر اعمالشان مجازات کرديم»
💎 *سوره مبارکه اعراف آیه 96*
و درجای دیگر:
💠 هر مصيبتى بر شما مى رسد به *سبب اعمالى است که انجام داده ايد* و بسيارى را نيز عفو مى کند. »
💎 *سوره مبارکه شوری آیه 30*
💠به يقين آيه 155 بقره از آزمايش هاى مختلف الهى به وسيله بلاها سخن مى گويد.
💠و نيز آيه 41 روم: *فساد در خشکى و دريا به دليل کارهايى که مردم انجام داده اند آشکار شد* خدا مى خواهد نتيجه بعضى اعمالشان را به آن ها بچشاند. شايد (به سوى حق) بازگردند.
⬅️ 3_ امام مى فرمايد:
🔸 «و *اگر مردم زمانى که بلاها بر آن نازل مى شود و نعمت ها از آنان زايل مى گردد با صدق نيّت در پيشگاه خدا تضرّع کنند*
🔸 و با *قلب هاى پر از عشق و محبّتِ* به خدا، *از او درخواست (توبه) نمايند*
🔸 *يقيناً آن چه، از دستشان رفته به آنان باز مى گردد* و هر خرابى را براى آن ها اصلاح مى کند. »
⬅️ 4_ امام(عليه السلام) در آخر آن چه را قبلا به *صورت عام بيان کرده بود* ، *براى اصحاب و ياران و مخاطبان* تطبيق مى فرمايد:
💎 «من از اين *مى ترسم که شما در جهالت* و *غفلت* فرو رويد، زيرا امورى بر شما گذشت که در آن،
🔸 *تمايلاتى پيدا کرديد که از نظر من پسنديده نبود;*
ولى اگر امور شما به مسير اصلى بازگردد سعادتمند خواهيد شد. »
🔸🔹🔸🔹🔸
💎 *و سرانجام مى فرمايد: خداوند کوتاهی های گذشته را (بر شما) ببخشد.*⬇️⬇️
✳️ *اشاره به ماجراى عثمان و حکومت اوست که در شوراى شش نفره عمر، ظالمانه،* حکومت را از لايق ترين افراد (على(عليه السلام)) به کسى که هيچ گونه شايستگى اين کار را نداشت سپردند و شما هم بر آن صحّه گذاشتيد.
✳️ و *اشاره به تمام دوران خلفاى پيشين* و *حوادث دردناکى* باشد که در *امر خلافت* به وقوع پيوست.
✳️ و *منظور امام(عليه السلام) از جمله «و لو اشاء ان اقول لقلت» نيز همين است*
که اگر من بخواهم از روى اين حوادث نامطلوب پرده بر گيرم مى توانم; ولى از آن صرف نظر مى کنم.
✳️و *از خدا مى خواهم شما را به علت اين کوتاهى ها و اشتباهات مجازات نکند و ببخشد.*
🔸🔹🔸🔹🔸
📲 *جهت عضویت* 👇
خادمین امیرالمومنین(ع)(۶)👇
https://chat.whatsapp.com/EwB2NTu5EdF77l2lCbeIVN
🍃🍃🍃🍃
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶
┄┄┅┅✿❀✨ *﷽* ✨❀✿┅┅┄┄
💠 *شرح 🍀دعای🍀 49 صحیفه🍀 سجادیه*
🍀🌸🍀 بارالها هدایتم فرمودى پس در پى خواهش دل رفتم.
🟩 *پس از تجلّى نور هدایت*
🟩 *توسط انبیاء الهى و امامان معصوم* ،
🟩و *نزول کتب آسمانى* ،
💎 *آن که از پى هواى نفس* است
یا *معاند است* *یا جاهل* یا *دچار بیمارى غفلت* یا *گرفتار ضعف اراده* و *غلبه شهوات* و *غرائز* ،
🟪 *در هر صورت* این همه *نمى تواند* به عنوان
🟪 *عذر در پیشگاه حضرت محبوب مطرح شود،*
🟪 که نسبت به هر کدام از اینها *از جانب حق خطاب و عتابى است،*
🟪 که *عبد جز تسلیم به* جریمه او در صورت عدم بازگشت و *توبه چاره اى ندارد* ).
🍀🌸🍀 *بارالها پندم دادى ولى سنگین دل شدم*
🟦 آنچه *در شرح و تفسیر چهل و هشت* دعاى قبل *گذشت* *همه پند و نصیحت و موعظه بود* ، *آن که* از این همه بیدار باش *بیدار نگردد،*
🟦 *بر سنگدلى و سخت باطنى او افزوده شود*
🟦 و بیش از پیش *براى خود تهیه عذاب* و خذلان و خوارى بیند.
🟥 *چه قبیح است* که *آدمى اوامر حق* را *نسبت به نیکى ها*
🟥 و *نواهى حضرتش* را *نسبت به شرور بشنود ولى اثر نگیرد* ،
🟥 *آن که* از *عنایات و الطاف* معنوى دوست *اثر بر ندارد* *از تمام جنبندگان* روى زمین *شریرتر و بدتر است* ).
🍀🌸🍀 *الهى عطاى جمیل کردى و نافرمانى نمودم.*
🟨 نمک خور باید قدر شناس عطا کننده نمک باشد،
🟨 *چه زشت است* کسى که *عمرى* از تمام *مواهب مادی و معنوی* *حضرت حق بهره مند باشد،* و به *جاى شکر و سپاس* و اطاعت و عبادت دوست به *عصیان و طغیان برخیزد.*
🍀🌸🍀 مولاى من آنچه را که از آنم برگرداندى و آن عبادت از انواع معاصی و گناهان بود شناختم،
🟪 و *این شناسایى محصول توفیق و لطف تو بود* ،
🟪 و من نسبت به آن *آمرزش و مغفرت خواستم*
🟪 و *تو در گذشتى* ، ولى باز من به آن برگشتم ولى *وجود مقدس تو پرده پوشى کرد.*
🍀🌸🍀 *الهى سپاس مخصوص توست،*
🟧 این منم که *خود را با دست خود به درّه هاى فساد و تباهى انداختم* ،
🟧 و در راههاى سخت هلاک و نابودى فرود آمدم،
🟧 در آن درّه ها با غلبه ها و سخت گیریهایت، و به فرود آمدن در آنها با عذاب هایت روبرو شدم.
🍀🌸🍀 *اکنون اى محبوب من وسیله ام به سوى تو توحید است،*
🟩 و دستاویزم آن است که *چیزى را با تو شریک نساختم* و با تو معبودى نگرفتم.
🟩 الحال *با جانم به تو گریزانم،*
🟩 *و گریزگاه شخص بدکار*
🟩 و *پناهگاه آن که بهره خویش را از کف داده و بست نشسته جانب توست."*
🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶
📲 *جهت عضویت* 👇
خادمین امیرالمومنین(ع)(۶)👇
https://chat.whatsapp.com/EwB2NTu5EdF77l2lCbeIVN
🍃🍃🍃🍃
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
1_1456642885.mp3
9.99M
📢 #پادکست #نوای_عبودیت
✅ تشنگی روح!
🔵 ماه رجب، ماه خلوت با خدا
سلام
🔔 ((۱۴۰۰ و خطری که از سر ایران گذشت .))..
کسی نفهمید از سر ایران چه خطری گذشت!
*سال ۱۴۰۰* سالی بود که کلید نابودی ایران باید فشرده میشد و فشرده هم شد ،
اما با توصیه عجیب رهبر فرهیخته انقلاب به فرماندهان نظامی کشور، مبنی بر عدم اتخاذ تصمیم عجولانه و پیشه نمودن صبر ، این توطئه نیز خنثی گردید!!!
سناریو به اندازه ای ماهرانه چیده شده بود که کسی شک نکرد ماجراهای شرق ایران کلید آغاز ماجراهای شمالغرب کشور است!!!
گاهی شعبده باز به اندازه ای سریع حرکتش را انجام میدهد تا بتواند فرصت فکرکردن رااز تماشاگر بگیرد .
مردم ایران ناگاه دیدند درشرق کشورشان یک مشت طالب وحشی از پشت کوه ها و از دل غارها با چند قبضه کلاشینکف زنگ زده و دمپایی به پا و عبا بر دوش یک کشور پهناور به گسترهٔ افغانستان را تسخیرکردند .
بسیاری ازتحلیلگران ایرانی هم نفهمیدند چه شد!
چه شد که اشرف غنی و آمریکا، افغانستان را دو دستی پیشکش طالبان پابرهنه کردند؟!!! ساده لوحانه است اگر فکرکنیم که یک گروه پابرهنه طلبه که تنهاسلاح سنگین شان کلاشینکف روسی و نهایتا چند قبضه تیربار است بتواند بسادگی و بدون تبانی بادولت مرکزی، شهر به شهر یک کشور و ارتش آن را تسخیرکنند!
فردای سقوط کابل احمدمسعود!!! جلوی چشم همگان به پنجشیر میرود تا جبهه مقاومت ملی را تشکیل دهد
این سناریو از اینجا به بعد ، جالب میشود، خوب دقت کنید تا بفهمید تمام سناریوی طالبان، برای ایران، طراحی شده بود!
احمدمسعودتوانست یک محور پان پارسیستی (نه پان ایرانیستی) راشکل دهد، این نکته بسیارمهم است که بدانید پان پارسیسم کاملا ضد ایرانشهری است و دقیقا درراستای طرح لوییس حرکت میکند، محدودکردن ایران به یک قوم پارس و نامگذاری این کشور بنام پرشیا! بخش مهم طرح لوییس است، احمد از اتحاد پارس سخن میگفت و این خوشایند ملی گرایان ساده اندیشی آمد که پشت پرده را نتوانستند ببینند.
ناگاه درمیان برخی ایرانیان شور و هیاهویی افتاد که ایران باید به افغانستان لشگرکشی کند و به احمدمسعود برای نابودی طالبان کمک کند.
در ظاهر خواسته ی قشنگ و ملی ای بود ، برای همین هم ناگاه احمد مسعود تبدیل به یک قهرمان ملی شد و فشاربرای دخالت ایران در افغانستان فزونی یافت تا جایی که عده ای از مردم که معمولا گوشهای خود را همیشه از خبرهای رسانه های بیگانه تغذیه میکنند، حکومت را به خیانت در ماجرای افغانستان و همدستی باطالبان متهم کردند!
اگر فهیم دشتی سخنگوی جبهه مقاومت ملی افغانستان، آن سخنان گاف دار، مبنی بر پشتیبانی از تجزیه طلبان کُرد را بر زبان نمیاورد چه بسا نقاب از چهرهٔ ایشان حالاحالاها برداشته نمیشد،
و اینجا بود که فرماندهان نظامی، معنای توصیه مقام معظم رهبری را به صبر و تامل فهمیدند...
تنهاچندی از ماجراهای شرق ایران نگذشته بود که ماجراهای شمالغرب ایران درقفقاز کلیدخورد
جمهوری باکو نقاب از رخ ایران ستیز خود برداشت و آشکارا ادعاهای خاکی علیه آذرپایگان اصیل و ایران را مطرح کرد!
رانندگان ایرانی درجاده های ترانزیت ارمنستان بازداشت و مرز ارمنستان با ایران به خطر نابودی افتاد
زمانیکه حجم انبوهی از نیروهای مسلح و ارتش کشور جهت انجام رزمایش اقتدار به مرز گسیل شدند ناگاه همه چیز بسان یک مکاشفه یوحنا آشکارشد و ترفند پلید شعبده باز آشکار گشت!
سناریوی کشاندن ارتش ایران به باتلاق افغانستان برای خالی شدن مرزهای شمالغرب از نیروهای مسلح و پدافند کشور طراحی گردیده بود!!!
آن ها قصدداشتند با یک سناریوی بسیار طبیعی و ماهرانه ایرانیان را به باتلاق افغانستان بکشانند تا در پدافند از شمالغرب ناتوان بمانند اما گمان نمیکردند ایرانیها فریب شان را نخورند.
شاید اگر هر ملتی بود بسادگی فریب این سناریوی بی نقص را میخورد
خطری که از زیر گوش ایران گذشت را بسیاری هنوز متوجه رخ دادن آن نشده اند.
بی تردید ایران را دست خدا دراین توطئه پاس داشت
نسخه نابودی این کشور بسیار پیشتر در اتاق های فکر اتحادیه ایران ستیزان نوشته شده است، بسیاری هم فریب این نسخه را خوردند اما نهایتا ایران بود که پیروز شد.
ما به خود می بالیم که در سایه توجهات حضرت حجت(عج) و هوشیاری رهبر فرزانه، همواره بیداریم ؛ زنده باد ایران عزیز، زنده و پاینده باد جمهوری اسلامی ایران
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
97.06.08.mp3
11.63M
آرشیوصوتی درسهایی از قرآن🌸🌸👇👇
موضوع بحث: جایگاه ولایت و اهمیت غدیرخم✅✅✅
☑ مثل عينك!
🔻كساني كه عينك ميزنند دايم عينك خود را تميز ميكنند وگرنه درست نميبينند.
عينك اگر تيره باشد تيره ميبينند.
تميز كردن هم البته با ملايمت و با دستمال لطيف و حرير مانند است. كسي را نميبيني كه عينك خود را با اسكاج يا سيم ظرفشويي پاك كند.
حالا به يك معنا همه ما بر چشمان خود عينك داريم.
عينك ما ذهن ماست، يعني ما با ذهن و ذهنيتهاي خود عالم و آدم را ميبينيم.
يعني پيشزمينهها بر داوريهاي ما اثر دارند.
مادرها را ببين از دختر خود هزار ناسزا ميشنوند اما به دل نميگيرند و توجيه هم ميكنند، اما از عروس خود كمتر از گل بشنوند گُر ميگيرند؛ اين به خاطر چيست؟ جز به خاطر تصورات و تخيلات باطل و بياساسي است كه مادرها نسبت به عروسهاي خود دارند؟ از قبيل اينكه او ميخواهد فرزند مرا و جگر گوشهي مرا از من بگيرد و يا...
يعني اين برخوردها ريشه در خيالات دارد.
و اين جنس خيالات دامنگير غالب ما آدمها هست.
«تو جهاني بر خيالي بين روان»
خيالات رشتهاي بر گردن ما دارند كه به هر كجا كه بخواهند ميكشند.
🔻شايد شنيدن اين داستان خالي از لطف نباشد:
كسي ميگفت: در فرودگاه بودم. از فروشگاه كتابي و از غرفه بيسكويتي خريدم.
روي صندلي به انتظار نشستم. از بيسكويتي كه كنارم بود يكي برداشتم، اما ديدم پيرمردي هم كه در كنار من نشسته است، بدون تعارف و بدون اجازه گرفتن از بيسكويت من بر ميدارد.
من يكي برداشتم، او هم يكي. خيلي ناراحت شدم اما روي خود نياوردم. دوباره برداشتم او هم برداشت. نگاهي تند به او كردم اما او لبخند زد.
تا اينكه بيسكويت آخر را دو قسمت كرد قسمتي خود در دهان گذاشت و قسمتي هم براي من گذاشت. با عصبانيت برخاستم و با نگاهي زهرآلود از او فاصله گرفتم.
در هواپيما كيفم را باز كردم تا كتاب را بردارم، ولي ديدم بيسكويت من در كيفم است! تازه فهميدم كه من بيسكويت آن پيرمرد بيچاره را ميخوردم در حالي كه خيال ميكردم بيسكويت خودم است و به خاطر اين خيال غلط و ناصواب، در ذهن و خيال خود چه ناسزاهايي كه نثار او كردم!
بپذيريم كه غالباً نزاع و درگيريهاي ما ريشه در چنين انديشهها و خيالات نادرست و ناچيز دارد.
توصيه و تأكيد دين بر زدودن اين گونه خيالات و گمانهاي باطل و ناچيز است.
عنوان سوء ظن كه اين همه در روايات و آيات به گونههاي گوناگون مذموم شمرده ميشود به همين دليل است، يعني ذهن خود را بايد شست.
همان كه سهراب ميگفت: «چشمها را بايد شست.»
و پيشتر از او حافظ گفت: «شستشويي كن و آنگه به خرابات خرام.»
و پيش از حافظ البته مولانا گفته بود:
«پاك كن دو چشم را از موي عيب
تا ببيني باغ و سروستان غيب»
البته يادمان باشد يكي از وروديها و مدخلهاي عمدهي خيالات، شنيدههاي ما هستند. از اين رو سفارش دين بر اين است كه نسبت به بديهاي ديگران چشم باشيد و نسبت به خوبيهاي ايشان گوش.
يعني اگر كسي خوبي ديگري گفت سراپا گوش باشيد و بشنويد ولي نسبت به بديهايي كه از ديگران ياد ميشود سراپا چشم باشيد. بگوييد من بايد ببينم و تا نبينم نميپذيرم.
💠🔹اسماعیل بن سهل گوید:
خدمت امام جواد علیهالسلام نوشتم
چيزى به من تعليم فرما که اگر آن را
بگويم در دنيا و آخرت با شما باشم
✍حضرت به خط خود نوشت:
سوره «اِنّا اَنزَالناه» را زياد بخوان
و لبهایت به گفتن «استغفار» تَر باشد
يعنى آنقدر استغفار كنى که دائم
لبت از گفتن استغفار در حرکت باشد
↲ثواب الاعمال، صفحه ۱۹۷
*ا✿ ✵• ° ✸• ° ✵﷽✵ ° •✸ ° •✵ ✿*
📣 *قابل توجه مخاطبین بزرگوار و محترم*
💠 به لطف ایزد منان و با همراهی شما بزرگواران الحمدالله مرحله سوم نهج البلاغه را سپری می کنیم
🔶 *لازم به توضیح است که هدف ما در مرحله اول و دوم ختم نهج البلاغه آشنایی با متن این کتاب مهم و به نوعی فراموش شده بود که به مدت ۱۹٢ و ۲۴۰ روز گذراندیم*
⚠️ اما با توجه به اینکه هدف اصلی ایجاد این گروه، توجه به عمق مطالب این کتاب ارزشمند است
↩️ *لذا برای فهم و درک بهتر از آن در مرحله سوم به شرح و تفسیر این موضوعات پرداخته و لذا به این سبب زمان ختم، طولانی تر از مراحل قبل خواهد شد.*
👈 در ادامه
🤲 از خداوند منان خواهانیم ما را در مطالعه و به کار گیری این مطالب ارزشمند در زندگی، یاری کند تا حداقل به اندازه نمک غذا از آن بهره و استفاده ببریم.
انشاءالله
*ا┄┅══✼🍃🌟🍃✼══┅┄*
خطبه ۱۷۷ و ۱۷۶ بند ۱.m4a
4.86M
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم
📣 مرحله سوم ختم نهج البلاغه
🔸سهم روز صد و هشتاد و پنجم
📔 خطبه ۱۷۷ و ۱۷۶ بند ۱
📣 صوت نهج البلاغه
📣📣🌿🌹﷽🌹🌿📣📣
📣 مرحله سوم ختم نهج البلاغه
🔸 سهم روز صد و هشتاد و پنجم
🌷خطبه ۱۷۷ و ۱۷۶ بند ۱
📣 ( پس از خیانت داوران حکمیت 《ابوموسی و عمروعاص》 فرمود:)
🔹نكوهش از خيانت حكمين
🔻رأی جمعيّت شما در صفّين يکی شد که دو مرد را به داوری برگزينند، (ابوموسی اشعری و عمروعاص) و از آن دو پيمان گرفتيم که در برابر قرآن تسليم باشند، و از آن تجاوز نکنند و زبان آن دو با قرآن و قلب هايشان پيرو کتاب خدا باشد. امّا آنها از قرآن روی گردان شدند، حق را آشکارا می ديدند و ترک گفتند، که جور و ستم، خواسته دلشان، و کجی و انحراف در روش فکريشان بود. در صورتی که پيش از صدورِ رأی زشت و حُکمِ جائرانه، با آنها شرط کرده بوديم که به عدل حکم کرده و به حق عمل کنند. ما به حقّانيت خود ايمان داريم، در حالی که آن دو از راه حق بيرون رفتند و حکمی بر خلاف حکم خدا صادرکردند.
┄┄┅┅✿❀🌿🌸🌿❀✿┅┅┄┄
📣 خطبه ۱۷۶
📣 این سخنرانی را در روزهای نخست خلافت خود در سال٣٥ هجری در مدینه ایراد فرمودند.
1⃣ ضرورت اطاعت از دستورات الهی
🔻مردم! از آنچه خداوند بيان داشته بهره گيريد و از پند و اندرزهای خدا پند پذيريد و نصيحت های او را قبول کنيد، زيرا خداوند با دليل های روشن راه عذر را به روی شما بسته و حجّت را بر شما تمام کرده است و اعمالی که دوست دارد بيان فرموده و از آنچه کراهت دارد معرّفی کرده تا از خوبی ها پيروی و از بدی ها دوری گزينيد. همانا رسول خدا(صلی الله علیه و آله) همواره می فرمود: «گرداگرد بهشت را دشواری ها (مکاره) و گرداگرد آتش جهنّم را هوس ها و شهوات گرفته است».
آگاه باشيد، چيزی از طاعت خدا نيست جز آن که با کراهت انجام می گيرد و چيزی از معصيت خدا نيست، جز اينکه با ميل و رغبت عمل می شود. پس رحمتِ خداوند بر کسی که شهوت خود را مغلوب و هوای نفس را سرکوب کند، زيرا کار مشکل بازداشتن نفس از شهوت بوده که پيوسته خواهان نافرمانی و معصيت است. بندگان خدا! بدانيد که انسانِ با ايمان شب را به روز و روز را به شب نمی رساند، جز آنکه نفس خويش را متّهم می داند، همواره نفس را سرزنش می کند و گناهکارش می شمارد. پس در دنيا چونان پيشينيانِ صالحِ خود باشيد که در پيش روی شما درگذشتند و همانند مسافران خيمه خويش را از جا در آوردند و به راه خود رفتند.
┄┄┅┅✿❀🌿🌸🌿❀✿┅┅┄┄
صحیفه دعای ۴۹ بند ۴.m4a
5.39M
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم
📣 مرحله دوم ختم صحیفه سجادیه
🔸سهم روز صد و هفتاد و پنجم
📔 دعای چهل و نهم بند ۴
📣 صوت صحیفه سجادیه