🌹امام على(ع)فرمودند:
♦️إِنَّ اللّهَ فَرَضَ الجِهادَ وَعَظَّمَهُ وَجَعَلَهُ نَصرَهُ وَناصِرَهُ. وَاللّهِ ما صَلُحَت دُنيا وَلادينٌ إِلاّ بِهِ؛
♦️در حقيقت خداوند جهاد را واجب گردانيد و آن را بزرگداشت و مايه پيروزى و ياور خود قرارش داد. به خدا سوگند كار دنيا و دين جز با جهاد درست نمیشود.
📚وسائل الشيعه، ج۱۱، ص۸، ح۱۵
🔴 جنگ با زورمندان ستمکار
♦️امام خمینی (ره):جنگهایی که #پیغمبر در زمان حیاتشان فرمودهاند، بعد از اینکه اسباب جنگ فراهم شد برایشان، این جنگها همیشه با زورمندها بوده است؛ با آنها، مثل #ابوسفیان و امثال آنها که قدرتمندها بودند، و اینها منافع #ملت_ها را، ملت خودشان را، میخواستند برای خودشان [غارت] بکنند؛ و ظلم و #ستمکاری و بیعدالتی رایج بوده است؛ و جنگهایی که واقع شده، بین #مستضعفین بوده و این #مردم طبقه سه، این #فقرا با این زورمندها و اینهایی که میخواستند حق فقرا را بخورند.
📚 منبع: صحیفه امام خمینی (ره)، جلد 4، صفحه 214
🔴فرمایشات حضرت آقا در اولین نماز جمعه پس از آغاز دفاع مقدس:
♦️شنیدم دستگاه تبلیغاتی مزدور عراق پیغام داده است و سخن پراکنده است که چرا آنها که میگویند خودشان به میدان نمیآیند و شنیدم اسم مرا آورده است.
♦️ما میدان آمدنمان مانند میدان آمدن خائن و کافری چون صدام نیست؛ ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم. آن روزی که امام اشاره کند و اجازه دهد من اول کسی خواهم بود که به میدان خواهم رفت. ما میدان جنگ را سالهاست آزمودهایم. آن هم با کسی از صدام قویتر و شقی تر و بر او پیروز شدهایم.
♦️در میدان رفتن ما شکست نیست. ما به میدان خواهیم رفت و اگر منِ شخصی، از میدان برنگردد و در آنجا شهید بشود یقیناً جمعِ به میدان رفتهها از میدان برنمیگردد مگر آن وقت که پیروز شده باشد. خدا راه شکست را به روی ما بسته است.
♦️«قل هل تربصون بنا ایها الکفار، ایها الصدام، قل هل تربصون بنا الا احدی الحُسنِیین» شما مگر دو راه در مقابل ما بیشتر میبینید؟ این هر دو راه برای ما افتخارآمیز است. یکی راه شهادت که افتخارش همیشگی و ثابت و لایزال است و دیگری راه پیروزی، پیروزی ظاهری. و هر دو برای ما پیروزی است.
♦️مشروح خطبههای نماز جمعه تهران
۱۳۵۹/۰۷/۰۴
🌹 روایتی از رهبرمعظم انقلاب درباره لشکر۴۱ ثارالله به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی در دوران دفاع مقدس
🔻 حضرت آیت الله خامنهای: عمدهی شهدای شما مردم کرمان، متعلق به لشکر ۴۱ ثارالله است. میدانید این لشکر یعنی چه؟ یک لشکر مقتدر، شجاع، فداکار و افتخارآفرین.
♦️ بعضی از بچههای شما که در لشکر ثارالله شهید شدند، در شب عملیات والفجر۸ که عرض اروند متلاطم را باید طی میکردند، ۱۳۰۰ متر غواصی کردند و از این طرف به آن طرفِ آب رفتند؛ برای اینکه خودشان را به دشمن برسانند. آب در اروندرود، هم از طرف سرچشمه پایین میآید؛ هم آب مدّ دریا از بالا داخل میشود. اروند، معبر عجیبی است.
♦️ جوانهای شما لباس غواصی به تن کردند - طوری که دشمن نفهمید - و نه ۱۰ متر و ۲۰ متر و ۱۰۰ متر، بلکه ۱۳۰۰ متر را که عریضترین بخش اروند بود، طی کردند و خودشان را به آن طرف رساندند و توانستند ساحل مقابل را از دست دشمن بگیرند و آن فتحالفتوحِ عجیب را بیافرینند، که دنیا را منقلب کرد.
♦️ در این عملیات، قایقهای سپاه به طرف ساحل اروند منتقل شد؛ اما دشمن نفهمید. این همه نیرو و این همه امکانات از راه دور پای آب اروند آمد؛ اما دشمن با آن همه تجهیزات، و با آنکه ماهوارههای امریکا و انگلیس و شوروی کمکش میکردند، نتوانست حرکت عظیم سپاه را - که از لشکرهای مختلف این همه نیرو لب آب آورده بود - بفهمد. قایقها را باید بچههای لشکر ثاراللَّه کنار ساحل میبردند.
♦️یکی از شهدای نامدار این لشکر، کسی است که در طول بیست روزی که این قایقها را محرمانه منتقل میکردند، نتوانست استراحت کند.
🔺️ از قول فرمانده محترمش - که الحمدللَّه خدای متعال او را برای ما نگه داشته و جزو عزیزان ماست - نقل کردند که گفته بود این جوان سه شبانهروز چشم به هم نگذاشت و نخوابید. بعد از سه شبانهروز که رفته بود در سنگر بخوابد، مأموریتی ایجاد شد؛ رفتم صدایش کردم و او را با خودم به مأموریت بردم! اینها اینطوری جهاد میکردند. ۱۳۸۴/۰۲/۱۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️بیانات امام خامنهای عزیز در دوران دفاع مقدس و در جمع لشگر ۴۱ ثارالله به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی
دوستان استاد دکتر جباری در این برنامه از زمان قبل از میلاد پیامبر اکرم (ص) تا زمان پس از وفات پیامبر رو بصورت ریز و دقیق شرح میدهند ، بسیاری موارد شنیده نشده داره که خیلی جالب و جذاب هست ، ویژگی دیگه این جلسات سیر خطی و زمانی هست که دوران صدر اسلام رو به خوبی بررسی میکنه ؛ دوستان علاقه مند به تاریخ اسلام حتما گوش دهید 👌
Part11_زلال تاریخ.mp3
18.63M
#زلال_تاریخ
قسمت 1⃣1⃣
" وضعیت جغرافیایی اقتصادی جاهلیت"
Part12_زلال تاریخ.mp3
18.42M
#زلال_تاریخ
قسمت 2⃣1⃣
" اوضاع سیاسی جزیره العرب"
10_Mostanade_Soti_Shonood_Aminikhaah.ir.mp3
17.28M
⭕️مستند صوتی شنود
✅جلسه دهم
🛑 ماجرای فرشید و بلایی که سرش آمد
🛑 بی حجابی حق الناس است.
🛑آهی که باعث می شود، مسلمان از دنیا نروی!
🛑حمله به آرزوها، کار شیطان
11_Mostanade_Soti_Shonood_Aminikhaah.ir.mp3
17.09M
⭕️مستند صوتی شنود
✅جلسه یازدهم
🛑 تبعات گناه در فضای مجازی
🛑 اثر گناه، بر قلب امام زمان علیه السلام
🛑عاقبت چت های بسیار معمولی در آخرت
🛑گناهان جبران ناپذیر
🛑عاقبت کارمندی که کار اداری را عقب انداخت
4_5796306885644653548.mp3
33.92M
📘قدرت_اثر
📝راندا_برن
بخش_یازدهم
─┅─═ঊঈ🌸ঊঈ═─
07Lotfan Gusfand Nabashid.mp3
5.23M
کتاب صوتی
📘لطفا گوسفند نباشیم
📝محمود نامنی
قسمت هفتم
08Lotfan Gusfand Nabashid.mp3
4.19M
کتاب صوتی
📘لطفا گوسفند نباشیم
📝محمود نامنی
قسمت هشتم
📗#معرفی_کتاب📗
"بوستان سعدی" یا سعدی نامه یکی از مفاخر ادب فارسی و نخستین اثر سعدی است که کار سرودن آن در سال ۶۵۵ هجری قمری پایان یافته است. سعدی این اثر را در زمانی که در سفر بوده است، سروده و هنگام بازگشت به شیراز آن را بر دوستانش عرضه داشته است. این اثر در قالب مثنوی و در بحر متقارب سروده شده است، که در آن به نقلقول، ضربالمثل و داستانهای بسیاری برخورد میکنیم که ماهیتی حماسی داشته و به مسائل مختلفی پیرامون پرورش روح و عرفان میپردازند.
از جمله ویژگیهای اخلاقی اشاره شده در کتاب میتوان به مواردی همچون رضا، اعتدال ورزی، پرورش اخلاق، عشق و مهرورزی، احسان به دیگران، شکرگزاری و قناعت و همچنین تواضع و فروتنی اشاره کرد.
بوستان سعدی ده باب دارد که به ترتیب عبارتند از :
باب اول: در عدل و تدبیر و رأی
باب دوم: در احسان
باب سوم: در عشق و مستی و شور
باب چهارم: در تواضع
باب پنجم: در رضا
باب ششم: در قناعت
باب هفتم: در عالم تربیت
باب هشتم: در شکر بر عافیت
باب نهم: در توبه و راه صواب
باب دهم: در مناجات و ختم کتاب
31.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜میدونستید ضرب المثل
"خدا گر ز حکمت ببندد دري / ز رحمت گشايد در ديگري" از بوستان سعدی گرفته شده🤷♂
👈حکایت "مفلس و منعم" از بوستان
با روایت استاد #رشید_کاکاوند میشنویم🎤
خیلی جالب و شنیدنی👌