✅ تا میتوانید؛ رئیسی را بکوبید
🔹 پس از دهها سال تجربه ریاست جمهوری هاشمی که اشرافیگری را در کشور رواج داد؛ خاتمی که ولنگاری فرهنگی اجتماعی سیاسی را در کشور تثبیت کرد؛ احمدی نژاد که فاتحه غرور و حمایت نیروی انقلابی را با توجه دادن به حلقه انحرافی خواند و در نهایت روحانی که هر چه کاشت خسارت محض بود و دهن کجی به انقلاب و ایران
🔸 حالا رئیس جمهوری بر سر کار آمده از جنس مردم، زلالیت فرهنگ شیعه، اراده جهادی و انقلابی برای ترمیم زخم های دهها ساله انتخاب های گذشته
🔹 این رئیس جمهور، یک تفاوت دیگری نیز با رؤسای جمهور گذشته دارد و آن هم مظلومیت و داشتن دیوار کوتاه که از یک سو باید آوار خرابی های دهها سال گذشته را هموار کند و از سوی دیگر مورد نقد و طعنه مطالبات تلنبار شده گذشته باشد!!
🔸 پس؛ آهای انقلابیون حقیقی، عدالتخواهان راستین، مطالبه گران مردمی تا میتوانید رئیسی را بکوبید و زیر سونامی های کاذب مطالبه گری و نقد مدفون کنید، تا شاید بغض فرو خفته دههای نقد و مطالبه گریتان فروکش کند.
🔹 اصلا نیازی نیست به اقدامات مثبت و گسترده هشت ماهه اخیر رئیسی نگاه کنید...
🔹 اصلا نیازی نیست به تفاوت های ویژه و قابل ملاحظه رئیسی با رؤسای جمهور گذشته نگاه کنید...
🔹 اصلا نیازی نیست به نیاز رئیسی در حمایت، پشتیبانی و همکاری یکایکتان در برطرف کردن مشکلات و گرفتاریها نگاه کنید...
🔹 اصلا نیازی نیست به اقتضائات زمان، امکانات، محدودیتها، زمان و ... برای برطرف کردن مشکلات و کاستی ها توسط رئیسی نگاه کنید...
🔸 مهم این است که تا میتوانید رئیسی را بکوبید و با این کوبیدن شجاعت، انقلابی گری، نقادی و مطالبه گری را به مخاطبین تان نشان دهید تا شاید با چند لایک و احسنت و آفرین برخی از مخاطبین، خود را سوپرمنِ مردم ببینید!!!
✅ رفقای انقلابی و مطالبه گری، حضرت آقا فرمودند: " سیاهنمایی هنر نیست؛ اینکه برداریم همینطوری بیهوا، این دستگاه را، آن دستگاه را، این قوّه را، آن قوّه را بدون هیچ تمییزی محکوم کنیم؛ خب هر کسی، هر بچّهای هم میتواند سنگ دستش بگیرد شیشهها را بشکند"
✅ آیا بهتر نیست بجای صبح تا شب نقد کردن دولت و افزایش انتظارات از دولت تازه میدان دارِ رئیسی، دست در دست دولت دهیم و در کنار رئیسی، در پی رفع مشکلات و کاستی ها باشیم؟؟
✅ آیا بهتر نیست بجای غر غر کردن و نق زدن، ببینیم ما چه کمک هایی میتوانید به دولت رئیسی بکنیم تا در زمان کمتری مشکلات کشور برطرف گردد؟؟
✅ اگر هر یک از ما با توجه ظرفیتها و توانمندیهایمان، گوشه ای از کار را در جهت حل مشکلات به عهده بگیریم، یقینا میتوانیم در جهت تقویت دولت انقلابی رئیسی و جریان انقلابی برای حل مشکلات ناشی از ترک فعل های گذشته و خسارت های به جامانده از دولت های قبل به کشور و مردم کمک کنیم.
◀️ هنر بعضیا در نقد کردن است نه کار کردن
✍سیداحمدرضوی
پ.ن: قدردان کارهای خوب دولت نهم و دهم و مسولان دیگری که تا بدین جای انقلاب خوب کار کردن، هستیم.
#نهضت_آرمانخواهی
#عدالتخواهی
#مطالبه_گری
#قسمت_سوم:
3.#توصیه ها
و امّا توصیهها؛ من چند توصیه به شما برادران و خواهران عزیزی که وارد این میدان کارگزاری شدهاید :
توصیهای که من امروز میخواهم عرض بکنم، توجّه به #دو_آسیب است: یک آسیب، آسیب #غرور است؛ یک آسیب، آسیب #انفعال است. اینها دو آسیب است که شماها خیلی باید مراقب باشید این دو آسیب را.
#غرور، ابزار شیطان است. غرور، غرّه شدن، ابزار شیطان است. مَناشئ مختلفی هم دارد، و فرق نمیکند منشأ آن چه باشد:
یک وقت منشأ آن همین پست و مقامی است که شما گرفتهاید.
یک منشأ غرور این است. یک منشأ غرور موفّقیّتها است.
یک منشأ غرور، #غرّه شدن به لطف الهی و توجّهات الهی است
#غرّه شدن به خدا یعنی چه؟ این معنایش آن است که انسان از طرف خدا احساس خاطرجمعی مطلق بکند، دیگر هیچ ملاحظهکاریای نداشته باشد؛ [مثلاً بگوید] «ما که جزو خیل دوستان اهلبیت هستیم؛ خدا با ما کاری ندارد»! این غرّه شدن به خدا است.
(#تاثیر_غرور): انسان وقتی که یک چنین غروری پیدا کرد، هم در درون خود ساقط میشود، هم در اجتماع ساقط میشود، هم آن حرکت اجتماعیای که حول و حوش او به وجود آمده، از بین میرود و ساقط میشود.
یکی از #اشکالات_غرور اگر در ما به وجود بیاید، این است که :
ما را از مردم دور میکند. غرور و مغرور شدن به خود، ما را از مردم دور میکند.
ما را دربارهی خودمان دچار توهّم میکند
خطاهای خودمان در نظرمان کوچک میشود.
ما را از شنیدن انتقاد خیرخواهانه محروم میکند.
آسیب دوّم چه بود؟#انفعال. انفعال نقطهی مقابل مغرور شدن است که آن هم بیماری است، آن هم آسیب است، آن هم بیچارهکننده است.
#انفعال یعنی چه؟ یعنی روحیهی ضعیف، خود را ناتوان پنداشتن، ناتوانپنداری خود، احساس کنند که دیگر [نمیتوانند]. احساس بنبست در امور، احساس عدم امکان فرج، انفعال است. یأس از رحمت الهی یکی از آثار این [انفعال] است که یکی از گناهان کبیره است.
برای مدیر یک مجموعه، برای مسئول یک مجموعه واقعاً سم است که احساس بنبست کند. و دشمنان هم خیلی روی این سعی میکنند و القاء میکنند این معنا را؛
ما راه مقابلهی با این انفعال را الحمدلله در نظام جمهوری اسلامی داریم:
وعدههای الهی است، آیات قرآن که وعدههای تخلّفناپذیر پروردگار است.
#راه_مقابله_دشمن:
قرآن راه مقابلهی با دشمن را به ما نشان میدهد: «#صبر» و «#تقوا».
اِن تَصبِروا وَ تَتَّقوا لا یَضُرُّکُم کَیدُهُم شَیئًا؛ یعنی کِید آنها هیچ تأثیری در شما نخواهد گذاشت و شما را عقب نخواهد [راند]؛ این وعدهی الهی است.
# صبر، یعنی خسته نشدن؛ یعنی خسته نشوید؛ صبر در عبادت هم همین جور است، صبر در مقابل معصیت هم همین جور است ــ یک معصیتی است که جذّاب است برای انسان، دائم او را میکِشد، مدام انسان مقاومت میکند؛ این مقاومت، آدم را خسته میکند و بعد تسلیم هوای نفْس میشود؛ صبر یعنی خسته نشدن ــ در مقابل مصیبت همین جور است، در مقابل دشمن همین جور است؛ صبر یعنی از میدان در نرفتن و خارج نشدن، صبر است.
#تقوا یعنی چه؟ یعنی مراقبت کامل؛ تقوا در همه جا معنایش این است. ترس از خدا یعنی این؛ یعنی با دقّت مراقب باشید که برخلاف فرمان خدا، امر و نهی خدا عمل نشود؛ این تقوا است. در یک چنین مواردی که [قرآن] «اِن تَصبِروا وَ تَتَّقوا» میفرماید، یک خصوصیّتی وجود دارد: این تقوا، #تقوای_در_مقابل_دشمن است. یعنی مراقب بودن؛ مراقب دشمن، مراقب حرکت او، مراقب حرکت خودتان در مقابل او، مراقب مانور او و تحرّکاتی که دارد، مراقب کاری که از شما صادر میشود که ممکن است حاکی از غفلت شما باشد؛ تقوا یعنی این.
شکلش در اینجا به این صورت است: مراقب دشمن باشید. در هر مسئلهای این است؛ در #دیپلماسی تقوا لازم است، در امور #اقتصادی تقوا لازم است، در مسئلهی #امنیّت تقوا لازم است، در همهی اینها تقوا لازم است؛ در مسائل گوناگون؛ و در هر کدامی هم تقوا به تناسب خود آن است. با کمک پروردگار، از خدای متعال کمک خواستن و مراقبت دقیق را انجام دادن. خب این حالا دستور پروردگار.
امروز ما خودمان اینها را تجربه کردهایم، خودمان در میدانهای مختلف این را مشاهده کردهایم که اگر صبر داشتیم و تقوا داشتیم، پیروز میشویم. آن روزی که جنگ شروع شد ــ در دورهی دفاع مقدّس را عرض میکنم ــ حالا ماها خیال میکردیم جنگ مثلاً فرض کنید یک هفته، ده روز، بیست روز ادامه پیدا میکند؛ [ولی] هشت سال طول کشید! هشت سال طول کشید. امام از همان روز اوّل خاطرش جمع بود؛ نه اینکه تصریح کند که ما پیروز میشویم؛ نه، [امّا] ما در امام هیچ نگرانیای مشاهده نمیکردیم؛
#پایان
بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان نظام ، در تاریخ 1401/1/23 که بسیار مهم و کار گشا در امور #شخصی و #تشکیلاتی می باشند:
1.#نیت_صادقه و #استغفار
اوّلاً عرض میکنم یکی از درخواستهای ما در این ماه که در دعاهای مأثور منعکس است، #نیّت_صادقه است
این نیّت صادقه خیلی مهم است. صادقانه قرار بگذاریم با خودمان، با خدای خودمان که در راه درست، راهی که اعتقاد داریم راه صحیح است، قاطعانه، بدون احساس خستگی حرکت کنیم؛ نیّت صادقه این است. اگر انشاءالله شما در این ماه نورانی این نیّت صادقه را در خودتان ایجاد کنید و تقویت کنید، این یک کمکی خواهد بود، یک توانی خواهد بود برای ادامهی راه در طول دوران مسئولیّتتان و این نیّت صادقه شما را کمک خواهد کرد که حرکت کنید و پیش بروید.
یکی از چیزهایی که در این ماه، در دعاهای این ماه ــ در دعاهای سحر، در دعاهای روز، در دعاهای شب ــ مکرّر تکرار شده، مسئلهی #طلب_مغفرت_الهی است؛
این معذرتخواهی که طبعاً با آن نیّت صادقه همراه است، در شما یک صفایی ایجاد میکند، یک طهارتی ایجاد میکند که این صفا و طهارت، رحمت الهی را جلب میکند. ماها باید تلاشمان این باشد که رحمت الهی و برکت الهی را جلب کنیم.
درس قرآن شد مدد گرفتن از #استغفار برای پیروزی در میدانهای گوناگون؛ یعنی نگاهمان به استغفار این نباشد که مثلاً فقط برای گناهان شخصی و برای شستشوی دل خودمان استغفار کافی است؛ نه، استغفار در میدانهای ملّی، در میدانهای بزرگ اجتماعی کارکرد دارد، تأثیر دارد و ما را به توفیقات بزرگ میرساند.
خب حالا از چه چیز استغفار کنیم؟ یک دسته خلافهایی است که انجام دادهایم، گناهانی است که ــ به تعبیر بنده ــ گناهان چارواداری است؛
یک بخش، گناهان باطنی است
یک دسته هم گناهانی است که به معنای ترک فعل است؛
عزیزان من! خیلی از ماها مبتلای به این آخری هستیم؛
یکی از چیزهایی (مصادیق ترک فعل) که بنده مکرّر به آن توجّه کردهام و گاهی هم گفتهام و از آن موارد تکاندهندهی قرآن است، ماجرای حضرت یونس (علیه الصّلاة و السّلام)، این پیغمبر بزرگ الهی است
#ادامه_دارد...
#قسمت_دوم چکیده ی بیانات رهبری در دیدار کارگزارن نظام
2.#مسئولیت و توجه به #حضور_در_محضر_الهی
یک نکتهای که وجود دارد، این است که ما به #کارگزاران در نظام جمهوری اسلامی اطلاق میکنیم «#مسئول»؛ میگوییم مسئول؛ مسئول یعنی چه؟ یعنی ما مورد سؤال قرار میگیریم؛ از چه؟ از کردهها و نکردهها مورد سؤال قرار میگیریم.
البتّه این «#سؤال» در عرف و ادبیّات سیاسی دنیا «#سؤال مردم» گفته میشود، امّا بالاتر از این و مهمتر از این، «#سؤال خدا» است؛
#اساس_مسئولیّت این است: #حضور_الهی؛ اساس مسئولیّت اجتماعی و مسئولیّت سیاسی این است. بدانید تصمیمی که میگیرید، امضائی که میکنید، امضائی که نمیکنید، کاری که انجام میدهید، کاری که انجام نمیدهید، همه در مقابل چشم حضرت حق است
من و شما که مسئولیّت داریم در نظام جمهوری اسلامی، اگر فرضاً حتّی در زندگی شخصی خودمان هم آن جور (توجه به محضر الهی داریم) هستیم وقتی وارد #جرگهی_کارگزاری شدیم، بایستی #مراقبتمان بالا برود. شما مثلاً اهمّیّتی به نماز شب و نافلهی شب و سحرخیزی و مانند اینها نمیدادید؛ [امّا] حالا که مدیر شدید باید اهمّیّت بدهید. باید آن چیزی را که شما را به خدا متّصل میکند، در دورهی مسئولیّت افزایش بدهید. من و شما در فعل و ترک خودمان بایستی حضور پروردگار را حس کنیم؛ اگر این [طور] شد، آن وقت برکات الهی نازل خواهد شد.
#ادامه_دارد...
هدایت شده از برگی از دفتر معرفت
بیانات امام خامنه ای در دیدار رمضانی با مسئولان نظام.pdf
696.2K
📗بخوانیم
🔻متن کامل بیانات امام خامنه ای در دیدار رمضانی با مسئولان نظام
📱مناسب برای مطالعه درگوشی
#بیانات_رهبری
#امام_خامنهای
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/daftaremarefat
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کمتر دیده شده عبدالمالک ریگی بعد از دستگیری
🔹مواضع مستدل علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان علیه عبدالمالک ریگی، بعد از دستگیری
🔹چرا یک عملیات علیه اسرائیل نداشتی؟
🔹اگر مذهب حنفی داری ابو حنیفه می گوید اگر ۹۹ دلیل برای کفر یک نفر داری و ۱ دلیل برای اسلام او نباید او را تکفیر کنی...
#اصل_وحدت
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
🔹رهبر انقلاب اسلامی در ایام نوروز امسال (۱۴۰۱) با حضور در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (علیهالسلام) در شهرری ضمن زیارت امامزادگان این حرم شریف به دعا و مناجات پرداخت.
▪️در جریان این زیارت نوروزی حضرت آیتالله خامنهای بر مزار برخی از علما و شخصیتهای مدفون در این آستان از جمله آیات و حجج اسلام ریشهری، حسین لنکرانی، ملاعلی کنی، محمدرضا مهدوی کنی، محمدتقی فلسفی، سید ابراهیم خسروشاهی، میرزا عبدالکریم حقشناس، میرزا حسن ثقفی تهرانی، حاج آقا مجتبی تهرانی، عزیزالله خوشوقت، شیخ حسن پهلوانی تهرانی، سیدمحمد ضیاءآبادی و شهیدان حاج محمد اسماعیل رضایی و طیب حاج رضایی حضور پیدا کرده و برای ایشان طلب مغفرت کرد.
🌷 حضرت عبدالعظیم حسنی از نوادگان امام حسن مجتبی (ع)، امامزاده حمزه فرزند امام موسی کاظم (ع) و امامزاده طاهر نیز از نوادگان امام زینالعابدین (ع) است.
❖ علامه حسن زاده آملی: وقتی به حضور شریف علامه طباطبایی رحمه الله علیه تشرف حاصل کرده بودم و عرض حاجت نمودم، فرمود: "آقا دعای سحر حضرت امام باقر علیه السلام را فراموش مکن که در آن جمال و جلال و عظمت و نور و رحمت و علم و شرف است و حرفی از حور و غلمان نیست." اگر بهشت شیرین است، بهشت آفرین شیرین تر است.
• تصویر علامه طباطبایی روی پل حجتیه و رودخانه قم در نزدیکی حرم حضرت معصومه سلام الله علیها
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مظلوملارین فریاد سسی (هجران غمی)
📌 نماهنگ بسیار زیبا در شأن سردار دلها شهید #حاج_قاسم سلیمانی به زبان ترکی آذربایجانی (آذری)
هدایت شده از هم قدم تا ظهور
📩 محاسبه نفس
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: محاسبهی نفس، خیلی چیز خوبی است. انسان باید خود را محاسبه کند، بعد یکی یکی از انجام گناهان خود کم کند. ما به بعضی از گناهها عادت کردهایم - گاهی انسان پنج تا، شش تا، ده تا گناه را عادت کرده - همت کنیم اینها را یکی یکی کنار بگذاریم؛ این نقاط ضعف را یکی یکی کم کنیم.
🌙 #بهار_قرآن
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعوت حضرت آیت الله عاملی نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل از نوجوانان و جوانان نخبه جهت ثبت نام و پذیرش در حوزههای علمیه در خطبه های نمازجمعه و پخش خطبه از صدا و سیمای استان اردبیل
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖼 شبی که ماه کامل شد
۱۰۷۰ سال پیش، یعنی سحر جمعه ۱۷ رمضان ۳۷۳ قمری حضرت صاحبالزمان(عج) فرمان ساخت مسجد جمکران را به یکی از علمای قم و مردی از اهالی جمکران دادند.
@Farsna