هدایت شده از مجمع نمایندگان طلاب
🌀 پیامی از قم به سردار قاآنی
بسم الله الرحمن الرحیم
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا قاتِلُوا الَّذينَ يَلونَكُم مِنَ الكُفّارِ وَليَجِدوا فيكُم غِلظَةً ۚ وَاعلَموا أَنَّ اللَّهَ مَعَ المُتَّقينَ
▫️ محضر مبارک سردار سرافراز سپاه اسلام سرتیپ پاسدار قاآنی
سلام علیکم
🔘 عملیات غرورآفرین طوفان الاقصی امید همه مسلمان مبارز و مومنان مجاهد را به آزادی فلسطین مظلوم صد چندان نمود و آتشی را که در جان و دل جوانان غیور در جای جای سرزمین های اسلامی شعله ور است، فروزان تر و شعله ورتر از همیشه نمود.
🔘 مردم فلسطین امروز مصداق بارز (الَّذينَ أُخرِجوا مِن دِيارِهِم بِغَيرِ حَقٍّ إِلّا أَن يَقولوا رَبُّنَا اللَّهُ) اند و کوتاهی مسلمان در دفاع از آنان باعث (هُدِّمَت صَوامِعُ وَبِيَعٌ وَصَلَواتٌ وَمَساجِدُ يُذكَرُ فيهَا اسمُ اللَّهِ كَثيرًا) شده است.
🔘 رژیم غاصب و جبان و کودک کش و کافر صهیونیستی از فرصت سکوت و سکون و بی مبالاتی حکام امت اسلامی استفاده نموده و کار را به جایی رسانده که با بستن حتی آب، بر زنان و کودکان بی گناه، ضمیر هر انسانی، چه مسلمان و جه غیر مسلمان را به درد آمده است.
🔘 ملت فلسطین همچون همه آزمون های پیشین، از این کارزار سخت، سرافراز و پیروز بیرون خواهد آمد و این دشمن ددمنش و گرگ صفت را شکست داده و خواهد داد و با یکپارچگی و اتحاد فرزندان این سرزمین مجاهدپرور در قدس و کرانه باختری و غزه و سرزمین های 48 و حتی جوانان اردوگاه ها، این دشمن لدود را با ذلت و خواری به زباله دان تاریخ خواهند ریخت.
🔘 اما در کنار اینها، حضور مجاهدان سایر بلاد اسلامی در کنار برادران فلسطینی خود و در میدان کارزار و جنگ، امری واجب و افتخار آمیز است.
🔘 ما نمایندگان مجمع طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، بدینوسیله آمادگی خود را برای اعزام به جبهه نبرد با رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی اعلام نموده و از شما فرمانده مجاهد و فداکار درخواست داریم، زیر پرچم امام خامنه ای ولی امر مسلمین جهان و فرماندهی کل قوا، مقدمات اعزام ما و همه عاشقان جهاد و شهادت را برای دفاع از غزه و مردم مظلوم آن فراهم سازید. باشد که تا آخرین قطره خون برای آزادی فلسطین و قدس شریف پایاپای همه مجاهدان راه حق ایستاده و در این راه پر بهجت و پر فیض سرافراز گردیم.
(إنه لجهاد، نصر أو إستشهاد)
وَلَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزيزٌ
مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم
@MNT_QOM | مجمع نمایندگان طلاب
هدایت شده از مدار 01:20
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این روزها در مساجد غزه، نام کسانی
که به شهادت میرسند را اعلام میکنن
این مادر اسم پسرش را از بلندگوهای
مسجد شنید...😭
#غزه
#فلسطین
#اسرائیل_شر_مطلق
@madare0120
هدایت شده از هم قدم تا ظهور
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برید یه گوشه بشینید
👆ببینید و یه دل سیر گریه کنید😭
«صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ وَ عَلیَ الْمُسْتَشْهِدِینَ بَینَ یَدَیکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُهْ»
یا صاحب الزمان آجرک الله 😭
#مرگ_بر_اسرائیل #طوفان_الاقصی #فلسطین #الله_اکبر #بیمارستان_المعمدانی
هدایت شده از حوزه علمیه صاحب الزمان (عج) مرند
📸 گزارش تصویری | تجمع ضد صهیونیستی مردم شهرستان مرند
به گزارش شبکه امامت از مرند، در پی جنایت های رژیم غاصب و کودکش کش صهیونیستی علی الخصوص در قتل عام بیماران بهویژه کودکان و زنان بیپناه در بیمارستان المعمدانی غزه به همین منظور تجمع طلاب و روحانیون به همراه مردم مومن، انقلابی و غیور شهرستان مرند صبح امروز در محل حوزه علمیه حضرت صاحب الزمان (عج) برگزار شد.
🔻حوزه علمیه صاحب الزمان (عج) مرند
🔺 @howzeh_marand