🎤✋🏻 اشاره رهبر انقلاب به یک سند تازه منتشر شده : کارتر در سال ۱۹۷۹ به سازمان سیا دستور سرنگونی انقلاب را داده است
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم: این حرکت عظیم که از قم شروع شد توانست ایران را از پنجهی غارتگر و خونین آمریکا نجات بدهد. در واقع ایران را از دست و از حلقوم آمریکا کشید بیرون. این شد پایه و اساس دشمنی آمریکا با ایران.
🔻 اینکه میگویند فلان حادثه فلان قضیه موجب شد که آمریکاییها با ما دشمن بشوند بعضیها هم حالا بعد از چهل سال میگویند چرا آمریکاییها را با خودتان دشمن میکنید! ما داریم دشمن میکنیم؟ چهل سال است به خون ما تشنه است.
🔻 ما حالا داریم آمریکا را دشمن میکنیم؟ آمریکاییها از روز اول شروع کردند. یک سندی اخیراً منتشر شده که برای من فرستادند، آوردند همین چند هفته پیش ظاهراً از یک مرکز معتبر آمریکایی که اسناد مهمی را بعد از مثلاً گذشت سی چهل سال منتشر میکند، این سندی را منتشر کرده که میگوید که کارتر در دسامبر ۱۹۷۹، دسامبر ۷۹ یعنی حدود ده ماه بعد از پیروزی انقلاب ما، یک دستوری میدهد به سازمان سیا. دستور این است که جمهوری اسلامی ایران را سرنگون کنید.
🔻 یعنی همان اول انقلاب اوایل انقلاب رئیسجمهور آمریکا دستور سرنگونی جمهوری اسلامی ایران را با خواب آشفتهای که لابد دیده به سازمان سیا صادر میکند. آن وقت نکتهی جالب توجه این است که به چه وسیله ساقط کنید، ذکر میکند اولین نکتهای ذکر میکند تبلیغات است؛ پروپاگاندا. میگویند با پروپاگاندا تبلیغ کنید علیه جمهوری اسلامی.
🔻 این کاری بوده که آن روز اینها شروع کردند. تبلیغات، البته خب فقط تبلیغات نبود تحریم هم بود جاسوسی هم بود نفوذ هم بود. ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
هدایت شده از طرح و برنامه
تأکید رئیسی بر لزوم کنترل قیمتها
🔹در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که به ریاست رئیسی برگزار شد، اعضای این ستاد، گزارش بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره رشد شاخصهای اقتصادی کشور در عرصه تولید و اشتغال را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
🔹رئیس جمهوری در این جلسه کنترل قیمت و رعایت حقوق مصرفکننده در کنار رشد تولید را ضروری دانست.
🟡 رهبر انقلاب : در زمان جنگ ، همهی قدرتهای دنیا دست به دست هم دادند که ایران را تجزیه کنند اما نتوانستند
🔹بنده باز هم برای چندمین بار سفارش میکنم شرح حال این خانوادههای شهدای دوران دفاع مقدس یا دفاع از حرم اهلبیت را بخوانید، ببینید چه سختیهایی را اینها متحمل شدند.
🔹این جوان همسر عزیزش، فرزند نور چشمش را رها میکند میرود برای ادای تکلیف در دفاع مقدس. هزارها اینجوری رفتند وارد میدان شدند خب نتیجه چه میشود؟ نتیجه این میشود که یک دیوانهای مثل صدام با امکانات فراوان وارد میدان میشود، آمریکا کمکش میکند، اروپا کمکش میکند، ناتو کمکش میکند، شوروی کمکش میکند، کشورهای مرتجع عرب مثل ریگ پول به پایش میریزند آخرش هم هیچ غلطی نمیتواند بکند برمیگردد دست از پا درازتر.
🔹وقتی ما یک جوانی مثل جوانهای دورهی دفاع مقدس در میدان داریم که پشتشان گرم به آن ایمان است و یک کسی مثل امام دست و بازوی اینها را میبوسد نتیجه این میشود پیشرفت حتمی است.
🔹بله جنگ احزاب بود امّا در این جنگ احزاب ایران پیروز شد؛ یعنی همهی قدرتهای دنیا دست به دست هم دادند که ایران را تجزیه کنند، خوزستان را جدا کنند، فلان جا را جدا کنند یک وجب از خاک کشور را نتوانستند ببرند این چیز کمی است؟ این پیروزی کوچکی است؟ وقتی حرکت میکنیم، احساس تکلیف میکنیم، خطر را قبول میکنیم، وارد میدان میشویم نتیجه این است دیگر این تجربهی ماست دیگر.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 رهبر معظم انقلاب : در قضیه اغتشاشات میخواستند نقاط قوت ما را از بین ببرند
🔹در اغتشاشهای اخیر هم دست دشمن خارجی عیان بود. حالا یک عدهای انکار کردند. آن کار آمریکاییها، آن کار اروپاییها، کشورهای مختلف اروپایی هرکدام یک جوری در این قضیه وارد شدند به طور عیان. نمیشود ندیده گرفت اینها را خب اینجا هم مهمترین بخش کار، تبلیغات بود.
🔹فضای مجازی را دیدید، رسانههای خارجی را از غربی و عربی و عبری و امثال اینها ملاحظه کردید دیگر. اینجا هم بنابراین نقش اول مال تبلیغات بود. خب یک عدهای اینجور میخواستند وانمود بکنند و خارجیها در تبلیغاتشان اینجور وانمود میکردند که این اغتشاشاتی که حالا یک عدهای، تعدادی میآیند در خیابانها و فریاد میکشند و فحش میدهند و یکجایی را یک شیشهای را میشکنند و یک سطل زبالهای را آتش میزنند اینها مخالف با ضعفهای کشورند.
🔹بنده به شما عرض میکنم عکس قضیه است. این کسانی که آمدند وارد اغتشاشات شدند و اینها را راه انداختند هدفشان برطرف کردن ضعفهای کشور نبود، هدفشان از بین بردن نقطههای قوّت کشور بود.
🔹بله ما مشکل اقتصادی داریم شکّی نیست، مشکل معیشتی مردم را داریم آیا مشکل اقتصادی با آتش زدن سطل آشغال حل میشود؟ با آمدن و اغتشاش کردن در خیابان حل میشود؟ اینها نمیخواستند نقاط ضعف را از بین ببرند اینها میخواستند نقاط قوّت را از بین ببرند. خب اینها خیانت بود بلاشک خیانت بود و دستگاههای مسئول هم برخورد جدّی و عادلانه میکنند با خیانت، و باید هم بکنند .
🛑 لبنان عروس خاورمیانه ، دروازه صادرات به آفریقا
نظر شما درباره کشوری که نزدیک به ۸۵ درصد مردمش خارج از آن زندگی می کنند چیست؟ یعنی ۸۵ درصد مهاجرت .⁉️
❎احتمالا شما هم به این نتیجه رسیده اید که مردم فقیری هستند و ناچار برای امرار معاش خود راهی جز مهاجرت نداشته اند. یا اینکه کشوری جنگ زده که اکثر مردمش مهاجرت کرده اند.
👌نام این کشور چیست و در کجای این کره خاکی قرار دارد؟
❇️این کشور ۲۲ میلیون جمعیت دارد که فقط چهار میلیون آن در کشور خود ساکن هستند، ۷ میلیون در آفریقا، ۸ میلیون در آمریکای جنوبی و ۳ میلیون نفر در دیگر کشورها زندگی می کنند .
حالا عجیب تر شد؟!
چرا آفریقا یا آمریکای جنوبی؟! چرا مناطقی فقیر و توسعه نیافته از جهان؟! این همه پراکندگی برای چیست؟!
🔰پس علت مهاجرت به این مناطق، مهاجرت اجباری به سبب فقر نیست بلکه به دلیل تجارت گسترده و به صورت شبکه ای در جهان است . این کشور را گاهی عروس خاورمیانه نامیده اند و گاهی با غذاهای متنوع و خوش طعمش یادش مي کنند . فارغ از درستی یا غلط بودن این تعاریف، شرایطی در لبنان وجود دارد که به جد می توان گفت در هیچ کجای دیگر این شرایط وجود ندارد .
فرصتی که لبنان برای ایران ایجاد کرده است، در اختیار هیچ کشور دیگری نیست و جالب است بدانید ما نتوانسته ایم از این فرصت ها به صورت مطلوب استفاده کنیم . فرصت های طلایی و بی نظیری که اشتراکات دینی به آن عمق بخشیده تا جایی که دیگر قابل گسستن نیستند .
✅شاید باز هم براتون سوال باشد این فرصت ها چیست و چرا لبنان فرصت است ؟
اکثـر لبنانی هـا وضع اقتصادی خوبی دارند و همـانطور که اعـلام شد درآمدشان از تجارت به دست می آید. البته عده کـمی هم از کشـاورزی امرار معاش می کنند که البته اکثر کارگران آنها را سوری ها تشکیل می دهند. بسیاری از مردم این کشور از تجار بزرگ در دنیا می باشند و تاثیر شان در بعضی از کشورهای آفریقایی تا جایی می باشد که تغییر دولت ها با مشورت و هماهنگی آنها صورت می گیرد.
❇️بخش دوم
✅راه های ورود به تجارت لبنان و کشور های منطقه؛
🔻شبکه تجارت لبنانی ها
🔰مهم ترین و اصلی ترین مطلب دقیقاً همین موضوع است :
شبکه لبنانی ها چیست؟ آیا این شبکه دارای اساسنامه است؟ اداره این شبکه به عهده کیست؟ اعضای این شبکه چه کسانی هستند؟ مزایای ورود به این شبکه چیست؟ برای عضویت در این شبکه چه بايد کرد؟ طریقه تعامل با این شبکه چگونه است؟
🔹مهمترين مزيت و روش کار تجار لبناني ايجاد يک شبکه گسترده از بازرگانان همکار از اقصي نقاط جهان و به خصوص کشورهاي افريقايي و امريکاي جنوبي است . اين شبکه در بسياري از کشورهاي اين محدوده نبض بازار را در خصوص کالاهای گوناگون در اختيار دارد و با پشتيباني از تجار همکار موفق شده درآمد اقتصادي زيادي براي لبناني ها به ارمغان آورد . مهمترين فرصت توليدکنندگان ايراني براي ورود به کشورهاي اين حوزه همکاري با شبکه تجار لبناني است تا از طريق آنها و با حداقل هزينه، مسيری مطمئن براي فروش محصولاتشان در اين کشورها بيابند .
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️﷽☀️
🔶☝️ #موشن_گرافی
💠 حفظ عفت زنان در جامعه با غیرت ورزی مردان
🔰وجه مشترک شهدا با مردان غیرتمند چیست؟
#غیرت_مردان
#همه_مسئولیم
#بی_تفاوت_نباشیم
═══✼🍃🌹🍃✼══
19.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️بسم الله الرحمن الرحیم☀️
🌸ذکریا ارحم الراحمین 💯مرتبه🌸
🌹سلام بر همه شما همراهان عزیز ☀️ امروز سه شنبه :
شمسی : - ۲۰ دی ۱۴۰۱
میلادی : Tuesday - 10 January 2023
قمری : الثلاثاء، 17 جماد ثاني 1444
🌹 امروز متعلق است به :
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
🟩 روزشمار شیعه :
▪️3 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
▪️13 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
▪️14 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
▪️16 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام
▪️23 روز تا ولادت امام جواد (ع) ✋صلی الله علیک یا مولانا
🌐 کانال تولید محتوای بنیاد بین المللی غدیر در پیامرسان ایتا
@tolidemohtawayghadir
🌐 پایگاه خبری ما در پیامرسان بله
@ghadiirnew
┈••💠•🟡یاعلے🟡•💠••┈•
🔵 سوءتفاهم پیش آمده با جمهوری آذربایجان برطرف شد
رئیس مجلس:
🔹در حاشیه اجلاس مجمع عمومی APA نشستهایی به طور خاص با روسای مجالس آذربایجان و ترکیه به صورت دو جانبه و سه جانبه داشتیم که در نشست سه جانبه موضوعات مربوط به حمل و نقل و ترانزیت کالا و انرژی بین ۳ کشور مورد تأکید قرار گرفت.
🔹این اواخر سوءتفاهمهایی با جمهوری آذربایجان پیش آمده بود که این مسائل برطرف شد و قرار شد در آینده سفری به باکو داشته باشم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 رهبر انقلاب : علاج وسوسه دشمن تبیین است نه باتوم
🔹بارها گفتم، بازهم میگویم. در راس نقشههای دشمن تبلیغ است و علاج آن تبیین حقیقت است.
🔹وسوسهای را که روی آن جوان و نوجوان اثر میگذارد چه چیزی میتواند برطرف کند؟ باتوم که نمیتواند برطرف کند، آن وسوسه را تبیین میتواند برطرف کند.
🔴✋🏻 توهین رئیسخرفت دولت آمریکا سایت غربگرا را شوکه کرد
سایت غربگرایی که غالبا نسبت به دموکراتهای آمریکایی ابراز خوشبینی میکرد، از اظهارات توهینآمیز جو بایدن شوکه شد.
عصرایران نوشت: رئیسجمهوری آمریکا اخیرا در یک سخنرانی گفته: «کشورهای دیگر وصله شلوار جین آمریکاییها هم نیستند.» این اظهارات را یک رئیسجمهوری گفته که از حزب مترقی! دموکرات به کرسی اتاق بیضی کاخ سفید تکیه زده، حزبی که شعار آن دموکراسی برای دنیا و حقوق بشر برای همه ساکنان کره زمین است. البته سلف خودشیفته او هم (دونالد ترامپ) که با نردبان حزب جمهوریخواه به کاخ سفید راه یافته بود، بارها با ادبیاتی متکبرانه درباره دیگر کشورها و ملتها سخن گفته و آنها را با انگها و توهینهای مختلفی از جمله «ملت تروریست» و «چاه مستراح» (اشاره به کشورهای آفریقایی) و.. نواخته بود و یا با امضای فرامین اجرایی ورود شهروندان 7 کشور مسلمان را به خاک ایالات متحده آمریکا ممنوع کرده بود!
چند هفته پیش « جوسپ بورل» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا هم در اظهارنظری کشورهای اروپایی را تشبیه به یک «باغ زیبا» و باقی دنیا را به «جنگل» تشبیه کرده بود و نتیجهگیری کرده بود که باید برای حفظ آبادی باغ در جنگل به تعقیب وحشیهایی که میخواهند به تمدن زیبای ما آسیب بزنند، برویم.
القصه این قبیل اظهارات سیاستمداران و دولتمردان کشورهای غربی که مدام تکرار میشود و از زبان افراد مختلف به انحای گوناگون شنیده میشود، ناشی از نوعی جهانبینی مشترک در تمدن غرب است؛ جهان بینیای که در سابقه تاریخی خود منجر به برخی پدیدههای شرمآور تاریخ بشریت از جمله « استعمار» و «برده داری» و جنگ افروزی، ساخت و بهکاربردن سلاحهای هستهای (حمله اتمی آمریکا به شهرهای هیروشیما و ناگازاکی ژاپن) و.. شده است و به نظر میرسد با وجود اینکه دهههاست از آخرین مصیبت جمعی که کشورهای غربی بر سر بشریت فرود آوردهاند گذشته، آنها همچنان با دیدگاهی «استثناگرایانه» خود را تافتهای جدابافته از باقی جهان دانسته و در مرتبتی فراتر از باقی مردم دنیا میدانند. تقسیم بشریت به «مای متمدن» و «آنهای وحشی» از سوی کشورهای استعمارگر اروپایی در قرون اخیر (از سالهای 1600 میلادی به بعد) منجر به پدیده شوم استعمار و جنگافروزیهای پرشمار در جهان شد که در نهایت به دو جنگ جهانی اول و دوم رسید که باعث مرگ دهها میلیون انسان به صورت مستقیم و غیرمستقیم شد.
جالب آنکه غربیها با این سابقه تاریخی تاریک و سیاه همچنان به روحیه استثناگرایانه خود ادامه میدهند که آخرین جلوههای آن را در روزها و هفتههای آغازین جنگ اوکراین در رسانهها و شبکههای اجتماعی آنها شاهد بودیم. تحلیلهایی از این دست که: «اینها (اشاره به جنگزدگان و پناهجویان اوکراینی) شهروندان خاورمیانهای نیستند بلکه اینها شهروندان بلوند و چشم آبی اروپایی هستند که امروز به این وضع افتادهاند!» در برخی شبکههای تلویزیونی و رسانههای غربی بحثهای زیادی برانگیخت و نشان داد در عمق وجود جمعیت قابل توجهی از شهروندان کشورهای غربی هنوز «نژادپرستی» زنده و حاضر است؛ برخلاف اینکه تلاش دارند آن را پنهان کنند یا با توجیهات دیگر سیاستها و اقدامات نژادپرستانه خود را بپوشانند.
نویسنده میافزاید: اینکه میگویند کشورهای دیگر وصله شلوار و چاه مستراح و.. ما هم نمیشوند که نشانی آشکار از یک استثناگرایی نژادپرستانه است، چطور با معیارهای جهانی حقوق بشر که آنها داعیه ترویج آن را دارند، جمع میشود؟ و کجای این عبارت با «کرامت انسان به ما هو انسان» قابل جمع است؟ آیا وقتی رهبر کشوری که صفت رهبر جهان غرب را یدک میکشد، باقی کشورها و در واقع مردم دنیا را در حد چاه مستراح و وصله شلوار و... تنزل میدهد، چطور ممکن است برای او حقوق بشری معادل حقوق یک شهروند آمریکایی یا غربی قایل باشد!
آیا استفاده ابزاری از اهرم حقوق بشر از سوی کشورهای غربی در برابر کشورهایی که با آنها اختلافات بنیادین منافعی و سیاسی دارند و در مقابل سکوت در برابر نقض حقوق بشر در کشورهایی که با آنها رابطه اقتصادی و سیاسی و.. نزدیک دارند، نشانگر این حقیقت نیست که آنها از عمق جانشان اعتقادی به موازین جهانی حقوق بشر برای تمامی کشورها و مردم دنیا ندارند؟
وقتی باقی کشورها و در واقع مردم دنیا را در حد وصله شلوار خود هم نبینی، بسیار طبیعی است که از کُشتن و در فشار گذاشتن و تحریمهای کشنده آن مردم ابایی نداشته باشی و بود و نبودشان به شرط تامین منافع اقتصادی و راهبردی ات برایت توفیری نداشته باشد، چه بسا عدم آن را بِه ز وجودش بدانی؛ هر چند ریاکارانه داد حمایت از حقوق مردم دیگر کشورها را بزنی!