eitaa logo
کانال تولید محتوای غدیر
343 دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
9.7هزار ویدیو
906 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از سید محمد
🔶✋جهان، در روزی که گذشت (۳۱ مرداد ۱۴۰۲) 🔹کابینه عربستان به ریاست سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان در جلسه امروز خود بر روابط با ایران بر اساس منافع مشترک و احترام متقابل تاکید کرد. 🔹تعطیلی ۱۵ روزه ادارات در نجف برای خدمات رسانی به زوار اربعین 🔹حضور رئیس گروه نظامی واگنر در آفریقا ; یوگنی پریگوژین گفت: ما آفریقا را آزادتر خواهیم کرد و این قاره از کابوس داعش، القاعده و سایر باند‌ها خلاص خواهد شد. 🔹وزیر خارجه اتریش گفت: روسیه همچنان بزرگترین همسایه اتحادیه اروپا است و حذف این کشور به معنی حذف آسیای مرکزی و قفقاز جنوبی است. 🔹پوتین در سخنرانی ویدئویی برای نشست گروه بریکس در ژوهانسبورگ: برای رهایی از سلطه دلار تلاش می‌کنیم. 🔹در پیامی به نشست گروه بریکس در آفریقای جنوبی؛رئیس جمهور چین: به دنبال جنگ سرد جدید نیستیم 🔹مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره تبادل زندانیان با ایران اعلام کرد: کارها طبق تفاهمی که با ایران به دست آورده‌ایم، پیش می‌رود. 🔹یک شبکه عبری زبان اعلام کرد سامانه‌های پدافندی هوایی گنبد آهنین اسرائیل نتوانستند یک پهپاد مقاومت فلسطین را که در آسمان نوار غزه پرواز می‌کرد، رهگیری و ساقط کنند. 🔹ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد دو فلسطینی مظنون به اجرای عملیات تیراندازی روز دوشنبه در الخلیل را بازداشت کرده است. 🔹ارتش سوریه امروز سه شنبه مواضع تروریست‌ها در استان‌های حلب و ادلب در شمال و شمال غربی این کشور را به شدت هدف قرار داد. 🔹 آتش سوزی در ۲۳ نقطه از جنگل‌های ۷ استان ترکیه آغاز شده و به علت وزش باد شدید در زمان کوتاهی به ده‌ها منطقه مسکونی سرایت کرده است.
هدایت شده از سید محمد
🔶✋ایران ، در روزی که گذشت (۳۱ مرداد ۱۴۰۲) 🔸️رئیس جمهور در دیدار با وزیر امور خارجه مالزی با اشاره به ظرفیت‌های بسیار خوب جمهوری اسلامی ایران و مالزی،‌ بر ضرورت توسعه مناسبات دو کشور به‌ ویژه در بخش‌های تجاری، صنعتی، کشاورزی، علم و فناوری و فرهنگی تاکید کرد. 🔸️آقای رئیسی گفت: چنان‌که رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کردند، ناامیدی و خستگی در مسیر تحول، ممنوع است. 🔸️رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: افراد و رسانه‌هایی که به اختلاف‌افکنی بین دولت و مجلس دل خوش کرده‌اند، بدانند به اهداف خود نمی‌رسند و نمی‌توانند از کاه کوه بسازند. 🔸️پهپاد مهاجر ۱۰ با قابلیت ۲۴ ساعت پرواز مداوم در ارتفاع ۲۴ هزار پا و شعاع عملیاتی ۲ هزار کیلومتری، با حضور آقای رئیسی رونمایی شد. 🔸️رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار وزیر خارجه مالزی بر گسترش همکاری‌های اقتصادی و ارتقای روابط بانکی بدون استفاده از دلار تأکید کرد. 🔸️­انجمن جهانی فولاد گزارش داد: مجموع تولید فولاد خام ایران طی ۷ ماهه نخست سال ۲۰۲۳ میلادی با وجود کاهش ۰.۱ درصدی تولید جهانی، رشد ۴.۱ درصدی را ثبت کرد. 🔸️سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم گفت که این کمیسیون تصویب کرد تا پایان برنامه ۵ ساله، حداقل ۲۰ هزار مربی سواد فضای مجازی تربیت شود. 🔸️برق ۵۵ اداره پرمصرف دیگر در پایتخت قطع شد 🔸️معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری اعضای باند کلاهبرداری شرکت موسوم به کیونت خبر داد. 🔸️ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) به زائران توصیه کرد که سفر خود را به دهه دوم صفر به‌ویژه ایام نزدیک به اربعین موکول نکنند و سفر خود را سریع‌تر آغاز و مدت ماندگاری خود در سرزمین عراق را حداکثر یک هفته در نظر بگیرند. 🔸️تیم فوتبال تراکتور تبریز با پذیرش شکست مقابل شارجه امارات از صعود به مرحله گروهی لیگ قهرمانان فوتبال آسیا بازماند.
☝️📕پای درس علی علیه السلام ☀️ امام على عليه السلام : أكثِرْ صَمتَكَ يَتَوفَّرْ فِكرُكَ، و يَستَنِرْ قَلبُكَ، و يَسلَمِ النّاسُ مِن يَدَيكَ 👌بسيار خموشى گزين تا انديشه ات بارور شود و دلت روشنايى گيرد و مردم از دست تو در امان مانند . 📕 غررالحكم حدیث ۳۷۲۵ ✋🌺 یاعلی مدد
☀️بسم الله الرحمن الرحیم☀️ 🔴 ترس از خدا... ✍️رسول خدا صلی الله علیه و آله شبی در خانه همسرشان امّ سلمه بود. نیمه شب از خواب برخاست و در گوشه تاریکی مشغول دعا و گریه زاری شد. امّ سلمه که جای رسول خدا صلی الله علیه و آله را در رختخوابش خالی دید، حرکت کرد تا ایشان را بیابد. متوجه شد رسول اکرم صلی الله علیه و آله در گوشه خانه، جای تاریکی ایستاده و دست به سوی آسمان بلند کرده اند. در حال گریه می فرمود: خدایا! آن نعمت هایی که به من مرحمت نموده ای از من نگیر! مرا مورد شماتت دشمنان قرار مده و حاسدانم را بر من مسلط مگردان!وخدایا! مرا به سوی آن بدیها و مکروه هایی که از آنها نجاتم داده ای برنگردان! خدایا! مرا هیچ وقت و هیچ آنی به خودم وامگذار و خودت مرا از همه چیز و از هر گونه آفتی نگهدار! در این هنگام، امّ سلمه در حالی که به شدت می گریست به جای خود برگشت. پیامبر صلی الله علیه و آله که صدای گریه ایشان را شنیدند به طرف وی رفتند و علت گریه را جویا شدند. امّ سلمه گفت: یا رسول الله! گریه شما مرا گریان نموده است، چرا می گریید؟ وقتی شما با آن مقام و منزلت که نزد خدا دارید، این گونه از خدا می ترسید و از خدا می خواهید لحظه ای حتی به اندازه یک چشم به هم زدن به خودتان وانگذارد، پس وای بر احوال ما! رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: چگونه نترسم و چطور گریه نکنم و از عاقبت خود هراسان نباشم و به خودم و به مقام و منزلتم خاطر جمع باشم، در حالی که حضرت یونس علیه السلام را خداوند لحظه ای به خود واگذاشت و آمد بر سرش آنچه نمی بایست! 📚بحار، ج 16، ص 217. ✋یاعلی مدد
☝️مساجد احیاء شوند فضای جامعه تغییر خواهد کرد آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت : اقتضائات زمان را در نظر بگیرید و در ایجاد تحول به صرف تغییر واژگان بسنده نکنید؛ بلکه تلاش کنید از این ظرفیت‌ها به خوبی بهره‌برداری نمایید؛ چرا که اگر مساجد ما احیاء شوند، فضای جامعه تغییر خواهد کرد . وی همچنین با اشاره به جایگاه ویژه مسجد در جامعه اسلامی گفت : هیچ مرکزی نمی‌تواند جایگاه این پایگاه عظیم را پرکند. مسجد علاوه بر بُعد عبادی، که مسئله بسیار مهمی است، کارکردهای متنوع دیگری نیز دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است .