42.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥حقایقی درباره شخصیت انحرافی "امید دانا"
🎤دکتر سید محمد حسینی
🎞آرشیو برنامه های تاریخ بدون روتوش(نقد زرتشت، باستان گرایان، ملی گرایان و..)👇
https://www.valiasr-aj.tv/archive/37
#نقد_باستان_گرایی
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
❓چگونه ایمان خود را حفظ و تقویت کنیم؟
✅پاسخ:
هنگامي که پايه هاي ايمان در وجود انسان متزلزل گردد، صفات رذيله بي شماري به سراغ انسان مي آيد؛ با تقويت پايه هاي ايمان بايد به مقابله با آن برخاست. براي تقويت ايمان راه هايي وجود دارد:
1- هر انسانى در برابر انبوهى از مجهولات و مشكلات درباره خود و ديگران قرار دارد كه گاه مربوط به مسائل مادّى است و گاه معنوى و كليد حلّ آنها غالباً سؤال از آگاهان و انديشمندان است.
به همين دليل، خداوند در عالم تكوين و تشريع درهاى سؤال را به روى انسان گشوده است. از نظر تشريع در دستورات اسلامى نه تنها اجازه سؤال به هر كس و درباره هرچيز را داده است، بلكه به سؤال كردن امر كرده است، قرآن مجيد در دو آيه مى فرمايد:
«فَاسْأَلُوا أَهْلَ الذِّكْرِ إِنْ كُنْتُمْ لَاتَعْلَمُونَ»؛ (از آگاهان سؤال كنيد اگر نمى دانيد).(1)
اميرمؤمنان در بعضى از كلمات پرمعنايش در نهج البلاغه مى فرمايد: «وَ لَايَسْتَحْيِيَنَّ أَحَدٌ اذا لَمْ يَعْلَمِ الشَّىْءَ أَنْ يَتَعَلَّمَهُ»؛ (هيچگاه كسى در فراگيرى علم و سؤال از مجهولات، شرم و حيا به خود راه ندهد).(2)
آرى، سؤال كردن عيب نيست. عيب آن است كه انسان پرسش نكند و در جهل و نادانى بماند.
🔺جالب اين است كه در خطبه ياد شده سؤال كردن را حقى براى هر كس ذكر فرموده و اين معنا در مورد جوانان و نوجوانان بسيار مهمتر است چرا كه آنها داراى مجهولات فراوان:
از نظر تكوين و آفرينش نيز خداوند، حسّ كنجكاوى و جستجوگرى را در ذات انسان قرار داده است. انسان، همواره مايل است از چيزهايى كه نمى داند، بپرسد و بداند. اين حس در جوانان و نوجوانان شديدتر است؛ به سبب همان نيازى كه دارند، گاه آن قدر پدر و مادر را سؤال پيچ مى كنند كه داد و فريادشان بلند مى شود؛ در حالى كه وظيفه آنها اين است كه با محبّت و مدارا به اين نياز روحىشان پاسخ مثبت دهند. آنچه را مى دانند، در اختيارشان بگذارند و آنچه را نمى دانند به كسانى كه مى دانند ارجاع دهند.
بعضى فكر مى كنند اگر از مسائل اصول عقايد سؤال كنند نشانه كفر و بى اعتقادى است؛ در حالى كه اين پرسش ها براى تحقيق بيشتر و استحكام بخشيدن به عقيده است.
دانشمندان و آگاهان، به ويژه عالمان دينى وظيفه دارند كه در هر حال و در هر شرايط، براى پاسخ به سؤالات اعلام آمادگى كنند و با محبّت و احترام از پرسش كنندگان استقبال كنند.
2- مطالعه بيشتر در چيزي که به آن ايمان داريم. مثلًا براي تقويت ايمان به خدا، لازم است مطالعاتمان را در اسرار آفرينش گسترش دهيم. براي ايمان بيشتر به قرآن مجيد بايد در آيات زيباي اين کتاب آسماني تفكر و انديشه افزون تري نماييم و خلاصه، براي تقويت ايمان به هر چيزي، مطالعه پيرامون آن چيز راهکار مؤثري است.(3)
3- دیگر آن که از راه خودسازي و پاکسازي دروني وارد شويم، زيرا ايمان نوري است که در آينه قلب انسان ميتابد و هر چه آينه قلب انسان صافتر و شفافتر باشد، انعکاس نور ايمان توسط آن بهتر انجام مي پذيرد. اگر قلبي (خداي ناکرده) آلوده به گناه شود و زنگار معصيت آينه دل را تيره و تار کند، بطور طبيعي تابش نور ايمان در چنين قلبي کم مي شود. بنابراين اجتناب از گناهان و حرکت در مسير مستقيم اسلام، از عوامل ديگر تقويت ايمان است؛ هرچه تقوي و پرهيزکاري شخص مؤمن بيشتر شود، قلب او نورانيتر مي گردد و شعله ايمانش فروزانتر مي شود؛ و برعکس، بي تقوايي موجب تضعيف نور ايمان مي شود و همان گونه که تقوي باعث تقويت ايمان مي شود، ايمان نيز تقوي را تقويت مي کند؛ و به عبارت ديگر، اين دو، اثر متقابل روي يکديگر دارند.(4)
4- دست زدن به دامان لطف خداوند و معصومين(عليهم السلام) يکي ديگر از عوامل مهم تقويت ايمان است که نبايد از اين مهم غافل شويم. در اين مسير بايد با حضور قلب و از روي واقعيت و در حالي که خود را واقعاً فقير و دست خالي بدانيم به سوي حق تعالي حرکت نماييم و خطاب به خداوند بگوييم: «ما از تو به غير تو تمنايي نداريم!» زيرا اگر رابطه ما و خداي مهربان محکم باشد، خداوند بزرگ نيز رابطه ما را با ساير مخلوقات، اصلاح خواهد کرد. ان شاء الله اميد است با به کار بستن اين دستورات، بتوانيم به مراحل بالايي از ايمان دست يابيم
📚پی نوشت:
(1). سوره نحل، آيه 43؛ سوره انبياء، آيه 7.
(2). كلمات قصار، 82.
(3). در این زمینه مي توانيد از کتاب هاي «50 درس اصول عقايد»، «آفريدگار جهان»، «در جستجوي خدا»، « خدا را چگونه بشناسيم»، «معماي هستي»، «عقائد ما» و ... که از تالیفات حضرت آیت الله مکارم شیرازی می باشند بهره ببرید.
(4). در این زمینه می توانید از آثار اخلاقی، من جمله کتاب «اخلاق در قرآن» #آیت_الله_مکارم_شیرازی بهره ببرید.
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ یه نوجوون در مورد #آمریکا چی میدونه!؟
دشمنی ما با آمریکا سر چیه!؟
#نشر_حداکثری
🌼 @Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌺🌺⸙჻ᭂ࿐
بررسی شیوه های نفوذ وهابیت در مناطق محروم جمهوری اسلامی ایران و راهکارهای مقابله با آن .pdf
261.4K
📕 #مقاله بررسی شیوه های نفوذ وهابیت در مناطق محروم جمهوری اسلامی ایران و راهکارهای مقابله با آن
✍محمدعلی نعیمی ، داود فیض
چکیده💧
نظام جمهوری اسلامی، به دلیل ماهیت شیعی آن، بزرگترین مانع بر سر راه وهابیت محسوب می شود. از این رو دشمنی با ایران در کانون توجه و مبارزه وهابیان قرار گرفته است. امروزه شواهد مختلفی دلالت بر نفوذ اندیشه های وهابی به داخل کشور مخصوصا مناطق محروم وجود دارد. در این راستا شناسایی چگونگی نفوذ این فرقه و اتخاذ راهکارهای موثر جهت مقابله با آن ضرورت دارد. سوءاستفاده از فقر اقتصادی مناطق محروم، بهره برداری از ضعف اعتقادات دینی مناطق محروم، ایجاد مدارس برای ترویج عقاید وهابیت، اعزام کاروان های تبلیغی و تشکیل گروه های تروریستی ضدشیعی، از مهمترین شیوه های نفوذ وهابیت به شمار می رود. در مقابل، تبیین صحیح عقاید شیعه، مهیا نمودن مناظره های علمی با مفتی های وهابی، بهبود روابط مسئولین نظام با بزرگان اهل تسنن، مقابله به مثل و طرح تناقضات وهابیت، شناسایی نقاط ضعف وهابیت، محرومیت زدایی از مناطق مرزی، شناسایی و انهدام تشکیلات تبلیغی، از جمله راهکارهای مقابله با نفوذ وهابیت به شمار می روند.
🗃فصلنامه مطالعات انقلاب اسلامی، (بهار ۱۳۹۸)
#وهابیت
🌼 @Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌺🌺⸙჻ᭂ࿐
00000_merged (4).mp3
8.81M
💥تبیین وضعیت دههی هشتادیها
❓با خودمحوری، استقلالخواهی، هویتیابی و بحران تردید نوجوانان و جوانان چه باید کرد؟
🎤حجتالاسلام دکتر ابراهیم اخوی، روانشناس و مدیر مرکز مشاوره مأوای مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
دوشنبه 1401/8/16
#مشاوره
#تربیت_فرزند
@difqom
@Tollabe_pasokhgoo
دروغ دیگر اینترنشنالی
داستان خدانور لجهای برای تیرماهه
الان بعنوان کشته شده اغتشاشات در زاهدان دارن کار میکنن
بماند که تیرماه هم دروغ گفتن دربارهش. خواستم بگم برای الان نیست
#سواد_رسانه
#پاسخ_به_شایعات
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
💥منطق اینایی که میگن جای دانشجو و هنرمند و… زندان نیست؛ مثل این میمونه که فردا یک مکانیک، جرمی مرتکب شود و صنف مکانیکها بیانیه بدهد جای مکانیک زندان نیست.
✅جای مجرم زندان است، حالا هر کی میخواهد باشد.
🔻البته ناگفته نماند خیر و منفعت میکانیک برای مردم و کشور خیلی زیادتر از دانشجوی وطن فروشی هست که تو ایران درس میخونه و بعد پایان تحصیل کشورشو ترک میکنه و غربیها شیرشو میدوشن
#پاسخ_به_شایعات
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
🔥مجازات غیبت در روز قیامت
#شیخ_بهایی علیه الرحمه می فرماید: روزی در مجلس بزرگی ذکر من شده بود.شنیدم یکی از حاضرین که ادعای دوستی با من می کرد ولی در این ادعا دروغ می گفت؛ شروع به غیبت نموده و نسبت ناروایی بمن داده بود و این آیه را در نظر نداشت که خداوند می فرماید:
"بعضی پشت سر بعضی غیبت نکنید، آیا دوست دارید گوشت مرده برادر خود را بخورید؟ همه این را ناخوش می دارید" (سوره ی حجرات : 12)
🔹آنگاه که فهمید اطلاع از غیبت او پیدا کرده ام، نامه بلند بالایی برایم نوشت و اظهار پشیمانی و درخواست رضایت در آن نامه کرد. در جوابش نوشتم: خدا تُرا پاداش دهد بواسطه هدیه ای که برای من فرستادی؛چون هدیه تو باعث سنگینی کفه حسناتم در قیامت می شود! از حضرت رسول (ص) روایت شده که فرمود: در روز قیامت بنده ای را در مقام حساب می آورند، کارهای نیکش در یک کفه و کارهای زشتش را در کفه دیگر می گذارند، کفه گناه سنگین تر می شود. در این هنگام ورقه ای بر روی حسنات قرار می گیرد، کارهای نیکش بواسطه آن عمل زیادتر از گناهانش می شود.
🔸عرض می کند: پروردگارا آنچه عمل خوب داشتم در کفه حسنات وجود داشت، اما این ورقه چه بود؟ من که چنین عملی نداشتم؟ خطاب می رسد: این در مقابل سخنی است که درباره تو گفته اند و از آن نسبت پاک بودی. این حدیث مرا وا میدارد که سپاسگزار تو باشم بواسطه چیزی که بمن رسانیده ای، با اینکه اگر روبروی من، اینکار یا بدتر از این را انجام می دادی با تو مقابله بمثل نمی کردم و جز عفو و گذشت و دوستی و وفا از من نمی دیدی؛ این باقی مانده عمر، گرامی تر از آن است که صرف در مکافات اشخاص شود، باید بفکر آنچه از دست رفته بود و تدارک گذشته را نمود.
📚یکصد موضوع 500 داستان ، ج1 ، علی اکبر صداقت ، نشر ناصر
#اخلاق #حکایت
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓زمزمه «آزادی زن» از کی و برای چه در غرب آغاز شد؟
#نقد_غرب #آزادی #زن
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
45.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥خبرنگار بیبیسی فهمید، بعضیا هنوز نفهمیدن!
#پاسخ_به_شایعات
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
طلاب پاسخگو
❓سعۀ صدر چيست؟ ✍پاسخ استاد محسن قرائتی : «سعۀ صدر» به معناى داشتن روح بزرگ است كه همچون لاستيك ت
❓وظيفه ما در برابر دشمنان چيست؟
✍پاسخ استاد محسن قرائتی :
قرآن، هم مسلمانان به وحدت دعوت كرده: «و اعتصموا بحَبلِ اللّه جَميعاً و لا تفرّقوا» و هم از تفرقه نهى فرموده است: «و لا تَنازعوا فتَفشِلوا» با يكديگر نزاع نكنيد كه سست و ناتوان مىشويد.
به دو مثال توجّه كنيد:
قطرات باران تا وقتى از هم جدا هستند، قدرتى ندارند، امّا وقتى در كنار هم قرار مىگيرند و به شكل جوى و سپس رودخانه جارى مىشوند، چنان قدرتى مىيابند كه اگر مهار نشوند، سيل بنيانكن مىشوند و اگر در پشت سد مهار شوند، توربينهاى عظيمى را به حركت درمىآورند كه دهها مگاوات برق توليد كرده و چرخ صنعت را به حركت درمىآورند.
هر دست ما پنج انگشت دارد، امّا در برابر دشمن مشترك، همۀ انگشتان با هم جمع شده و به شكل مشت بر سينه دشمن كوبيده مىشود.
با آنكه هر انگشت از انگشت ديگر متفاوت و متمايز است، يكى بلند است و يكى كوتاه، يكى نازك است و يكى كلفت و هركدام نباشند، بخشى از كارهاى روزمرّه انسان زمين مىماند. مثلاً بدون انگشت شصت، نمىتوان دگمه را بست و يا قلم را به دست گرفت و چيزى نوشت.
📚کتاب تمثیلات ، ص۱۲۰
#حجت_الاسلام_قرائتی
✅ باطلابپاسخگوهمراهباشید 🔻
🚩 @Tollabe_pasokhgoo 🌹
ـ࿐჻ᭂ⸙🌸⸙჻ᭂ࿐