میگه شبکه های اونورو نگاه میکنم چون حقیقت رو میگه😒
حقیقتی که شبکه های اونور میگن:))
#سواد_رسانه
◾️ @tollabe_pasokhgoo 🚩
⁉️ حکم مالی که پیدا می کنیم چیست؟!
1️⃣ برداشتن مالی که در جایی افتاده است، مکروه می باشد.
2️⃣ مالى كه انسان پیدا مى كند اگر نشانه اى نداشته باشد كه به واسطه آن، صاحبش معلوم شود. احتیاط واجب آن است كه از طرف صاحبش صدقه بدهد (و نیازى به اعلام ندارد) .
3️⃣ اگر مالى پیدا کند که نشانه دارد و قیمت آن یك درهم (6.12 نخود نقره سكهدار یا 12.3 گرم) کمتر است، چنانچه صاحب آن معلوم باشد و انسان نداند راضى است یا نه، نمىتواند بدون اجازه او بردارد، و اگر صاحب آن معلوم نباشد، مىتواند به قصد این که ملک خودش شود بردارد و در این صورت اگر تلف شود نباید عوض آن را بدهد.
4️⃣ اگر مال پیدا شده، نشانه دارد و ارزش آن یك درهم (6.12 نخود نقره سكهدار یا 12.3 گرم) و بیشتر باشد، واجب است بى درنگ آن را اعلام كند و چنانچه به عمد اعلام نكند و تأخیر بیندازد، افزون بر این كه معصیت كرده، باز هم واجب است اعلام كند.
5️⃣ مدت اعلام یك سال كامل است؛ بدین گونه كه خود یا كسى از طرف او، در هفته اول، هر روز و سپس در هر هفته یك بار در محل اجتماع مردم و اماكن عمومى اعلام كند.
❇️ اگر انسان در بین سالى که اعلان مىکند از پیدا شدن صاحب مال ناامید شود احتیاط واجب آن است که آن را صدقه بدهد.
➖➖
🌐 استفتاءاز سایت آیت الله خامنه ای
#احکام
➖➖➖➖➖
┄┅┄┅┄•.❀.•┄┅┄┅┄
@Tollabe_pasokhgoo
┄┅┄┅┄•.❀.•┄┅┄┅┄
💥با طلاب پاسخگو همراه باشید🌹
زمین دیگری.pdf
977.6K
#زمین_دیگری
قدمهای کوچکی که در جلوگیری از انحراف و ترویج زشتیها در جامعه برداشته میشود، نسیمی است که میتواند به طوفانی از مقاومت تبدیل شود و سدی باشد در برابر سیل بیبندوباریِ فکری و رفتاری...
✍️نرگس ایرانپور
🔖برگرفته از شماره نهم ماهنامه خانواده مبلغان
#امر_به_معروف
#نهی_از_منکر
◾️ @tollabe_pasokhgoo 🚩
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥بی توجهی به تراث فرهنگی و هنری و معماری ایرانی-اسلامی به مرور آسیب های جدی به سبک زندگی ما وارد کرده که باید تلاش کنیم حتما اونها رو احیاء کنیم ...
@zistshahr
@tollabe_pasokhgoo 🚩
استفتاء از دفتر رهبر معظّم انقلاب درباره نشست و برخاست با پیروان فرقه ضالّه بهائیت
بهائیها نجساند
#احکام
◾️ @tollabe_pasokhgoo 🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️حضرت علی(ع) می فرماید: خدا از همه مرفهین سوال خواهد کرد در مورد گرسنگان که چرا گرسنه خوابیدند!
#اهمیت_کمک_به_فقرا
#عدالت_اسلامی
☑️ @Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌹⸙჻ᭂ࿐
💥 رفتار پدر در منزل
✍ #استاد_شهید_مطهری :
پدر در منزل اگر عملش به گونه اى باشد كه پسر، دختر و همسر هميشه در وجود او حقيقت را ببينند، [خاندان او اهل حقيقت خواهد شد؛] در وجود او نه فقط نماز خواندن را ببينند، احترام به نماز را ببينند؛ ببينند اصلًا نماز براى او يك حقيقت محترمى است. بچه اى مى بيند پدرش نماز مى خواند، اما مى بيند اين نماز براى پدرش كوچكترين كارهاست. سر ظهر كه به خانه مى آيد، از همه كارهايش فارغ شده مى خواهد ناهار بخورد، مى گويد چقدر فاصله تا ناهار هست؟ پنج دقيقه. پس ما نمازمان را بخوانيم تا خيالمان راحت شود. نماز در دل بچه به صورت يك امر غيرمهم وارد مى شود؛ برخلاف آن بچه اى كه مى بيند براى پدر نماز مهمترين كارها و اصلهاست؛ حتى برنامه اش را طورى تنظيم مى كند كه نماز اول وقتش [از بين نرود؛] مسافرت مى خواهد برود، مىگويد به گونه اى برويم كه اول مغرب به نمازمان برسيم. بعد اين نماز را با آداب و مستحباتش انجام مى دهد. اصلًا نماز در ذهن اين بچه حالت ديگرى پيدا مى كند.
مرحوم پدر خودمان رضوان اللَّه عليه، ما از بچگى اين را مى ديديم كه از نظر ايشان آنچه كه مربوط به دين و مذهب بود در نهايت احترام بود؛ نماز يك حقيقت محترم بلكه محترمترين حقيقتها بود. ما حس مى كرديم ماه رمضان كه مى آيد واقعاً يك امر قابل احترامى مى آيد، يك امرى مى آيد كه دارد استقبال مى شود، از ماه رجب و شعبان به استقبال مى رفتند يعنى مرتب روزه مستحبى مى گرفتند؛ پيشواز مى رفتند. پيشواز رفتن [يعنى] مهمانى دارد مى آيد كه ما داريم استقبالش مى كنيم.
آداب ماه رجب، آداب ماه شعبان و مستحبات اين دو ماه عمل مى شد. معلوم بود كه به سوى يك امر بزرگ و خطير دارند مى روند. اگر بچه يك ذره قابل باشد در او اثر مى گذارد. اگر در خانواده اى بچه حس كند كه پدر راستى را به دليل اينكه راستى است [ترك نمىكند و] دروغ اساساً به زبان اين پدر نمى آيد، او راستگو مى شود. اما بچه اى كه مى بيند پدرش به خاطر كوچكترين منفعتى دروغ مى گويد، اگر پدر يك ساعت بنشيند بگويد بچه جان دروغ نگو، او نمى تواند بپذيرد.
📚 مجموعه آثار استادشهيدمطهرى، ج27، ص: 462
#تربیت_فرزند
#ویژه_والدین
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شورای نگهبان در کشورهای دیگر!
⁉️آیا فقط ایران سازوکاری مثل شورای نگهبان دارد؟
❓آیا در کشورهای دیگر هرکسی بدون فیلتر و بررسی سوابقش میتواند وارد انتخابات شود؟
#پاسخ_به_شایعات
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
💢ماشین "خودکشی" در سوئیس!
جالب است بدانید سوئیس یکی از کشوران به اصطلاح مرفه و پولدار است!
وقتی پول و لذت بُت انسان بشود ، عاقبتش بهتر از این نیست! انسان فطرتا بی نهایت طلب و خداجوست ، اگر به جای خدا ، هرچیزی جایگزین شود ، نتیجه اش پوچی و ناامیدی و افسردگی می شود
#نقد_غرب
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨🌸✨•✾••┈┈•
❓آدم بسیار عصبانی هستم. این موضوع از بچگی تا الان که 30 ساله هستم با من همراه بوده چون در چنین خانوادهای بزرگ شدهام و پدر و مادرم به خصوص مادرم بسیار عصبی است و من با این عصبانیتها بزرگ شدهام. اکنون که 5 سال است ازدواج کردهام این قضیه به شدت مرا آزار میدهد و زندگی خانوادگیام را به شدت تحت تأثیر قرار داده است و حتی روی پسر دو سال و نیمهام هم تاثیر منفی گذاشته و او هم تا حدی حالات عصبی از خود نشان میدهد. خواهش میکنم کمکم کنید بتوانم این حالت را از خودم دور کنم.
✍پاسخ #آیت_الله_مظاهری :
راهکار اصلی مبارزه با رذائل اخلاقی، مبارزۀ منفی و عمل بر خلاف خواستۀ آن رذیلت است. بنابراین شما باید همان ابتدای عصبانیّت، نگذارید شدید شود و ضررها و خسارتهای خشم و غضب را به خود تلقین کنید و با مداومت بر ذکر نظیر ذکر صلوات یا ذکر«لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم» خود را آرام کنید.
هنگامی که عصبانی میشوید به این فکر کنید که امیرالمؤمنین«سلاماللهعلیه» میفرمایند: از غضب بپرهیز که اوّل آن جنون و آخر آن پشیمانی است. همچنین برای آرامش زندگی و حفظ خانواده و برای اینکه این صفت ناپسند نسل به نسل در اولاد شما منتقل نشود، با تلقین و ذکر و دعا، سعی کنید آن را ریشهکن کنید و فضیلت حلم یا عطوفت و مهربانی را جایگزین آن نمایید.
🌐 منبع 👉
#پرسش_و_پاسخ_از_محضر_علما
#راهکار_کنترل_خشم
#اخلاق
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥مسلمان شدن بانوی چینی با حضور در دفتر امام جمعه همدان
#تازه_مسلمان
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
🔺پاسخ دفتر آیت الله جوادی آملی به تحریف مطلبی با موضوع «مقایسه جمهوری اسلامی با حکومت امیر المومنین!»
سخن سردبیر؛
🔹 اخیراً مطلبی به نقل از حضرت آیت الله جوادی آملی در فضای مجازی به صورت تحریف شده، منتشر گردیده که باعث سوء برداشت هایی در جامعه شده است.
آنچه به صورت تحریف شده از لسان آیت الله جوادی آملی نقل گردیده، این است:
🔴 آیت الله جوادی آملی:
جمهوری اسلامی از حکومت امیر المومنین (ع) بهتر است...
هر چند مانند مولا علی ع نیامده و نخواهد آمد.
👈 چهار تا و چهارصد تا و چهار هزار تا فساد چیزی نیست که انسان بخواهد با آن اساس حکومت را بزند چرا که فساد در همه حکومت ها وجود داشته باید اصلاح کرد.
✅اما قبل از ورود به اصل سخنان حضرت آیت الله جوادی آملی، نکته ای را از نظر می گذرانیم:
🔹معظم له در جلسه 222 سوره نساء (تاریخ 13/11/1372) در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان، نکاتی را جهت استفاده هر چه بیشتر مبلغین از این ماه مبارک بیان می فرمایند، از جمله آن موارد «لزوم تعلیم در کنار تبلیغ»، «لزوم آگاهی بخشی به نسل جدید خصوصا جوانان و نوجوانان جامعه» و «بیاناتی مبنی بر دستورات قرآن کریم بر تربیت کودکان بر مبنای عفت و ادب» ارائه نمودند و سپس به جایگاه نظام اسلامی نیز اشاره کرده و مبلغین را از افراط و تفریط در دفاع از نظام بر حذر می دارند، و در این باره می فرمایند که هم باید هزاران جنبه مثبت نظام جمهوری اسلامی را دید و هم اگر جایی خلاف شرع یا اشکال باشد، تذکر داد تا اصلاح شود، و در هیچ جای از این جلسه درس، اصلا کلمه فساد به کار برده نشده است و مشخص نیست این نویسنده متن فوق، با چه توجیه شرعی و عقلی چنین جمله ناروایی را به حضرت استاد نسبت داده است؟؟...
🌐متن کامل پاسخ دفتر 👉
🌐مطالعه متن و صوت کامل جلسه👉
پ.ن: برخی سخنان ۳۰ سال پیش رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی را آوردند برای روش غلط خود ، چرا به سخنان همین چند وقت پیش این دو بزرگوار توجه نمی کنید!؟ رهبری در این سالها بارها فرمودند که در عدالت عقبیم و باید بیشتر شبیه حکومت حضرت امیر علیه السلام بشویم.
هر دوره ای اقتضای زمان خودش را دارد ، با روش سال ۷۰ نباید الان دفاع کرد، الان مطالبه گری و بیان درد مردم در کنار بیان ویژگی های مثبت ، می تواند امیدواری در جامعه ایجاد کند.
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo