☃️ خاصترین آدمبرفی این روزا
آدمبرفی انتخاباتی 😅
@Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌺🌼🌺⸙჻ᭂ࿐
4_5983209676089589858.mp3
704.2K
❓برای رفع چشم زخم مراسم تخم مرغ شکنی درست است و نظر اسلام در این مورد چیست؟
🎤پاسخ
#استاد_محمدی
#پرسمان_اعتقادی
#مبارزه_با_خرافات
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
🔻چرا آیت الله محمود رجبی جهت انتخاب برای مجلس خبرگان رهبری تهران مناسب است؟/ از اجتهاد و سلوک عرفانی تا حضور در مراکز حساس نظام و اعتماد رهبری به ایشان
🇮🇷 @mahmoodrajabi_ir
🔹️جایگاه رهبری، خطیرترین مسئولیت در نظام اسلامی است که ضامن اسلامیت نظام و حافظ دین و دنیای مردم است. لذا مجلس خبرگان رهبری حساسترین مرکز راهبردی نظام است که به موجب قانون اساسی، سه مسئولیت مهم را در قبال رهبری نظام بر عهده دارد: «انتخاب»، «برکناری» و «نظارت». از این رو، اعضای مجلس خبرگان باید از فقهای عادل، بصیر و متعهد به انقلاب اسلامی انتخاب شوند که اشتهار به تدین و زمان شناسی داشته باشند.
🔹️ویژگیهای برجستهای در آیتالله شیخ محمود رجبی وجود دارد که موجب میشود از جمله فقها و عالمانی باشد که شایستگی جدی برای حضور در مجلس خبرگان دارد. این ویژگیها عبارتند از:
🔹️۱. اعتماد رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی): نصب آیتالله رجبی به عنوان جانشین علامه مصباح(ره) در جایگاه ریاست موسسه امام خمینی(ره) از سوی رهبر معظم انقلاب، نشان از اعتماد معظمله به ایشان و شایستگیها و شباهت فراوان ایشان به علامه مصباح(ره) از جهات گوناگون است.
🔹️۲. اجتهاد و فقاهت: آیتالله رجبی یک فقیه و مجتهد مسلم است. سالها شاگردی در محضر بزرگانی چون آیات عظام بهجت(ره)، حائری یزدی(ره)، شیخ کاظم تبریزی(ره)، وحید خراسانی، نوری همدانی، جوادی آملی و علامه مصباح یزدی(ره) از او یک صاحب نظر برجسته در مسائل اساسی اسلام ساخته است.
🔹️۳. عدالت و سلوک عرفانی: به گواه اساتید برجسته اخلاق، حاج شیخ محمود رجبی انسانی عابد، سالک و راه رفته در مسیر معنویت و اخلاق است. وی سالیانی متمادی از محضر بزرگانی چون آیتالله بهجت(ره)، علامه مصباح(ره)، آیتالله شاه آبادی(ره)، آیتالله مظاهری، آیتالله احمدی میانجی، آیتالله خوشوقت و علامه جوادی آملی، بهرههای عرفانی و اخلاقی برده است.
🔹️۴. زمانشناسی و بصیرت: اعتماد علامه مصباح(ره) - این استوانه بصیرت و تیزبینی - به آیتالله رجبی در مسائل گوناگون سیاسی، اجتماعی و مدیریتی و ارجاع اطرافیان و اثرگذاران جبهه انقلاب به ایشان، خود بهترین موید برای این امر است.
🔹️۵. صاحب نظر در تفسیر قرآن: آیتالله رجبی یک متفکر برجسته و مفسر تمام عیار قرآن است. مجموعه فعالیتهای علمی و نظارتی وی در حوزه تفسیر کم نظیر است. وی با شاگردی در محضر علامه جوادی آملی و علامه مصباح(ره)، عصاره دو جریان تفسیری پس از علامه طباطبایی(ره) است.
🔹️۶. متفکر و نظریهپرداز: آیتالله رجبی یک صاحب نظر نظریهپرداز برجسته در روش شناسی، اصول استنباط دینی، تفسیر ترتیبی، تفسیر موضوعی، علوم قرآنی، علوم اجتماعی و مدیریت است. کاوش در نظریه سیاسی ولایت فقیه از جمله تخصصهای او است که برای یک عضو از مجلس خبرگان رهبری ضروری و حیاتی است.
🔹️۷. عضویت در مراکز حساس نظام: شورای عالی حوزههای علمیه، جامعه مدرسین حوزه علمیه از مراکز حساس و راهبردی حوزه علمیه، نظام اسلامی و جهان تشیع محسوب میشود که عضویت در آنها نیازمند صلاحیتهای خاصی است. حاج شیخ محمود رجبی، علاوه بر ریاست موسسه امام خمینی(ره) که نیازمند نصب رهبری است، سالیان متمادی در این دو مرکز عضویت داشته و از عناصر اثرگذار آنها به شمار میرود و نیز هماکنون با حکم ریاست محترم جمهور، به عنوان مجتهد صاحب نظر در تعلیم و تربیت، عضو شورای عالی آموزش و پرورش میباشد.
🔹️۸. مجاهدت و انقلابیگری: آیتالله رجبی یک فقیه در صحنه است. مواضع انقلابی و صریح او در فتنهها و شرایط حساس از یکسو و تعاملات وی با عناصر فعال و اثرگذار علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، مدیریتی و امنیتی از سویی، موجب مماس شدن او با مسائل نظام اسلامی شده است. مبارزه فکری و سیاسی با جریانهای مارکسیستی، سکولار و لیبرال در کشور و تربیت شاگردان موثر در مبارزات انقلابی و صحنههای دفاع مقدس از جمله اقدامات مهم وی است.
🔹️۹. مدیریت قوی: آيتالله رجبی علاوه بر فضل حوزوی و صفای باطنی، یک مدیر شایسته است. وی قبل از ریاست موسسه امام خمینی(ره)، سالها قائم مقام علامه مصباح(ره) بوده و در مراکزی مانند مجمع جهانی اهل بیت(ع)، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و... مسئولیتهای مدیریتی مهمی را بر عهده داشته است. همچنین عضویت در هیئت امنای دانشگاه بینالمللی قم، صنعتی قم و... نیز مدیریت طرحهای کلان علمی بخشی از کارنامه مدیریتی وی است.
🇮🇷 @mahmoodrajabi_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دعوت حضرت آیت الله نوری همدانی از آحاد مردم برای حضور گسترده در انتخابات
🔹️حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی ضمن دعوت عموم مردم برای شرکت در انتخابات، بیان کرد: ملت عزیز ایران با توکل به خداوند متعال و وحدت و اتحاد خودشان همیشه غالب بودهاند و نقشههای دشمن را خنثی کردهاند.
@Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌺🌼🌺⸙჻ᭂ࿐
چالشهای انتخابات حجت الاسلام دکتر الهی راد اسفند1402-کم حجم.mp3
40.55M
🔺چالشها و شبهات کارآمدی نظام و انتخابات
1️⃣نظرسنجی تجمیعی و سلایق سیاسی مردم ایران 00:07
2️⃣مردم ایران 40 درصد گرایش سیاسی و حزبی دارند (25درصد اصلاح طلب و 15 درصد اصولگرا) 02:23
3️⃣پرتکرارترین شبهات امروز کشور در عرصه انتخابات 06:54
4️⃣توجه به چالشهای اساسی انتخابات11 اسفند 08:45
پرده اول جنگ ترکیبی: اغتشاشات خیابانی 11:42
پرده دوم جنگ ترکیبی:جنگ ارزی و دلاری 12:13
پرده سوم جنگ ترکیبی: مسمومیت مدارس 14:45
پرده چهارم جنگ ترکیبی: جنگ اجتماعی(حجاب) رئیسی و نظام حجاب را خراب کرد! 15:40
6️⃣ارتباط طوفان الاقصی و انتخابات 11اسفند و شبهات سه گانه درباره طوفان الاقصی 19:00
7️⃣پایهگذاری دولت رئیسی بر خرابههای دولت روحانی 24:55
گزارش جهانگیری(خیلی مهم) 27:50
8️⃣مسئولین دستشون باهم توی یک کاسه است! 36:40
9️⃣حجاریان: تصاحب مجلس و استعفای رئیسی 39:45
🔟چرا نظام، روحانی را محاکمه نمیکند؟ 45:54
و...
🎙حجتالاسلام دکتر الهی راد
@Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌺🌼🌺⸙჻ᭂ࿐
🔺عزیزانی که در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس هستند، چند نامزد احساس می شود نسبت به دیگران صلاحیت بیشتری برای حضور در مجلس شورای اسلامی دارند:
1️⃣ حجة الاسلام استاد احمدعلی یوسفی
2️⃣ حجة الاسلام سیدمحمود نبویان
3️⃣ حجة الاسلام حمید رسایی
4️⃣ دکتر حسین صمصامی
5️⃣ دکتر روح الله ایزدخواه
6️⃣ دکتر امیرحسین ثابتی
7️⃣ دکتر سید نظام الدین موسوی
8️⃣ دکتر احمد نادری
9️⃣ علی خضریان
0️⃣1️⃣: دکتر محمود دهقانی
1️⃣1️⃣: ابوالفضل ظهره وند
2️⃣1️⃣: مهدی عسگری کد: 6172
۱۳: مصطفی غفاری
۱۴: مالک شریعتی نیاسر
۱۵: محمدمهدی رحیمی
۱۶: منوچهر متکی
۱۷: سعید فتحی سارانی
۱۸: فاطمه قاسم پور
۱۹: زهره الهیان
۲۰: سمیه رفیعی
۲۱: زهره سادات لاجوردی
۲۲: سید علی یزدی خواه
۲۳: اقبال شاکری
۲۴: حسین نجابت
۲۵: مهدی کوچک زاده
۲۶: مجتبی رحماندوست
۲۷: کامران غضنفری
۲۸: نیره قوی
۲۹: مهدی شریفیان
۳۰: سید محمود ابوالمعالی حسینی
و در مورد خبرگان رهبری آیات:
1️⃣ محمود رجبی
2️⃣ علیرضا اعرافی
+ بقیه لیست جامعه مدرسین به جای مصباحی مقدم و دری نجف آبادی : علی قریب دوست و هادی صادقی
دوره آخرالزمان قبل از ظهور است یا بعد از ظهور_01.mp3
5.5M
❓دوره آخرالزمان که در روایات آمده برای قبل از ظهور است یا بعد از ظهور امام زمان عج ؟
🎙پاسخ #استاد_محمدی
#مهدویت
@Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌺🌼🌺⸙჻ᭂ࿐
❓چگونه با تندخویی و پرخاشگری همسرم کنار بیایم؟
✍🏻پاسخ:
بسیاری از خانم ها گلایه می کنند که همسرشان خیلی زود از کوره در رفته و ممکن است ناسزا بگوید.
در پاسخ به این مسأله بهتر است ابتدا به تفاوت بین خشم و پرخاشگری بپردازیم؛
🔻خشم در واقع یک احساس ذاتی است و هرکسی ممکن است آن را تجربه کند، در صورتیکه پرخاشگری نوعی رفتار اکتسابی است که می تواند از محیط پیرامونی آموخته شود.
🔻پرخاشگری به دو صورت کلامی و فیزیکی دیده می شود. فرد پرخاشگر معمولا به خاطر ناکامی هایش به دنبال سلطه بر دیگران است.
❗️بنابراین واکنش اطرافیان تأثیر مستقیمی در استمرار یا خاموشی رفتارهای او خواهد داشت. اگر چه پرخاشگری در مردان بیشتر جنبه فیزیکی و در زنان جنبه کلامی دارد. ولی شیوع آن در بین مردان بیشتر است.
👈در هر صورت استفاده از راهکارهای زیر در مهار رفتارهای پرخاشگرانه همسر بی تأثیر نخواهد بود؛
1⃣به رفتارهای پرخاشگرانه همسرتان پاداش ندهید؛ ممکن است همسر شما با بلند کردن صدایش به دنبال مرعوب کردن شما باشد.بنابراین بهتر است به جای برخوردهای منفعلانه، هوشمندانه رفتار کنید.استفاده از جملاتی نظیر« حق با شماست» قدری باعث آرامش او می شود. سپس می بایست در یک فرصت مناسب با لحنی نرم و مؤدبانه نظر خود را در قالب یک پیشنهاد مطرح کنید.
2⃣صحبت های همسرتان را قطع نکنید.سعی کنید شنونده خوبی باشید و اجازه دهید هیجاناتش را با صحبت کردن تخلیه کند.این کار باعث می شود خیلی زود آرام بگیرد.
3⃣هرگز او را با دیگران مقایسه نکنید و همواره با او محترمانه رفتار کنید.
4⃣به جای قهر کردن و واکنش های هیجانی بهتر است احساسات خود را به صورت شفاف و به دور از طعنه وکنایه و یا شکایت، در قالب چند جمله کوتاه بیان کنید.
5⃣از غر زدن بپرهیزید؛ ابراز نارضایتی با طعنه و کنایه های نیش دار فقط آتش خشم او را شعله ورتر می کند.
6⃣مقابله به مثل نکنید؛ مطمئن باشید با بلند کردن صدایتان اوضاع از این هم که هست وخیم تر می شود.
7⃣رفتارهای مثبت او را شناسایی و تقویت کنید؛ هر فردی، هرچند هم که تندخو باشد، بالاخره در ساعاتی از روز آرام است و رفتارهای مثبتی از او سر می زند. بنابر این با تمرکز بر ویژگی های مثبت او و تحسین آن ها موجبات تقویت این رفتارها را فراهم آورید.
8⃣اگر همسرتان با افراد پرخاشگر مراوده دارد، او را تشویق کنید که ارتباطش را کمتر کند.
9⃣در یک فضای صمیمی و مناسب، صادقانه از همسرتان بخواهید خواسته هایش را با شما درمیان بگذارد و تا جایی که امکان دارد تلاش کنید خواسته هایش مرتفع شود و یا آنگونه باشید که او می پسندد. یکی از مهم ترین علل خشم و پرخاشگری فرد ناکامی او در رسیدن خواسته هایش است.
🔟به همسرتان بگویید که رفتارهای او تأثیر منفی زیادی بر سلامت روح و جسم شما و خودش همچنین زندگی مشترک و فرزندانتان دارد.
#خانواده
✴️ طلاب پاسخگو در ایتا🔻
@Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌺🌼🌺⸙჻ᭂ࿐
❓آزادی معنوی یعنی چه؟
✍ #استاد_شهید_مطهری :
🔹انسان یک موجود مرکب و دارای قوا و غرایز گوناگونی است. در وجود انسان هزاران قوه نیرومند هست. انسان شهوت دارد، غضب دارد، حرص و طمع دارد، جاه طلبی و افزون طلبی دارد. در مقابل، عقل دارد، فطرت دارد، وجدان اخلاقی دارد. انسان از نظر معنا، باطن و روح خودشممکن است یک آدم آزاد باشد و ممکن است یک آدم برده و بنده باشد؛ یعنی ممکن است انسان بنده حرص خودش باشد، اسیر شهوت خودش باشد، اسیر خشم خودش باشد، اسیر افزون طلبی خودش باشد و ممکن است از همه اینها آزاد باشد. گفت:
فاش میگویم و از گفته خود دلشادم
بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم
🔸ممکن است انسانی باشد که همانطور که از نظر اجتماعی آزادمرد است، زیر بار ذلت نمیرود، زیر بار بردگی نمیرود و آزادی خودش را در اجتماع حفظ میکند، از نظر اخلاق و معنویت هم آزادی خود را حفظ کرده باشد، یعنی وجدان و عقل خودش را آزاد نگه داشته باشد. این آزادی همان است که در زبان دین «تزکیه نفس» و «تقوا» گفته میشود.
📚آزادی معنوی ، صص 16 و 17
#آزادی
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨☀️✨•✾••┈┈•
D1738336T13395897(Web).Mp3
1.02M
❓فرق عالم برزخ با دنیا چیه؟ آیا میشه بعد از مرگ آقا امیرالمومنین(ع) را ببینیم؟
🎙پاسخ #استاد_محمدی
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨☀️✨•✾••┈┈•
🔺 بچههای ترکتحصیل کرده دیروز و معلمان امروز روستا
خیلی لذت بخش است وقتی با پیمودن راه موفقیت، ناجی منطقه محروم خود میشوی و برای حل مشکلات آنها تلاش میکنی؛ مشکلاتی که روزی خود با تمام وجود آنها را لمس کردهای و حالا آنها را به فراموشی نسپردهای. خانم شریفی از جمله بانوانی است که با تحصیل در حوزه علمیه و در کنار انجام تبلیغ، در راستای ارتقای سطح فرهنگی روستای خود و بهبود ارتباطات خانوادگی در این منطقه تلاش میکند.
ادامه گزارش
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨☀️✨•✾••┈┈•
هدایت شده از ديانت و عقلانيت
💢 این چند روزه کلیپی از سخنان رهبری در شبکه های مجازی، دست به دست می شود که مربوط به دو دهه قبل می باشد. ایشان در این کلیپ می فرمایند که " ننگ است برای یک ملتی که در انتخابات ریاست جمهوری ۳۵درصد، ۴۰درصد شرکت میکنند. پیداست مردم به نظام سیاسىِشون نه اعتماد دارند، نه اعتنا دارند، نه امید دارند... "
معاندین با طرح این شبهه که الان هم در انتخابات جاری کشور، حضور مردم 40 درصدی بوده است، به مقوله عدم اعتماد مردم به نظام دامن می زنند.
💠 به پاسخهایی چند به این شبهه در ذیل اشاره می کنم:
1. رهبر معظم در این سخنرانی، به انتخابات ریاست جمهوری اشاره می کنند که طبعا مربوط به انتخاب عالیترین مقام اجرایی کشور است و انگیزه بیشتری باید برای انتخاب او توسط مردم وجود دارد نه انتخابات پارلمانی که در نوع کشورها، آمار ضعیفتری نسبت به انتخابات ریاست جمهوری دارد. البته بدیهی است در کشورهایی که پارلمانی اداره می شود و مسوولین اجرایی توسط نمایندگان مجلس و احزاب تعیین می شوند، میزان مشارکت در انتخابات مجلس بیشتر و با انگیزه بالاتری است.
با این توصیف، هیچ گاه انتخابات ریاست جمهوری ایران آمار 40 درصدی را تجربه نکرده است و در پایینترین حد مشارکت که انتخابات ریاست جمهوری 1400 است، میزان مشارکت مردم نزدیک به 49 درصد بوده است.
2. اشتباه مسئولین وزارت کشور و سازمان ثبت احوال این است که بر اساس شناسنامه افراد دارای تابعیت ایران که سن آنها ۱۸ سال است، آمار می دهند در حالی که توجه ندارند که در انتخابات مجلس _برخلاف ریاست جمهوری_ ایرانیان ساکن در خارج کشور حق رای ندارند که در این صورت با کسر این واجدین شرایط، شرکت کنندگان در انتخابات جاری کشور به جای 41 درصد، به ۴۸_ ۴۹ درصد می رسد.
3. نباید 41 در صد شرکت کنندگان ایرانی را با موارد مشابه در کشورهای غربی و اروپایی مقایسه کرد. چون در بسیاری از آن کشورها، شرکت نکردن در انتخابات، جریمه های مالی سنگین و بعضا محرومیت از خدمات اجتماعی را در پی دارد ولی در ایران شرکت نکردن جرم نیست و جریمه ندارد. جالب این جاست که رای اجباری اقدامی است که به صورت قانونی در دموکراسی های مدرن و به دلیل پایین آمدن نرخ مشارکت در جامعه تجویز شده است.
4. مضاف بر این همه ، در هیچ از این کشورها، یک جنگ ترکیبی تمام عیار بر علیه نظام سیاسی در کار نبوده و از چند ماه مانده به انتخابات هزاران تحلیل و مصاحبه و جنگ روانی علیه شرکت در انتخابات شکل نگرفته است در حالیکه در کشور ما از ماهها قبل در تمامی شبکه های معاند و با استفاده از تمام ظرفیت رسانه ای،مردم را به عدم حضور و دلسردی نسبت به انتخابات تشویق و تحریک کرده اند که طبعا با توجه به رها بودن فضای مجازی کشور، اذهان بخشی از مردم را مسموم و آلوده کرده است.
5. نکته پایانی این که بی تردید و به هیچ وجه، نمی توان و نباید نقش گله مندی های اقتصادی را در کاهش مشارکت این نوبت انکار نمود که نوعی واکنش اعتراضی به عسرت معیشت است و البته بدیهی است که این متمایز از عدم اعتماد مردم به اصل نظام و یا ضدیت با آن است.
✍️ محمد جعفری
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥برای بچههاتون موبایل نخرید!
هیچ وقت برای بچهها موبایل، گوشی، تبلت و کامپیوتر نخرید، بلکه برای خانواده بخرید!
🎙استاد تراشیون
#خانواده_و_فضای_مجازی
✍پ.ن: متاسفانه بعضی والدین این اشتباه رو کردن و موبایل جدا برای بچه خریدن و بچه خودشونو در این فضای پر از شبهات و شایعات و انحرافات رها کرده اند! بعد انتظار دارند بچه شان سالم و با اخلاق بار بیاید!
💯رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
🌼 @tollabe_pasokhgoo 🌹
🔹راههای برطرف کردن رذائل اخلاقی
#پرسش_و_پاسخ_از_محضر_علما
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨☀️✨•✾••┈┈•
17.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓حکمت فرستادن پیامبران از جانب خدا چیست؟!
🎞پاسخ را در کلام امیرالمومنین علیه السلام ببینیم
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨☀️✨•✾••┈┈•
«اَللَّهُمَّ إِنْ لَمْتَكُنْ غَفَرْتَ لَنَا
فِي مَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ،
فَاغْفِرْ لَنَا فِيمَا بَقِيَ مِنْهُ؛
خداوندا! اگر ما را در آنچه از
ماه شعبان سپری شد، نیامرزیدهای،
پس ما را در آنچه از آن باقی مانده است، بیامرز!»
زمزمه این دعا در قنوت نمازها، سجدهها و حتی در رفت و آمد، انشاءالله سبب جریان غفران الهی میشود. پاک شدن از لوث گناهان میتواند سببی باشد برای پیدا کردن آمادگی برای ورود به ماه مبارک رمضان.
✅ طلاب پاسخگو 🔻
🔴 @tollabe_pasokhgoo
از_شبهه_تا_فتنه_-_مرکز_مطالعات_و_پاسخگویی_به_شبهات_-_حوزه_های_علمیه.pdf
17.79M
📚 #کتاب "از شبهه تا فتنه
✍جمعی از محققان
🌹پاسخ به شبهات رایج🌹
🌸ناشر: مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات قم
💥کتاب تازه منتشر شده💥
در این کتاب شبهات و سوالاتی که زمینه ساز حضور برخی افراد در اغتشاشات1401 شده، پاسخ داده شده است.
❓اگر خدا نبود که مارو بیافرینه هیچی نبود پس کی خدا رو درست کرده؟
❓انسان که خودش عقل و شعور دارد و خوب و بد را هم تشخیص میدهد، چه نیازی به دین دارد؟
❓مگر امامان علم غیب نداشتند، پس چرا زهر نوشیدند؟
❓اگر اسلام یک دین ثابت است و کامل پس چرا مراجع باهم اختلاف دارند؟
❓چرا رهبر و مراجع به فکر مردم نیستند و در مورد گرونی هیچ کاری نمیکنند؟
⁉️و...
#پاسخ_به_شبهات
#پاسخ_به_شایعات
🔸 طلاب پاسخگو 🔰
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
💥صرفا جهت اندکی تفکر...
⚡️ فقط یک لحظه تصوُر کنید که چهارشنبه سوری مراسمی مذهبی بود که هر سال به طور میانگین بیش از 10کشته، بیش از 500 نفر مجروح، صدهامیلیون تومان خسارات و اینمقدار رُعب و وحشت ایجاد میکرد. حتما تا حالا شاهد انواع و اقسام تحلیلهای مذهبستیز به دلیل این مراسم بودیم. شاید آقای دبیرکلِ سازمان ملل هم میانهی چُرتزدنهایش از این وضعیت ابراز نگرانی کرده بود.
👈اما واکنشها نسبت به این مراسمِ سنتی چیست؟ میگویند سنتی صحیح است! که باید به روش صحیح اجرا شود و اجرای آن به روش کنونی هیج ربطی به بنیانگذاران آن ندارد. این نوع تحلیل، حتماً روش صحیحی است اما چرا پای باقی انحرافات و اشتباهات که میرسد، شمشیر را از رو بسته و بابت یک مسالهی جزئی تمام یک کلیت زیر سوال میرود؟
✅ پاسخ ساده است. ناز و اداهای روشنفکری میگوید به هر چه رنگ دینی دارد، (که اتفاقا همیشه عقلانی و مفید هم هست) با شدت هر چه تمام حمله کن و هر چه که رنگ غیردینی دارد، حتی اگر خرافی و مضر،از آن دفاع و ترویج کن...
🍁حال، این روشنفکری است یا جاهلیت؟
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
❓آیا اسراف در آب، #وضو یا غسل را باطل میکند؟
#احکام
#اسراف
✅طلاب پاسخگو🔻
♦️ @Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌸🌸⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️در اوج سخنرانی نماینده ولی فقیه در همدان ، دختر بچه می رود جلو، میگوید: اجازه ! شعر بخوانم؟
امام جمعه همدان آیت الله شعبانی میکروفون را به او میسپارد، سپس از سوگند درخواست میکند برای جمع دعا کند
🤲دخترک میگوید: بزرگترها کارهای بد میکنن، خدایا ببخششون
🌹ویدئوی زیبایی بود، برای لحظاتی به دور از تمام فراز و نشیب ها و بالا و پایین های دنیای خبر ، روحمان تازه شود....
لطفاً برای مخاطبین خود جهت عضویت ارسال کنید.
به ما بپیوندید ...🙏
✅ طلاب پاسخگو 🔻
🔴 @tollabe_pasokhgoo
مصاحبه با شهبازی مجری پاورقی .pdf
473.5K
🔺️مصاحبه جالب روزنامه جوان با محمدرضا شهبازی مجری برنامه پاورقی و سیدخندان
واقعیت این است که کلی برنامه بیمخاطب در تلویزیون ساخته شده و میشود و کسی هم با آنها کاری ندارد. میآیند و میروند؛ برنامههایی که از سوی آدمهای مدعی هم ساخته شده است. برای مثال فلان مجری یک برنامهای ساخته با بودجهای به اندازه سیدخندان و فقط ۳درصد مخاطب داشته است، ولی هیچکس نه این را میگوید نه گیر میدهد، نه کاری به او دارد. خود برنامه خندوانه شب یلدای یکی از سالهای اخیر ۱۹درصد مخاطب داشته ولی کسی به این موضوع انتقاد نکرده است. حالا اینها چه زمانی اتفاق افتاده، چندین سال قبل، یعنی زمانی که نه حوادث ۱۴۰۱ اتفاق افتاده، نه شبکه نمایش خانگی، اینستاگرام و فضای مجازی به اندازه امروز گسترش داشته است. آن زمان آدمهای معروف و مدعی برنامه ساختهاند که ۴درصد و ۱۰درصد مخاطب داشته است، بعد الان به ما انتقاد میکنند که برنامه ساختهای ۱۴درصد بیننده داشته، خیلی ضعیف بوده!..
...وقتی شما نسبت به فرهنگ تعهد نداشته باشید، کار برایتان راحتتر میشود، چون کمتر مجبور میشوید خودتان را محدود کنید، اما بحث مهمتر این است که دوستان غیرانقلابی ما الگوهایی را در صداوسیما تثبیت کردهاند که وقتی شما میخواهید خارج از آن الگوها برنامهسازی کنید، برخی برنمیتابند. شما ببینید آقای رامبد جوان که خندوانهاش گرفت، پیش از آن یک برنامهای داشت به نام گپ که به خانه چهرهها میرفتند و با آنها درون خانه گپ میزدند و اتفاقاً گرتهبرداری از برنامههای خارجی هم بود، اما نگرفت و باز به او اعتماد شد.
متن کامل
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
❓نظر اسلام در مورد تکدی گری چیست؟
✅پاسخ اجمالی:
تکدیگری(گدایی کردن) و درخواست کمک مالی از مردم، اگر از روی نیاز و حاجت ضروری باشد از نظر اسلام اشکال ندارد، اما در عین حال اصرار بر درخواست و تقاضای کمک، اگر همراه با سماجت و پافشاری باشد مورد تأیید نیست. ضمن اینکه تکدیگری و درخواست کمک مالی در صورت بینیازی حرام است.
🌐پاسخ تفصیلی:
http://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa25483
🌼 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨🌸✨•✾••┈┈•
🔺فتوای ۴ مرجع تقلید درباره حرمت استفاده از کالاهای صهیونیستی + سند
◽️آیات عظام مکارم شیرازی، نوری همدانی، سبحانی و مظاهری پاسخ استفتاء مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه درباره خرید با واسطه یا بی واسطه و استفاده از کالاهای شرکتهای صهیونیستی را اعلام کردند.
#احکام
🌼 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨🌸✨•✾••┈┈•
روانشناسی جوان پرخاشگر .Mp3
368.5K
🔺روانشناسی جوان پرخاشگر
❓جوان ۲۲ ساله ای دارم که به شدت پرخاشگر است و از من که مادرش هستم بی نهایت متنفر است، چه کنم؟
🎤پاسخ #استاد_همتی
#مشاوره
#خانواده
♦️ @Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸⸙჻ᭂ࿐
❓جبار معمولا برای انسانهای خونریز و بدسرشت به کار برده میشود، اما چرا در قرآن یکی از اسمهای خداوند متعال جبار است؟
✅پاسخ:
یکی از اسمهایی که خداوند متعال در قرآن خود را با آن توصیف میکند، صفت «جبار» است[حشر/23] . «جبار» در زبان عامیانه معنای مذمومی دارد و به آدم ظالم و ستمگر گفته میشود، حال باید دید که در این آیه چه معنایی اراده شده که از اوصاف الهی شمرده شده است، زیرا ذات خداوند متعال از هر گونه ظلم و ستم مبراست و هرگز این معنا مناسب با ذات باری تعالی نیست.
🔶 كلمه «جبار» صيغه مبالغه از «جبر» میباشد که به معنای شكسته بند و اصلاح كننده است؛ بنابراين «جبار» كسى است كه ارادهاش نافذ است و اراده خود را بر هر كسی كه بخواهد تحميل میكند. راغب در «مفردات» میگويد: اصل جبر، اصلاح كردن امور است که با غلبه و قدرت همراه باشد.
✳️ صاحب مجمع البیان معتقد است، «جبار» در این آیه به معنای عظیم الشان در ملک و سلطنت است که دارای قدرت مطلق است و ارادهاش نافذ است؛ این معنا جز بر خداوند متعال قابل صدق نیست.
💠 در نتیجه: جبار در این آیه به معنای جبران کننده و اصلاح کننده امور است، یعنی او با قدرت و نفوذ اراده خود، امور مردم را اصلاح میکند، و هر امری را که خود اراده کند، در عالم جریان میدهد و هیچ قدرتی نمیتواند از نفوذ اراده او جلوگیری کند و جلوی اراده و تصمیم او را بگیرد و راه او را سد کند.
#خداشناسی
#پرسمان_اعتقادی
#پاسخ_به_شبهات
🌷 طلاب پاسخگو🔻
♦️ @Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌼🌼⸙჻ᭂ࿐
👌 امام محلهای که برای حل مسائل اعتیاد، اشتغال، معیشت و تربیت تلاش میکند
در این زمان اگر بخواهیم مردان خوب روزگار را بشناسیم باید به سمت افرادی برویم که با نیازمندان جامعه همدرد شده اند و وقت خود را صرف رشد آنان می کنند درست مثل حجت الاسلام فرجی نیک. امام جماعتی که وقت خود را صرف توانمندی نوجوانان منطقه محروم کرده و برای رشد آنان از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است.
📎 گزارش کامل
#روحانیت_متعهد_انقلابی
🌼 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨🌸✨•✾••┈┈•
🔺در اهمیت رعایت امر به معروف و نهی از منکر در جامعه
✍ #شهید_آیت_الله_بهشتی :
🔸از جابر از #امام_باقر (ع) روايت شده است که:
در آن دوره هاى آخر، در آن دوره هاى انحطاط، مردمى پيدا مىشوند مريد و دنباله رو يك دسته ديگر؛ يك دسته مريد و يك دسته مراد.
🔹يك دسته دنباله رو يك مشت آقا و پيشوا! اين مرادها و آقاها، اين پيشواها، كسانى هستند كه در ميدان قرائت و عبادت خيلى خوب می درخشند. مردم آنها را افراد خوبى مى دانند. مراسم مذهبى خيلى اهميت پيدا مىكند. قرآن خوانها و برگزاركنندگان مراسم هم خوب می درخشند.
🔸اما اين عناصر درخشنده كه كارگزاران برگزارى هر چه جالبتر مراسم ظاهرى دين و خوانندگان درون تهىِ جالب قرآن كريم اند، #مردمى_هستند خام و بىمُخ❗️
❓چرا؟ چون اينها #امر_به_معروف و #نهى_از_منكر را لازم و #واجب نمی دانند، مگر آنجا كه درِ هر ضررى بر رويشان بسته باشد. اگر گردى به دامنشان نشيند و اگر از گُل بالاتر به ايشان نگويند، #آن_وقت امر به معروف و نهى از منكر را لازم می دانند!
📚شهید آیت الله دکتر بهشتی
گزیده کتاب "باید ها و نباید ها"
#کلامی_از_بزرگان
🌼 با ما همراه باشید 🔻
@Tollabe_pasokhgoo
❓آیا قضاوت کردن در مورد دیگران جایز است؟!
✍پاسخ:
🔹اساساً قضاوت در مورد رفتار دیگران چندان مورد توصیه تعالیم دینی نیست. امام على(ع) در این زمینه میفرماید: خوشا به حال کسى که زشتى و بدى خودش، او را از زشتیهاى مردم منصرف کند.[1]
البته در مواردی که علم و یقین به برخی رفتارها و رویکردهای افراد داشته باشیم، که به نوعی در ارتباط با حقوق جامعه و مردم باشد میتوانیم قضاوت کنیم. و در برخی موارد - مانند انتخاب نمایندگان مجلس، رییس جمهور، اعضای شوراهای اسلامی، افراد قیم بر اموال یتیمان و ... - حتی لازم است که قضاوتی در مورد آنان داشته باشیم.
🔹این قضاوتها، اما نباید بر اساس حدس و گمان باشد، بویژه افرادی که زندگی سالمی داشتهاند.
امام علی(ع) در این باره میفرماید: عادلانه نیست که با تکیه بر ظن و گمان در مورد افراد مورد اعتماد قضاوت کنیم «لَیسَ مِنَ العَدلِ القَضَاءُ عَلَی الثَّقَةِ بِالظَّنِّ».[2]
پاورقی:
[1]. سید رضی، محمد بن حسین، نهج البلاغة، محقق، صبحی صالح، ص 256، قم، هجرت، چاپ اول، 1414ق.
[2]. همان، ص 507.
🌷پاسخگوی سوالات هستیم👇
🌼 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨🌸✨•✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشک آیتالله امامی کاشانی (ره) در آخرین روزهای عمر در حال خواندن روایت از حالات امام زمان(عج)
🤲نثار روحشان صلوات و فاتحه ای هدیه کنیم
#مهدویت
🌼 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨🌸✨•✾••┈┈•