🔻رهبر انقلاب بحرین: رهبر ایران حسین زمان است
شیخ عیسی قاسم، رهبر انقلاب بحرین:
🔹ایران اسلامی امروز از نعمت رهبری ولایت فقیه برخوردار است که نصرت و یاری رساندن به اسلام همان نصرت و یاری وی (امام حسین ع) میباشد، و صدق ولایت و سر سپردگی به امام حسین علیه السلام فقط با ولایت صادقانه نسبت به ایشان صحت می یابد. ایشان حسینی است که امروز در جهان در مقابل هزاران یزید ایستاده است
🔹محرم امتحانی برای ما است که دستمان را در دست حسین علیه السلام میگذاریم یا در دست یزید؟ آیا مسلک ما مسلک حسین علیه السلام است یا مسلک یزید؟ حسین ولی الله است و یزید از اولیای شیطان. هرکسی ولایت حسین (ع) را پذیرفت باید ولایت کسی را هم که حسین (ع) از رهبری او رضایت دارد بپذیرد. همچنین هرآنکس که ولایت یزید را پذیرفت با ولایت حسین (ع) و با ولایت کسی که حسین (ع) ولایت او را قبول دارد، وارد جنگ شده است.
@tollabolkarimeh 🌷
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️یزیدیان مدّعی عاشقی امام حسین (ع)
⛔️ قابل جمع نبودن ایمان با بی پروایی از گناه
✅ ملاک سنجش حسینی بودنمان
🎤حامد وفسی
@tollabolkarimeh 🌷
🎙 حجتالاسلام دکتر احمد رهدار:
⟨استعمارِ ذهن⟩، مهمترین غارتِ غربیها
🔺 با اطمینان میگویم که چیزی که برای ما نوشتند، واقعیتِ اروپا نیست؛ همچنانکه نیچه در کتاب دجّال، نظریه اَبَرحیوان را در توصیف انسان غربی مطرح میکند و میگوید انسانِ غربی، به سوپرحیوان تبدیل شده، و این درحالی است که به ما تفهیم کردند که آنها «کدخدا» و ما «رَعیت» هستیم.
🔰 استاد #احمد_رهدار، شامگاه جمعه در جمع عزاداران مکتبالحسین (علیهالسلام) #اصفهان، با اشاره به ابعاد موضوع «اسلامهراسی در اروپا»، این مسئله را مربوط به سه دهۀ اخیر دانستند و اظهار داشتند:
🔺 «پروژۀ اسلامهراسی»، غیر از «پروژۀ تحریفِ اسلام» است که توسط مستشرقان صورت گرفت؛ در جریان تحریفِ اسلام، مستشرقین، بیشاز هزاران جلد کتاب، دربارۀ بسیاری از مسائلِ مسلمانان نوشتند.
🔺 تاریخِ سیاهِ قرونِ وُسطی، هزارسال است که آنرا پاک کردند و وقتی تاریخِ غرب را میخوانید، بهسهولت، بین تاریخِ آتن و فلورانس، پل هوایی زدهاند و این، درحالی است که فرزندان ما در دانشگاه، کعبۀ آمال خود را «غرب» میدانند؛ زیرا صدها جلد کتاب و هزاران مقاله نوشتند؛ استاد دانشگاه، همانها را خوانده و ترجمه کرده و به دانشجویان میگوید.
🔺 رشد اسلامگرایی در اروپا، کابوسی برای غرب است/ غربیها از اکنون به این فکر افتادهاند که بهجای دموکراسی، نسخۀ دیگری بیاورند؛ چرا که اگر با دموکراسی جلو بروند، سیسال بعد، مسلمانان، حکومت را در اروپا بهدست میگیرند...
#روایت_غرب
@tollabolkarimeh 🌷
💢 رهبری مجوز فقهی سقط مرتبط به سندرم دان را نمیدهند
✔️ حجتالاسلام شفیعی و حجتالاسلام مروتی در نشست «سقط و قتل جنین، پیشینهها، علل، پیامدها و آسیبها»🔻
🔹 مساله غربالگری از عوامل خاص موثر در سقط جنین است. گمانم هیچ کشوری در دنیا این شیوه غربالگری ناهنجاری جنین را مثل ما انجام ندهد. متاسفانه اجبار خاصی هم در این زمینه انجام میشود.
🔹 رهبری سقط جنین را شرعاً حرام میدانند به شرطی که استمرار حاملگی برای حیات مادر خطرناک باشد که البته باید سقط پیش از دمیدن روح باشد.
🔹 ایشان ناقص الخلقه بودن را مجوز شرعی برای سقط نمیدانند.حتی زمانی که روح در بدن دمیده نشده باشد. ایشان دیه را برای این مساله تعیین کردهاند. پزشکان و پرستاران بدانند که هرسقطی که در آن مباشرت میکنند چه وضعیتی از نظر فقهی و حقوقی دارد و مرتکب آن باید دیه سنگینی پرداخت کند.
تفصیل مطلب👈 https://b2n.ir/947665
@tollabolkarimeh 🌷
💢اسلامستیزی رئیس جمهور فرانسه
🔸در حالیکه روزنامه فرانسوی اقدام به چاپ کاریکاتور و توهین به پیامبر اکرم(ص) و برانگیختن احساسات و عواطف میلیونها مسلمان میکند، رئیس جمهور فرانسه انتشار چنین کاریکاتورهایی را سازگار با قانون اساسی فرانسه و حق آزادی بیان و عقاید دانسته است و این یعنی #اسلام_ستیزی به معنی واقعه کلمه که در فرانسه مدعی مهد آزادی بیان و دموکراسی اتفاق میافتد.
🔘معنی آزادی بیان، توهین به عقاید دیگران نیست چرا که این روند موجب بروز کینه و نفرت در میان مردم جهان خواهد شد. رسانههای وابسته به #مسیحیت_تبشیری یکی از پیشقراولان انتشار کینه و نفرت در میان مردم با عقاید گوناگون هستند.
/فرق و ادیان
@tollabolkarimeh 🌷
🔘تاریخ سازی بعثی ها بر علیه شهید صدر
🔻شبکه تلوزیونی Utv از رسانه های نزدیک به جریان بعث عراق مصاحبه ای با «صباح الحمدانی» مسؤول اداره امنیت نجف در دوران صدام را منتشر کرد که در آن اتهاماتی را علیه «شهید محمدباقر صدر» مطرح می کند.
موارد ذیل بخشی از ادعاهای واهی مسئول امنیتی صدام علیه این شهید بزرگوار است:
🔻یکسال بعد از اعدام سید محمدباقر صدر، برای تفتیش خانهاش رفتیم و یک گاوصندوق بزرگِ پر از وجوهات و پول کشورهای مختلف و دو جعبه پر از طلا در آنجا یافتیم که ارزش آنها حدود 50 میلیون دلار میشد.
🔻ما به سید محمود دعایی که از نزدیکان آیت الله خمینی(قدس سره) بود پول میدادیم که رابطِ ما باشد.
🔻من تمام نامههایی که برای آقای خویی پست میشد قبل از اینکه به دستش برسد، میخواندم
نظام صدام بیشترین فشار را بر آیت الله خویی آورد تا در زمان جنگ بر ضد ایران موضعگیری کند ولی ایشان میگفت حاضرم برای تمام شدنِ جنگ بین مسلمانان، کشته شوم.
🔻شیخ محمدتقی الموصلی متوفای 1998م در دفتر آیت الله خویی از من پول میگرفت و آقای خویی هم میدانست که این فرد، رابطِ ماست و اخبار را تبادل میکند. البته این شیخ، هیچ خبری به زیان خاندان خویی برای ما نمیآورد و همواره دنبال آرامش اوضاع بود.
🔻در زمان صدام هزاران نفر بدون حکم و صرفا با درج عبارت رمزی «حسب السیاق» در پرونده، اعدام شدند.
⚡این مصاحبه موجب موضع گیری علما و شاگردان شهید صدر در عراق و توقف موقت برنامه مورد اشاره در این شبکه شد.
واکنش ملازم شهید صدر در پست بعد خواهد آمد. /حجره
@tollabolkarimeh 🌷
مهارتهای کلامی_2.mp3
11.86M
📢 خروجی زبان ما ، نشاندهندهی میزان ظرفیت قلب ماست!
انسانهایی که توانایی سکوت، در برابر مجادلهها، غیبتها، سخنچینیها، و... را دارند و زبان خویش را آلوده نمیکنند؛
← در نهایت قلب و روح سالمتری داشته؛ و ظرف ایمانشان بزرگتر و پاکتر است.
استاد شجاعی
@tollabolkarimeh 🌷
💢 نسل امروز در بیان استاد #دینانی
نسل امروز به دو دلیل احمق شده است؛ تراکم اطلاعات و سوسول گرایی، مجال فکر کردن را از نسل امروز گرفته است.
(گفتگو با استاد غلامحسین دینانی)
🔸 با این وضع ترسیم شده، صحبت از مفاهیم بنیادین در علوم انسانی مانند عدالت، آزادی و ... بلاموضوع نیست؟
خیر بلاموضوع نیست و اگر میتوانید با نادانی مردم مبارزه کنید و درباره چگونگی عملیاتی شدن آن نیز با بیان اینکه مباحث فلسفی تئوریک است و نه عملی گفت: تنها مسئولیت فیلسوفان نسبت به جامعه در مقام نظر و نه عمل است. اگر عملیاتی شد که شد و اگر عملیاتی نشد به فیلسوف مربوط نیست. فیلسوف تنها نظریه میدهد.
🔸 علت عدم کاربردی بودن برخی تئوریهای فلسفی در جامعه چیست؟
عدم آگاهی مردم است. فیلسوف باید واقعیات را بگوید، اما اگر مردم واقعیات را نفهمیدند فیلسوف مقصر نیست. فیلسوف واقعیت را میگوید، خب وقتی مردم نادان هستند و نمیفهمند چه کار کنند؟ حضرت نوح، به مردم گفت یا نگفت؟! بعد چه اتفاقی افتاد؟ نفرین کرد و همه غرق شدند. شما فکر میکنید فیلسوف پاسبان هست و باید تمام شهرها را پاسبانی کند؟
🔸 فیلسوفان چگونه میتوانند در دورانی که ابتذال تفکر گسترش یافته، بهتر به جامعه خدمت کنند؟
جامعه دچار نادانی شده است. نوح، موسی، عیسی، و حضرت ختمی مرتبت نتوانست. آیا پیامبران توانستند همه مردم را مسلمان کنند ؟ نشد. صحابه پیغمبر همه آدمهای خوبی بودند؟ ابوبکر یار غار پیامبر بود. وقتی پیامبران نتوانستند همه مردم را هدایت کنند و حتی نزدیکترین به خودشان را، حالا انتظار دارید فیلسوف راه بیفتد در خیابانها و مردم را اصلاح کند؟
🔸 تئوریهای فلسفی نباید عملیاتی شود؟
به طور کلی از اساس تئوری آوردنی نیست بلکه فیلسوف واقعیت را میگوید البته اگر فیلسوف باشد، اگر نادان باشد که هیچ. فیلسوف واقع بین است و واقعیت را میگوید و مینویسد. این مردم هستند که واقعیت را نمیخواهند. فیلسوفان واقعیت را میگویند مردم باید گوش دهند و عمل کنند. اگر شد که شد. اگر هم نشد که نشد. فیلسوف قرار نیست که کار عملی کند و فیلسوف عملی « #پراگماتیست » را یک فیلسوف نادانی در آمریکا به نام «ریچارد #رورتی » که پراگماتیست است، مطرح کرد و گفت: حقیقت آن است که در عمل بکاریم.
🔸 چه توصیه هایی در رابطه با ادارهی بهتر جامعه دارید؟
توصیهای ندارم. من حرف میزنم میخواهید قبول کنید و میخواهید قبول نکنید فلاسفه تاآنجا که عقلشان میرسیده مسائل را گفتهاند. باید کسانی که راس امور هستند و پست مدیریتی قبول میکنند آگاه باشند. شما یک فرد نادان را مدیر اداره نکن شما راس یک موسسه مهم و یا یک مکان علمی فردی ناآگاه به امور را میگذارید تا دیگران را تربیت کند؟!
خداوند به پیغمبرش میفرماید تو بگو هر چند که نمیتوانی همه را هدایت کنی. اما بگو. این عین آیه قرآن است. شما هم به جای اینکه بگویید چه کنیم؟ ... خیلی از مردم از عدالت صحبت میکنند اما نمیدانند که چیست. فقط میگویند خوب چیزی است. برای همین از روی ناآگاهی عمل میکنند و یک امری که عدالت نیست را به جای آن میگذارند علت تمام مشکلات جوامع بشتری همین است که چیزی را خوب میدانند که نمیدانند چیست؟ جنگ های سیاسی هم به همین دلیل است ...
این ابتذال تفکر و احمق شدن جوامع و متفکران بسیار رنجآور است ...
🔸 در برابر این رنجی که میبرید چه کار میکنید؟
فقط تحمل میکنم مینشینم و گاهی اوقات هم مینویسم و سخنرانی میکنم. غیر از این هم کاری از من بر نمیآید. تفکر از جامعه رفته است و فقط اطلاعات متراکم وجود دارد. امروز در متن تهران یک جوان ۲۰ ساله میبینم، ساده و خنگ. یک ذره زبلی در جوانان ما نیست. چون فکر نکردند زیرکی ندارند. این زیرکی محصول تفکر است. نسل امروز به دو دلیل احمق است تراکم اطلاعات، رفاه بیش از حد، جوانها سوسول شدند، رفاه، سوسولگرایی و تراکم اطلاعات مجال فکر کردن را گرفته و به راحتی میتوان سر جوانان امروزی کلاه گذاشت.
🔸 آینده کشور با این نسل چه میشود؟
آیندهای خیلی خطرناک در انتظار این نسل است. البته تمامی دنیا سوسول شده است نه تنها ایران. اگر ما فقط سوسول بودیم خطرناکتر میشد حریفهای ما هم سوسول هستند.
🔸 در این وضعیت چه بر سر علم و تعقل خواهد آمد؟
علم پیش میرود اما ممکن است تعقل پیش نرود. علم پیش میرود اما لزوما فلسفه پیش نمیرود. تعقل ناشی از هستیشناسی است. اما علم یعنی چه کار بکنیم و چه کار نکنیم. کسی که هستی شناسی ندارد نادان میشود اما میداند چه را با چه ترکیب کند تا یک چیز درست شود
🌿 نشریه عصراندیشه، شماره ۱۳
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 یک رسانه باطل چه اثری در تربیت دارد؟
🔻 اولین ویژگی رسانه باطل این است که غفلت بوجود میآورد. رسانهای که بعد از دیدن و استفاده از آن دچار غفلت شویم، باطل است. دومین چیزی که رسانه باطل ایجاد میکند، زودخواهی است. قرآن هم میفرماید عدهای دوستدار عاجله و زودخواهی هستند. یعنی تحت تأثیر رسانه میخواهند یک دفعه پولدار شود و زود به همهچیز برسد. سومین محصول رسانه باطل، ایجاد انسانهای دلخور، زودرنج و حساس است که هیچوقت خوشحال نیستند. /کرامت
#استاد_اسماعیلی
#اثر_رسانه_در_تربیت
@tollabolkarimeh 🌷