❤️رهبری نسخه بدل امام(ره)؛ از بزرگترین #نعمت_های_الهی
🌼وجود نعمت مقام معظم رهبری به عنوان جانشین و نسخه بدل امام (ره)، نعمت بزرگ الهی است؛ این در حالی بود که در اوایل_انقلاب، حتی فکر این که بعد از امام (ره) چه خواهد شد، برای ما ناراحت کننده بود؛ اماخدای متعال از خزانه غیبش چنین شخصی را نصیب ما کرد که کفار و دشمنان ما هم به عظمت و لیاقت ایشان اعتراف دارند.
🔺طبیعتا تصدی مقام #ولایت_فقیه، لوازمی دارد،
❌نهاد ولایت فقیه با بیوت مراجع، اصلا قابل مقایسه نیست؛ به قدری کار و فعالیت لازم است که حتی شاید رهبری روزانه نمی تواند چهار – پنج ساعت خواب راحت داشته باشد و دایم باید مشغول فعالیت باشد.
🔺طبیعتا نهادها و معاونت ها نیز هرکدام به تناسب خود، مسئولیت_سنگینی را دارند که باید انجام دهند و البته چه بسا مشکلاتی هم داشته باشند که مسائل_مادی و بودجه، فقط یکی از آن ها است... 98/05/05
📌سخنان مهم #علامه_مصباح_یزدی در دیدار با حجت الاسلام محمدیان مسئول ارتباطات حوزوی دفتر #امام_خامنه_ای
@tollabolkarimeh 🌷
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
💢اهانت به علماء و روحانیت حرام است
✔️آیتالله سیفی مازندرانی:
🔹آیتالله سیفی مازندرانی به استفتائی درباره مسائل فرهنگی پاسخ داد که پرسش و بخشی از پاسخ ایشان بدین شرح است:
❓همانگونه که مستحضرید چند سالی است برخی از فیلمسازان با ساخت فیلمهایی به استهزای روحانیت میپردازند. این اقدامات معمولاً در قالبهای طنز و به جهت درآمدزایی بیشتر صورت میگیرد. در این فیلمها با تصویرسازیهای وهنآمیز، چهرهای زننده و مشمئزکننده از روحانیون ارائه میگردد و به مرور سبب تضعیف جایگاه مقدس علما و روحانیت در جامعه میشود.
از حضرتعالی تقاضا داریم حکم شرعی این عمل و جایگاه روحانیت را به صورت مستدل بیان کنید. همچنین وظیفه دستگاههای نظارتی و متولیان فرهنگی جامعه و نیز دستگاههای حوزوی را بیان فرمایید.
🔸هرگونه نوشتار یا فیلم و یا سخنرانی که أهل عرف و عموم مخاطبان از آن اهانت و تحقیر و توهین به روحانیت معظّم و معزّز شیعه بنصره تلقّی و برداشت کنند، عمل حرام میباشد و ممانعت از پخش اینگونه فیلمها از جانب مسئولین محترم قضائی و نیز متولیان فرهنگی و نظارتی امر لازم، بلکه واجب شرعی است.
@tollabolkarimeh 🌷
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
💢ثابت نبودن شئون ولایی برای زنان، نباید حربهای برای خارج کردن آنان از سطوح تصمیم گیریهای کلان بشود
✔️بخش دوم گفتگوی شبکه اجتهاد با حجتالاسلام مهدی سجادیامین، عضو هئیت علمی گروه فقه و حقوق مرکز تحقیقات زن و خانواده:
🔹از نظر فقهی، تقلید از فقیه زن که به درجه اجتهاد رسیده و چهبسا از دیگران اعلم باشد اشکال ندارد، منتهی ممکن است در عالم خارج یا در مقام عمل چنین فقیه زنی نداشته باشیم، لذا این منافاتی با جواز فقهی ندارد.
🔹اگر فقیه زنی به اجتهاد برسد و صاحب فتوا باشد، میتواند فتوای خود را در اختیار دیگران قرار بدهد بدون اینکه مراوده و ارتباطی با نامحرم داشته باشد و از این جهت مانعی ایجاد نمیشود.
🔹آیت الله خوئی(ره)، مذاق شارع را در عدم حجیت فتوای زن و عدم مرجعیت زن دانستهاند.
مشروح گفتگو👈 http://yon.ir/ZYR7p
@tollabolkarimeh 🌷
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
💢تحدید سن ازدواج امر حکومتی و عرفی/ میان کودک همسری و ازدواجِ کودکان تفاوت وجود دارد
📌حامد رستمی نجفآبادی، عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق دانشگاه مذاهب اسلامی در گفتوگو با مفتاح، مطرح کرد:
🔹تحدید و تعیین سن ازدواج یک موضوع عرفی و حکومتی بوده و از دو زاویه قابل بررسی است؛ نخست، یک بحث حکومتی بوده و براساس مصلحت تعیین میشود. از اینرو تعدادی از فقها معتقدند در سن ازدواج وقتی دختر بتواند مصلحت خود را تشخیص دهد، میتواند ازدواج کند. دوم، عرفی بودن تحدید سن ازدواج است. چون رسیدن افراد به بلوغ در جوامع، خانوادهها و حتی خود افراد با یکدیگر متفاوت است.
🔹کودک همسری در ایران بنابر تعریف «کودک به سبب سنتهای قومی و مشکلات اقتصادی و خانوادگی به اجبار به ازدواج یک مرد بزرگسال در بیاید» بسیار نادر و کم است و اصولاً با وجود سه شرط یعنی اجازه ولی، تشخیص مصلحت و رأی دادگاه ندرتاً به منصه ظهور میرسد.
🔹متأسفانه ما در زمینه تحدید سن ازدواج دارای خلأ قانونی هستیم و به نظر میرسد میتوانیم ازدواج زیر 18 سال را در صورت اذن ولی، شرط رعایت مصلحت و تشخیص دادگاه مجاز بدانیم تا هم نظر فقها و هم نظر عرف و کنوانسیونهای بینالمللی مورد توجه قرار گیرد.
📖 متن کامل در:
🌐 http://yon.ir/J86KA
@tollabkarimeh 🌷
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 #مناسبتی_درک_نشده
🔸 قسمت اول
♻️ چه تناسبی بین امام زمان و ظهور آن حضرت و عید غدیر وجود دارد؟
@tollabolkarimeh 🌷
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 #مناسبتی_درک_نشده
🔸 قسمت دوم
♻️ چه تناسبی بین امام زمان و ظهور آن حضرت و عید غدیر وجود دارد؟
@tollabolkarimeh 🌷
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
🔴 برگی از تاریخ حزن انگیز ناگفته و ناشنیده
⏪ پس از شهادت چه گذشت؟
🔳 پس از اعدام #مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) پیکر مطهر را به حیات نظمیه [شهربانی] منتقل کردند و به گوشه ای انداختند، مشروطه طلبان[جریان انگلیسی] و دیگر افرادی که نسبت به دین کینه و عداوت داشتند به جسد حمله کردند نیروهای مسلح با قنداق تفنگ، دیگران با لگد، به طوری که خونابه از جسد سرازیر شد، یپرم ارمنی رئیس عیاش و لامذهب نظمیه قصد سوزاندن آن را داشت[یپرم خبیث جلوی چشم همگان بر جنازه مطهر ادرار کرد و با خوشحالی گفت پاپ مسلمانان را کشتیم]...
خانواده شیخ شهید با تلاش بسیار جنازه را تحویل گرفتند، مشروط به اینکه شبانه دفن کنند و هیچ گونه صدا و عزاداری نباشد، خانواده ایشان مراسم غسل و کفن را در خانه انجام دادند و در قبرستان به ظاهر، صورت قبری برای او درست کردند ولی نعش شیخ شهید را در خانه در یک اتاق کوچک دفن کردند [به امانت قرار دادند]-
مردم کم کم فهمیدند که جنازه شیخ شهید در خانه او است لذا از صبح تا شب فوج فوج می آمدند پشت دیوار خانه فاتحه می خواندند و می رفتند و این جریان که به گوش بدخواهان و مأمورین رسید سر و صدا بلند شد که این چه وضعی است؟[چه خبر است؟] امامزاده درست کرده اند؟[مرجع شهید به خواب یکی از دخترانش آمد و فرمود، قصد دارند، مرا نبش قبر کنند و بسوزانند، مرا به قم منتقل کنید] از این جهت تصمیم گرفتند که نعش شیخ شهید را[شبانه]به قم انتقال بدهند پس از گذشت دو ماه [تا ۱۸ ماه] که قبر[دیوار اتاق] را شکافتند با اینکه در اطاق در بسته و هوای گرم تابستان مدفون بود تازه تازه بود و هیچ تغییری نیافته و بوی گلاب میداد، شیخ شهید پیش از شهادت[انگار از حوادث خبر داشت و از قبل پیشبینی فرموده بود] در حجره ای از صحن [آینه]حضرت معصومه علیها السلام برای خود قبری تهیه کرده بود و گفته بود: این زمین ناشناس روزی معروف خواهد شد،[۱]
از آقای اشعری نقل شده است که می گفت که دایی من که از شاگردان مرحوم شیخ فضل الله نوری رحمه الله بود، در شبی که جنازه ایشان را به قم آورده بودند که فردا در حجره دفن کنند، در همان حجره از جنازه ایشان صدای تلاوت قرآن شنیده بود[۲]. محل دفن را از ترس اینکه مبادا مأمورین جریان انگلیسی حاکم بر مشروطه، متوجه شوند، نتوانستند عمیق حفر کنند، لذا جنازه مطهر ایشان خیلی به سطح زمین نزدیک است.پس از شهادت ایشان، مخالفین و حتی منتقدین خودی شان قلع و قمع و سرکوب و حذف شدند، قحطی و طاعون به واسطه تسلط کامل انگلیس، ایران را فرا گرفت و زمینه استقرار استبداد رضاخانی میها گشت.
حجره محل مزار مطهر مرجع شهید، پاتوق حضرت امام خمینی(ره) در طرح مسائل مربوط به مباحث حکومت اسلامی بود... و «مستجاب الدعوة» است[۳]
[۱] - خبرگزاری حوزه/سید جمال الدین و شیخ نوری ، برقعی ، ما به نقل از فاجعه قرن ، ص ۱۶۳
[۲]- در محضر بهجت ج ۱ص ۲۳۷
[۳]-مورخ فقید استاد علی دوانی
@tollabolkarimeh 🌷
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پذیرش سطح دو حوزه های علمیه خواهران سال تحصیلی 99-1398 تا 21 مرداد ماه 98
علاقمندان میتوانند به پایگاه اینترنتی www.whc.ir مراجعه نمایند.
@tollabolkarimeh 🌷
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
هدایت شده از طلاب الکریمه
🔻حدیث قرب فرائض
نقل است که روزی حاج شیخ عبدالکریم حائری (مؤسّس حوزه علمیه قم )، همراه عدّهای از یارانشان به باغی دعوت شدند. حاج عبدالکریم از میان میوهها، به انگور علاقه خاصّی داشتند به طوریکه وقتی وارد باغ شدند تا چشمشان به خوشههای انگور افتاد، میلشان دوچندان شد.
مقداری انگور طلبیدند. پس از مدّتی، صاحب باغ ظرفی از انگور برای ایشان آورد. امّا یکباره آن همه میل و اشتها در شیخ، از بین رفت.
یارانش کنجکاو شدند و پرسیدند : استاد چرا میل نمیفرمایید؟ شما که خیلی انگور دوست داشتید.
ایشان فرمودند: خودم هم نمیدانم علّتش چیست!
تا اینکه شیخ عبدالکریم نزد صاحب باغ رفتند و علّت را جویا شدند. صاحب باغ گفت: وقتی خواستم از باغ خودم، برایتان انگور بچینم، دیدم هنوز نرسیده، و ترش و شیرین است.مجبور شدم به باغ همسایه بروم و از انگورهای شیرین آنجا، برای شما بیاورم تا میل فرمایید، و نیّتم این بود که در اوّلین فرصت رضایت صاحب باغ را بگیرم.
و به این شکل راز بی میلی شیخ به انگور، برای خودش و یارانش آشکار شد.
این ماجرا باعث شد که یارانش متوجه شوند که استادشان براثر تهذیب نفس، به چه توفیقات عظیمی دست یافته که قبل از خوردن مال حرام، او را آگاه میکنند.
منبع : نفحات الرحمن فی منازل العرفان،ص211
✍ به قلم #افسانه_قادراحمدسرایی
@tollabolkarimeh 🌷
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
۱۴ مرداد ۱۳۹۸