#هواپیمای_اوکراینی
برگی از خطای انسانی زمانه حضرت رسول ص
انتخاب مدینه یا یثرب برای حضرت رسول کاملا انتخابی راهبردی بود.
از این جهت که راه ارتباطی و مواصلاتی مکه با شام را قطع میکرد
و این برای قریشی که تمام اقتصادش مبتنی بر تجارت با شمال و جنوب یعنی شام و یمن بود، ضربه سهمگینی به حساب می آمد.
حضرت، برای دستیابی به این هدف گروه های ویژه ای شکل دادند تا به کاروانهای قریش حمله کنند و امنیت این راه مواصلاتی را از قریش بگیرند.
نام این عملیاتها در اسلام «سریه» است.
در این سریه ها حضرت رسول خودشان مشارکت نمی کردند و فرماندهی را به افراد مختلفی می سپردند.
در یکی از این سریه ها، گروه ویژه حضرت رسول ص، به گمان اینکه در آخر ماه جمادی الثانی هستند، با یکی از کاروانها درگیر شدند و افرادی را کشتند، غافل از اینکه آنروز، روز اول ماه رجب یعنی ماه حرام بوده و کشت و کشتار در ماه حرام، گناه کبیره به حساب می آید و خلاف رویه و عرف بین القبایلی بود.
با اتفاق این خطای انسانی، مشرکین شروع به پروپاگانداسازی و شانتاژ علیه پیامبر و حکومت نوپای ایشان کردند. که ایشان و حکومتش به قوانین و عرف و رویه های بین القبائلی که خود هم تاکید بر احترام به آنها می کنند، پای بند نیستند.
پیامبر یارانش را فراخواند و از آنها جویای مساله شد که آنها متفق القول گفتند، ما خطای محاسباتی کرده ایم و گمان میکردیم که هنوز روز آخر ماه جمادی الثانی است اما بعد از کشتن آن افراد متوجه رویت هلال شدیم
این مساله منجر به این شد که عده ای از منافقین داخل جامعه نبوی همصدا و هم نوای با مشرکین، انتقادات خود را از حضرت رسول تشدید کنند و مدام از حضرت سوال می کردند که مگر قتال در ماه های حرام گناه کبیره نبود و چرا با این کار باعث شدید که دشمن تحریک شود و....
وقتی این فضا ایجاد شد، آیه نازل شد که:
يَسْأَلُونَكَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِيهِ ۖ قُلْ قِتَالٌ فِيهِ كَبِيرٌ ۖ وَصَدٌّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَكُفْرٌ بِهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَإِخْرَاجُ أَهْلِهِ مِنْهُ أَكْبَرُ عِنْدَ اللَّهِ ۚ وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ ۗ وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا ۚ وَمَنْ يَرْتَدِدْ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَيَمُتْ وَهُوَ كَافِرٌ فَأُولَٰئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ۖ وَأُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ
ترجمه: از تو، در باره جنگ کردن در ماه حرام، سؤال میکنند؛ بگو: «جنگ در آن، (گناهی) بزرگ است؛ ولی جلوگیری از راه خدا (و گرایش مردم به آیین حق) و کفر ورزیدن نسبت به او و هتک احترام مسجد الحرام، و اخراج ساکنان آن، نزد خداوند مهمتر از آن است؛ و ایجاد فتنه، (و محیط نامساعد، که مردم را به کفر، تشویق و از ایمان بازمیدارد) حتّی از قتل بالاتر است. و مشرکان، پیوسته با شما میجنگند، تا اگر بتوانند شما را از آیینتان برگردانند؛ ولی کسی که از آیینش برگردد، و در حال کفر بمیرد، تمام اعمال نیک (گذشته) او، در دنیا و آخرت، برباد میرود؛ و آنان اهل دوزخند؛ و همیشه در آن خواهند بود.
دوستان عزیز به والله خطای انسانی سرزده از پدافند سپاه عزیز ما گناه بزرگی است، اما فتنه های دشمن در جلوگیری از مسیر الهی و ترور سردار دلها و ابومهدی و داعش پرروری و صهیونیست پروری و سعودی پروری و دیکتاتورپروری و ممانعت از اجرای احکام و فرامین الهی و در یک کلام فتنه انگیزی آنها بزرگترین گناه نزد خداوند است.
لطفا حواسمان به دشمن در این جنگ ترکیبی و هیبریدی باشد.
/بینش رهبردی
@tollabolkarimeh 🌷
💢حمایت از مردم مظلوم فلسطین، یک فریضه دینی و مصلحت اجتماعی است/ وجود سنیهای ناصبی، یک خطر عمده برای پیروان مذاهب اهل سنت و شیعی است
✔️دکتر عثمان سالاری، استاد دانشگاه مذاهب اسلامی، در گفتگوی اختصاصی با شبکه اجتهاد🔻
🔹مبنای فقهی جمهوری اسلامی ایران از ملت مظلوم فلسطین، حمایت از مظلوم در برابر ظالم است: «کونوا لظالم خصما و للمظلوم عونا»؛ بنابراین نسخه شفابخش در رابطه با حل مشکلات جهان اسلام، چیزی جز حمایتهای مادی و معنوی جمهوری اسلامی ایران و موضعگیریهای خردمندانه مقام معظم رهبری نیست که توانسته است فلسطین را از عزلت و انزوا خارج کند و حقوق حقه ملت مظلوم فلسطین را پررنگ کند.
🔹سنیهای ناصبی ای که در فلسطین هستند، همین گروههای افراطی و تکفیری هستند که مقام معظم رهبری فرمودند سنی آمریکایی و شیعه لندنی. اینها در چارچوب و ساختار تسنن و تشیع قرار نمیگیرند چون مقلد نیستند و هرکس هرچه را خود تشخیص داد اسلام میداند.
مشروح گفتگو👈 https://b2n.ir/013506
@tollabolkarimeh 🌷
نجوای عاشقانه کنار پیکر دوست دیرین
خداوندا! به حق خون پاک شهیدان، به خانواده معزز آن مجاهد مخلص، اجر جزیل و صبر جمیل عنایت فرما و همه ما را قدردان و شایسته تداوم راهش قرار ده. آمین یا رب الشهداء و الصالحین...
و "هو" کان مبارکا؛ فالسلام علیه یوم ولد و یوم استشهد و یوم یبعث حیا.
برادر داغدار و جاماندهاش: محمود خالقی
چهارشنبه هجدهم دیماه 1398
دوازدهم جمادی الاولی 1441
@tollabolkarimeh 🌷
🌀 لزوم اصلاح نگاه به حوزه خواهران
👤 ظهیری، معاون فرهنگی حوزههای خواهران
🔹 شناخت متولیان امور فرهنگی عرصه بینالملل از حوزههای علمیه، خیلی کم و ناقص است. عجیبتر این که ما بین خودیهای هم نتوانستیم ظرفیتهای حوزه خواهران را معرفی کنیم. شاید یک اشکال همین گسلی باشد که بین حوزه خواهران و حوزه برادران وجود دارد.
🔹 #نگاه_جنسیتی را تبدیل به نگاه فراجنسیتی، به نگاه انسانی استعدادمحور و قابلیت محور کنیم. این نگاه باید در حوزهها بیشتر تعمیم پیدا کند و حساسیتها از بین برود.
🔹 آسیبها درحال #زنانهشدن هستند. آسیبهایی که خانواده را تهدید میکند در بخش زنان درحال بیشتر شدن است. عرصه حضور زنان برای استیفای حقوقشان موضوعیت بیشتری دارد پیدا میکند. اگر ما در این صحنهها و این ابعاد حضور پیدا نکنیم دچار یک عقب ماندگیای بیش از عقب ماندگی گذشته میشویم.
مشروح مصاحبه:
hawzahnews.com/news/881122
🌐 خبرگزاری حوزه
@tollabolkarimeh 🌷
📌جبهه انقلاب در رد و تمنّای سلبریتی
#امیر_ابیلی
🔹مواضع رسانهای جبهه انقلاب عموما در رد هر نوع کنش سلبریتیها در حوزههای سیاسی و اجتماعی است. آنها سلبریتیها را بابت حضور در اتفاقاتی مانند سیل و زلزله نکوهش و حضور تبلیغاتی آنها در سیاست را به کل رد میکنند.
🔹مواضع سیاسی چهرهها حتی در نقد نهادهای حاکمیتی مانند تلویزیون را برنمیتابند و محتوای فراوانی در نقد سلبریتیزدگی ایران امروز منتشر میکنند. اما وقت وقوع زلرله «خاله شادونه» را با تبلیغات فراوان همراه حاج حسین یکتا به سرپل ذهاب میفرستند.
🔹چند ماه بعد از حضور سهراب (رپر عضو گروه مستهجن زدبازی) پای منبر او (یکتا) در مناطق عملیاتی عکس منتشر میکنند. تتلو را به دیدار کاندیدای خود میبرند. از مواضع سیاسی وریا غفوری عصبانیند اما برای مواضع مهدی ترابی و محمد انصاری رپورتاژ میروند. از همین سلبریتی ها برای دعوت مردم به تشییع شهدا و ... استفاده میکنند و حتی در هنگام بیماری تعدادی از همین چهرهها را به عیادت رهبر انقلاب دعوت میکنند.
🔹آنها اصل کنش سیاسی هنرمندان در تحریم جشنواره را نقد میکنند اما همزمان از واکنش شهاب حسینی و سیروان خسروی ذوق زدهاند، در حالیکه ذات این دو فعالیت یکی، اما صرفا در خلاف جهت یکدیگر است. در مورد دوتابعیتی بودن فلان بازیگر افشاگری میکنند در حالیکه برخی از فیلمهای حاکمیتی متاخر مورد تشویق آنها را کارگردانان دوتابعیتی ساختهاند.
🔹نقد اساسی رسانههای ارزشی به مواضع سلبریتیها (به درستی) عدم «تخصص» کافی برای اظهار نظر در حوزههای سیاسی و اجتماعی است، اما خودشان از یک مجری جوان که در گفتگو با همسران شهدا حضور موفقی داشته در مقام کارشناس سیاسی-اجتماعی استفاده میکنند و باعث ایجاد بحرانی رسانهای میشوند. چطور داشتن «تخصص» برای دادن تریبون به او برای اظهار نظر پارامتر مهمی نبود؟ یا استفاده از مداحان، چهرههایی مانند وحید یامینپور و حامد زمانی و ... چیزی غیر از استفادهایست که طیف مخالف با بازیگران و خوانندهها میکند؟
🔹اتفاقات اخیر و حاشیههای پررنگ سلبریتیها فرصت خوبیست که جبهه انقلاب جدیتر به این تناقض فکر و آن را حل کند. آیا باید با اساس کنش هر چهرهای در عرصه غیرتخصصیش مانند سیاست و اجتماع مخالفت کرد؟ و یا باید سلبریتیهای طیف خود را ساخت؟ آیا این میزان از مخالفت با مواضع سلبریتیها ریشه در دست خالیتر در سلبریتیهای همسو ندارد؟ در صورت تعداد بیشتر چهرههای همسو بازهم با موضعگیری آنها مخالف بودیم؟ و آیا واقعا نظر سلبریتیها برای مردم ارزشی دارد؟
/مکتوبات
@tollabolkarimeh 🌷
#دعوت_عمومی
💠کنفرانس بین المللی "تروریسم دولتی امریکا و انتقام سخت"
🔸با پیام تصویری مرجع عالیقدر حضرت آیت الله جوادی آملی و با حضور خانواده های سپهبد حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس و همرزمان شهیدشان
🔸بهمراه تجلیل از این خانواده ها توسط آیت الله محمدی عراقی رییس دفتر مقام معظم رهبری و با حضور شخصیت های برجسته از محور مقاومت.
🔸زمان: سه شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۰۱ ساعت ۸:۳۰ صبح
🔸مکان: تهران سالن همایش های لانه جاسوسی سابق امریکا
✅روایت و ابرروایت بعد از حاج قاسم/
✅رهبرانقلاب چه کرد؟
🔸روایت چیست؟ گزارش من و شما از واقع. ما حقیقت را با روایت مان از صحنه می فهمیم. ابرروایت چیست؟ مفهوم اصلی و مضمون مادر در فهم روایت ها. مثال می زنم. مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد. روایت چیست؟ مار دیدن ریسمان. ابرروایت چیست؟ مار گزیدگی.
با این توضیح یکبار کوران روایت ها را بعد از شهادت حاج قاسم مرور کنیم و بعد ببینیم رهبری چه کردند.
🔸بعد از شهادت حاج قاسم سه دوره خبری داشتیم.
🔸دوره اول: از شهادت حاج قاسم تا عملیات عین الاسد
ابرروایت چیست؟ شهادت حاج قاسم.
روایت های ضدانقلاب چیست؟ اول نماد سازی. گفتند حاج قاسم تروریست بود. نگرفت. تلاش کردند مصداق بسازند؛ گفتند حاج قاسم عامل کشتار آبان ماه و همانست که به عراقی ها طعنه زد که چرا تجمعات را جمع نمی کنید؟! بازهم نگرفت. با هجوم میلیونی مردم در خیابان ها بی بی سی از همه تجمعات دنیا و حتا تاریخی در ایران نوشت. از ناصرالدین شاه تا پاشایی و منتظری و غیره. تلاش کردند اعتبار زدایی کنند. بازهم نگرفت. از حضور در تشییع نازی های گزارش رفتند تا جعل انگاری کنند. نگرفت. خوار انگاری کردند و در نهایت از سندرم استکهلم نوشتند. اینکه زندانی به زندان بانش عشق می ورزد. نشد.
چرا در این جنگ روایتی موفق نبودند؟ ابرروایت پر قدرت حاج قاسم.
🔸دوره دوم. از عملیات عین الاسد تا سقوط هواپیما
روایت کاربران داخلی چه بود: کشته های عین الاسد. ابرروایت چه بود؟ انتقام سخت.
روایت ضدانقلاب چه بود؟ ابتدا تخفیف انگاری. گفتند اتفاقی نیافتده است. در ادامه با سقوط هواپیما سمت قطره چکانی دروغ بزرگ رفتند. موثر بود. ابرروایت چه بود؟ ضعف کارامدی در ایران.
در این رویارویی نزاع برابر بود. چرا؟ هم آوردی ابرروایت ها نزدیک بهم بود.
🔸دوره سوم. اعلام خطای انسانی
روایت ما: مامقصریم. ابرروایت: هیچ. نداشتیم. گیجی ابرروایت.
روایت ضدانقلاب فراتر از خطای انسانی و شکل گیری هشتگ چرنوبیل. این هشتگ می گفت این خطا نشانه عمق ناکارامدی است و رژیم به آستانه فروپاشی رسیده است. پس ابرروایت ضدانقلاب براندازی شد.
در این دوره موفق بودند.
❓❓اما رهبرانقلاب چه کردند؟
✅✅رهبری ابرروایت را اصلاح کرد تا خرده روایت سقوط هواپیما درست فهم شود. تا با یک خطا دچار انفعال نشویم و میدان را نبازیم. دقیقا چه کردند؟ ابرروایت شد ملت صبار و شکور. توضیح دادند. صبار یعنی اگر اشکالی هم ببیند استقامت می ورزد و از مسیر اصلی منحرف نمی شود. وانمی ماند. شکورست یعنی نعمت اصلی را می بیند و رها نمی کند و شاکرست؛ ایام الله.
روایت چه شد؟ آنچه این روزها از تلخی ها می بینیم؛ بزرگنمایی دشمن برای فراموشی ایام الله است.
و میدان بازی را عوض کردند.
برای فهم دقیق خرده روایت ها باید ابر روایت را درست فهم کرد. رهبری چنین کرد.
✏️محسن مهدیان
@tollabolkarimeh 🌷
✅✅ویژگی امت صّبار و شکور
🌹امام خامنه ای:
1⃣ #صبّارند یعنی یکپارچه اهل استقامت و صبرند، به اندک چیزی از میدان خارج نمیشوند، ایستادگی میکنند.
2⃣ #شکورند، یعنی اوّلاً نعمت را میشناسند، ابعاد پنهان و آشکار نعمت را میبینند؛ ثانیاً قدرشناس نعمتند، یعنی ارزش این نعمت را، وزن این نعمت را، قیمت این نعمت را میدانند؛ ثالثاً بر اساس آن احساس مسئولیّت میکنند.
@tollabolkarimeh 🌷
🔷 یک شبهه، یک پاسخ
💢 هنوز کسانی متأسفانه کسانی در لباس روحانیت هستند که میگویند زمان شاه بهتر از حالا بود! چرا؟ برای این که مثلا آن وقت استقلال بیشتری داشته یا اکنون بعضی مفاسد را در برخی مراکز میبیند.
🖇 متأسفانه ضعفهایی وجود دارد که نمیتوان آنها را انکار کرد، اما او نمیتواند تشخیص دهد که برکاتی که در این نظام به وجود آمد، چیست و اگر این انقلاب برپا نشده بود، اصل دین من و تو در خطر بود.
📚 این همه مدارس علمی، مراجع، بزرگان، کتابهای که تألیف شده، همۀ اینها به برکت انقلاب است. در زمان شاه، کتاب درسی برای طلبه در بازار پیدا نمیشد.
🚷 دخترهای باحجاب حق نداشتند در دانشگاه وارد شوند، نماز خواندن باعث سرشکستگی دانشجو بود. اگر این وضع ادامه پیدا کرده بود، چه چیزی برای ما میماند؟
🎤 علامه مصباح یزدی| فرهنگ پویا
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 #من_بلد_نیستم همان ترجمه #ما_نمی_توانیم است
🔹قریب به دویست سال، مملکت اسیر تفکر قاجاری و پهلوی بود که میگفتند ما نمیتوانیم بدون وابستگی به غرب، زندگی کنیم؛ ما نمیتوانیم پیشرفت کنیم الا اینکه از غرب پیروی کنیم!
🔸نسل اول "ما نمیتوانیم"، یعنی فتحعلی آخوندزاده، میرزاآقاخان کرمانی، طالبوف، تقی زاده و امثال محمدعلی فروغی و سپس رضاخان پهلوی که با کودتای انگلیسی بر مملکت چیره شد و بدستور انگلیس و روس از کشور به مقصد جزیرهای دورافتاده در آفریقای جنوبی تبعید شد و سپس محمدرضاشاه که با نظر انگلیسیها بجای پدر گماشته شد، همه دنبال این بودند که از طریق وابستگی و پیروی از غرب، مشکلات کشور را حل کنند اما نتوانستند و نتیجه کارشان جز عقبماندگی چیزی نبود!
🔹وجه تمایز انقلاب اسلامی ۵۷ با دویست سال قبل از آن، این بود که امام(ره) میفرمود: "ما میتوانیم"! امثال حاج حسن تهرانی مقدم (موشکی) و شهید دکتر شهریاری(قدرت هستهای) و #حاج_قاسم_سلیمانی (قدرت منطقهای) سه نماد اصلی "ما میتوانیم" هستند که با تکیه به داخل و ایمان و غیرت دینی اثبات کردند که میتوان بدون آمریکا و غرب و حتی با وجود دشمنی آنها، بنبستشکنی کرد و قله های پیشرفت را در نوردید!
🔸در مقابل اما تفکر "ما نمیتوانیم" و "من بلد نیستم بدون غرب مشکلات را حل کنم" نشان داده که عُرضه مدیریت و کار جهادی را نداشته بلکه میخواهد مولفههای قدرت را برای خوشایند غربیها از دست بدهد!
🔹نماد این تفکر کسی نیست جز حسن روحانی که ۷ سال مملکت را اسیر بازی برجام کرد و قدرت هستهای را به غربیها هدیه داد اما نتیجهای جز افزایش تحریمها و تنگتر شدن حلقه محاصره و تهدیدهای بیشتر و افزایش مشکلات کشور و تورم بیکاری و فساد اقتصادی و قاچاق کالا و نهایتاً شهادت حاج قاسم سلیمانی نداشته است؛ حالا که اوج دشمنی آمریکا با ایران را در ماجرای ترور فرمانده سپاه قدس دیده، باز پیشنهاد مذاکره و پالس ضعف و ترس میدهد!
🔸ملت ایران باید بدانند که تفکر "من بلد نیستم" ثمرهای جز افزایش بدبختی و فلاکت و تورم و بیکاری ندارد و تنها راه حل مشکلات کشور، تفکر و مدیریت جهادی با تشکیل یک دولت جوان و حزباللهی است.
"داود مدرسییان"
@tollabolkarimeh 🌷
رهبر انقلاب با ترکیب دو دیدگاه «استراتژی فراملی گرایی» و «ایران قوی»، ساخت دوگانه های جریان غربگرا برای توجیه سیاست های غلط و مضر علیه منافع ملی را بر هم زدند.
دیگر از این پس دو گانه «اصلاحطلب – اصولگرا» نداریم. «آرمانگرا – عملگرا» نداریم. «یا اسلام یا ایران» نداریم. از این پس با دوگانه «ایران قوی – ایران ضعیف» مواجهیم.
یک طیف نیروهای سیاسی و اجتماعی ایران خواهان «ایران قوی» هستند. و طیف دیگر خواهان «ایران ضعیف» وابسته و عقیم!
#محمد_عبدالهی
@tollabolkarimeh 🌷
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ گرامیداشت پنجاهمین سالگرد آغاز درسهای ولایت فقیه امام خمینی در نجف
🔹« امروز #حوزه_قم، حوزه مشهد، و حوزه هاى ديگر موظفند كه اسلام را ارائه بدهند و اين مكتب را عرضه كنند.
🔸مردم، اسلام را نمىشناسند. شما بايد خودتان را، اسلامتان را، نمونههاى رهبرى و #حكومت_اسلامى را به مردم دنيا معرفى كنيد مخصوصا به گروه دانشگاهى و طبقه تحصيل كرده. دانشجويان چشمشان باز است."(درسهای حکومت اسلامی و ولایت فقیه امام خمینی اعلی الله مقامه الشریف)
🔹یکم بهمن 1398؛ پنجاهمین سالگرد آغاز درسهای حکومت اسلامی و ولایت فقیه امام خمینی اعلی الله مقامه الشریف در نجف را گرامی می داریم.
/بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
@tollabolkarimeh 🌷