💢 امیرالمؤمنین به مردمی که در خانهشان آمدند، نگفتند به شما چه ربطی دارد!/ یکی از مهمترین مشکلات عراق، فقدان ولی فقیه است
✔️حجتالاسلام والمسلمین سید محمدرضا شریعتمدار، استاد دانشگاه باقرالعلوم در گفتگوی اختصاصی با شبکه اجتهاد🔻
🔹در مورد شرکت انسان در سرنوشت سیاسی خودش، در زمان امام علی علیهالسلام، حضرت نهی نفرمودند. وقتی به در خانه حضرت آمدند، نفرمود: این مسئله چه ربطی به شما دارد و چرا به در خانه من آمدید. بلکه حضرت فرمود من نمیپذیرم.
🔹یکی از راههایی که فقه در بحث انتخابات و شیوه انتخاب مسئولین مطرح میکند، بحث منطقه الفراغ است جدای از اینکه ممکن است مخالفینی هم در میان فقهای سنتی ما داشته باشد.
🔹نظریه وکالت را همه فقهاء مطرح نکردهاند. بعضی مطرح کردهاند و خیلی هم در بحثهای فقهی ما جا باز نکرد و بیشتر هم به سمت نفی آن رفتند.
مشروح گفتگو👈 https://b2n.ir/875424
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروژهخطرناک
حذف اسلام و ولایت فقیه
علني شدن مخالفت با ولايت فقيه و پروژه حذف رهبري در دستور كار اصلاحطلبان تندرو قرار گرفت.
#انتخابات
#هوشمندی
@tollabolkarimeh 🌷
❗️پاسخ به یک موضوع مهم انتخاباتی
پاسخ رهبر انقلاب به عبارت « ما مأمور به انجام وظیفه ایم و نه نتیجه »
🔺امام خامنهای: یک سؤال دیگر این است - که اینجا هم باز بعضی از دوستان گفتند - که رابطهی «تکلیفمداری» با «دنبال نتیجه بودن» چیست؟ امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟
🔹چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟ حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند.
🔹مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه. البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجهی مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند؛
🔹خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده. اگر انسان برای رسیدن به نتیجه، بر طبق تکلیف عمل نکرد، وقتی نرسید، احساس خسارت خواهد کرد؛ اما آن که نه، تکلیف خودش را انجام داده، مسئولیت خودش را انجام داده، کار شایسته و بایسته را انجام داده است و همان طور که قبلاً گفتیم، واقعیتها را ملاحظه کرده و دیده است و بر طبق این واقعیتها برنامهریزی و کار کرده، آخرش هم به نتیجه نرسید، خب احساس خسارت نمیکند؛ او کار خودش را انجام داده. بنابراین، این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
🔹در دفاع مقدس و در همهی جنگهائی که در صدر اسلام، زمان پیغمبر یا بعضی از ائمه (علیهمالسّلام) بوده است، کسانی که وارد میدان جهاد میشدند، برای تکلیف هم حرکت میکردند. جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست.
🔹بنابراین تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند.
۱۳۹۲/۰۵/۰۶
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در قیامت نمیپرسند که اصولگرایی یا اصلاحطلب
اما میپرسند که در سایه #رأی و نظر تو،
حکومت در اختیار علی(ع) قرار گرفت یا معاویه؟!
در #مكتب_حاج_قاسم، معاویهصفتها جایی ندارند...
#انتخابات
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 اینفوگرافی خلاصه بیانات آیتالله #بهجت(ره) درباره #انتخابات
❓چه کسی حق #انتخاب شدن دارد؟ چه کسی حق دارد امین مردم در امر دنیا و دین باشد؟ به چه کسی حق داریم رأی بدهیم؟ تا مؤمنین چشم بسته یا با سهل انگاری گمراه نگردند.
💻 مشاهده بیانیههای انتخاباتی بههمراه متن کامل، در سایت رسمی مؤسسه نشر آثار حضرت آیتالله بهجت👇
http://bahjat.ir/fa/content/1129
@tollabolkarimeh 🌷
مهمات تبلیغی ۹۸.pdf
846.1K
🔰 محتوای کاربردی #تبلیغی ویژه #انتخابات
✅تاثیر مشارکت مردم در #انتخابات از منظر قرآن
✅ویژگی های نامزد #اصلح از نگاه نهج البلاغه
✅راهکار انتخاب افراد #شایسته از منظر قرآن کریم
✅سوالات و پاسخ ها پیرامون #انتخابات مجلس اسفند 98
@tollabolkarimeh 🌷
❗️عامل اصلی مخالفت برخی مسلمانان با اسلام
🔻حضرت آیت الله مصباح یزدی در دیدار با طلاب و روحانیون خراسان رضوی:
🔹 #تاریخ نشان میدهد که انبیاء الهی، عموما با مخالفتهای مردم زمان خودشان مواجه بودهاند. در قرآن میفرماید: «وَ ما كانَ أَكْثَرُهُمْ مُؤْمِنِينَ؛ بیشتر قوم آنها به آنها ایمان نمیآوردند.» (شعراء، ۸) این یعنی اکثریت مخاطبین انبیاء روی خوشی به ایشان نشان نمیدادند و بلکه مانع راه آنها نیز میشدند.
🔸 هر کدام از پیامبران را به نحوی شکنجه دادند و به شهادت رساندند. دین اسلام نیز از این #قانون مستثنی نبوده است.
🔹 این که نامسلمانها با پیامبر و اسلام مخالفت کنند، قابل فهم است. اما چطور میشود افرادی داخل کشور اسلامی به نام اسلام با اساس #اسلام مخالفت کردند؟ چرا؟ مگر دنیا برای سعادت مردمان نیامده است؟
🔸 چرا افرادی که نزد مردم محترم بودند و خودشان از بزرگان مسلمانان به شمار میآمدند، چوب لای چرخ مسیر پیامبر صلی الله علیه و آله گذاشتند؟
🔹 شاید بشود گفت عامل عمدهای که باعث شد، افرادی با ظاهر مسلمانی با روح اسلام مخالفت کردند، منافات اسلام با منافع شخصی آنها بوده است.
۹۸/۱۱/۲۸
@tollabolkarimeh 🌷
♨️روزی که مردم، فاتحهی همهمان را میخوانند
🔻امام راحل در بخشی از سخنرانی خود در خرداد ۱۳۶۰، مسئولان را به این مهم متوجه ساختند و هشدار دادند که اگر به خطا بروید روزی مردم شما را حذف خواهند کرد.
🔸ایشان در جمع #نمایندگان_مجلس فرمودند: باید به حسب واقع، به حسب انصاف، به حسب وجدان، این مردمی که شماها را روی کار آورده اند، این مردم زاغه نشین که شماها را روی مسند نشاندهاند ملاحظه آنها را بکنید و این جمهوری را تضعیف نکنید.
◾️بترسید از آن روزی که مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست و یک انفجار حاصل بشود. از آن روز بترسید که ممکن است یکی از "ایام الله" - خدای ناخواسته - باز پیدا بشود.
📕آن روز دیگر قضیه این نیست که برگردیم به ۲۲ بهمن. قضیه این است که فاتحهی همه ما را می خوانند.
🖊عبدالصالح شمساللهی| فرهنگ پویا
#سیاست
#انتخابات
@tollabolkarimeh 🌷
⚡️ نزدیک انتخابات باید مثل حضرت زهرا(س) روشنگری کرد
حجت الاسلام پناهیان:
🔸علامت بلوغ یک انسان این است که بفهمد زندگیاش به حرکت جمع وابسته است و او هم نسبت به این حرکت جمعی، مسئولیت دارد.
🔸 ما نسبت به جامعۀ خودمان خیلی باید حساس باشیم. متأسفانه در هیئتها و مساجد ما اصلاً این رسم نیست که بگویند: «الان نزدیک انتخابات است، بیایید تا انتخابات، مثل حضرت زهرا(س) که روشنگری میکرد، برویم تکتک با افراد مختلف، صحبت کنیم و روشنگری کنیم.»
🔸 اگر شما بگویید: «یا حضرت زهرا! کاش ما آن زمان بودیم و شما را یاری میکردیم» خواهند فرمود: الآن هم مثل همان زمان است! شما ببینید من، در آن زمان چهکار کردم؟ شما هم همان کار را انجام بدهید.
🔸برخی از ما حتی اینقدر زحمت نمیکشیم که با موبایل خودمان با چهل نفر تماس بگیریم و گفتگو کنیم، یا در شبکههای اجتماعی، با افراد مختلف، گفتگو کنیم و روشنگری کنیم!
🔸آیتالله شاهآبادی استاد امام خمینی میفرمود: راه چاره این است که هر کسی برود ده نفر را-به این راه- بیاورد.
@tollabolkarimeh 🌷