♻️ فتنه در کمین حزبالله چیست؟
حمید رسایی: فتنه تمام افراد الزاما به یک شکل نیست. قرار نیست نیروهای حزباللهی هم بروند شیشه بشکنند و پمپ بنزین آتش بزنند تا خود را فتنهگر بنامند.
نیروهای انقلابی، ولایتی و حزب اللهی مراقب باشند، فتنه آنها همان «تردید» در تبعیت از رهبری و اما و اگر بستن نسبت به جهتگیری تعیین شده از سوی رهبر انقلاب در مواجه با یک بحران است. فتنه نیروهای ولایی، کسلی، تنبلی و بیتفاوتی و دنیاطلبی است.
یادمان نرود که حزبالله یعنی کسی که در وقتش فریاد میزند، در وقتش سکوت میکند و در وقتش دست به اقدام میزند.
#حمید_رسایی
@tollabolkarimeh 🌷
🔘 گرویدن به مسیحیت غیرعقلانی و از روی عقده است!
♦️گروهی در جستجوی راه نو و سخن نو، رو به مذاهب و ادیان دیگر و یا مکاتب خرافی و غیرعقلانی میآورند. خبر #مسیحی شدن جوانان مسلمان، خبر ناگواری است. نه از آن جهت که بر اساس تعصب مذهبی از ارتداد یکی از هم کیشان خود ناراحت شویم، بلکه از آن جهت که این تغییر مذهب بر اساس نیازها و عقدهها بوده و نوعی انتقام گیری از کاستیهای جامعه میباشد!
🔸اگر کسی بر اساس عقل و منطق از باطل دست برداشته و حق را انتخاب کند، ستودنی است؛ اما آنچه مایهی دریغ و افسوس است، آن است که عدهای به خاطر سرخوردگی و ناامیدی از جامعه خود و آئین خود بیزار شده، رو به جامعه های دیگر آورند و به پناه بیگانگان روند و یا دست از آئین درست خود برداشته و به یک آئین نادرست و غیرعقلانی روی آورند.
🔻هم اکنون رواج #عرفانوارهها و آموزههای رنگارنگ غیرعقلانی و خرافی در جامعه ما بیشتر به خاطر آن است که ما نتوانسته ایم نیازهای مردم خود را پاسخگو باشیم. گرایش جوانان به مسیحیت، نه به خاطر جستجوی حقیقت، که بر اساس سرخوردگیها و نیازهای زندگی دنیوی میباشد.
📝بخشی از یادداشت سید یحیی یثربی استاد فلسفه و مفسر قرآن
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ناخمینیهای شناخته شده و خمینی ناشناخته
🎙#مجتبی_نامخواه :
💬 ما برای اینکه تشخیص بدهیم که ایدهها و اندیشههایی که به امام نسبت داده میشوند، در واقع همان ایدهها و اندیشههای امام هستند یا نه و برای تشخیص اینکه چه میزان از آدمها، آدمهای خمینی هستند و چه میزان به اقتضای شرایط، یا دارند اشتباه میگویند و یا بخش کوچکی از امام را مرتب تکرار میکنند، باید مستقیما و مرتبا به متن صحیفه امام رجوع کنیم.
💬 با رجوع مستقیم به متن صحیفه امام، متوجه میشویم که در بسیاری از موارد، آنچه که بهعنوان خمینی جلوه داده میشده، به تعبیری ناخمینی بوده است.
#آشنایی_زدایی_از_امام
@tollabolkarimeh 🌷
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📮 مدیران اینستاگرام از ابتدای تأسیس این شبکه اجتماعی (سال2010) تاکنون در تلاش بودهاند تا این شبکه اجتماعی به تلویزیون جیبی تبدیل شود و به تمام خانهها راه یابد. حالا تلویزیون بهعنوان یک #ابر_رسانه در حال تبلیغ مجانی برای این شبکه اجتماعی میباشد. شبکه اجتماعی که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان درحال بدل شدن به رقیب اصلی صداوسیما میباشد.
▪️ «رها کردن نقد و دلخوش کردن به نسیه!» کار عاقلانهای نیست٬ آن هم در شرایطی که مشخص نیست بعد از ترغیب #مخاطب به حضور در صفحه اینستاگرامی؛ آیا واقعا صفحات پرپیچ و تاب اینستاگرامی به مخاطب این اجازه را خواهد داد که به صفحه اینستاگرامی فلان برنامه تلویزیون نیز سری بزند؟
▪️ آیا اصلا با وجود انبوه تصاویری که بدون اراده مخاطب در برابر چشمان او ظاهر میشوند٬ مخاطب فرصت فکر کردن به اینکه چرا تلفن موبایل خود را در دست گرفته و وارد فضای مجازی شده است را پیدا خواهد کرد؟
@tollabolkarimeh 🌷
🔘آیا علم میتواند به مصاف دین برود؟
(بخش اول)
⚪️علم در میان توده مردم ارج زیادی یافته و برخی گمان میکنند که علم یک روش شناخت بینظیر، قطعی و به دور از تعصبات است و همچنین قدرت نفیِ و اثبات هرچیزی حتی صحت دین را نیز دارد، لکن این خوشبینی های بیش از حد در میان متخصصان به شدت مورد نکوهش قرار می گیرد.
👁🗨آدوین آرتور برت در کتاب مبادی مابعدالطبیعی علم نوین چنین مینویسد: «علوم تجربی نوین... مولود غریبی از تجربهگرایی، فلسفهبافی، خرافهاندیشی و خوابگردی عالماناند و اعاظم و نوابغی چون گالیله، کپلر، دکارت، نیوتون و بویل که شهسواران میدان دانشهای نوین بودهاند، همیشه و همه جا دل در گرو تجربه و ریاضیات نداشتهاند، و علیٰ رغم اظهارات صریح و اکیدشان، فرمانبردار اندیشههای متافیزیکی و انگیزههای غیرعقلانی بودهاند که در نهان بر آنان فرمان میرانده ند.
◻️ ... متعلمان عصر جدید ... گمان میبرند که تنها پشتوانه دستاورد علم جدید، صحت و اتقان تجربی آنها، و تنها انگیزه عالمان در بحث و تحقیق، کشف حقیقت بوده است. گمان میبرند که علم جدید فارغ از جهان بینی است و... دانشمندان همواره با وقوف کامل بر مقدمات نظری و با اعمال آگاهانه روش مضبوط علمی، به تحقیق در طبیعت دست میبرند و بدون تعصب و پروا، و به فتوای بیرحم تجربه و ریاضیات، هر رای سست و اندیشه خرافی را به تیغ طرد و ابطال میسپرند... این افسانه خیال پرورانه علم است، که جز وهم علم ناشناسان نیست. (آرتور برت، مبانی مابعدالطبیعی علم نوین، ص 10)
✂️برشی از یادداشت جواد قلیپور در نشریه فرهنگ پویا
@tollabolkarimeh 🌷
🔘آیا علم میتواند به مصاف دین برود؟
(بخش دوم)
📝یورگن هابرماس فیلسوف و نظریه پرداز آلمانی و دیگران در مکتب فرانکفورت معتقدند که گرایشات ائیدئولوژیکی و مقبولات فکری و سیاسی در تمام پژوهشهای علمی دخیلاند. توماس کوهن (1922 - 1966) فیلسوف و فیزیکدان آمریکایی، علم را انباشته از نظریه و نظریهها را انباشته از پارادایم میداند که خود پارادیمها نیز از فرهنگ و ارزشها انباشته شدهاند، بنابراین چنین نیست که اندیشمندان صرفا بر مشاهده و آزمایش صرف تکیه داشته باشد بلکه ارزش داوری و تعصبات دانشمند نیز فرایند تحقیق دخیل است.
🖇همچنین پل فایرابند (1924 - 1994) فیلسوف علم آلمانی، معتقد است که در فرایند تحقیق علمی هر امری میتواند دخیل باشد و همچنین میگوید اساسا دلیلی بر برتری علم جدید بر علم ارسطوئی و حتی سحر وجود ندارد.
📰بنابراین چنین خوشبینیهای بیاساس نسبت به علم است که منشأ این توهم میشود که علم میتواند به مصاف دین برود و هر آنچه از دین انتظار میرود، برآورده کند، در حالی که این ذهنیت در میان متخصصان و علم شناسان جایی ندارد. البته ذکر این نکته بدین معنا نیست که علم یک سره بیفایده و بیاعتبار است، چراکه علم در قلمرو خود ارزشمند است، لکن مقصود از بیان این نکته این است که گمان نشود شناخت علمی شناختی منحصر به فرد و عاری از هرگونه خطا و اشتباه است که توان نفی و اثبات یقینی هرچیزی را داشته باشد.
✂️برشی از یادداشت جواد قلیپور در نشریه فرهنگ پویا
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
#جنایت_آمریکایی
🔴 به بهانه سالگرد #آخرین_پرواز ‼️
🔻۱۲ تير سال ۱۳۶۷ ناو جنگی آمريكایی وينسنس با موشك به هواپيمای مسافربری ايران حمله میکند و باعث قتل ۲۹۸ انسان های بی گناه میشود. ۶۶ نفر از قربانيان اين جنايت كودك بودند.
🔸 واکنش برخی مقامات آمریکایی به این فاجعه انسانی بیانگر خوی استکباری_حیوانی و تفسیر سیاست ماکیاولیستی بود؛ جرج بوش پدر، معاون رونالد ریگان رئیس جمهور وقت آمریکا در مرداد ۱۳۶۷ گفت : « من هرگز از طرف آمریکا عذرخواهی نمی کنم . من اهمیتی نمی دهم که چه کاری انجام داده است . من اهمیت نمی دهم حقیقت چیست. »
🔹 بعدها ناخدا یکم ویلیام راجرز فرمانده ناو وینسنس در مصاحبه ای مطبوعاتی به صراحت اعلام کرد : « اگر صدها بار نیز آن اتفاق رخ دهد باز هم دستور شلیک خواهم داد. »
🔸 پس از اتمام مأموريت به تمامي كاركنان اين ناو مدال مبارزه دريافت كردند و در سال ۱۹۹۰ رئيس جمهور آمريكا (جرج واكر بوش) به فرمانده اين ناو به دليل رفتار بسيار شايسته و انجام خدمات برجسته مدال لژون لياقت داد.
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 کاش #موشک داشتیم....‼️
🔻 ۱۲تیرماه سال ۶۷ ، در تاریخ کشور ما، یک روز بسیار غم انگیز است.در این روز ناو وینسس امریکایی با دو فروند موشک، هواپیمای مسافربری ما را با ۲۹۰ سرنشین ساقط کرد تا یکی از بزرگترین جنایت های ضد بشری رقم بخورد.
🔸 هم اکنون بیش از سی سال از آن اتفاق تلخ می گذرد، اینکه چگونه ملت ها می توانند در مقابل قدرت های استکباری مانع از وقوع چنین حادثه ای شوند و آیا اساسأ نهاد های بین اللملی می توانند از چنین اتفاقات سنگینی جلوگیری کنند یا نه؟ سؤال بی پاسخی است که در تاریخ مصداقی برای آن نمی یابیم.
🔹تجربه تاریخی نشان می دهد که قدرت را تنها با قدرت می توان مهار کرد. قدرت نیز از مقوله های اکتسابی و ساختنی است، کسی آنرا به ما هدیه نخواهد کرد. به بیان دیگر اگر سال ۶۷ #قدرت_موشکی امروز را می داشتیم، هرگز امریکایی ها جرأت انجام چنان جنایتی را نمی داشتند. به طریق اولی اگر ما چنین قدرتی داشتیم هرگز جنگ ۸ ساله با رژیم بعثی اتفاق نمی افتاد. در واقع برآورد دشمن از ضعف توان و پاسخ ما موجب جرأت و تجاوز می شود.
🔸برعکس آنچه کنشگران رسانه ای دشمن در پی القای آن هستند، ما به قدرت نیاز داریم تا مانع وقوع جنگی دیگر گردیم. کاش نخبگان و مردم ما این تجربه های تاریخی را فراموش نکنند و روی این موضوع بیشتر تامل کنند چرا این روزها ترامپ دست و پا میزند تا با تاکتیک #مذاکره قدرت موشکی ایران را مهار کند!
🖌 #جواد_بیژنی
@tollabolkarimeh 🌷
🔰انسان خودبنیاد، ایدئولوژی سلطه
✍️اسحاق سلطانی
🔸از زمانی که رنسانس در مغربزمین شروع به طلوع کرد، با قطع کردن رابطه زمین و آسمان بهآرامی ارزشهای خود را شکل داده و در بستر تجربه انسانی آن را متعین میکند. طرح شدن اموری مانند تساهل و آزادی از قبیل ارزشهایی است که در این دوران بهآرامی طرح شده و رفتهرفته تبدیل به اولویتدارترین ارزشهای انسانی میشوند.
🔹در این میان آن ارزش اساسی که منشأ سایر ارزشهای این ایدئولوژی است، درک انسان بهمثابه موجودی مستقل است که بر هستی سلطه دارد. چنین تصوری از انسان، که از ابتدای رنسانس بهواسطه اکتشافات و رشد صنعتی آغاز شد، در عصر روشنگری به اوج خودش میرسد. در این زمان است که انسان حس میکند با تکیه بهعقل و توان خود میتواند بر سراسر هستی سلطه یابد.
🔸اعتمادبهنفس پدیدآمده برای انسان غربی، بهواسطه ارتقای بسیار سریع توان بهرهگیری بیشتر از طبیعت،این اعتقاد را در او ایجاد میکند که برای برطرف کردن تمامی مشکلات کافی است تنها بهخود اعتماد کند. لذا انسان در این مسیر هرروز خود را مستقلتر و دارای سلطهای بیشتر و بیشتر بر هستی درک میکند.
🔹درک از انسان بهمثابه موجودی خودبنیاد که قرار است هستی را آنگونه که میخواهد بنا به اراده خود آزادانه بیافریند، سبب میشود تا آزادی بهمثابه ارزشی محوری در میان ارزشهای مختلف برای ایدئولوژی لیبرال سرمایهداری اولویت یابد. در مسیر تحقق سلطه انسان در تمدن غرب، اگر تکنولوژی مهمترین ابزار تحقق سلطه بر طبیعت است، طب مدرن نیز یکی دیگر از قطعات گمشده این پازل را تدارک میبیند.
/تاملات
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ جنون جنسی در آخرالزمان
🔺«افراد علاقه مند به گروههای سنی پایین» به جای پدوفیلی!
🔸دیلی میل گزارش می دهد:
💬 خشم عمومی زبانه کشید. پدوفیلها (بچه بازها) به دنبال تغییر عنوان خود به «افراد علاقه مند به گروههای سنی پایین» هستند.
🔹و این تازه آغاز ماجراست. غرب با مشروعیت بخشی به هم جنس بازی راه را برای سایر گروهها هم باز کرده است. عکس بالا تصویری از تام او کرول، یکی از وحشی ترین کمپین بازهای طرفدار بچه بازی و رییس انجمن «مبادله اطلاعات پدوفیلی PIE» است که در کمپین ها به دنبال برندسازی از این عنوان است.
🔸دنیای سرمایه داری نیاز به گسترش بازارهایش دارد. به همین منظور تجارت جنسی را هر روز با تابو شکنی بیشتر گسترش می دهد. گسترش همجنسبازی بازارهای جدیدی را شکل داد و اکنون نیز به دنبال گسترش این بازار کثیف به سمت عادی سازی روابط جنسی با کودکان (پدوفیلی) است.
#تمدن_نکبت
@tollabolkarimeh 🌷
🔻یادداشت آیت الله رشاد در واکنش به نامه موسوی خوئینی ها
🔸ترور شخصیت و تکمیل پروژهای ناتمام!
🔹مقارن سی و نهمین سالگشت ترور نافرجام رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه الله) توسط گروهک فرقان، نامهی سرگشادهای از سوی جناب حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد موسوی خوئینیها، خطاب به معظم له منتشر شد.
🔹آیا غرض از این اقدام، پس از گذشت چهل سال از «ترور شخص» و جسم زعیم حکیم امت به وسیلهی کسانی که جناب موسوی خوئینیها پدر معنوی آنان خوانده میشود، به معنی تکمیل آن «پروژه ناتمام» اما این بار به صورت «ترور شخصیت» است؟
🔹هر بحران و آشوبی در کشور به وقوع پیوسته، نوعا پیشدرآمد آن (از جمله) قدم و اقدامی بوده است که از سوی جناب موسوی خوئینیها صورت بسته است! آیا این اقدام این بار نیز چنین دلالتی دارد؟
♨️ متن کامل یادداشت در لینک زیر:
🌐 rasanews.ir/002kqX
@tollabolkarimeh 🌷