🕹 عوامل گمراهکنندهای که ایمان جوانان را نشانه گرفتهاند!
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥😳اگر نتوانستم اعدام و تبعیدم کنید!!!!
❌چرا قوه قضاییه به مسائل مهم امنیتی در اینترنت و فضای مجازی ورود قاطعانه نمی کند؟!
🎥صحبت های مهم استاد پورآقایی در مورد قوه قضائیه و دولت
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 "تیتر۱" تحلیل میکند؛
حضور 90 درصدِ نوجوانان در فضای مجازی/شبکه ملی اطلاعات نیاز حیاتی کشور؛ قربانی غفلت مسئولان/ دستهای پشت پرده، مانع راهاندازی اینترنت ملی
ادامه خبر را اینجا👇🏻 بخوانید:
📎 http://titre1.ir/fa/news/186426
🔺استاد سید محمدمهدی میرباقری🔻
«در جنگهای جهانی، دستهایی #امنیت_بشر را گروگان گرفتند و ملتها را زیر چتر نظم سازمان ملل بردند.
امروز هم دستهایی در جهان، با سوءاستفاده از خطر ویروس منحوس کرونا، #سلامت_بشر را گروگان گرفتهاند تا جامعه حقیقی را به نفع جامعه مجازی، لاغر کنند و بشر را زیر چتر حکمرانی مجازی و سایبری، که مدیریتپذیرتر است، ببرند.»
#کرونا
#حکمرانی_مجازی
@tollabolkarimeh 🌷
⚡ بررسی آخرین تحولات قرهباغ
(زمینهها، اهداف و پیشنهادها)
🔹 مقدمه
🔸 آذربایجان منطقهای عالم خیز است، و در طول تاریخ تشیع علمای اهل لنکران و بادکوبه بر تارک آسمان شیعه درخشیدهاند، حتی سلطه 70 ساله کمونیست بر منطقه و سیاست ضد مذهبی که آنان در پیش گرفتند نتوانست ارادت مردم منطقه به مکتب اهلبیت(س) را زایل نماید، بحران قرهباغ در بطن خود، بحرانی نقطهای و بدون ارتباط با تحولات پیرامون خود نیست و ریشه حقیقی اختلافات ارضی و قلمروهای سیاسی در قفقاز و آذربایجان را باید درگذشته دور بررسی کرد.قره باغ از مناطق شمالی ایران بود که در عهدنامه گلستان از ایران جدا شد.
🔸 با فروپاشی حاکمیت تزاری ، آذربایجان و ارمنستان تا حدودی مستقل شدند اما با قدرتگیری اتحاد جماهیر شوروی مجدد تحت حاکمیت این نظام سیاسی قرار گرفتند. با تضعیف شوروی در سال ۱۹۸۸ ارمنیان خواستار استقلال، توسط ارتش جمهوری آذربایجان به رهبری حیدر علیاف طی سه سال بهشدت سرکوب شدند. در واکنش ، ارتش ارمنستان برای دفاع از ارمنیان وارد عمل شد و طی یک جنگ سهساله (۱۹۹۱ - ۱۹۹۴ ) مناطق قره باغ را به تصرف درآورد و جمهوری« آرتساخ » را به رسمیت شناخت.
🔸 اما نتیجه احتمالی این جنگ مثل آتشبسهای قبلی خواهد بود. تداوم موازنه قدرتهای خارجی و قره باغ مظلوم که در سایه قدرتطلبیهای خاندان الهام علیاف و اشغالگری ارامنه و استفاده ابزاری غربیها له میشود،متأسفانه باعث شد از ابتدای بحران تاکنون در حدود 2000نفر کشته و زخمی شوند. این گزارش سعی دارد به بررسی علل و اهداف شکلگیری بحران در قره باغ بپردازد، و پیشنهاداتی ارائه نماید.
🔹 علل و اهداف شکلگیری بحران در قره باغ
🔸 سیاستهای دولت آذربایجان :
1- ایران هراسی: الهام علیاف، اردوغان و پانترکیسمها در پیوندی نامیمون سعی دارند با موجسواری بر روی تحولات منطقه موجی از ایران هراسی راه بیندازند، بعد از بحران قره باغ رسانههای معاند سعی دارند ایران را حامی ارمنستان جلوه داده و ماشینهایی که حامل کالا به سمت قفقاز هستند را تجهیزات نظامی معرفی نمایند، عناد و دشمنی نظام سیاسی آذربایجان به حدی بوده است که در طول سالهای گذشته مراکز کمیته امداد امام خمینی(ره)، هلالاحمر و حتی مدارس دینی و حوزههای علمیه در این کشور به اتهام ارتباط با ایران را تعطیل کردند.
2- شیعه هراسی: باوجودآنکه بیش از 90درصد جمعیت آذربایجان شیعه و دارای همبستگیهای عمیق با مکتب اهلبیت(س) و جمهوری اسلامی هستند، خوشایند نظام حاکم در آذربایجان نیست، آنان در پی از بین بردن مظاهر مذهب شیعه و حتی جایگزینی سایر مذاهب دیگر در این کشور هستند، حضور گروههای وهابی و تکفیری در این منطقه زنگ خطر را به صدا درآورده است.
🔹 پیشنهادها:
🔸 وظیفه شرعی، اخلاقی، انسانی و قانونی هر مسلمانی است که از مردم آذربایجان دفاع نماید. باید نظرات مقام معظم رهبری در مورد اشغال قرهباغ توسط ارمنستان و عدم اجازه ایشان برای فروش اسلحه و تجهیزات نظامی به کشور ارمنستان در رسانههای منطقه بهصورت گسترده منتشر گردد.
🔸 بیانیه رسمی مراکز حوزوی ، سخنرانی و مصاحبه علما و اساتید حوزههای علمیه برای حمایت از قره باغ و مسلمانان منطقه و محکومیت سیاستهای ضد دینی و تنش آمیز دولت آذربایجان در طول سالهای اخیر باید موردتوجه قرار گیرد و در میان مردم منطقه منتشر گردد.
🔸 برگزاری مراسم ترحیم و بزرگداشت شهدای آذربایجان باید موردتوجه قرار گیرد.
🔸 اساتید، فضلا و طلاب آذربایجانی مقیم ایران با اعلام بیانیه رسمی از سیاست دولتهای متخاصم منطقه پرده بگشایند و حمایت خود از مردم و منطقه قره باغ را نشان دهند.
🔸 90 درصد جمعیت آذربایجان شیعه هستند هرچند سیاستهای ضد مذهبی دولت آذربایجان مردم را از هویت خود دور کرده است، وجود خلأ هویتی در آذربایجان در بلندمدت موجب رشد وهابیت، پانترکیسم در این کشور میشود که به ضرر ایران است، جمهوری اسلامی باید در سیاستهای خود نسبت به این کشور تجدیدنظر نماید.
🔸 درگذشته اکثر جمعیت قره باغ مسلمان بودند که باسیاستهای دولت ارمنستان ترکیب جمعیتی این منطقه به نفع ارمنیها تغییر کرده است، باید جمهوری اسلامی ایران نسبت به این سیاست موضع واقعبینانه داشته باشد.
🔸 افزایش ارتباط علمایی میان ایران و آذربایجان: علمای بادکوبه و لنکران و دیگر نقاط منطقه از عالمان و دلسوزان مکتب اهلبیت (ع)بوده و هستند، اما سیاست فشار دولت آذربایجان این ارتباط را با چالش جدی روبهرو ساخته است، ایران اسلامی و حوزههای علمیه باید با ارتباط رسمی با شیخالاسلام و علمای دولتی این کشور زمینه بهبود ارتباط سایر علما را فراهم آورند. /مباحثات
🔹 متن کامل گزارش:
http://mobahesat.ir/23056
@tollabolkarimeh 🌷
📛 طلبه باید سیاسی باشد!
☘️ امام خامنه ای(حفظه الله)
🔹اینکه ما میگوییم روحانیون - حالا روحانیونی که درگیر کار سیاسی هم نیستند؛ روحانی است، مدرّس است، پیشنماز است، مشغول یک شأنی از شئون روحانی است - سیاسی باشند، یعنی چه؟ این، آن نکتهی اساسی است؛ یعنی قدرت تحلیل سیاسی داشته باشد.
🔹من همیشه به دانشجوها و طلبهها میگویم، به شما هم عرض میکنم و این به همهی روحانیت مربوط میشود:
باید سیاسی باشید؛ منتها نه به معنای ورود در باندها و جناحهای سیاسی؛ نه به معنای ملعبه و آلت دست شدن این یا آن حزب یا گروه سیاسی، یا سیاستبازان حرفهای؛ این مطلقاً مورد نظر نیست؛ بلکه به معنای آگاهی سیاسی، قدرت تحلیل سیاسی، داشتن قطبنمای سالم سیاسی که جهت را درست نشان بدهد.
🔹گاهی ما طلبهها اشتباه میکنیم؛ قطبنمای ما درست کار نمیکند و جهتیابی سیاسی را درست نشان نمیدهد. این، چیزی نیست که به خودی خود و یک شبه به وجود بیاید؛ نه، این مُزاولت در کار سیاست لازم دارد؛ باید با مسائل سیاسی آشنا شوید، حوادث سیاسی کشور را بدانید و حوادث سیاسی دنیا را بدانید. طلبهها امروز به اینها نیاز دارند.
🔹یک گوشهای نشستن، سرخود را پایین انداختن، به هیچ کار کشور و جامعه کاری نداشتن و از هیچ حادثهای، پیشآمدی، اتفاق خوب یا بدی خبر نداشتن، انسان را از جریان دور میکند.
/حزب الله حوزه
@tollabolkarimeh 🌷
🔍مرور یک اشتباه بزرگ تاریخی و بررسی پیامدهای آن، چراغ راه فردای کشور است...
/تنویر
👇👇👇
@tollabolkarimeh 🌷
🖊 #اشتباه_تاریخی
📋 39 سال قبل در چنین روزی (دهم مهر ماه) سومین #انتخابات_ریاست_جمهوری ایران برگزار شد و حضرت آیت الله خامنه ای با اقبالی نزدیک به ۱۶ میلیون رای از آرای بیش از ۱۷ میلیونی ملت (حدود ۹۴ درصد آراء) برگزیده شد. اقبال و محبوبیتی که تاکنون در هیچ یک از ادوار انتخابات ریاست جمهوری تکرار نشده است.
🔸این انتخابات در شرایطی برگزار شد که حکومت ایران درگیر بحرانهای شدید سیاسی و امنیتی همچون جنگ با عراق و ترور مردم و مقامات حکومتی خود بود.
👈با این وجود #باور_به_توان_داخلی کشور و اعتقاد به تئوری اسلام برای حکومت با #عزم_راسخ برای حل مشکلات کشور همراه شد و شرایطی را رقم زد تا شاهد یکی از کارآمدترین دولتها بعد از پیروزی انقلاب باشیم.
😔متأسفانه بعد از گذشت بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب باید اعتراف کنیم که اکثر دولتهایی که بر سرکار آمده اند علیرغم اینکه نام اسلام را یدک میکشیدند، در عمل پایبند به دستورات اسلامی و فرامین رهبر فرهیخته ی انقلاب نبوده و با عملکرد ضعیف خود باعث کند شدن حرکت قطار انقلاب شدند.
‼️لکن از عجایب روزگار است که حامیان دیروز تبدیل به منتقدین امروز میشوند و همچنان بر فهم غلط خود پافشاری میکنند. کج اندیشانی که بواسطه ی #بازی_با_الفاظ و سوء استفاده از بار معنایی کلمات توانسته اند حمایت بخشی از مردم را جلب کرده و کشور را درگیر مشکلاتی عدیده کنند. در واقع حال و روز امروز کشور عزیزمان، پیامد تلخ همین #اشتباه_تاریخی در انتخاب شخص اول اجرایی مملکت است.
✍️نادر اکبری (فعال رسانه ای)
@tollabolkarimeh 🌷
🔎سلبربتی ها و باز هم آدرس غلط!
بازیگری با انتشار یک پست در #فضای_مجازی، موضوع مهمی را به ساده ترین شکل ممکن و با بهره گیری از احساسات و عواطف عمومی مردم، تحریف و اساسا به ابتذال می کشاند.
اینکه مقصر افت شاخص و بازار قرمز بورس و سکه ۱۵میلیونی و دلار۳۰هزارتومنی، مسکن سربه فلک کشیده و پراید۱۰۰میلیونی،
۷۰درصد،سوءمدیریت دولتی و ۳۰درصد، تحریم است، نگاه اجماعی کارشناسان اقتصادی است.
حال این جماعت سیاست زده، روزی با نامه نگاری موسوی خویینی ها و روزی با مهران احمدی ها و.. نوک پیکان انتقادات را سمت رهبری می کشانند(فرامتن در رسانه)، و با #تکنیک_برانگیختن_احساسات و ایجادکانال انحرافی در بیان مساله، آدرس غلط را به ملت نشان می دهند.
مجلس را با دناپلاس و واکسن آنفولانزا و وام ودیعه، سرگرم پاسخگویی و رفع اتهام می نمایند و قوه قضاییه را با پرونده نوید ها و نادرها و هشتگ اعدام نکنید و.. درگیر و از ناحیه اعتبار و عدالت مورد تشکیک قرار می دهند و اینک نیز..!
در طول سالیان اخیر تجربه ثابت کرده که سلبریتی ها #لیدرهای_اجتماعی_سیاسی درست و دلسوزی نبوده اند.مرور کنید مواضع این جماعت را که قبل از انتخابات چگونه با هیاهو و سروصدا، زنده باد مرده باد راه انداخته و بعدانتخابات، در صف اول منتقدین نظام سینه چاک می کردند و متهم ردیف اول را نه دولت که نظام معرفی می نمودند.
متاسفانه سلبریتی ها #ظرفیت_انتقادی ملت را می سوزانند و با دادن آدرس غلط و ارائه تحلیل های سخیف و دم دستی با چاشنی احساسی و حتی بعضامذهبی، باعث کژکارکردی عدالتخواهی و شکاف معرفتی و گسل سیستمی می شوند.
✍علیرضامحمدلو
@tollabolkarimeh 🌷
💢شرحکی بر بیشرح
📸تصویر حکایتگر فرد، فرهنگ یا جامعهای است که دارایی فراوان دارد اما به لطف تحمیق افکار عمومی، از این دارایی استفاده نمیکند.
✅اکثر فیلمنامهها، زیست سلبریتیها و... حکایت مشابه این تصویر دارند، با عقبهی عظیم تاریخی_اعتقادی باز هم تهی هستند و پوشالی.
/وایپ
@tollabolkarimeh 🌷