🔹هشدار مراجع عظام تقلید نسبت به توطئه آمریکا برای جوانان ایرانی
🔸مسئولان با قاچاقچیان مواد مخدر مقابله جدی کنند
🔸مراجع تقلید شیعیان در دیدار با سردار مومنی دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر آگاهی جامعه از آفات ومضرات مواد مخدر تاکید کردند و نقش رسانه ها در این زمینه را مورد توجه قرار دادند.
@tollabolkarimeh 🌷
عالم عامل : شهيد محراب
#آيت_الله #دستغيب:
هركس ميخواهد بداند که اگر
#امام_زمان عج ظهور فرمايد، نسبت به ايشان چه موضعي خواهد داشت، ببيند الان با #نائب_برحقش چگونه است اگر توانست مطيع ايشان باشد، اطاعت ازامام زمان عج هم ميتواند بكند.
♦️ خدا لعنت کند هر عمامه سری را که از رهبری اطاعت نکند. #رهبر یکی است، امام یکی است و نائب امام هم یکی است. تا زمانی که حسن (ع) امام بود حسین(ع) امام نبود وای بر ملتی که از رهبر خود فاصله بگیرد.
♦️مواظب باشید گرگ ها شما را از رهبر الهی جدا نکنند. شما را گروه گروه نکنند.شما را طعمه خودشان قرار ندهند.وسیله پیشرفت دشمن نشوید.شما الان در جبهه جنگید.در جبهه جنگ دینی هستید.
♦️۲۰ آذر سالروز شهادت شهید محراب آیت الله دستغیب
@tollabolkarimeh 🌷
✍️ یادداشت دانشجویی | اسب های چوبی مرموز
یک روز عادی را تصور کنید؛ فرض کنید صبح شده است و شما با چشمانی خسته و خوابآلود آماده میشوید که به دانشگاه یا محل کار خود بروید. آبی به سر و صورت خود میزنید، چیزی میخورید و لباس میپوشید؛ اما به محض اینکه در را باز میکنید با بسته ناشناسی روبرو میشوید. بسته را برداشته و آن را ورانداز میکنید. در نگاه اول، عکسی از یک اسب چوبی کوچک و زیبا روی آن به چشم میخورد؛ هیچ نام و نشانی از فرستنده نیست. دقیق تر نگاه میکنید؛ زیر جعبه با خط ریز نوشته شده: «بنیاد شادیهای ابدی: ما به فکر شادی مردم هستیم!»
شما در این موقعیت چه کار خواهید کرد؟ آیا به این فکر میکنید که چه کسی ممکن است این بسته را پشت در خانه شما رها کرده باشد؟ یا اینکه چرا اینکار را کرده است؟ و با خود فکر میکنید که شاید ممکن است مانند داستان اسب تروا، سربازان یونانی از شکم اسب خارج شوند و خانه شما را تسخیر کنند! یا اینکه درود و صلواتی نصیب مؤسس این بنیاد کرده و در حالی که جعبه را باز میکنید، میگویید: «مفته، بذار برداریم!»؟
به احتمال زیاد شما هم به این بسته مشکوک میشوید. اما احتمالاً تعجب میکنید اگر بگویم یک زمینه وجود دارد که در آن همیشه با فراغ بال از بسته های مشکوک استقبال کرده ایم! آن هم جایی نیست جز زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات. یعنی همان جای مهمی که امروزه تمام وجوه زندگی مردم را در بر گرفته است. از قضایای سیاسی و امنیتی گرفته تا مسائل فرهنگی و تربیتی، همه و همه تحتالشعاع این فناوری قرار دارند.
سیر ورود تکنولوژی های (حداقل) ارتباطی به کشور ما همیشه اینگونه بوده است که تکنولوژی مذکور بدون در نظر گرفتن عقبه های فکری و پیوست های فرهنگی و سیاسی آن وارد کشور شده، در کوتاه مدت همهگیر میشود و تازه تبدیل به بحرانی میشود که باید برای آن راه حلی اندیشید یا به اصطلاح برای استفاده درست از آن «فرهنگسازی» کرد.
در حال حاضر، مهمترین فناوری ها در زمینه اطلاعات و ارتباطات، سرویس های آنلاین هستند؛ از جمله موتور های جستجو، پیامرسان ها، شبکه های اجتماعی، سرویس های ایمیل، سرویس های اشتراک گذاری ویدیو و... . در حال حاضر در کشور ما این فناوری ها تحت سلطهی شرکت های خارجی و علی الخصوص آمریکایی هستند. اما ایراد این موضوع چیست؟
مثال اسب چوبی را به خاطر بیاورید. فرض کنید شما همسایه ای دارید که بویی از فرهنگ نبرده است؛ با صدای بلندِ موسیقی شما را میآزارد، زباله ها را از طبقه ی پنجم به داخل سطل زباله پرتاب میکند و... . شما هم به تازگی، دماغش را سوزانده و او را به خاطر کارهایش توبیخ کردهاید؛ و حالا او از دست شما کفری است. اگر دست خط او را روی جعبه ای که جلوی در پیدا کرده اید تشخیص بدهید چه خواهید کرد؟ قطعاً میدانید که او دلش برای شما تنگ نشده بلکه نقشه ای برایتان کشیده است. بنابراین با احتیاط با آن بسته برخورد خواهید کرد.
«ادامه در مطلب بعدی»👇👇👇
@tollabolkarimeh 🌷
ادامه مطلب قبلی:
یادداشت دانشجویی | اسب های چوبی مرموز
قضیه این سرویس های آنلاین خارجی هم مشابه این داستان است؛ دشمنانی که برای رضای خدا به ما خدمات ارائه نمیدهند... . چگونه است که سرویس های مفیدی مانند مجموعه نرمافزاری آدوبی، خدمات توسعهی نرمافزار اندروید و نمونه های فراوان دیگر برای ایران تحریم شده اند اما گوگل و اینستاگرام و خدمات مشابه، کمترین محدودیت ها را برای ایران اعمال کرده اند؟ حال این نرمافزار ها در خاک مجازی ما نفوذ کردهاند و با کمترین هزینه و سختی، حجم عظیمی از اطلاعات حیاتی کشورمان را به دشمنان ارائه میدهند؛ اطلاعاتی که میتوانند با تحلیل شدن مشخص کنند که بهترین نقطه برای شروع اغتشاشات بعدی کجا باید باشد، یا هماکنون با چه بهانه ای میتوان جوّ جامعه را ملتهب کرد.
متأسفانه، سیاستگذاری های دولت به گونهای بوده که نهتنها فعالیتی در راستای تقویت سرویس های بومی و خلع ید سرویس های خارجی از ایران نداشته، بلکه خواسته یا ناخواسته به سرویس های خارجی کمک کرده است؛ به عنوان یک نمونه کوچک میتوان به تبلیغ کانال های تلگرامی برنامه های مختلف در صداوسیما اشاره کرد که به رشد سریع تلگرام کمک فراوانی کرد. همین سیاستگذاری های غلط کار را به جایی رسانده است که کسی جلودار یکه تازی تلگرام و گوگل نیست. تلگرام تبدیل به مأمنی برای گروه های معاند، تجزیهطلب، تروریستی و امثالهم شده است و گوگل هم به قدری هوشمند شده است که جستجوگر های ایرانی در مقابل آنها حرفی برای گفتن ندارند!
جالب اینجاست که قدرت این نرمافزار ها به حمایت مردمی وابسته است. یعنی اگر این همه جستجو توسط مردم انجام نشده بود، گوگل اینقدر به زبان فارسی مسلط نمیشد و کار را برای جستجوگر های بومی سخت نمیکرد. ناگفته نماند که در این زمینه میتوان مبحث فقهی اعانه به ظلم را مطرح کرد که در این صورت، مسئولین باید پاسخگوی خسارات جبرانناپذیری که به کشور و انقلاب وارد کردند باشند.
همه اینها در حالی است که پروژهی راه اندازی شبکه ملی اطلاعات از سال ۱۳۸۴ تا به الان نیمه تمام رها شده است. پروژه ای که میتوانست بخش مهمی از نیازهای داخلی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات را رفع کند. امیدواریم که مسئولان امر با کنار گذاشتن مسائل حاشیه ای در این زمینه مانند رفع فیلتر توییتر و افزایش سرعت بازی های آنلاین(!) این مطالبهی روی زمین مانده رهبری را بعد از سالها به ثمر برسانند.
✍️ علی توحیدی
منشر شده در شماره ۹۴ نشریه حیات
@tollabolkarimeh 🌷
نمودار الموجز.ppsx
5.88M
#نمودار
#الموجز آیتالله سبحانی
@tollabolkarimeh 🌷
🔻كتاب، مادر تمدنها و نیز عصارهی آنهاست
"الكتاب أُمّ الحضارات وعصارتها أيضاً"
#امام_خامنه_ای ۱۳۷۴/۰۶/۲۱
📕جوان باید دستش از کتاب رها نشود؛ کتاب بخواند، همه جورش را بخواند، در همین دورهی جوانی بخواند. این ذخیرهی حافظه را که بینهایت دارای ظرفیت است، هرچه می توانید، در دورهی جوانی پر کنید.
📕ما هرچه در جوانی در حافظه انباشتیم، امروز موجود است؛ هرچه در دوران پیری - که بنده همین حالا هم با همهی گرفتاریها، بیش از جوانها مطالعه می کنم - به دست میآوریم، ماندگاری ندارد. الان شما جوانید. این منبع قیمتىِ ارزشمند را از اطلاعات ارزشمند، از آگاهیهای مفید و لازم در زمینههای مختلفی که برای تبلیغ به آنها احتیاج دارید، هرچه می توانید، انباشته کنید؛ از این استفاده خواهید کرد. ١٣٩١/٧/٩
@tollabolkarimeh 🌷
🔻 کهوند، عضو کارگروه فضای مجازی کمیسیون اجتماعی و سیاسی مجلس خبرگان رهبری و عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه طلاب:
💎 وزیر ارتباطات به دنبال #بومیسازی فضایمجازی کشور باشد
➖ این تشبیه که فضای مجازی همچون چاقو است، که مفید یا مضر بودن آن بسته به نوع استفاده ما دارد، اشتباه است.
در حوزه فضای مجازی گاه مشکل از #ساختار است و هر نوع استفاده ما باز هم آسیبهایی را به ویژه برایکودکان و نوجوانان به همراه خواهد داشت.
◽️"وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ" توصیه قرآن کریم در آیه ۶۰ سوره انفال تنها به جنگ سخت و نظامی ارتباط ندارد، بلکه در حوزه جنگ نرم و ارتباط در #فضایمجازی نیز باید امکانات خود را تجهیز کنیم.
◽️باید در جنگ نرم نیز با تمسک به آیه ۱۴۱ سوره نساء، نگذاریم که معاندان و دشمنان #راه_تسلطی بر ما از طریق فضای مجازی پیدا کنند.
❓امروزه سؤال ما این است که وزارت ارتباطات در زمینه زیرساختهای بومی فضای مجازی چه اقداماتی را انجام داده است و در این زمینه چه پیشرفتهایی داشتهایم؟
hawzahnews.com/news/875491
@tollabolkarimeh 🌷
⚠️ برای آندلسی کردن شهر قم برنامه ویژه ای شده است
🔻 حجتالاسلاموالمسلمین محمدی عراقی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم:
◽️ هشدار مقام معظم رهبری در مورد وضعیت قم بسیار جدی است. نباید اجازه داد شهر قم با آن همه سابقه مانند آندلس شود.
◽️ رهبر انقلاب از وضعیت قم ابراز نگرانی کردند. ایشان وقتی برای زیارت به مسجد مقدس می روند، می فرمود« وضعیت بازارها خیابانهای قم نسبت به گذشته تغییر کرده است».
◽️ درصد اندکی از این ناهنجاری با قوه قهریه حل می شود، اما 95 درصد با کار فرهنگی و امر به معروف و نهی از منکر رفع شود.
hawzahnews.com/news/875545
@tollabolkarimeh 🌷
🔸 رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به بیست و هشتمین اجلاس سراسری #نماز :
🔹 در میان نعمتهای بزرگ الهی که هیچ کس قادر بر شمارش آنها نیست، برخی، برجستگیهای نمایانی دارند که اهل تأمل را به شگفتی میرساند.
🔹 از جمله جذابترین این نعمِ شگفتیساز، نماز است.
🔹 نکات و نقاط ظریف، دقیق و پرمضمون در این فریضه ممتاز و یکتا، آدمی را در برابر این پدیده الهی خیره و مبهوت میکند.
🔹 خداوند این نعمت بزرگ (نماز) را به ما هدیه فرموده است که با آن میتوانیم جان خود را پالایش و خود را از گناهان دور کنیم.
🔹 با نماز میتوانیم ارتباطات انسانی را در جامعه خود، از معنویت برخوردار کنیم و امنیت و سلامت روانی، رهایی از چالشهای ستیزگرانه و بهجت و نشاط را نصیب جامعه سازیم.
🔹 این هدیه به صورت فریضه و تکلیف درآمده تا دستکم، جامعه از حداقلهای آن محروم نماند.
🔹 هدیهای با این وزن عظیم و متقابلاً با کمترین هزینه مالی و وقت حقیقتاً درخور سپاس پایانناپذیر ماست.
@tollabolkarimeh 🌷