فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 در تاریخ بنویسید زمانی که در آمریکا و اروپا برای دستمال توالت روی هم اسلحه میکشیدند نوجوان دهه هشتادی ما برای کمک به ضدعفونی شهر التماس میکرد
@tollabolkarimeh 🌷
◽️ آغاز پذيرش حوزه های علميه در سال تحصيلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹
↙️ برای اطلاع بیشتر به تارنمای پذیرش حوزههای علمیه برادران مراجعه بفرمایید:
🖥 paziresh.ismc.ir
@tollabolkarimeh 🌷
✅ چهار نکته دربارۀ مدیریت رهبرانقلاب در مواجهه با بحران «کرونا»
✍ بهرام سلیمانزاد
♦️ مواضع رهبرانقلاب دربارۀ بحران #کرونا در یکماهِ اخیر، حاوی نکتههایی است که میتوان گوشههایی از مدل #راهبری ایشان را در آن جستوجو کرد. به نظرم دربارۀ این چند نکته، میتوان قدری بیشتر تأمل کرد:
🔶 1- ایجاد پشتوانه برای نظرات کارشناسی جامعۀ پزشکی در برابر افراطیهای مذهبی
با شروع ویروس کرونا، مسئولان سلامت بارها دربارۀ سرعت بالای انتشار کرونا و جلوگیری از تجمعات هشدار دادند. بااینحال، طیفی از مذهبیها به گمان خود برای حفظ ارزشها، در برابر این هشدار مقاومت میکردند؛ آنها با برگزاری اجتماعات مذهبی به پشتوانۀ پامنبریها و مستمعانشان، علناً بر طبل تقابل با نظرات تخصصی مسئولان بهداشت میکوبیدند. رفتهرفته از یکسو شبهاتی مثل دوگانههای «شفا-درمان» و «علم-دین» شروع شد و ازسوی دیگر، فرصت برای عرضاندام منسوبان «شیرازیها» پدید آمد. دراینمیان، اقدامات رهبرانقلاب ازجمله «لغو سخنرانی در حرم مطهر رضوی به توصیۀ مسئولان بهداشت»، «درختکاری با دستکش» و «ارجاع مستمر همگان به نظرات متخصصان سلامت» یکنوع دلگرمی و پشتوانهسازی برای جامعۀ پزشکی بود. ازطرفی، توصیهکردن مردم به دعاخوانی ازجمله «دعای هفتم صحیفۀ سجادیه» و معرفی «نماز جعفرطیار» برای ایام اعتکاف و... را میتوان معرفی مسیر صحیح دینداری ازطرف یک مرجع دینی درمیان شلوغبازیهای تریبونداران مذهبی دانست.
🔶 2- صیانت از #آزاداندیشی و ایدههای انتقادی مثل حملۀ بیولوژیکی
از همان ابتدا، قیلوقالها دربارۀ احتمال حملۀ بیولوژیکی ازسوی آمریکا مطرح شد. برخی با مرور خباثتهای پیشین آمریکا، متعصبانه بر این نظر پافشاری و برخی دیگر، با اشاره به گستردگی کشورهای مبتلا، این نظر را از اساس رد میکردند. این تردیدها در سطح مسئولان رسمی نیز وجود داشت. جالب اینکه یک معاون وزیر بهداشت، قاطعانه از بیولوژیکیبودن این ویروس دفاع و یک معاون دیگر، قاطعانه آن را رد میکرد. دراینبین، سکوت دو گروه نیز قابلتأمل است. اول، آنهایی که از ترس برچسب توهم یا تعصب، عملاً به این فضا وارد نشدند و دیگری، سکوت سازمانهای مسئول(ازجمله پدافند غیرعامل) که اتفاقاً چنین روزهایی به مواضع آنها نیاز است. اشارۀ غیرقطعی رهبرانقلاب در فرمان تشکیل قرارگاه مقابله با کرونا باتوجه به جایگاه ایشان، مؤید ارزش بالای اعتنا به نظرات مختلف و صیانت از آزاداندیشی در جامعه است.
🔶 3- حمایتِ صف و هدایتِ ستاد
«تعویق عروسی ازسوی پرستار»، «حضور در بیمارستان با وجود بارداری»، «چندینروز دوری از خانواده» و... مواردی هستند که گوشههایی از مسئولیتپذیری و فداکاریهای عوامل درمانی را برای مردم عیان ساخت. رهبرانقلاب از همان ابتدا، بارها از دغدغه و فداکاری این قشر تمجید کردند. موافقت با عنوان «شهید خدمت» برای جانباختگان این قشر، جلوۀ دیگری از ارزشگذاری ایشان برای خدماتِ این قشر است. حمایتهای مستمر از آخرین حلقۀ صف(مصداقِ پرستار باردار) و درعینحال الزام ستاد(ازجمله رئیسجمهور) به مسئولیتپذیری و تلاش، نوعی از مدل راهبری است که نظایر آن بارها دیدهشده است.
🔶 4- راهبرد استقلال دولت و الزام دیگران به هماهنگی با آن
با شروع کرونا و پدیدآمدن ضعف مدیریت دولتی، دو اتفاف مهم در مقابله با این ویروس پدید آمد. اولی، ورود نهادهای غیردولتیِ نظامی و غیرنظامی برای تاثیرگذاری در مدیریت این بحران بود. دومی، حضور میدانیِ گروههای مردمی ازجمله بسیج و مساجد و هیئتها و طلاب و... برای کمکرسانی و خدمت در صفِ مقابله با این ویروس بود. باوجود خدمات جهادی و مخلصانۀ این گروههای میدانی، القای ناخواستۀ مدیریت موازی و برخی کارهای نمایشی درپی فعالیت نهادهای غیردولتی، آفاتی بود که کَمکَم عیان میشد. رهبرانقلاب، باوجود تشویق و بازکردن راه حرکتهای مردمی، همواره از استقلال دولت و الزام همگان به هماهنگی با آن دفاع کردهاند. جلوۀ این دیدگاه را میتوان در فرمان تشکیل «قرارگاه بهداشتی و درمانی» خطاب به ستادکل نیروهای مسلح و الزام آن به هماهنگی با دولت مشاهده کرد. این موضع هم میتواند با اعتباربخشی به شخصیت دولت، عملاً راه خودسریها و ایجاد چالش در میدان را ببندد و هم با معنابخشی به حرکتهای جهادی، اقدامات پراکنده و بعضاً غیرمؤثر را به یک کارِ جدیِ قرارگاهی تبدیل کند.
🔅 آینه | فرهنگ و مردم
@tollabolkarimeh 🌷
⚡️سخنی با مولوی عبدالحمید/مصیبت و خسارت تکفیریها از کرونا و غیر کرونا بیشتر است
✍#مهدی_مسائلی
اخیرا از مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی امام جمعه اهلسنت زاهدان کلیپی منتشر شده است که وی در آن گسترش بیماری کرونا در قم و ایران را به طلاب چینیِ جامعة المصطفی نسبت میدهد و این تشکل علمی و تبلیغی را به شستشوی مغزی طلاب اهلسنت و شیعه کردن آنها متهم میکند. وی این اقدامات را برخلاف استراتژی وحدت اسلامی در جمهوری اسلامی ایران میداند. ایشان کرونا را نیز در کنار بلاهای آسمانی و زمینی سالهای اخیر، عذاب و عقوبتی الهی میداند که به خاطر بعضی از رفتارها، کشور ما دچار آن شده است، او از همه ملت ایران میخواهد برای جلوگیری از بلاهای بزرگتر توبه کنند. از ادامه سخنان مولوی عبدالحمید برداشت میشود که مقصود وی از این رفتارها، توهین به صحابه و یاران پیامبر(ص) مخصوصا خلفا در میان شیعیان است.
به عنوان یکی از فعالان عرصه وحدت اسلامی لازم میدانم چند نکتهای را دربارهی این سخنان بیان کنم:
1. جناب مولوی برای انتقاد از جامعة المصطفی از شایعهای بهرهبرداری میکند که هیچ مدرک و استناد معتبری برای آن وجود ندارد و ایشان نیز از تعبیر «معروف است که» برای طرح آن استفاده میکند. استفاده اینچنینی از شایعات برای مدیر و استادِ عالیِ بزرگترین مدرسهی علمیه اهلسنت ایران بسی مایهی تعجب است و به گفتگوهای علمی و منطقی اهلسنت آسیب میزند. دربارهی عملکرد جامعة المصطفی نیز ایشان پیشذهنیتهای نادرستی دارد که مسئولان این تشکل به آن پاسخ میدهند و هماکنون بنده در مقام دفاع از آنها نیستم.
2. جناب مولوی بلاهای طبیعی و غیرطبیعی و اخیرا کرونا را عذاب و عقوبت الهی دانسته و دو قضاوت نادرست در اینباره دارد:
اول اینکه: توهین به صحابه و مقدسات اهلسنت را به تمام شیعیان منتسب میکند و خواستار توبهی تمام ملت دراینباره میشود؛ در حالیکه مراجع شیعه و رهبری همواره از توهین به صحابه و مقدسات اهلسنت نهی کردهاند و به مبارزه با تندروهای بیموالاتِ شیعه در این زمینه پرداختهاند؛ از این جهت تندروهای شیعه خصومت و دشمنی فراوانی با جمهوری اسلامی ایران دارند. عمومِ مذهبیونِ شیعه در ایران نیز ضمن پایبندی علمی و عملی به عقاید تشیع، آنها را بدون هیچگونه توهینی بیان میکنند.
دوم اینکه: جناب مولوی کرونا و بلاها را عقوبتی در برابر رفتار مذهبی شیعیان میداند درحالیکه بلا و مصیبت همیشه عذاب نیست و پیامبران و اولیای الهی گاهی بیش از دیگران طعم مصیبتها را چشیدهاند، آنگونه که حتی کافران با استناد به بلاها و مصیبتها به آنها فال بد میزدند. قرآن نیز بلا را عامل امتحان مؤمنین معرفی میکند و میفرماید: «وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ(بقره/155)؛ قطعاً همهی شما را با چیزی از ترس، گرسنگی، و کاهش در مالها و جانها و میوهها، آزمایش میکنیم؛ و بشارت ده به استقامتکنندگان!»
از این گذشته، هرگاه در مناطق سنینشین کشور بلا و مصیتی وارد شده است، مسلمانانِ شیعه، برادرانه به یاری مسلمانانِ سنی شتافتهاند و هیچگاه بلاها را به عذاب الهی ارتباط ندادهاند و از آن بهرهبرادری مذهبی و تبلیغی نکردهاند. جناب مولوی نیز که نگران آسیب وارد شدن به گفتمان وحدت اسلامی در ایران است، نباید چنین استفاده ابزاری و تبلیغاتی از بلاهای طبیعی و غیرطبیعی کند!
این را هم بیافزایم که اگر بناست به خاطر رفتار مسلمانان بلایی نازل شود نزول عذاب و عقوبت الهی به واسطهی رفتارهای تندروهای اهلسنت و تکفیریهای وهابی شایستهتر است. در سالهای اخیر جنایتهایی توسط داعش و جریانهای تکفیری منتسب به اهلسنت صورت گرفت که در تاریخ بیسابقه بوده است، چه خونهایی که به اسم دین نریختند و چه حرمتهایی را که نشکستند؟!
اصولا داعش و وهابیت خودش بلایی بود که خداوند به خاطر عدم بصیرت دینی و حاشیهپردازی در تبلیغ دین، مسلمانان را دچار آن کرد. جناب مولوی خسارتی که تکفیریها در منطقه بلوچستان به مردم این منطقه وارد کردهاند از خسارت سیل و خشکسالی و کرونا و... بیشتر بوده است و خواهد بود. سخنان جنابعالی نیز آب در آسیاب همانها میریزد و گفتمان دلسوزانه و منطقی علمای محترم اهلسنت آن منطقه را تضعیف میکند.
جناب مولوی! کرونا شیعه و سنی و کافر نمیشناسد و اگرچه هماکنون ایران را در برگرفته است ولی فردا عربستان و پاکستان و ترکیه و سایر کشورهای اسلامی نیز در بر میگیرد و تمسک شما به آن، منطق دینیتان را نزد جوانان مؤمن و آگاه اهلسنت مخدوش میکند و آنها را نه به سمت شیعه، بلکه به سمت بیدینی سوق میدهد. پس دغدغه شیعه و سنی را رها کنیم و کمی به فکر عمق بخشیدن به اندیشههای دینی و اخلاقی باشیم.
@tollabolkarimeh 🌷
🔸درب حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران به روی زائران بسته شد
/خبرگزاری رسا
@tollabolkarimeh 🌷
🌀 حمله طرفداران فرقه شیرازی به حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها بعد از تعطیلی به تدبیر ستاد ملی مبارزه با کرونا
❗️ یکی از درب های حرم مطهر شکسته شده است.
📌 مناهج:
اینکه تصمیم برخی دوستان انقلابی را برای تجمع و تحصن در مخالفت با بسته شدن حرم، نقد میکردیم به دلیل همین بهرهبرداری مخالفین نظام و ولایت فقیه بود.
این خیلی مهم است که در لحظات حساس، چه تصمیمی درستتر و بجاست.
مبادا با قصد خیر و از سر تعصب بیجا، همنوا و همراستا با تشیع انگلیسی یا زاویه داران با انقلاب شویم.
@tollabolkarimeh 🌷
👓 طرف برای اینکه به حرم بی احترامی نشه، درب حرم رو شکسته!!
به عنوان بهترین مثال تناقض در کتب منطقی میشه استفاده بشه!
💬 رضوان
/حوزه توییت
@tollabolkarimeh 🌷
19.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هر آنچه باید در مورد تشیع انگلیسی بدانید. / سرکرده جریان شیعه انگلیسی کیست و چگونه تفکراتی دارند؟
🔹پس از شیوع ویروس کرونا، تمامی مراجع شیعه از جمله رهبر انقلاب اسلامی، توصیه اکید به رعایت بهداشت دارند و هر اقدامی که منجر به شیوع این بیماری شود را حرام میدانند.
💠 رهبر انقلاب اسلامی حتی سخنرانی خود که همه ساله در حرم مطهر رضوی (ع) انجام میشد را لغو کردند.
🛑 پس از ایجاد محدودیتهای رفت و آمد در برخی اماکن مذهبی جهت جلوگیری از ابتلا مردم به بیماری کرونا، برخی عوامل #تشیع_انگلیسی به دنبال نمایش چهرهای افراطی از شیعه هستند.
❌ بر همین اساس اقداماتی برنامهریزی شده همچون لیسیدن ضریح ! و حمله به حرم مطهر حضرت معصومه (س) را برنامه ریزی کرده و رسانهای نمودند.
⭕️ دستگاههای تبلیغاتی برون مرزی نیز با انتشار گسترده این اقدامات در رسانههایشان، سعی در نمایش چهرهای افراطی از تشیع دارند.
@tollabolkarimeh 🌷
💠 این حرکت من را یاد آن داستانی می اندازد که پیامبر(ص) بعد از اینکه از حد ترخص خارج شدند برای شرکت در جنگ، روزه خود را باز کردند ، اما برخی اصحاب گفتند حالا برای احتیاط روزه را می گیریم !!!!!
🔰 این جماعت بی عقل و بی درک که مصداق واقعی روایتی هستند که امام عصر (عج) فرمودند احمق ها و جاهلان شیعه ، باعث اذیت ما هستند ، آمدند و برای اعتراض به بستن در حرم حضرت معصومه ، درب را شکستند !!!
🌀 دیگر #خر_مذهبی تر از این جماعت نمی شناسم .
👈 زیرپا گذاشتن دستورات رهبری و مراجع که صراحتا توصیه به اجرای دستورات وزارت بهداشت کرده اند
👈 تندروها همیشه خطرناک تر از کندروها و خنثی ها هستند .
✍️ احسان عبادی
@tollabolkarimeh 🌷