📌بزرگان دینی ملزم به خواندن نماز توبه یکشنبههای ماه ذیقعده بودند
🔰حجت الاسلام والمسلمین جعفر ناصری مدیر عامل بنیاد علمی و فرهنگی هاد و فرزند آیت الله ناصری دولت آبادی از اساتید اخلاق طی سخنانی با توجه به اهمیت نماز توبه یکشنبههای ماه ذیقعده گفت: این نماز علی رغم حجم کم، آثاری عجیبی برای آن است که خیلی از بزرگان ملتزم به این نماز بوده اند، حتی به قصد رجاء یکشنبههای در طول سال این نماز را میخواندند. این نماز چهار رکعت و به دو سلام به همراه ذکر استغفار و دعایی کوتاه است که مرحوم محدث قمی در اعمال ماه ذیقعده در مفاتیح آن را آورده است.
🔰این استاد اخلاق و عرفان با اشاره به آثار این نماز اظهار کرد: از آثار و برکات این نماز این است که مشکلات را آسان و خواستهها را قابل دسترس و روح و جان را طراوت میدهد. و محرومیتی است که انسان این فضل و نماز را از دست بدهد. بنابراین از این توفیق بزرگ محروم نشوید. این همه لطف خواجه با بندگی مجاز ماست، ار به حقیقت آن بود خواجه به ما چهها کند.
🖇مشروح در لینک زیر:
🌐 etratona.ir/news/3162
✅به رسانه مردم نهاد شیعه #عترتنا بپیوندید↙️
🆔 @etratona
🔺 آرزوی حاکم شدن علم بر دین را به گور ببرید...
🎲رویای جایگزینی علم به جای دین که امثال آگوست کنت، جیمز فریزر و ادوارد تایلر و دیگران در خیال خام خود میپروراندند، دیرزمانی است که به فراموشی سپرده شده است و این تصورات مربوط به دورهای از تاریخ تفکر غربی بوده که خوشبینیهای زیادی به توانانی انسان و در پی آن علم وجود داشت، ولی به تدریج روشن شده که علم نمی تواند پاسخ گوی تمام مشکلات انسان باشد.
🎯از این رو روشن میشود که همیشه دین برای جامعه لازم است و به همین دلیل است که آنتونی گیدنز جامعه شناس مشهور انگلیسی در انتقاد از برخی اندیشمندان که فرایند عمومی جهان را به سمت سکولاریزاسیون و به حاشیه رفتن دین میدیدند، میگوید جهان به سمت دینی شدن پیش میرود.
🎰پیتر ال برگر نیز از مشهورترین جامعه شناسان آمریکایی میگوید جهان امروز به شدت دینی است و میل به دین همیشه در انسان وجود دارد و معتقد است کسانی که از نقش دین در تحلیل مسائل جهان معاصر غافلاند، مرتکب خطای بزرگی شدهاند.
✂️برشی از یادداشت جواد قلیپور در نشریه فرهنگ پویا
@tollabolkarimeh 🌷
💢 تاثیر آموزش اصول دینی در پیشگیری از اعتیاد نوجوانان
🔹فررزانه سهرابی معاون اجتماعی موسسه کادراس معتقد است؛ اگر رشد اخلاقی و هنجاری فرد در سطح خانواده از استانداردهای مطلوبی برخوردار باشد، فرد در سطح گروه اجتماعی نظیر گروههای همسال نیز میتواند از پذیرش همگانی برخوردار شود. ارتباط فرد و گروه همسال ارتباطی متقابل و تعاملی است. در واقع فرد برای این که مقبول جمع دوستان و همسالانش باشد و با آنها ارتباط و معاشرت داشته باشد، ناگزیر است هنجارها و ارزشهای آن ها را بپذیرد، در غیر این صورت، از آن جمع طرد میشود. از این رو، به شدت از آن گروه تاثیر میگیرد، تا حدّی که اگر بنا باشد در رفتار فرد تغییری ایجاد شود یا باید هنجارها و ارزشهای آن جمع را تغییر داد یا ارتباط فرد را با آن گروه قطع کرد.
🔸امروزه در برنامههای پیشگیری از اعتیاد میان کشورهایی که موفق در این حوزه بودهاند، یکی از محورهای مهم برنامههای پیشگیرانه از اعتیاد به ویژه در نوجوانان و جوانان تقویت #باورهای_دینی و استفاده از نقش محافظتی دین در آموزش برنامههای پیشگیرانه از مصرف مواد مخصوصا در خانواده و مراکز آموزشی است. با توجه به این دیدگاه اسلام و آموزههای پررهرو آن، از چنان قابلیتی برخوردار است که میتواند به متولیان امر در تهیه برنامه جامع پیشگیری از #اعتیاد بسیار کمک کند.
/فرق و ادیان
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
🦋🌟 بہ جای #چرخیدن در ایتا #مکیال_المکارم میخوانیم. 🌟🦋
💐 #مکیال_المکارم کتابی است که به دستور #امامزمان (عج) نوشته و نامگذاری شده💐
💎« #مکیال_المکارمفیفوائدالدّعاللقائم :
پیمانه خوبی ها، پیرامون دعا برای حضرت قیام کننده...»💎
#من_روزی_ده_دقـــیقــــه
#مکیال_المکارم_میخوانم.👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2226520107C68d3bdd90e
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مصاحبه ی تاریخی با #آنتونی_فلو، فیلسوف مشهور قرن بیستم که بعد از پنجاه سال تبلیغ آتئیسم (بیخدایی)، سرانجام در سن 81 سالگی بعد از تحقیق راجع به کشفیات جدید #علمی، خداباور شد و خط بطلانی بر عقیده بی اساس آتئیستی خود کشید!
✅خداباور شدن ایشان ضربه سختی برای آتئیست ها برآورد شد و شُکی بزرگ برای خداناباورانی بود که صحبت از یافته های علم تجربی میکنند!
@tollabolkarimeh 🌷
💠 با سلام
با توجه به اشکالاتی که در بازکردن برخی فایلها در نرم افزار ایتا ایجاده شده است، شما می توانید 13 فایل مربوط به فصل اول جلسات #خان_انگلیسی را از آدرس های زیر در یافت بفرمایید
برای اولین بار است که کتاب " تاریخ بیست ساله ایران " از معتبرترین کتب درباره #رضاخان در فضای مجازی تدریس می شود، پس حتما مباحثش را خوب خوب ببینید و یادداشت برداری کنید.
جلسه 1 https://www.aparat.com/v/o7ROr
جلسه 2 https://www.aparat.com/v/h1XSx
جلسه 3 https://www.aparat.com/v/4NOFv
جلسه 4 https://www.aparat.com/v/YNiuf
جلسه 5 https://www.aparat.com/v/a5Opl
جلسه 6 https://www.aparat.com/v/y4tJV
جلسه 7 https://www.aparat.com/v/d51mc
جلسه 8 https://www.aparat.com/v/QIADh
جلسه 9 https://www.aparat.com/v/CNcVz
جلسه 10 https://www.aparat.com/v/1kPXh
جلسه 11 https://www.aparat.com/v/sU1ob
جلسه 12 https://www.aparat.com/v/E8BqS
جلسه 13 https://www.aparat.com/v/ypiqP
@tollabolkarimeh 🌷
27.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 رئیس سازمان پدافند غیرعامل: درباره فعالیت شبکههای اجتماعی خارجی مانند اینستاگرام در کشور یک اهمال و یک سستی راهبردی صورت گرفته است.
🖇 چندی پیش مارک زاکر برگ٬ مالک فیسبوک و اینستاگرام و چند شبکه اجتماعی دیگر در یک دورهمی٬ صحبتهایی را درباره کشورهای مجازی به زبان آوردند و شبکههای اجتماعی خود را به عنوان کشورهای جدید و پرجمعیت جهان، دولت مجازی و بزرگترین موجودیت ها در جهان مطرح کردند.
🖇 این دولتهای مجازی٬ قوانین ویژه خود را دارند که از پیش شرطهای اجباری عضویت در این شبکهها است.
#شبکه_اجتماعی
#سواد_رسانه
#دولت_مجازی
@tollabolkarimeh 🌷
📌 به گفته پارکر٬ خط فکری سازندگان شبکههای اجتماعی حول این محور بوده است که چگونه میتوان حداکثر ممکن از زمان و توجه مخاطب را مصرف کرد.
▪️ پارکر از اعضای شرکت فیسبوک معتقد است که هرازگاهی باید نوعی نشئگی دوپامین به مخاطب داد و با ایجاد نوعی شهوت در مخاطب برای لایک شدن عکس و یا نظر دادن روی مطالب و چیزهایی از این قبیل او را وادار کرد تا محتوای بیشتری بیافرینید.
▪️ این دوپامینها سبب میشود تلاش مخاطب برای کسب لایکها و نظرهای روزافزون بیشتر شود و او را در یک دور باطل نگه دارد.
▪️ اعتیاد به شبکههای اجتماعی سطوح مختلفی داشته و در جوامع متعددی دیده میشود. رفتاری که اگر از آن آگاه نباشیم میتواند کارایی را کاهش داده و ما را گرفتار چرخه بیپایان لذت از دریافت لایک و کامنت نگه دارد.
#فضای_مجازی
#اعتیاد_مجازی
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
🔘 بازی با اعتماد مخاطب
♦️ یکی از نتایج گسترش شدید استفاده از پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی جدید را سطحی شدن دانش و آگاهی مردم عنوان کردیم. یکی دیگر از نتایج ایم فضا، مخدوش شدن اعتبار پیامها است که در اثر تبادل پیام های مشکوک و نامطمئن و اغلب بدون منبع معتبر روی می دهد، به نوعی که دیگر تمییز داده های صحیح از غلط، امر طاقت فرسایی می شود.
♦️ خصوصا شایعات و اطلاعات غلطی که تا بخواهی نادرستی شان را اثبات کنی، اثر تخریبی خود را در ذهن مخاطب، بر جای گذاشته است.
♦️ این فضا فرصت و مجالی برای تحلیل عمیق و مبنایی باقی نمی گذارد و بنابراین باید در آن، پیام ساندویچی سرو نمود که کارکرد هاضمه ذهن را مختل نموده و غذایی به روح نیز نمی رساند.
♦️ شما در شبانه روز با حجم بالایی از پیامهای اخلاقی، فلسفی، عرفانی و مذهبی و ... مواجه می شوید که پی در پی، از راه می آیند و می روند؛ بدون آنکه تاثیری بگذارند و حساسیتی برانگیزند.
♦️ این برنامه ها یکی از مظاهر نوین و ویژه تمدن غرب است که بسیاری از ویژگی های تمدن مادی و بریده از وحی غربی همچون غلبه سرگرمی و غفلت، تقدس زدایی، سست و سطحی شدن همه باورها، بی اعتمادی به یکدیگر، گم شدن حق در هیاهوها و ... را می توان در آن سراغ گرفت.
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
💢 نکاتی پیرامون دوستان حزباللهی و فضای مجازی:
🔹۱: یکی از مطالبات مقام معظم رهبری، جنگیدن در فضای مجازی متعلق به دشمن است. اینکه تاکنون نتیجهٔ مطلوب را در زمین دشمن نگرفتهایم، به دلیل آن است که اصول جنگیدن در زمین دشمن را رعایت نکردهایم.
🔻الف) فضای مجازی، مثل توپ و تانک و هواپیما و... نیست. محیطی است که افکارساز است و افکارسوز. وقتی شما با هویت مشخص وارد این بستر میشوید، معلوم است از اول به کنترلکنندگان محیط گرا میدهید که محتوای بنده و خود بنده را مهندسی کن!
➖من را در فیلترینگ حبابی قرار بده!
قریب به اتفاق کنشگران فضای مجازی متعلق به دشمن، با اصل تقیه در این محیط نامانوسند.
➕لازمهٔ اینکار، تهیه دستگاه مجزا، بدون وجود کوچکترین نشانه هویتی کاربر و رعایت اصول تقیه، همانند علی بن یقتین در دستگاه خلافت عباسی است (رمز عبور، ادبیاتِ محتوا، مکان استفاده و...) باید متفاوت باشد.
🔻ب) بسیاری از افراد، امکان تولید محتوای موثر، متناسب با محیط را ندارند و صرفاً کپی-پیستکارند. (اعم از توانِ نگارش متن کوتاه، تولید عکسنوشته، کلیپ و... متناسب با محیط، نیاز، زمان و اقتضای مخاطب)
🔻ج) بزرگترین معضل لاینحلِ ما تاکنون، توان توزیع مؤثر محتوا است.
یعنی جریانسازی کنیم واقعاً؛ نه اینکه دلمان را به ترند شدن فلان محتوا خوش کنیم.
🔺د) شرایط فردی مانند تقوا، نبود احتمال وقوع در گناه، آشنایی با معارف دینی و داشتن تخصص حداقل در یک موضوع لازمه حضور در سرویس دشمن است؛ چقدر از فعالان، این خصوصیات را دارند؟
و مواردی از این دست که باید بدان توجه کرد.
🔸۲: برخی دوستان شرایط را طوری ترسیم میکنند که نشان میدهد ما بیش از ۲۰ سال است که در حال اضطراریم (اکل میته و...). باید از خودمان سوال کنیم چرا دائم در حال اضطراریم و برای خروج از وضعیت اضطراری، چه کردهایم؟
🔹۳: اشکال دیگر آن است که نسبت به فرامین حضرت آقا، نومن ببعض و نکفر ببعضیم. خوب! بالا بردن سواد رسانهای دینی عموم مردم (البته نه سواد رسانهای یونسکو که وضعیت غالب فعلی است)، نیز از مطالبات آقا از جبههٔ انقلابی است. برای تولید سواد رسانهای دینی و ممانعت از ترویج سواد رسانهای غربی چه کردهایم؟
👈مهمترین مطالبهٔ حضرت آقا از جبههٔ انقلابی، تبدیل مطالبات حاکمیتی به گفتمان پذیرفته شدهٔ عموم مردم است. حالا گل سرسبدِ همهٔ اینها، شبکهٔ ملی اطلاعات است. برای تبدیل مطالبات آقا به گفتمان پذیرفته شده عموم مردم، چه کردهایم؟
🔸۴: کتاب ضاله را متخصص متعهد بخواند و رد کند. حال اگر کتاب ضاله دست مردم بود باید چه کرد؟ بگوییم دیگر نمیشود کاری کرد؟ آیا نباید برای محوِ آن و توجیه مردم نسبت به خطرناک بودنِ آن اقدام کرد؟
🔹۵: وظیفهٔ ما در قبال تولید و توزیعکنندگان کتب ضاله چیست؟ اقدام قضایی، روشنگری، تبیین خیانتها و...، جزو بدیهیترین امور است.
🔸۶: برخی دوستانِ ما به تمام معنا در زمین دشمن تنفس میکنند؛ مثلا در واتساپ با دوستان نزدیک و همنظر خود، ارتباط میگیرند و... . این خلاف بدیهیات قاعده اضطرار است.
🔹۷: ایجاد انحصار محتوایی هم از دیگر مصائب است؛ بارها با افرادی برخورد کردهام که میگویند، صرفاً برای دیدن محتوای فلان طلبه، فلان کانال خبری و...، از تلگرام یا اینستاگرام استفاده میکنم.
➕ خب برادر عزیز! شما باید محتوای خود را در سرویس بومی قرار بدهید و به نفع دشمن انحصار محتوایی درست نکنید.
🔸۸: باید دستگاهها و مراکز دولتی و انقلابی موازنهای در تخصیص بودجه نسبت به فضای مجازی موجود ایجاد گردد؛ متاسفانه ۹۹ درصد بودجه برای حضور در زمین دشمن هزینه میشود و برای سایر موارد، با تخفیف، یک درصد.
🔹۹: حضرت آقا در جلسهٔ قرب بقیهالله، اول به دوستان گفتند همت را بر سلب سلطه بگذارید و دشمن را از فضای مجازی بیرون کنید، بعد در ادامه بر حضور در سرویس دشمن با رعایت ضوابط، تصریح کردند. منتها انقلابیون، آن حرف را وانهادند و به این چسبیدند.
🔸۱۰: جنگ در زمین دشمن کَمّی نیست؛ لشکر نمیخواهد. کیفی است. مدیریت واحد میخواهد و رزمندهٔ توانمند و آموزشدیده. مطالبهسازی و گفتمانسازی لشکر میخواهد. اما به عکس، آنطرف لشکری و با تأکید بر کمیت عمل میشود (و واقعاً بدون کیفیت) و اینطرف، عدهای تنها با دستان خالی.
🔹۱۱: اکنون اطلس سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و...، بهدلیل حضور بیضابطه در سرویس دشمن و بیتوجهی به سایر مطالبات حضرت اقا، در اختیار دشمن است. این اطلس روزبهروز، کاملتر میشود. چقدر این خطر بزرگ را برای مراجع، مدیران حوزه، مسئولان سپاه، اعزه صداوسیما و... تبیین کردهایم؟
حجت الاسلام محمد کهوند
@tollabolkarimeh 🌷
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ راه عمیق خودسازی در کلام حضرت آیت الله تحریری
🔸 به مطالب این کلیپ علمای اخلاق همگی تاکید ویژه ای دارند ...
@tollabolkarimeh 🌷
🍃ریزبینی های تربیتی علما🍃
👈عبای پاره میرزا جواد تبریزی
@tollabolkarimeh 🌷