۷ سال علیه فردا....
معتقدم تبدیل «اینستاگرام» به الگوی ارتباط مجازی چند ده میلیون ایرانی، یک برنامه از جنس امنیتی برای گذار فرهنگی بود که کارفرمایان میانی اش افراد امنیتی چون آذری جهرمی و ... بودند.
ابتدا #سلبریتی های پروژه بگیر این شبکه را تبدیل به #رسانه زندگی شخصی و رأی سیاسی خود کردند چیزی که در سطح کلان در برنامه هایی چون خندوانه و دورهمی اتفاق می افتاد و مرحله بعد پروژه #اینستاگرام نیز ظهور فاضلابهای مجازی، اینفلوئنسرها و سایتهای شرطبندی با درگاه بانکی داخلی بود.
ثمره تبدیل اینستاگرام به پلتفرم ارتباطی میلیونها ایرانی، ظهور نسلی از متولدین دهه های هفتاد و هشتاد است که تحت تأثیر #فرهنگ_مصرفی، ایده غیر اخلاقی و مذهبی و فاضلابهای شخص محور و سود طلب مجازی هستند و تا یک دهه آینده مانند یک مین بزرگترین چالش فرهنگی-امنیتی در مسیر حرکت کشور خواهند بود.
چیزی شبیه به نقش برگر #مکدونالد در #فروپاشی_شوروی یا نسل پپسی در شوروی که پس از برژنف تأثیر خود را بر شوروی گذاشت و شوروی را به سمت مذاکره با غرب و سپس فروپاشی سوق داد. کالای #پپسی بعنوان نماد فرهنگ مصرفی آنقدر ارزشمند شد که در سال 1989 که بدلیل تحریمهای غرب امکان تبادل مالی نبود، مسکو چند زیردریایی خود را با محموله پپسی معاوضه کرد.
حالا برای دفاع از #هویت و اصالتی که ریشه در خاک این سرزمین دارد مجبوریم هر روز ذبح داعش گونه هشتک هایمان را ببینیم و اگر جلوتر برویم صفحه هایی که توانسته مخاطبی را برای شنیدن حرفی نو مبتنی بر ذات انسان پیدا کند با گرای خود فروخته ها ببندند ...به راستی که نسل دهه هفتادی و هشتادی ها چه مظلومانه و معصومانه در این شبیخون از دست میروند و میرود که به جای نسلی با انگیزه و دغدغه های بزرگ برسیم به نهلیسم و وندالیسم در بهترین حالتش ...خدایا مددی
#سواد_رسانه
#ناتوی_فرهنگی
@tollabolkarimeh 🌷
🛑 پژوهشگر ارشد فضای مجازی و رسانه: اعتیاد اینترنتی موجب بی نیازی کاذب از مطالعه کتاب می شود
✅آل داوود بیان داشت: مخاطبی که به رسانه های جدید اعتیاد پیدا می کند هیج وقت به سمت کتاب نمی رود و یک احساس بی نیازی کاذب به مطالعه کتاب پیدا خواهد کرد و اولین آسیب آن کاهش سرانه مطالعه کتاب است.
⭕️برنامه "گفت و گوی فرهنگی" رادیو گفت و گو با موضوع نقش رسانه در مطالعه و کتابخوانی با حضور سید علیرضا آل داوود پژوهشگر ارشد فضای مجازی و رسانه به روی آنتن رفت.
⭕️آل داوود در ابتدای این برنامه وضعیت فعلی کتابخوانی را در کشور نامطلوب خواند و اظهار کرد: غرب از دهه 60 میلادی موضوع بسیار مهم سواد رسانه ای را برای کاهش آسیب های رسانه مطرح کرد و نتیجه آن هم تأسیس دانشگاه های متعدد در این حوزه و پیشرفت های زیاد است.
⭕️وی در ادامه این مطلب افزود: طبق آخرین پژوهش های انجام شده در کشور، هر فرد ایرانی 5 تا 9 ساعت خود را در درون پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی با محتواهای کوچک و بدون منبع سپری می کند که این محتواهای بدون منبع به تدریج ذهن فرد را با بمباران اطلاعاتی مواجه کرده و بعد از مدتی توهّم همه چیز دانی پیدا خواهد کرد و همین موجب دور شدن از از کتاب می شود.
/مجازیها
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشنمایش فیلم سینمایی «بانوی بهشت» (The Lady of Heaven 2020)
💠این فیلم انگلیسی به داستان زندگی #حضرت_زهرا (س) و ماجرای حمله به خانه ایشان و به آتش کشیدن خانه میپردازد.
💠این فیلم جنجالی به دست انگلیسی ها ساخته شده و لایههای مختلف و پنهانی آن محل تأمل و گفتوگو است. سازندگان آن به دنبال آنند که جریان #داعش و طرفداران آن را امتداد تاریخی مهاجمان به خانه وحی معرفی کنند. این فیلم کوشیده تا مهاجمان را همان اهل سنت معرفی کند.
@tollabolkarimeh 🌷
بانوی بهشت، فیلم زندگانی حضرت زهرا سلام الله علیها ساخته شرکت enlightened kingdom بریتانیا، به زبان انگلیسی 2021.
نکته جالب در پوستر فیلم این است که به این اشاره دارد که میخی که به پهلوی ایشان اصابت کرد در واقع بیعت روز غدیر را هدف داشت!
«فتنه جدید عمامه های انگلیسی
شیخ یاسر الحبیب از روحانیون معترض دینی و از عاملان مهم تفرقه افکنی میان مذاهب اسلامی برای مدتی از دید رسانه ها پنهان بود. سر انجام در سوم نوامبر سال 2020 م با قرار گرفتن کلیپی از وی در سایت یوتویوپ علت این عدم حضور وی افشا شد. شیخ الحبیب این بار در نقش نویسنده یک فیلم ظاهر شد.
وی در این کلیپ علت عدم حضور چند وقته خود را متمرکز شدن بر ساخت فیلمی به نام "THE LADY OF HEAVEN" معادل عربی (إمرأة من الجنة) و معادل فارسی (بانویی از بهشت) در آمریکا بیان نمود.
این فیلم که ظاهرا در 30 دسامبر 2020 م یعنی 10 دی ماه 1399 و همزمان با آغاز ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها توسط کمپانی "Enlightened Kingdom" اکران می گردد توجهات بسیاری را به سوی خود جلب نموده است.
داستان این فیلم راوی زندگی کودکی عراقی است که قدرت و اهمیت صبر کردن را پس از گذشت 1400 سال با تأسی به زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها در کشور جنگ زده عراق می آموزد. این کودک پس از این که مادرش را از دست می دهد، به خانه جدیدی میرود، جایی که مادربزرگ مهربانش داستان زندگانی حضرت فاطمه سلام الله علیها را برای او تعریف می کند. آنچه در این فیلم حکایت می شود در تلاش است با به
صحنه کشیدن رنج های آن حضرت را با ماجرای دختری در قرن بیست و یکم تطبیق دهد.
کارگردان این فیلم، "Eli King" و به تهیه کنندگی «حسین أشمیری» می باشد. همچنین از بازیگران این فیلم می توان به "Ray Fearon"، "Mark Anthony Brighton"، "Denise Black"، "Oscar Garland" ، "Chris Jarman"، "Alex Hughes"، "Dimitri Andreas"، "Lucas Bond" و "Sami Karim" اشاره کرد.
هر چند در باره الی کینگ در سمت کارگردان، اطلاعات خاصی در دسترس نیست اما بر اساس برخی گمانه زنی ها وی همان الی کینگ بازیگر استرالیایی و خواننده مصری تبار، ساکن لس آنجلس است که در فیلم هایی مانند "Cedar Boys" ، "Heartbreak High" و "Where's My Money?" ایفای نقش کرده است.
ژانر این فیلم در سه سبک درام، اکشن و تاریخی می باشد.
حسین اشمیری، درباره اهمیت این فیلم گفته است که تا کنون 250 فیلم در مورد مسیح، 120 فیلم در مورد موسی، 80 فیلم در مورد پیامبران دیگر، 40 فیلم در مورد بودا و 9 فیلم در مورد مریم ساخته شده است، اما هیچ فیلمی در مورد زندگی حضرت فاطمه سلام الله علیها، دختر پیامبر اکرم ساخته نشده است.
یاسر الحبیب همچنین در ویدئویی که در تاریخ 17 دسامبر 2020م در سایت یوتویوپ منتشر ساخت از ابعاد دیگر این فیلم پرده برداری نمود. وی در بخشی از این کلیپ چنین گفته است: امروز حالم آنقدر خوب است که توانایی وصفش را ندارم. بنظرم کار بسیار مؤثری انجام شده است. برای این فیلم به قدری تلاش شده است که هر بیننده ای با دیدن آن واقعیت ماجرا را حس می کند. در این فیلم از جلوه های ویژه و موسیقی حرفه ای استفاده گردیده است. در این فیلم تلاش شده تا چهره حضرت بسیار به آنچه در کتب تاریخی درباره ایشان ذکر گردیده مطابقت داشته باشد. این از معجزات تکنولوژی است که امروز حرف اول را در دنیا می زند. در این فیلم تلاش شده تمام خصوصیات پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نیز از قبیل شمایل جسمانی، خصوصیات رفتاری و سیره شخصی حیات ایشان همچون نحوه خوابیدن، غذا خوردن، نحوه نشست و برخاست، راه رفتن و... به صحنه کشیده شود. در به صحنه کشیدن این اوصاف به قدری دقت گردیده است که هر مدققی را متحیر می سازد. برای مثال یکی از اوصافی که برای پیامبر صلی الله علیه وآله ذکر گردیده این است ایشان 17 تار ریش سفید بر روی صورت شریف خویش داشتند. تمام این موارد در ساخت فیلم رعایت گردیده و این تفاوت میان فیلم ما و سایر فیلم های ساخته شده تا کنون است.
البته این نکته را نباید فراموش کرد که یاسر الحبیب تاکنون تجربه نویسندگی برای ساخت فیلم را نداشته و از این رو نمی توان نظرات فنی وی را کارشناسانه خواند. اما از طرفی صرف بودجه کلان برای ساخت این فیلم، احتمالا ساخت آن را دارای ظرایف فنی خواهد کرد.
سوال مهمی که یاسر الحبیب باید به آن پاسخ دهد آن است که این بودجه کلان از کجا آمده است؟!
صرف نظر از خصوصیات و شخصیات فیلم بانویی از بهشت، آنچه موجب نگرانی برخی عالمان مذاهب اسلامی گردیده است، سابقه و رویکرد ضد تقریبی (وحدت اسلامی) یاسر الحبیب می باشد. وی که در نقد خلفای صدر اسلام، اندیشمندان اهل سنت و حتی شیعه از توهین کردن به آنان ابا ندارد و با نگارش کتاب سراسر توهین «العائشة فی النار» بدون هیچ ملاحظه ای به نقد و توهین غیر اخلاقی همسر پیامبر (ص) پرداخته است
امام علی علیه السلام:
کانون بدی ها، لجاجت و مجادله زیاد است
جِماعُ الشَّرِّ اللَّجاجُ و كَثرَةُ المُماراةِ
میزان الحکمه، جلد10، ص509
@tollabolkarimeh 🌷
🔻پاسخ آیتالله بهجت(ره) به یک شبهه فراگیر
👈🏼 «چرا بعضیها آسودهتر از ما زندگی میکنند و کمتر رنج میکشند؟ چرا زندگیِ عدهای سختتر است؟!»
➖هر کسي کاسهاي از ابتلائات دارد که مطابق وجود و استعداد اوست و کاسههاي اشخاص از بلايا پر شده است، ولي خدا که همه را دوست دارد؛ آيا در برابر طوفانهاي حوادث، ما را در وسط کشتي رها کرده است؟! و يا همواره به فكر ماست؟!
➖درست است که بعضي از افراد در ماديات و ثروت از تو بالاتر هستند، اما آيا عمر او، صحت او، توسعۀ او از لحاظ اولاد و... از تو بيشتر است يا اينکه تو در اين امور و ديگر نعمتهاي ظاهري و باطني از او برتر هستی؟!
➖ فقرا در کمبودها و فقر و ناداری باید صبر و شکیبایی داشته باشند و بدانند که آنها هم از نعمتهای دیگری برخوردارند که اغنیا برخوردار نیستند.
ثروتمندان بلاها و ابتلائات و گرفتاریهایی دارند که مستضعفان و محرومان ندارند. طاووس را میبینی، پایش را هم ببین!
➖خوبی و خوشیِ عیش، تنها به زیادی وسایل راحتی نیست؛ راحتی درونی و رفاه و خوشی و آرامش دل، به داشتن وسایل رفاه و راحتی نیست، بلکه چهبسا وسایل رفاه، اسباب نگرانی و ناراحتی و اضطراب درونی را فراهم کنند.
➖در کلمات امیرالمؤمنین(ع) آمده است: «أَلْمَصائِبُ بِالسوِیةِ مَقْسُومَةٌ بَینَ الْبَرِیةِ» (الدعوات، ص۲۸۸) گرفتاریها بهصورت مساوی و یکسان میان مردم تقسیم شده است.
🔻در محضر بهجت، ج۲، ص۳۸۰، نکته۱۲۱۴
🔻در محضر بهجت، ج۱، ص۶۸، نکته۹۹
@tollabolkarimeh 🌷
🔘ما را چه به سیاست و حکومت!
💠 من اینجا خیلی نمیتوانم باز و آزاد صحبت کنم، ولی سر بسته عرض میکنم که در عمق #حوزه_علمیه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اگر با شخصیتهای اثرگذار ملاقاتهای مختلف داشته باشید، کسانی را میبینید و میشناسید که در ته ذهن خود این را دارند که ما را چه به سیاست و حکومت.
💠ما باید احکام شرعیه و دین خدا را برای مردم توضیح دهیم. حاکمیت هم هر کسی میخواهد باشد و در فقه ما آمده است که اگر #مجتهد_جامع_الشرایط نشد، عدول مومنین و اگر نشد، فساق مومنین و حتی اگر نشد، یک فاسق فاجری هم حاکم شد حکومت او را باید برای پیشگیری از هرج و مرج قبول کرد و در کلماتشان بیان میکنند که هرج و مرج باید برطرف شود ولو به دست فرد غیرعادل.
🎤 آیت الله محمد یزدی؛؛ ۱۳۹۹،۰۳،۱۱
رحا
@tollabolkarimeh 🌷
🔰امام خميني، «جامعيت اسلام» و «سکولاريسم حوزوي»
✍️احمدحسين شريفي
🔸#امام_خمينی(ره) در ابتداي کتاب ولايت فقيه مطالب مهمي دربارة #جامعيت_اسلام و فهم و عرضة ناقص اسلام توسط روحانيت و يا به تعبير ديگر رخنه و نفوذ فکر سکولاريستي در #حوزههای_علميه بيان ميکنند. ايشان ميفرمايد الان فهم نادرستي از حقيقت اسلام در ميان عامه مردم وجود دارد و شکل ناقصي از اسلام و آموزههاي اسلامي در حوزههاي علميه عرضه ميشود.
🔹بلکه، در اثر تبليغات سوء دشمنان دين و کمکارهاي عالمان راستين، متأسفانه شاهد آن هستيم که حتي برخي از طبقة تحصيلکرده، چه دانشگاهي و چه حوزوي، گمان ميکنند «اسلام دين جامعى نيست؛ دين زندگى نيست؛ براى جامعه نظامات و قوانين ندارد؛ طرز حكومت و قوانين حكومتى نياورده است. اسلام فقط احكام حيض و نفاس است. اخلاقياتى هم دارد؛ اما راجع به زندگى و اداره جامعه چيزى ندارد.»
🔸و کار به جايي رسيده است که «چنانچه كسى بخواهد اسلام را آن طور كه هست معرفى كند، مردم به اين زوديها باورشان نمىآيد؛ بلكه عمال استعمار در حوزهها هياهو و جنجال به پا مىكنند.»
🔹«براى اينكه كمى معلوم شود فرق ميان اسلام و آنچه به عنوان اسلام معرفى مىشود تا چه حد است، شما را توجه مىدهم به تفاوتى كه ميان «قرآن» و كتب حديث، با رساله هاى عمليه هست: قرآن و كتابهاى حديث، كه منابع احكام و دستورات اسلام است، با رساله هاى عمليه، كه توسط مجتهدين عصر و مراجع نوشته مىشود، از لحاظ جامعيت و اثرى كه در زندگانى اجتماعى مىتواند داشته باشد بكلى تفاوت دارد.
💢نسبت اجتماعيات قرآن با آيات عبادى آن، از نسبت صد به يك هم بيشتر است! از يك دوره كتاب حديث، كه حدود پنجاه كتاب [باب و بخش] است و همه احكام اسلام را در بردارد، سه- چهار كتاب مربوط به عبادات و وظايف انسان نسبت به پروردگار است؛ مقدارى از احكام هم مربوط به اخلاقيات است؛ بقيه همه مربوط به اجتماعيات، اقتصاديات، حقوق، و سياست و تدبير جامعه است.»
#سکولاريسم_حوزوی
@tollabolkarimeh 🌷
💢انتشار کتاب سروش محلاتی با عنوان«معضل استبداد دینی» در آیندهای نزدیک
⚫️ کانال تلگرامی #سروش_محلاتی چهارم آذرماه 99 خبر داد که به زودی کتاب «معضل استبداد دینی» با نگاهی به نهجالبلاغه و متون عاشورایی، به قلم وی منتشر میشود.
▪️ پیش از این نیز سروش محلاتی بیستم اردیبهشتماه 99 در نشست زنده اینستاگرامی پیرامون «نهج البلاغه و معضل استبداد دینی» مباحثی ارائه کرد.
▪️وی در نشست مذکور بیان داشت که در سایر استبدادها فقط از زور و شمشیر و نظامیگری استفاده میشود، اما در استبداد دینی از فریب و تدلیس هم استفاده میشود.
▪️محمد سروش محلاتی، مدیر موسسه مفتاح کرامت و از نظریهپردازان #نواندیش مخالف نظام است و بنای وی بر مخالفت با فتاوا و احکام حکومتی با استفاده از نظرات غیرمشهور فقهی است. وی این مباحث را عمدتا در جمعهای غیرتخصصی و غیرحوزوی مطرح میکند تا ضعف علمی نظراتش پوشیده بماند.
▪️ #حجتالاسلام_مهدویزادگان در نقد دیدگاههای فقهی سروش محلاتی، دستگاه فقهی وی را «#فقه_خوارجی» خواند.
▪️طرح موضوع استبداد دینی توسط جریان نواندیش دینی برای اتهامزنی به نظام مقدس جمهوری اسلامی، ایجاد تزلزل در مشروعیت آن و تردید در قشر متدین جامعه است.
@tollabolkarimeh 🌷
⚫️ رونمایی شیخ محمود امجد از حمایت سعودیها از خودش!
▪️ ساعاتی پیش، آقای امجد و فرزند ایشان از حمایت شبکه ایران اینترنشنال (شبکه زیرنظر وهابیون آلسعود) به عنوان سند حقانیت خودشان رونمایی کردند (در کانال مجازی). شبکه ایران اینترنشنال در قالب نقل حرفهای مدافعین آقای امجد، سعی دارد تا ایشان را در سطح یک قهرمان آزادیخواه و بینظیر نشان دهد.
▪️مرتضی کاظمیان، تحلیلگر بی بی سی و عضو هیئت تحریریه اینترنشنال که خودش وامدار آل سعود است، در شبکه نامبرده برای علمای حوزه نسخه اخلاقی پیچیده و با تکیه بر کلام این و آن میگوید:
1⃣ آقای امجد؛ مجتهد مسلم، استاد بزرگ اخلاق و یکی از پرنفوذترین چهرههای حوزوی است
2⃣ صراحت شیخ محمود امجد، فقط در آیت الله منتظری بود!
3⃣ ایشان با یک ارزیابی فقهی، به شهادت روح الله زم و منافقین رسیدند.
4⃣ حوزویان باید مثل آقای امجد از دنیاپرستی دست بردارند و با ویروس تزویر مبارزه کنند!!
@tollabolkarimeh 🌷
🔻آیت الله خاتمی عضو شورای عالی حوزه های علمیه:
⭕️ منحرف شدن برخی پدران توسط آقازادهها سابقه تاریخی دارد/ جریانهای انقلابی عقبهی ماجرا را ببینند
◻️ قصه امجد قصه یک فرد نیست، قصه یک جریان است، خود آقای امجد در جایگاهی نیست که همه برای پاسخگویی به آن وارد شوند.
آنچه مهم است جریان #ولایت_ستیز است که ۱۰۰ درصد جریان #برانداز میباشد. این جریان با سوءاستفاده از شرایط موجود میخواهند به محوری که مایه وحدت ملت است آسیب برسانند. این محور، امام خامنهای است.
◻️ از جریانهای فرهنگی و سیاسی کشور انتظار داریم که در برابر این جریان بایستند. این جریان دقیقاً در تداوم #فتنه۸۸ است.
◻️ اینگونه ریزشها بیسابقه نیست. امثال این آقازادههایی که منجر به منحرف شدن پدرانشان شدهاند، سابقه تاریخی دارد.
◻️ از تمام جریانهای انقلابی میخواهم، عقبه این ماجرا را ببینند و در برابر این عقبه بایستند.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مارمولک و فاصله حزبالله از رهبری!
🔹درکلاس "آموزش روش تحلیل" به آسیبشناسی جریان حزبالله اشاره کردم. آسیبها عبارتنداز: ترس از آزاداندیشی، عدم تحلیل مستقل، برخورد سطحی با مسائل و عدم اطلاع ازدیدگاههای رهبری و .. بود.
🔸تحلیل مستقل؛ یعنی نسبت به اشخاص، جریانات، قراردادها و نهادها فکر کنید و تحلیل داشته باشید. موضع داشته باشید، تحتتاثیر و منتظر دیگران نباشید. حتی منتظر اشاره رهبری نباشید. رهبری میگوید: "اگر منتظر من بمانید کارها قفل خواهد شد".
🔹عدم اطلاع از دیدگاههای رهبری هم یعنی نفهمیدن گفتمان رهبری و منظومه فکری وی و نظرات وی درباره عدالت، آزادی، سینما، ورزش و ... است. مثلاً همین نظر رهبری درباره فیلم مارمولک.
🔸حالا مرور کنید نظرات عموم بزرگان و طلاب و متدینین نسبت به فیلم سینمایی مارمولک را! یادتان که نرفته تجمعات، راهپیماییها، طومار نویسی، خطابهخوانی علیه آن فیلم؟
🔹درجلسات به دوستان عرض کردم اولاً نظر رهبری دراین مورد خلاف نظر اکثریت حزبالله و علما و روحانیت است، ثانیاً تحلیل مستقل داشته باشید، وابسته فکری نباشید، خودتان تحلیل کنید، ثالثاً فیلم علیه دزدان و مارهای خوشخط و خالی است که لباس روحانیت به تن دارند. متاسفانه آقایان کاری کردند که حتی تلویزیون جرات پخش آن فیلم رانداشت!
🔸حالا که مستند #غیررسمی منتشر شد و نظر رهبری درمورد فیلم مارمولک مشخص شد توصیه میکنم حزبالله برود در همه مسائل تشکیک کند و رابطه فکری و عملی خود را بادستگاه ولایت مجدداً بازسازی کند!
مطمئنم دراکثر مسائل این فاصله وجود دارد خاصه در عدالت و آزادی!
✍داود مدرسییان
@tollabolkarimeh
🎥 مستند غیر رسمی
📹💐فیلم کامل مستند
👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/46980/13991004_56495_l.mp4
📹💐گزیده هایی از مستند:
✨گفتگوی صمیمانه محمد صالحعلا با رهبر انقلاب
👇🏻
https://eitaa.com/khamenei_ir/8091
✨پرسش یک جوان از رهبر انقلاب درباره جوانگرایی در مسئولیتها
👇🏻
https://eitaa.com/khamenei_ir/8092
✨پاسخ رهبر انقلاب به سؤالات صریح یک کارگردان : من تک تک مردم ایران را دوست میدارم و برای همه دعا میکنم.
👇🏻
https://eitaa.com/khamenei_ir/8093
✨رهبر انقلاب: من فکر نمیکنم در بهشت زندگی میکنیم. شما خیال میکنید همه پیش من میآیند و بهبه و چهچه میکنند؟
👇🏻
https://eitaa.com/khamenei_ir/8094
✨ لحظاتی صمیمانه از دیدارهای پنجشنبهای رهبر انقلاب
👇🏻
https://eitaa.com/khamenei_ir/8095
─═🍃🌸🍃═─
⭕️ اگر انقلاب اسلامی برای ما یک ثمره داشته، و آن ثمره همین شیوه مباحثه با شخص اول کشور باشد، میارزد که به آن افتخار کنیم...
#غیررسمی
@tollabolkarimeh 🌷
🌴روضه شب کریسمس!
🔅۱.شیخ طوسی در تهذیب الاحکام ذیل این آیه که: "پس مریم(س) به عیسی باردار شد و با حمل خود از خانواده اش کناره گرفت و به "مکانی دور" -مکاناً قصیّاً- رهسپار گشت"(مریم/۲۲) از امام سجاد(ع) روایت کرده: "از دمشق[فلسطین کنونی]، [به طی الارض] آمد کربلاء و عیسی(ع) را در جای قبر حسین(ع) به دنیا آورد و شبش برگشت."(تهذیب ج۶ص۷۳)
🔅۲.به حسب روایات مدت حمل معجزه آسای مسیح ۹ساعت بوده و در روز جمعه واقع شده است. پس شب جمعه، شب تولد مسیح بوده و مسیح در کربلا و موضع قبر سیدالشهداء جان گرفته و متولد شده و در نهر فرات شسته شده است.(ر.ک:تفسیر برهان ج۳ص۷۰٨)
🔅۳. کلینی در کافی از حفص بن غیاث روایت کرده که اباعبدالله(ع) هم متقابلا به آن #نخل که رسید وضو گرفت و نماز خواند و شمردم در سجده اش پانصد بار تسبیح گفت و فرمود: بخدا این همان نخلی است که خداوند به مریم فرمود: "ساقه درخت خرما را به طرف خود تکان بده که خرمایی تازه بر تو فرو میریزاند"(مریم/۲۵).(الکافی ج٨ص۱۴۳).
این درخت نخل، خشک بود که خدا بخاطر آن مکان و این مهمان رطب تازه برآن رویاند و عمر طولانی داد.
🔅۴.امّا حسین(ع): "قُتِلَ و هو کَئیبٌ، حَزینٌ، شَعِثٌ، مُغ٘بِرٌ، جائِعٌ، عطشانٌ: محزون وغمگین وژولیده وغبارآلود، گرسنه و تشنه کشته شد!(کامل الزیارات ص۱۳۲).
#نخل_فرات
#کربلا_زادگاه_مسیح
#شب_جمعه_تولد_مسیح
✍ محسن قنبریان
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻چطور کارکرد فضای مجازی شبیه مشروب و سیگار و قمار میشود؟
آیا فرزندانمان را در چنین فضایی تنها میگذاریم؟ در شبکههای اجتماعی چطور؟!
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
💢 کامیکازیها و دیگر شهدای غیر فرقهای...
🔰 در سریال خانه امن وقتی میخواهد نشان دهد که فرقهها با انسانها چه میکنند، نشان میدهد که فرقه موجب میشود شما از پدر و مادر، برادر و خواهر، همسر و فرزندان خود جدا شوید و محبت آنها را در راه اهداف به ظاهر مقدس فرقه از دل خارج کنید.
نشان میدهد که چون این محبتهای خانوادگی، مانعی برای رفتارهای افراطی فرقهای است و دست و پای افراد را میبندد، هر فرقهای به شکلی رشتههای این محبتها را میبرد!
🔰 حدس میزنم خیلیها از خود پرسیده باشند: پس فرق شهدای بزرگ ما با این فرقهها چیست؟ آنها هم که دل از خانواده و زن و فرزند میبریدند و به جبههها میرفتند؟! فرق آن پدر و مادرهایی که فرزند خود را که عضو گروهک منافقین شده بود و میفهمیدند قصد عملیات تروریستی دارد، لو میدادند چیست؟ مثلا آن زنی که فرزند خود را قبل از عملیات کودتای نوژه لو داد! یا آیت الله محمدی گیلانی حاکم شرعی که وقتی قبل از آغاز درگیری با خانه تیمی منافقین به ایشان گفتند دو فرزند شما نیز در خانه تیمی منافقین هستند و ایشان فرمودند آنها هم مثل دیگران! و دو فرزندش نیز در درگیری کشته شدند و...
اینها هم دل از محبت خانوادگی بریدند تا به اهداف مقدس خود برسند.
🔰 ممکن است کسی بگوید آن داعشی فکر میکند که اهدافش مقدس است، آن گروهگ مجاهدین خلیقی هم فکر میکند اهدافش مقدس است، از کجا معلوم این شهید شما یا آن آیتالله هم چنین نباشند؟!
🔰 اینجا یک فرق اساسی وجود دارد که معلوم میشود کدام فرقه است و اهدافش نامقدس و کدام خیر؟
✅ بگذارید قبل از آنکه جواب اصلی را بگویم شاهدی برایش بیاورم! فرض کنید در فلان کشوری که همه هم بت پرست هستند یا اصلا دینی ندارند! مثلا خلبانهای کامیکازه ژاپنی که در جنگ جهانی دوم هواپیماهای خود را مستقیما به ناوهای متجاوز آمریکایی میکوبیدند. آیا کسی در مورد آنها میگوید چه کار ابلحانهای کردند؟! یا هنوز که هنوز است مردم همه کشورها آنها را تحسین میکنند که چگونه خود را در راه دفاع از مردم و سرزمینشان فدا کردهاند؟
کسی آنها را فرقهای نمیداند و همه اهدافشان را مقدس میدانند؛ اما چرا؟
🔰 یک تمایز اصلی گروهکها و فرقهها با اهداف نامقدسشان با حرکتهای اصیل و انسانی با اهداف مقدس این است که گروهکها ابتدا به اشکال مختلف رشتههای محبتت به پدر و مادر، همسر و فرزند، برادر و... را قطع میکنند بعد تو را در راه اهدافشان بکار میگیرند!
اما مثلا اسلام برعکس دائما این رشتهها را تقویت میکند و هنگامی که محکمترین رشتههای محبت برقرار است تو را دعوت میکند که اگر لازم است در راه اهداف مقدست از این رشتهها بگذر.
🔰 اما این هم تمایز اصلی فرقهها با اسلام و حرکتهای اصیل انسانی نیست این هم ملاک اصلی که اهداف مقدس و نامقدس را متمایز نماید نیست؛ تمایز اصلی آنها به عقل و آزادی است، اسلام دائما شما را دعوت به تعقل میکند شما را آزاد میگذارد میگوید سفر کنید، گفتگو کنید، حرفهای دیگران را بشنوید و آزادانه با تعقل خود تصمیم بگیرید اما فرقهها آزادیهای شما را محدود میکنند، راههای تعقل شما را میبندند، اهداف فرقهها در خلاء و بیرقیب مقدس میشوند اما اهداف اسلام و حرکتهای اصیل انسانی در کمال آزادی و با تعقل مقدس میشوند.
📌آن خلبان ژاپنی در عین اینکه خانواده داشت و آنها را هم بسیار دوست میداشت برای هدف مقدسی که آزادانه و با تعقل یافته بود جان خود را فدا میکرد و نیز آن مرد و زن نیز که فرزند خود را به نیروهای کمیته لو میدادند.
/شرح حال
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ چگونه شستشوی مغزی می شویم؟
شستشوی مغزی یعنی تحت شرایط خاص، فرد ناخودآگاه وادار به تبعیت از اندیشه یا خواستههای افراد دیگر می شود و تغییرات عمدهای در باورها و رفتارهای او به وجود می آید.
فرآیند شستشوی مغزی:
❗️تکرار خستگی ناپذیر
❗️ترس آفرینی از دیگران
❗️تعمیق بخشی هیجانی
❗️قدرت انتخاب توهمی
❗️ایزوله سازی و قطع ارتباط
چه می توان کرد؟
1️⃣شما باید منابع مختلف داشته باشد. چند روزنامه، چند سایت، چند حزب، چند کانال با دیدگاه های متفاوت داشته باشند.
2️⃣در شبکه ارتباطی متنوع حضور داشته باشید. ارتباط محدود در یک فضای بسته شما را به بن بست ذهنی و استبداد فکری می کشاند. گروه های فکری، اقوام متفاوت، تیم های کاری مختلف، پروژه های متنوع باعث می شود اتاق ذهن شما پنجره های متفاوتی داشته باشد. وگرنه اگر اتاق شما فقط یک پنجره و زاویه داشته باشد تصاویر شما تکراری خواهند شد.
3️⃣هر چیزی که به شدت تکرار می شود اما دلیلی برای آن ذکر نمی شود را بگذارید در لیست سیاه. و آن را با ایده های متضاد و متفاوتش بررسی کنید و آن را که بر اساس شواهد و دلایل، عقلانی تر و موجه تر بود تا اطلاع ثانوی بپذیرید.
@tollabolkarimeh 🌷
✳️امانت عیسی و موسی علیهم السلام
📌مقام معظم رهبری(مدظله العالی):
🔸جمهوری اسلامی، امانتِ تاریخىِ انبیای عظام الهی است. آرزوی موسی و #عیسی و آرزوی همه اولیا و ائمّه بزرگوار ماست که امروز تحقّق پیدا کرده است؛ ولو ناقص. (کاملش هم، انشاءاللَّه، در دوران حکومت کبری و ولایت عظمای حضرت بقیةاللَّه فیالارضین، ارواحنالترابمقدمهالفداه، ظاهر و آشکار خواهد شد.)
🔹این، بارِ خیلی سنگین و محموله پر ارزشی است. این را شما باید حفظ کنید و این میسّر نیست مگر با حفظ نفس. متاع دنیا، لذّت خیر، پول، ثروت و تجمّل دنیا - آن هم در حدودی که امثال من و شما ممکن است در زندگی خود داشته باشیم - خیلی کمتر و بی ارزشتر و حقیرتر از آن است که انسان به خاطر آنها بنیه معنوی خود را ضعیف کند و حملِ این بار را به خطر بیندازد. مراقب باشید و دشمن را ناکام کنید. ۱۳۷۳/۱۰/۱۵
/بنیاد فرهنگ واندیشه انقلاب اسلامی
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ببينيد|رهبرمعظم انقلاب در منزل شهيد مسيحی: خيلی كيک خوشمزهای است؛ شما نميخوريد؟
@tollabolkarimeh 🌷
🔴ارزش انسان به بصیرت اوست
♦️انسان با روح انسان است، با بصیرت انسان است. ما همه با همه حیوانات شرکت داریم در اینکه گوش داریم، چشم داریم، پا داریم و ما دست داریم چه، اما این مناط و انسانیت نیست، آنی که انسان را از همه موجودات جدا می کند، از همه موجودات طبیعی جدا می کند، آن قلب انسان است، آن بصیرت انسان است.
♦️شما بصیرت داشته باشید، انسانید. اگر بصیرت نداشته باشد، ابوجهل چشم داشت اما انسان نبود، بعضی از انبیا هم چشم نداشتند و نبی بودند. میزان در انسانیت معنویت انسان است.
📚صحیفه نور جلد ۸ صفحه ۳۴
@tollabolkarimeh 🌷
🔵 حاج قاسم مؤسس نگاه دیالکتیکی به امکانات ایران وجهان بود
🔺️مجتبی زارعی درافتتاحیه کنگره بین المللی مکتب شهیدسلیمانی که درخراسان رضوی تشکیل شدگفت: این فرمانده مکتب اسلامی انسانی درمقاومت وامنیت، بین ایران وجهان مدام درحال رفتوبرگشت اندیشه ای وفیزیکی بود اوازافق جهان به ایران نگاه میکرد؛ وقتی درایران بود جهانی میاندیشید وبرای نجات بشریت فکر میکرد اما وقتی درسفرها بود از زاویه جهان به ما نگاه میکرد.
🔻سپهبدحاج قاسم سلیمانی محصول تربیت دوفقیهِ حکیم بود، شکوفایی او ازیک محیط روستایی به تمامیت استان کرمان وقرار گرفتن او برمصدر فرماندهی یک لشکر و سپس ملی و بین المللی شدن و قرارگرفتن او در خدمت بشریت، حاصل یک دانشگاه ودیسیپلین نظامی نبود، زیرا اودراین دوره ها حاصل جمع جهاد، اشک، تواضع، اراده ومحبت بود.
🔺️شهیدسلیمانی باکاربست دیالکتیکِ ایران وجهان برای ماغصه میخورد که چرا جناحی میشویم! چرا سیاست زده میشویم! وچرا اصلاحطلب واصولگرا میکنیم! ظرفیت وجودی حاج قاسم بهگونهای شدکه هم ازمیلیتاریزم خشن عبورکرد وهم ازجهاد سلفی خشن وظاهرگرایانه.
⬅️متن کامل خبر👇
basijasatid.ir/story/64814
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ نیمه پنهان ماه 🌙
🔹 ویروس منحوس ماههاست ماه را پشت ابر برده و از انظار عمومی دور کرده اما نیمه پنهان ماه را میتوان پنجشنبهها در یک اتاق کوچک خودمانی در بیت رهبری رؤیت کرد. ستاد استهلال تلسکوپ نمیخواهد؛ ماه را باید به چشم غیرمسلح و بدون تشریفات دید. جعبه جادو اگر چشم بصیرت داشته باشد و دوربین را سمت غیررسمیهای حضرت ماه بچرخاند و از دیالوگ مردم عادی با او پردهبرداری کند، باید به شکرانهاش نماز عید خواند!
🔹 #غیر_رسمی یعنی امام جامعه که روی سجاده سپید سادهاش، پشت به قبله رو به خلق مینشیند و نافله بعد از فریضهاش، چاقسلامتی با میهمانان و خوشامدگویی به اهل مجلس میشود. غیررسمی یعنی آن آقای سینی به دستی که وسط صحبتهای آقا، بیتوجه به کائنات، چای بین میهمانان تقسیم میکند. یعنی همان حبه قندی که بین انگشت شست و اشاره، مدتی جا خوش میکند و با حرکت دست میرود و میآید تا حرفهای مهم و جدی آقا تمام شود و قند در دل قند آب شود.
🔹 غیررسمی یعنی همان مستندساز سبیل نعلاسبی که رودرروی رهبر محاسن سفید به علمای اعلام تیکه میاندازد و همه جمع به اتفاق فخر علمای زمانشناس، میخندند. غیررسمی یعنی رهبر روشنفکری که برخلاف نظر آقایان کفنپوش و سجاده بهدوش، فیلم مارمولک تبریزی را شایسته استقبال میداند، نه اعتراض و اینگونه مجوز شوخی با همه اصناف را به کارگردانان سینما و تلویزیون میدهد، تا اهل کسوت جنبه خود را بالا ببرند. غیررسمی یعنی صدای ماچهای رگباری رهبری بر گونه پیشکسوت هنرمند که چکچک فلش دوربینها را همزمان با ضربان قلب بینندگان، به شماره میاندازد.
🔹 غیررسمی یعنی آن آقایی که ساکن وادی محبت ناب است، با شعبده بوسهای، یکتیر و سهنشان میزند؛ هم آرزوی بچگی جوان المپیادی منتقد و جسور را برآورده میکند، هم معمای پیچیده نارضایتی او را حل میکند و هم موتور انگیزه و امیدش را روشن میکند. غیررسمی یعنی یاد ایام کردن حضرت آقا با آن پیرمرد مأخوذ به حیا و زنده کردن خاطره مشترک سالهای دور وقتی که موقع مصافحه و بغل کردن، نزدیک بود با هم بیفتند! غیررسمی یعنی نگین انگشتری امت اسلامی که خودش انگشترهای پیشکش را بر انگشت پیشکسوت صداپیشه، عوض به در میکند تا بگیرد و یکی از آنها فیت انگشت او شود. غیررسمی یعنی دست محبت حضرت آقا که روی شانه هنرمند رادیو مینشیند و عکس دستهجمعی خانمها و آقایان با آقای دوستداشتنی، پنجشنبههای بیت را کارتپستالی میکند.
🔹 صد مُلک دل به نیمنظر میتوان خرید و خوبِ خوبان در معاملهای که بخوبی جوش نخورده، بیتقصیر است. بالای سردر بیت رهبری باید برای رسانههای اندرونی و بیرونی بنویسند: «لطفا در معامله محبت آقا با مردم دخالت نکنید». سالهاست که کانالهای خبری و بیخبری، شناخت آقای زمانهشناس را از اوضاع و احوال جامعه، کانالیزه و گلوبلبلی نشان میدهند، تا همیشه این سوال برای مردم کوچه و بازار بیپاسخ بماند که آیا میتوان با رهبری درددل و از او انتقاد کرد.
🔹 بله، غیررسمی میتوان چشم در چشمان پرمحبت آقا دوخت و او را بیمحبت خطاب کرد و صورت ماه از این کملطفی نهتنها مکدر نشود، بلکه از شدت محبت به گوینده منتقد، گل بیندازد. بعضی رجال سیاسی بلندپایه که موقع شنیدن انتقاد، وجناتشان داد میزند عصبیاند و نمیتوان آنها را با یک من عسل هم خورد، بروند سعه صدر یاد بگیرند. یک جوان جهادی میتواند رهبر جامعه را نقد کند که چرا با توصیه و دستور به صاحبمنصبان برای جوانگرایی در انتصابات فشار نمیآورید و پاسخ بشنود که کلید جوانگرایی در انتصابات، جوانگرایی در انتخابات است.
🔹 پنجشنبههای غیررسمی باید به زیارت آقای شهدا رفت تا معلوم شود سلیمانیها چگونه به آب حیات زنده شدند و بر ما اهل قبور، چرا باید فاتحه خواند. نیمه پنهان ماه را هرکه به چشم دل ببیند، از جزر و مد عشق گریزی ندارد.
روزنامه وطن امروز/ ۶ دی ماه ۹۹
#امام_خامنه_ای
#غیر_رسمی
@tollabolkarimeh 🌷