در طول جنگ جهانی اول، تقریبا در هر خانواده در ایالات متحده یک تخته احضار ارواح یافت میشد، چرا که خیلی ها عزیزانشان را در جنگ از دست میدادند. در سال 1922، فروش این تخته انحصاری شد!
@tonnel_zaman
حقوق معلم دیپلمه در سال ۱۳۵۰ که برابر ۵۶۴ تومان یعنی چیزی معادل ۲۵ میلیون تومان اکنون است!
#تاریخ_تمدن_جهان
@tonnel_zaman
سه پایه استوار فرهنگ و ملیت ایرانی بی گمان زرتشت، کوروش، و فردوسی هستند. زرتشت اندیشه ایرانگرایی را بنیان نهاد ، کوروش آن را به کردار تبدیل کرد و فردوسی آن را به گفتار بیان کرد.
گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک
به بزرگترین کانال تاریخی بپیوندید👇👇
@tonnel_zaman
وایکینگ ها مراسم عروسی خود را معمولاً روز جمعه برگزار می کردند، چرا که جمعه را روز فریگ (Frigg)، الهه ی ازدواج و باروری می دانستند. آن ها ترجیح می دادند در پاییز ازدواج کنند چون فصل برداشت محصولات بود و به این ترتیب می توانستند غذاهای متنوعی به مهمانان خود ارائه کنند. تازه عروس و دامادها اغلب به عنوان کادوی ازدواج، به اندازه ی یک ماه نوعی نوشیدنی شیرین که از عسل درست می شد، هدیه می گرفتند. اصطلاح «ماه عسل» از همین سنت آمده.
@tonnel_zaman
تصویر بزکوهی در هنر ایران به عنوان حیوان ملی ایران، از دیرباز نقش بسیار مهمی داشته و نگاره های آن از دوره های پیش از تاریخ در نقوش غارها، سنگ های حجاری شده، ظروف سفالی و فلزی بسیار دیده شده است.
بز در آن دوره نمادی از نیروی زندگی، سرچشمه نزول باران بود که نقش آن بر ظروف سفالینه این دوران مبین این است که ظرف، پر از نعمت و محصول دوچندان گردد.
تصویر بزهای روی سفالینه های پیش از تاریخ، واقع گرایانه، تجریدی، نمادین و به صورت بز تک یا بز بالدار و یا بز به شکل گروهی هستند.
+ یادش بخیر ، احتمالا بچه های دهه هفتاد یه بار این طرحو تو مدرسه برای درس هنر طراحی کردن :)
@tonnel_zaman
تصويرى از آب فروش دوره گرد در زمان قاجار، آب فروشى از شغل هاى رايج در زمان قاجار بود!
ايران با بحران خشكسالى روبروست و ديدن چنين تصويرى در سال هاى آينده دور از ذهن نيست...
#تاریخ_ایران
#قاجار
@tonnel_zaman
37.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان پندآموز قارون گنج قارون
#تاریخ_تمدن_جهان
تشییع جنازه های بزرگ و باشکوه تاریخ معاصر ایران
سال ۱۳۴۶ - تختی، که مرگ و تشییع جنازه ای جنجالی داشت...
تشییع جنازه جهان پهلوان غلامرضا تختی، کشتیگیر ایرانی که در تاریخ ایران به لقب "جهانپهلوان" معروف بود، نیز از دیگر تشییع جنازههای مهم و باشکوه پیش از انقلاب ایران است.
تختی در ۱۷ دی ۱۳۴۶ در تهران درگذشت، اما مرگ جنجالبرانگیز و پرابهام او در سی و پنج سالگی بر تشییع جنازه این ورزشکار معروف تاثیرگذار بود...
او که زمانی از نام آوران کشتی ایران و جهان بود در اواخر عمر با بایکوت حکومتی روبرو شده بود ..
چنانکه کشتیگیران هم نسلش می گویند حتی از حضورش در سالن های ورزشی جلوگیری می کردند...
درگذشت او همچنین یک سال پس درگذشت ناگهانی از فروغ فرخزاد بود که شاعران و نویسندگان بسیاری در مراسم تشییع این شاعر شرکت داشتند...
در تشییع جنازه تختی در تهران هزاران نفر شرکت کردند و جنازه این ورزشکار در گورستان ابنبابویه شهر ری، در جنوب تهران به خاک سپرده شد.
#تاریخ_تمدن_جهان