حتیالمقدور در خانه خود افطار کنید!
حتی در مساجد افطار نکنید. بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظهی افطار به خانواده و خانهى شما تعلق گیرد.
در ضمن، هنگام افطار دِلال کنید!(دِلال يعنى ناز کردن) هنگام افطار برای خدا ناز کنید! چون برایش روزه گرفتید و حضرتش خوان کَرم گسترده؛ لقمهى اول را نزدیک دهان ببرید، اما نخورید!
دعا کنید؛ یعنی به خدا عرض کنید: اگر حاجتم را بدهی، افطار میکنم! این حالت معجزه میكند!
#آیتالله_کشمیری
🆔@toobaymahabbat
بهترین اعمال برای رسیدن به قرب خداوند، خدمت به خلق است، آن هم خلقی که مورد توجه خدا هستند، آن افراد برجسته ای که مورد قبول او هستند. اگر هم آنها نبودند، دیگران نهالهایی هستند که خداوند با دست خود کاشته است.
#آیتالله_انصاری_همدانی
🆔@toobaymahabbat
خوبان مثل پدری هستند که بچهی نافرمان و متخلفش را از خانه بیرون کرده است و به همهی اقوام و آشنایان هم سپرده است که اگر به در خانهی آنها رفت به منزل راهش ندهند؛ منتها خود پدر در داخل خانه پشت در به انتظار بازگشت فرزندش ایستاده و آغوشش را گشوده تا وقتی فرزند بازگشت در آغوشش بگیرد.
گاهی اوقات خدا و خوبان خدا با بعضی از دوستانشان این گونه رفتار میکنند و همهی درها را به روی آنها میبندند تا به آنها بفهمانند که جز پیش ایشان جایی نیست.
#میرزا_اسماعیل_دولابی
🆔@toobaymahabbat
در هند یه مرتاضی بود، این توانایی رو داشت که اگر اسم شخص و مادرش رو بهش میگفتیم، بهت میگفت که طرف زندهس یا مرده و کجا دفنه، ازش چندنفر رو پرسیدیم کاملا درست جواب داد.
مثلا آیت الله بروجردی رو پرسیدیم، گفت: کُم کُم.
منظورش قم بود. یعنی قم هستش پرسیدیم زندهس یا مرده، گفت مرده.
آیت الله کشمیری اهل کشمیر بود و زبان هندی رو بلد بود.
این مرتاض این توانایی رو داشت که بفهمه منظور ما چه کسی هست. چون مثلا اسمها خیلی مشترک هستش، شاید تو کل دنیا چندهزار آدم وجود داشته باشه که اسمش محمد باشه و اسم مادرش هم مثلاً فاطمه. ولی این شخص می فهمید معنا و منظور چه کسی هست. این قدرت رو داشت که شرق و غرب عالم رو ببینه و میگفت شخص کجاست و آیا روی خاک هست یا زیر خاک!
آیت الله کشمیری گفت دیدیم وقت خوبیه ازش درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بپرسیم ببینیم حضرت کجاست و مرتاض چی میگه. گفتیم مهدی فرزند فاطمه. مرتاض یکم صبر کرد و گفت چنین کسی رو متوجه نشدم. اونی که منظور شماس این اسمش نیست. ماهم دیدیم اشتباه گفتیم، اسم امام زمان محمد هستش، مهدی لقب حضرته، مادر حضرت مهدی هم باید نرجس بگیم نه حضرت زهراء (سلام الله علیها)، به مرتاض گفتیم، محمد فرزند نرجس، دیدیم مرتاض بعد از چند لحظه مکث، رنگ و روش عوض شد و یِکَم جا خورد و کمی عقب رفت چند بار گفت این کیه؟ این کیه؟ گفتیم چطور مگه؟
اینجای تعریف کردن داستان که رسید آیت الله کشمیری شروع کرد به گریه کردن، به مرتاض گفتیم این امام زمان ماست. گفت هر جای عالم که رفتم این شخص حضور داشت، همه جا بود. جایی نبود که این شخص نباشه!!!.
#آیتالله_کشمیری
🆔@toobaymahabbat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای بزرگترین صنع الهی...
مراقب باش...
خودت را آلوده نکن...
#علامه_حسن_زاده_آملی
🆔@toobaymahabbat
اهل بهشت حسرت هیچ ساعتی از عمر خود را نمیخورند، إلا ساعتی را که در دنیا در غفلت بودند و ذکر پروردگار متعال را نکرده بودند .
#آیتالله_حق_شناس
🆔@toobaymahabbat
دوستان اهل بیت علیهمالسلام وقتی در ابتلائات دنیا کمی گرم میشوند گناهانشان پاک میشود. در روایت است که بهرهی شیعیان از جهنم تبی است که میکنند. دوستان اهل بیت چون حساسترند از مصائب دنیا بیشتر اذیت میشوند.
#میرزا_اسماعیل_دولابی
🆔@toobaymahabbat
برای دنیایتان هم که شده سحرها بیدار شوید چون بیداری سحر وسعت رزق، زیبایی چهره و خوش اخلاقی میآورد.
#آیتالله_شاه_آبادی
@toobaymahabbat
آیت الله مرحوم میرزا محمدحسن شیرازی در عالم مکاشفه حبیبابن مظاهر را میبیند که به او میگوید:
اگر به دنیا بازگردم چند کار انجام میدهم :
اول : صلوات بر محمد و آل محمد،
دوم : آب دادن به آدم تشنه،
سوم : شرکت در مجالس عزاداری و گریه بر امام حسین (علیه السلام)
#آیتالله_مجتهدی_تهرانی
🆔@toobaymahabbat
روزی وارد مسجدی شدم، دیدم پیرمردی عامی مشغول خواندن نماز است و دو صف از ملائكه در پشت سر او صف بسته و به او إقتداء نمودهاند و این پیرمرد خود ابداً از این صفوف فرشتگان اطلاعی نداشت، من دانستم این پیرمرد برای نماز خود أذان و اقامه گفته است، چون در روایت داریم: كسی كه در نمازهای واجب یومیه اذان و اقامه، هر دو را بگوید، دو صف از ملائكه و اگر یكی از آنها را بگوید، یك صف از ملائكه به او اقتداء میكنند كه درازی آن به اندازه ما بین مشرق و مغرب باشد.
#آیتالله_شیخ_جواد_انصاری_همدانی
🆔@toobaymahabbat
ابتدای راه سالکان الی الله، توبه از گناهان است،که سرمایة رستگاران،کلید استقامت مریدان و اَصل نجات است.به وسیلة توبه می توان از مهلکه ها نجات یافت.
در مدح توبه همین بس که خداوند متعال می فرماید: «إنّ الله یحبّ التوّابین؛ همانا خداوند، اهل توبه را دوست دارد». پیامبر اکرم نیز فرمود: «التائب من الذنب کمن لا ذنب له؛آن کس که از گناه توبه کند، مانند کسی است که گناهی نکرده باشد».
#شیخ_محمد_بهاری
🆔@toobaymahabbat
مستقیم (اهل استقامت) آن کسی است که موقع سعه، هوشش به خدا باشد، و موقع ضیق هم هوشش به خدا باشد.
#آیتالله_نجابت
🆔@toobaymahabbat
مواظبت کنید که زبانتان چشم و گوشتان و اعضا و جوارحتان هیچیک گناه انجام ندهد و دل و فکرتان را هم اضافه کنید.
#آیتالله_محمد_شجاعی
🆔@toobaymahabbat
پیامبری در مناجات عرض کرد:
رَبِّ اَینَ الطَّریق اِلَیک؛ یعنی پروردگارا! ره به سوی تو کدام است؟
خطاب رسید:
دَعْ نفسَک و تَعال؛ یعنی نفس خویش را رها کن و بیا.
#شیخ_حسنعلی_نخودکی
🆔@toobaymahabbat
باید بدانیم که تمام نتیجه و تمام سعادت در این است که ما موفق باشیم که عزم ثابتِ مستمر بر ترک معصیت، در اعتقادیات و در عملیات داشته باشیم.
بندگی خدا، در طاعتِ خداست؛ طاعت خدا در ترک معصیتِ خدا است؛ هم در اعتقاد و هم در عمل.
تمام تشریفات اول دین تا آخر دین، برای همین بندگی خداست.
#آیتالله_بهجت
🆔@toobaymahabbat
اينكه در آيه شريفه آمده كه: لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ، يك واقعيت است بدون هيچ مبالغه و اغراقى. عمل در اين شب انسان را به مقدار هزار ماه جلو برده و عقبات را از سر راه سالك برمىدارد. شب قدر از منّتهاى الهى بر امّت حضرت خاتمالأنبياء صلّى الله عليه وآله وسلّم است كه خداوند به بركت نفس نفيس آن حضرت براى ايشان چنين شبى را قرار داده است كه در آن با عمل كم، سيرى سريع و رشدى عالى داشته باشند و در يك شب بتوانند راهى را كه امم ديگر در مدّتى زياد طىّ مىنمودند طىّ نمايند.
#علامه_طهرانی
🆔@toobaymahabbat
haj.mansour.arzai-man.az.ali.sir.nemisham(320).mp3
2.16M
با همین آلودگی...
🆔@toobaymahabbat
زمانی که حضرت آیت الله قاضی (ره) در نجف اشرف بود، روزی آیت الله خویی (ره) به حضور ایشان می آید و عرض می کند:
از شما میخواهم که چیزی به من بفهمانید. مقصود ایشان معارف الهی و عرفانی و مکاشفات روحی بود. پس از مدتی که آیتالله خویی، طبق دستورالعمل استادش عمل می کند، یکی از شبهای ماه مبارک رمضان که این شاگرد معظم، خدمت استاد به سر می برد، برای ایشان مکاشفه ای با عنایت آیت الله قاضی صورت می گیرد که از این قرار است:
آقای خویی، شخصی را شبیه خودش در مقابل خود می بیند که به آرامی تغییراتی در چهرهاش به وجود می آید، تا آن جا که محاسنش سفید می شود و در نهایت محاسنش سفیدتر و درس ایشان به مسجد هندی کشیده میشود و در مقام فتوا قرار می گیرد. و باز در گوشه ای دیگر مشاهده می کند که رساله ی ایشان چاپ شده است و بعد از مدتی بلندگوهای کوفه اعلام کردند:
آیت الله خویی به ملکوت اعلی پیوست!
بعداز مشاهده ی این صحنه، مرحوم قاضی رو به آقای خویی کرده و میفرمایند:
این بود سرگذشت شما تا آخر عمرتان. عاقبت به خیر شوید. بفرمائید بروید.
معروف است که آقای قاضی فرمود: اگر طاقت بیش تری داشت، آن طرف را هم نشانش می دادم.
#آیتالله_قاضی
🆔@toobaymahabbat
حواریون به حضرت مسیح علیهالسلام
گفتند که ما با چه کسانی رفاقت کنیم؟
حضرت مسیح فرمود: با سه نفر
اول کسی که نگاہ به او تو را به یاد خدا بیندازد
دوم کسی که حرف میزند علم شما را زیاد میکند
سوم کسی که با عملش رغبت شما به آخرت را زیاد کند
#آیتالله_مجتهدی_تهرانی
🆔@toobaymahabbat
اگر بدانیم اصلاح امور انسان به اصلاح عبادت، و در رأس آنها نماز است که به واسطه خضوع و خشوع و آن هم به اعراض(روی گردانیدن) از لغو محقّق میشود؛ کار تمام است.
#آیتالله_بهجت
🆔@toobaymahabbat
مدّتی بود می دیدم زنی با عبای سیاه و حالت زنان معیدی (دهاتی) زیر ناودان طلا می نشیند و زنها به او مراجعه می کنند و او نیز با تسبیحی که به دست داشت بر ایشان استخاره می گرفت این حالت نظرم را جلب کرد. روزی به یکی از خدّام صحن مطّهر گفتم:
هنگام ظهر که کار این زن تمام می شود او را نزد من بیاور، از او سوالاتی دارم. خادم مزبور، یک روز پس از اینکه کار استخاره آن زن تمام شد، او را نزد من آورد، از او سؤ ال کردم:
تو چه می کنی؟ گفت: برای زنها استخاره می گیرم. گفتم: استخاره را از که آموختی؟ چه ذکری می خوانی، و چگونه مسائل را به مردم می گویی؟
گفت: من داستانی دارم، و شروع به تعریف آن داستان کرد و گفت: من زنی بودم که با شوهر و فرزندانم زندگی عادی یی را می گذراندم. شوهرم در اثر حادثه ای از دنیا رفت و من ماندم و چهار فرزند یتیم ، خانواده شوهرم به این عنوان که من بدشگون هستم و قدم من باعث مرگ پسرشان شده است، مرا از خود طرد کردند. و خانواده خودم هم اعتنای به مشکلات مادی من نداشتند، لذا زندگی را با زحمات زیاد و رنج فراوان می گذراندم.
ضمنا از آنجا که زنی جوان بودم، طبعا دامهایی نیز برای انحرافم گسترده می شد، و چندین مرتبه بر اثر تنگناهای اقتصادی و احتیاجات مادی نزدیک بود به دام افتاده و به فساد کشیده شوم و تن به فحشا بدهم ولی خداوند کمک نمود و خودداری کردم تا روزی بر اثر شدت احتیاج و گرفتاری، تصمیم گرفتم که چون زندگی برایم طاقت فرسا شده ودیگر چاره ای نداشتم تن به فحشا بدهم. من تصمیم خود را گرفته بودم.
اماّ این بار نیز خدا به فریادم رسید و مرا نجات داد. در بین ما رسم است که اگر حاجتی داریم به حرم حضرت ابوالفضل(علیه السلام) می آئیم و سه روز اعتصاب غذا می کنیم تا حاجتمان را بگیریم، و اکثراً هم حاجت خود را می گیرند من نیز تصمیم گرفتم به ساحت مقدّس حضرت ابوالفضل العباس(علیه السلام) متوسل شده و اعتصاب غذا کنم. رفتم و دست توسل به دامنش زدم و کنار ضریح آن حضرت اعتصاب غذا را شروع کردم. روز سوّم بود که کنار ضریح خوابم برد و حضرت ابوالفضل(علیه السلام) به خوابم آمد و حاجتم را برآورد و فرمود:
تو برای مردم استخاره بگیر. عرض کردم من که استخاره بلد نیستم فرمود: تو تسبیح را به دست بگیر، ما حاضریم و به تو می گوییم که چه بگویی. از خواب بیدار شدم و با خود گفتم: این چه خوابی است که دیده ام؟! آیا براستی حاجت من روا شده است و دیگر مشکلی نخواهم داشت؟! مردد بودم چه کنم؟ بالاخره تصمیم گرفتم اعتصابم را شکسته و از حرم خارج شوم ببینم چه می شود. از حرم خارج شدم و داخل صحن گردیدم.
از یکی از راهروهای خروجی که می گذشتم زنی به من برخورد کرد و گفت: خانم استخاره می گیری؟ تعجب کردم، این چه می گوید؟! معمول نیست که زن استخاره بگیرد، آن هم زنی معیدی و چادرنشین و بیابانی! ارتباط این خانم با خوابی که دیدم و دستوری که حضرت به من داده چیست؟! آیا این خانم از خواب من مطلّع است؟! آیا از طرف حضرت مامور است؟! بالاخره به او گفتم: من که تسبیح ندارم فوراً تسبیحی به من داد و گفت: این تسبیح را بگیر و استخاره کن: دست بردم و با توجهّی که به حضرت ابوالفضل العباس(علیه السلام) داشتم مشتی از دانه های تسبیح را گرفتم، دیدم حضرت در مقابلم ظاهر شد و فرمود:
به این چه بگویم مطالب را گفتم و او رفت. از آن تاریخ، من هفته ای یک روز به این محل زیر ناودان طلا می آیم و زنانی که وضع مرا می دانند، نزد من می آیند و من بر ایشان استخاره می گیرم و بابت هر استخاره پولی به من می دهند ظهر که می شود، با پول حاصله، وسایل معیشت خودم و فرزندانم را تهیه می کنم و به منزل برمیگردم.
#آیتالله_کشمیری
🆔@toobaymahabbat
اگر حال نماز شب ندارید، لااقل سعی کنید سحرها بیدار باشید که موجب برکات بسیاری است. بیداری سحر نور است و اگر با نماز شب همراه شود نور علی نور است.
#سید_هاشم_حداد
🆔@toobaymahabbat
وقتی [اصغر وصالی] شهید شد، من برای سر سلامتی پدر به منزلشان رفتم. پدر اینها یک مرد هشتاد ساله و گاریچی بود. میوه میفروخت. چرخ داشت. به من گفت: «بچۀ من باید شهید میشد. من هشتاد سال عمر دارم و در خرید و فروشم ذرهای تقلّب نکردم، ذرهای حرام و حلال را قاطی نکردم. همیشه به رزق حلال قانع بودم».
او شبها کم میخوابید. پسرش اصغر به او گفته بود: بابا کمی بخواب. پدر به او گفته بود: «پسر! تو هنوز خاطرخواه نشدی! وقتی خاطرخواه شدی، خوابت نمیبرد».
منظورش خودش بود که خاطرخواه خدا شده و شبها خوابش نمیبرد.
#آیتالله_حائری_شیرازی
🆔@toobaymahabbat
شب ١٩ : مقدّرات سال در شب نوزدهم تقدیر می شود؛ «قُسِمَ فِیهَا الْأَرْزَاقُ وَ كُتِبَ فِیهَا الاجَالُ وَ خَرَجَ فِیهَا صِكَاكُ الْحَاجِّ» (مستدرك الوسائل، ج ۷، ص ۴۷۰، باب تعیین لیلة القدر)
در شب نوزدهم ارزاق، درآمدها و روزی افراد و همچنین مدت حیات و زندگی آنان تا سال آینده تعیین میشود. علاوه بر آن در شب نوزدهم مشخص میشود كه چه كسانی در آن سال به حج می روند.
شب ۲۱ : سپس در شب بیست و یكم آنچه در شب نوزدهم مقدر شده ، بر آن ابرام و تأكید می شود . این به این معناست كه در شب بیست و یكم آنچه در شب نوزدهم تعیین و مقدر شده، قابل تغییر است ، آنچه كه از شب نوزدهم تا شب بیست و یكم مقدر شده و تغییر یافته، در شب بیست و یكم ثبت شده
شب ۲۳ : و در شب و بیست و سوم قطعی ، نهایی و امضاء می شود.
#آیتالله_شیخ_مجتبی_تهرانی
🆔@toobaymahabbat