زندگی نامه شهید حسین طاهری
پدرش محمد صالح بود.در 26 شهريور ماه سال 1345 متولد شد.مادربزرگش او را حسين نام نهاد.مادرش مؤمن و پدرش دلسوز بود و او از دامان پر مهرشان درس عشق و ايثار را آموخت.همين پرورش بود كه از ايشان در عين سن كمش مردي بزرگ ساخت. بعد از پيروزي انقلاب اسلامي در عرصه فعاليتهاي بسيج فعاليت خويش را آغاز نمود.شب ها به گشت زني در شهر و مبارزه با منافقين و ضد انقلابيون مي پرداخت و روزها را در مدرسه به تحصيل علم مي پرداخت. به نماز اول وقت و جماعت و جمعه علاقه فراوان داشت و ديگران را نيز به اين امر سفارش مي نمود. خواهران خويش را به حفظ حجاب سفارش مي نمود و از آنها نيز مي خواست تا ديگران را به اين امر تشويق نمايند.او فردي معتقد به ولايت فقيه و عاشقي واقعي براي امامش خميني كبير بود.با شروع جنگ تحميلي عراق عليه ايران او نيز چون ديگر بسيجيان و مردم عاشق اسلام و ميهن اسلامي وظيفه خويش دانست تا در ميدان جهاد حضور يابد. پس در عين حالي كه دانش آموز بود و در مقطع دبيرستان مشغول به تحصيل بود درس را رها كرده و به ميدان جنگ شتافت.او بارها به جبهه اعزام شد و از خود رشادتهايي نشان داد براي آخرين بار در تاريخ 30/1/1363 براي انجام وظيفه به مهاباد اعزام گرديدكه درهمين مأموريت در تاريخ 30/2/1363 بر اثر اصابت گلوله به فيض عظيم شهادت نائل گرديد .
#راهیان_نور
#جانفدا
#شهید_حسین_طاهری
🌾🌾🌾🌾
اینجا گذری بر قدمگاه شهیدان است 👇
گروه فرهنگی شهید محمد احمدی جوان
🆔 @torbat313
وصیت نامه شهید حسین طاهری
من حسين طاهري به دستور امام امت براي نگهباني از ميهن اسلامي خود به جبهه مي روم . اين وظيفه شرعي من و ديگران است كه به جبهه برويم و عليه كفر و ظلم ايستادگي كنيم.من كوچك تر از آنم كه بخواهم به كسي نصحيت كنم . من راهم را مشخص كردم و به تمام كساني كه مي شناختم گفتم كه براي چه به جبهه مي روم و گفتم كه به دلخواه خود مي روم و شما به تمام كساني كه داريد و مي شناسيد بگوييد كه آگاهانه رفتم . اميدوارم كه اين پيام مرا فراموش نكنيد و تنها وصيتي كه به پدر و مادرم دارم اين است.
كه اگر من شهيد شدم كاري نكنند كه دشمنان دلخوش شوند زيرا در قرآن چنين آمده است.
#راهیان_نور
#جانفدا
#شهید_حسین_طاهری
🌾🌾🌾🌾
اینجا گذری بر قدمگاه شهیدان است 👇
گروه فرهنگی شهید محمد احمدی جوان
🆔 @torbat313
1_2578882510.mp3
8.81M
👆زیارت عاشورا ۸.۵۱ دقیقه وقت زیادی نیست
عزیز دلمون می خونه🌼🌼💚🌼🌼
گمشدگان"خاڪ"اگرمےفهمیدند؛
ڪهتا"افلاڪ"راهےنیست!
اینهمهسرگردانےنمےڪشیدند...
«شهیدسیّدمرتضےآوینے»
.
#طلاییه
#التماس_دعای_شهادت
#در_پناه_حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
چله زیارت عاشورا «روز آخر» را به نیابت از شهیدحاج قاسم سلیمانی میخوانم🥀🥀🥀
.
.
.
🌾🌾🌾🌾
اینجا گذری بر قدمگاه شهیدان است👇
گروه فرهنگی شهید محمد احمدی جوان
🆔 @torbat313
زندگی نامه سردار قاسم سلیمانی
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ۲۰ اسفندماه سال ۱۳۳۵ در روستای قنات ملک از توابع کرمان چشم به جهان گشود. وی پس از اخذ دیپلم به شغل بنایی مشغول شد و بعدها فعالیت خود را به عنوان پیمانکار در اداره آب کرمان آغاز کرد.
شهید قاسم سلیمانی پس از انقلاب اسلامی ایران، عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و همزمان با شروع جنگ ایران و عراق، چند گردان را در کرمان آموزش داده و به جبههها فرستاد. وی در دورهای فرماندهی سپاه آذربایجان غربی را بر عهده داشت. شهید حاج قاسم سلیمانی در سال ۱۳۶۰ با حکم محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران، به عنوان فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله منصوب شد. وی در جنگ عراق علیه ایران، از فرماندهان عملیاتهای والفجر ۸، کربلای ۴ و کربلای ۵ بود. عملیات کربلای ۵ از مهمترین عملیاتهای ایران در دوران جنگ بود که تضعیف موقعیت سیاسی و نظامی ارتش بعث عراق و تثبیت اوضاع به سود قوای نظامی ایران از نتایج آن ارزیابی شده است.
سردار سپهبد قاسم سلیمانی پس از دفاع مقدس
سردار سلیمانی پس از پایان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۷ ش، به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی ایران هدایت میشدند. شهید سلیمانی تا قبل از انتصاب به فرماندهی سپاه قدس، با باندهای قاچاق مواد مخدر در مرزهای ایران و افغانستان میجنگید. او در بهمن سال ۱۳۸۹ ش از سوی آیت الله خامنهای، فرمانده کل قوای نظامی ایران درجه سرلشکری (بالاترین درجه نظامی در ایران) را دریافت کرد.
فرماندهی سپاه قدس
سردار قاسم سلیمانی در سال ۱۳۷۹ از سوی رهبر معظم انقلاب به فرماندهی سپاه قدس منصوب شد.
سردار قاسم سلیمانی و مبارزه با اشرار
سردار حاج قاسم سلیمانی پس از پایان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۷ به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی ایران هدایت میشدند. او تا قبل از انتصاب به فرماندهی سپاه قدس، با باندهای قاچاق مواد مخدر در مرزهای ایران و افغانستان میجنگید
مبارزه سردار قاسم سلیمانی با داعش
سردار قاسم سلیمانی از فرماندهان مبارزه علیه داعش در عراق و سوریه بود. داعش گروهی تروریستی بود که پس از سقوط صدام در عراق و خلأ قدرت در این منطقه، پدید آمد. ایران برای حفظ امنیت و کنترل منطقه، مبارزه با این گروه را آغاز کرد. در سال ۲۰۱۱ میلادی نیروهای تحت فرمان شهید سلیمانی از جمله لشکر فاطمیون و تیپ زینبیون جهت مبارزه با داعش و نیروهای شورشی راهی سوریه شدند. همچنین در سال ۲۰۱۴ شهر موصل به تصرف داعش درآمد و بغداد، پایتخت عراق نیز تا مرز سقوط پیش رفت؛ سردار سلیمانی با سازماندهی بخشی از نیروهای حشد الشعبی نقش مؤثری در اخراج داعش از عراق داشت. حیدر العبادی نخستوزیر وقت عراق، از سردار قاسم سلیمانی به عنوان یکی از اصلیترین متحدان عراق در مبارزه با داعش نام برد. سردار حاج قاسم سلیمانی در نامهای خطاب به رهبر انقلاب اسلامی که ۳۰ آبان ۱۳۹۶ در رسانههای ایران منتشر شد، پایان داعش را اعلام کرد و از برافراشته شدن پرچم سوریه در البوکمال از شهرهای سوریه در نزدیکی مرز عراق خبر داد.
نشان ذوالفقار سردار قاسم سلیمانی
در ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ حضرت آیتالله خامنهای، نشان ذوالفقار - عالیترین نشان نظامی ایران - را به شهید سلیمانی اهدا کردند. طبق آئیننامه اهدای نشانهای نظامی جمهوری اسلامی ایران، این نشان به فرماندهان عالیرتبه و رؤسای ستادهای عالیرتبه در نیروهای مسلح اهدا میشود که تدابیر آنها در طرحریزی و هدایت عملیاتهای رزمی موجب حصول نتایج مطلوب شده باشد.
فرزندان
حجتالاسلام شیرازی، مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه ثارالله گفت: حاج قاسم ۶ فرزند داشت؛ یکی از آنها از دنیا رفته است و پنج فرزند به نامهای نرجس، حسین، فاطمه، زینب و رضا دارد.
شهادت سردار قاسم سلیمانی
بامداد جمعه ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ در حمله آمریکایی به دو خودرو در اطراف فرودگاه بغداد، سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون حشدالشعبی و تنی چند از اعضای حشدالشعبی در این حمله هدف قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.
#راهیان_نور
#جانفدا
#شهید_قاسم_سلیمانی
🌾🌾🌾🌾
اینجا گذری بر قدمگاه شهیدان است 👇
گروه فرهنگی شهید محمد احمدی جوان
🆔 @torbat313
1_2578882510.mp3
8.81M
👆زیارت عاشورا ۸.۵۱ دقیقه وقت زیادی نیست
عزیز دلمون می خونه🌼🌼💚🌼🌼