فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پزشکیان مدعی شد: رهبر انقلاب گفتند وزیر ارشاد و خانم صادق مالواجرد در لیست باشند
.
🔻آقای پزشکیان دیروز چند بار در مجلس گفت: کابینه را با رهبری هماهنگ کردیم.
🔹اما جناب پزشکیان! این کابینه ای است که به سلیقه و فهم شما و کارگردانی شورای موسوم به شورای راهبری چیده شده و پس از چیده شدن، به رهبر انقلاب عرضه شده است.
🔹سیره و منش ایشان در بسیاری موارد این است که اصلا دخالت نکنند و در موارد بسیار معدود هم از میان گزینه های مد نظر رئیس جمهور، روی مطلوب ترین/ یا کم ضرر ترین صحه می گذارند تا حق انتخاب رئیس جمهور را محترم شمرده باشند.
🔻کابینه پیشنهادی، کابینه شماست آقای پزشکیان، نه کابینه تراز همت بلند رهبر انقلاب. ایشان چند هفته قبل از نمایندگان به صراحت خواستند ۱۲ شرط را در وزرای پیشنهادی طبق مسئولیت قانونی احراز کنند. والسلام.
✍ محمد ایمانی
طبق گفته آقای پزشیکان به فرض هم حمایتی باشد،،
نمایندگان باید مستقل عمل کنند
چنین مواردی را قبلاً هم در مسائل مختلف داشته ایم
مثلاً در مورد مذاکره با ۵+۱ و موضوع برجام فرمودند مذاکره کنید اما شرائطی را قید فرمودند ، در حالیکه فرمودند به مذاکره خوشبین نیستم
در این مورد هم همینه آقا فرمودند این افراد در لیست پیشنهادی باشند از آن طرف هم به نمایندگان فرمودند افراد باید این شرایط را داشته باشند
آقا در انتصاب وزرا نقش تعیین کننده ندارند
اگر نماینده ای از توصیه آقا بعنوان بودن در لیست پیشنهادی برداشت کرده که باید به فرد رأی اعتماد بدهند برداشت غلطی ست و معلوم می شود هنوز با روش آقا آشنا نیست
⭕️وقتی میگیم مقصود از هزینه کردن رهبری یعنی پروژه #حذف_رهبری رو کلید زدن یعنی همین...
📌آقا را هزینه میکنند تا اگر خلافی وزیری کرد به رهبری اتهام بزنند حواستان را جمع کنید👌
شهید بروجردی:
"من باید خرجِ امام بشم نه اینکه امام خرجِ من بشه"
امروز در صحن مجلس امام را خرج خودشان کردند...
🗣 محسن رایجی
📌بازخوانی خاطره سخنگوی دولت سیزدهم از شهید رئیسی که امروز معنای آن بیشتر مشخص شد.
🔹 بهادری جهرمی: امکان نداشت از آقای رئیسی بشنوید که فلان دستور از سوی رهبر انقلاب آمده است؛ لذا ما به صورت تحلیلی متوجه میشدیم که فلان موضوع، دستور حضرت آقا بوده است اما او تاکید داشت که هیچکس نباید متوجه این مساله شود؛ چرا که معتقد بود رهبری نباید برای ما هزینه شود بلکه ما باید خودمان را برای رهبری هزینه کنیم.
🔺اما امروز در پایان جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم، آقای پزشکیان در فرصت دفاع پایانی به طور بیسابقهای از نام رهبرانقلاب برای تایید وزرا با بیان عبارات مختلفی از ایشان(!) هزینه کرد که مورد انتقاد تعدادی از نمایندگان انقلابی مجلس و فعالان فضای مجازی قرار گرفت.