•⊰❁⊱•﷽•❁⊱•
دعای روز دوشنبه از #حضرت_زهرا سلام الله علیها
«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ قُوَّةً فِي عِبَادَتِكَ وَ تَبَصُّراً فِي كِتَابِكَ وَ فَهْماً فِي حُكْمِكَ
#اللَّهُمَّ_صَلِّ_عَلَى_مُحَمَّدٍوَآلِ_مُحَمَّدٍ وَ لَا تَجْعَلِ الْقُرْآنَ بِنَا مَاحِلًا وَ الصِّرَاطَ زَائِلًا وَ مُحَمَّداً صلی الله علیه وآله عَنَّا مُوَلِّياً»
پروردگارا؛ از درگاهت قدرتى براى عبادت و بندگى، بينشى براى درك قرآن و فهم لازم براى درك احكامت را خواستارم، پروردگارا؛ #برمحمّدوآل_محمّدصلوات فرست و فهم قرآن را دور از دسترس فكر ما و صراط را نابودكننده ما و محمّد (صلی الله علیه وآله) را روى گردان از ما قرار مده.
📘 زندگانى حضرت زهرا عليهاالسلام (ترجمه جلد ۴۳بحارالأنوار) ترجمه روحانى و بحار الانوار، ج ۸۷ ص۳۳۸ ضمن شماره ۴۸، به نقل از بلد الامين(حاشيه بلد الامين)، ص۱۱۰
https://zil.ink/toubaefaf
﷽
💠چند فراز پایانی این دعا، راز رسیدن به کوی اولیای الهی و اتصال به #امام_زمان عج است
«خَابَ الْوَافِدُونَ عَلَى غَیْرِکَ وَ خَسِرَ الْمُتَعَرِّضُونَ اِلّا لَکَ وَ ضَاعَ الْمُلِمُّونَ اِلّا بِکَ وَ أَجْدَبَ الْمُنْتَجِعُونَ اِلّا مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَکَ بَابُکَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِینَ وَ خَیْرُکَ مَبْذُولٌ لِلطَّالِبِینَ وَ فَضْلُکَ مُبَاحٌ لِلسَّائِلِینَ وَ نَیْلُکَ مُتَاحٌ لِلْآمِلِینَ وَ رِزْقُکَ مَبْسُوطٌ لِمَنْ عَصَاکَ وَ حِلْمُکَ مُعْتَرِضٌ لِمَنْ نَاوَاکَ عَادَتُکَ الْإِحْسَانُ إِلَى الْمُسِیئِینَ وَ سَبِیلُکَ الْإِبْقَاءُ عَلَى الْمُعْتَدِینَ
#اللهُمَّ فَاهْدِنِی #هُدَى_الْمُهْتَدِینَ وَ ارْزُقْنِی #اجْتِهَادَالْمُجْتَهِدِینَ وَ لا تَجْعَلْنِی مِنَ الْغَافِلِینَ الْمُبْعَدِینَ وَ اغْفِرْ لِی یَوْمَ الدِّینِ.
مفاتیح الجنان، دعای ماه رجب
✍چند فراز پایانی دعا راز رسیدن به کوی اولیای الهی و اتصال به امام زمان عج است.
#یاوران_امام
#نصرت_دین_خدا
@toubaefaf
۲۶ماه رجب، سالروز رحلت بزرگ مدافع حریم و حرم حضرت رسول الله صلی الله علیه وآله، حضرت #ابوطالب علیه السلام تسلیت باد.
تقدیم به محضر نورانی حضرت أبوطالب علیه السلام بخوانیم سوره حمد و توحید همراه با ۱۴ صلوات
@toubaefaf
﷽
پدر بزرگواریها... #ابوالسادة
نام حضرت ابوطالب علیه السلام «عمران» است و بعضی او را «عبدمناف» نامیده اند، چون فرزند بزرگش «طالب» بود، او را #أبوطالبا خواندند.
وی ۳۵ سالگی قبل از تولد حضرت #پیامبراسلام صلی الله علیه وآله در #مکه معظمه در خانواده ای برجسته و #خدا شناس دیده به جهان گشود.
ایشان با حضرت عبدالله علیه السلام پدر حضرت پیامبر صلی الله علیه وآله هم برادر بود.
پدرش حضرت عبدالمطلب، جد پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله است که همه قبایل عرب وی را به عظمت و بزرگواری می شناختند و از او به عنوان مردی با کفایت و مبلغ آیین #توحید ابراهیم یاد می کردند.
حضرت عبدالمطلب علیه السلام، چنان مورد توجه دنیای آن روز بود که او را با لقب #سیدالبطحاء به معنای آقای سرزمین #مکه و حومه آن و #ساقی_الحجیج به معنای آب دهنده حاجیان خانه خدا و
#ابوالساده پدر بزرگواریها
و #حافرالزمزم ایجاد کننده چاه زمزم می خواندند.
حضرت عبدالمطلب علیه السلام در حفظ و حراست وجود مبارک #حضرت_محمد صلی الله علیه وآله بسیار کوشا بود. شیعه و اهل سنت بر این حقیقت معترف اند.
پس از #حضرت_عبدالمطلب علیه السلام، این القاب و مسئولیت ها متوجه #حضرت_أبوطالب علیه السلام شد.
تقدیم به محضر نورانیشان صلوات
@toubaefaf
﷽
#تجلی_ایمان
هنوز پیامبراکرم صلی الله علیه و آله ۲۰ ساله بود که حضرت ابوطالب علیه السلام فرمود:
«وَلَقَدْ أَنْبَأَنِی أبِی، عَبْدُ الْمُطَلِّبُ علیه السلام بِاَنَّهُ النَّبِیُّ الْمَبْعُوثُ وَ اَمَرَنِی اَنْ اَسْتُرَ ذَلِکَ لِئَلاَّ یَغْرِیَ بِهِ الاَْعْدَاءُ؛ پدرم عبد المطلب به من خبر داده بود که او همان پیامبری است که مبعوث خواهد شد، و به من امر فرمود که آن را پوشیده بدارم تا به این سبب، دشمنان، علیه او شورش نکنند.»
#حضرت_أبوطالب علیه السلام در فرازی از خطبه عقد #پیامبراکرم صلی الله علیه و آله با خدیجه کبری علیهاالسلام فرمود:
«وَ هُوَ وَ اللَّهِ بَعْدَ هَذَا لَهُ نَبَأٌ عَظِیمٌ وَ خَطَرٌ جَلِیلٌ؛ به خدا سوگند بعد از این برای او [برادرزاده من]، خبر بزرگ و جایگاه بسیار رفیعی هست.»
گذشته از بیان صریح حضرت أمیرمؤمنان علیه السلام، پیشگویی های صریحی که از #حضرت_ابوطالب و #حضرت_عبدالمطلب علیهماالسلام نقل کردیم، دلیل روشنی بر این است که آنها مقام #وصایت را داشتند و از منطق وحی بهره برده بودند که این گونه با قاطعیت از رسالت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله خبر می دادند.
بزرگان شیعه و سنّی، بیش از یکصد جلد کتاب مستقل، در باره #ایمان_حضرت_أبوطالب علیه السلام تألیف کرده اند که فقط به یک نمونه اشاره می شود:
در سال ۱۳۸۱ق یکی از دانشمندان قطیف به نام «عبد اللّه خنیزی» کتاب ارزشمندی به نام «ابو طالب مؤمن قریش» منتشر کرد.
دادگاه قطیف عربستان او را به جرم اثبات ایمان ابو طالب به مدت هفت سال در سیاهچال زندان در قطیف زندانی کرد و پس از ۷ سال برای او، حکم اعدام را صادر کرد. مرحوم آیت اللّه حکیم از نجف اشرف و یکی از مراجع بزرگ از قم به محاکم بین المللی شکایت کردند و سرانجام ایشان آزاد شد و پس از آن وی یکی از قضات قطیف است.
بولس سلامه شاعر بلندآوازه جهان مسیحیت، تقریظ بسیار جالبی بر این کتاب نوشته است.
بولس سلامه، متوفای ۱۹۷۹م در دیوان معروف خود فصل پرباری را به فضایل و مناقب حضرت ابو طالب اختصاص داده، دیدار تاریخی ابو طالب را با «سرجیس» معروف به «بُحَیرا»، در بُصری در ۲۷ بیت به نظم درآورده است.
نک: مجله مبلغان، تیر و مرداد 1387، شماره 105
و سیمای درخشان حضرت ابو طالب علیه السلام، علی اکبر مهدی پور
@toubaefaf
May 11
طوبای عفاف
﷽ 💠چند فراز پایانی این دعا، راز رسیدن به کوی اولیای الهی و اتصال به #امام_زمان عج است «خَابَ الْوَا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا