صلوات خاصه #حضرت_زهرا سلاماللهعلیها
خدا می داند چه برکات عجیبی در این صلوات خاصه حضرت زهرا سلام الله علیها نهفته است.
#یازهرا
https://zil.ink/toubaefaf
•⊰❁⊱•﷽•⊰❁⊱•
#سیره_حضرت_زهرا سلام الله علیها
«هنگامى که ابوبکر و عمر تصمیم گرفتند فدک را از #حضرت_فاطمه علیهاالسلام بگیرند و این خبر به ایشان رسید، لباس به تن کرده و #چادر بر سر نهاد و با گروهى از زنان فامیل و خدمتکاران خود بسوى مسجد روانه شد، در حالی که #چادرش به زمین کشیده مى شد و راه رفتن او همانند راه رفتن #پیامبرخدا صلی الله علیه و آله و سلم بود...
... و هنگامی هم که #حضرت_زهرا سلام الله علیها وارد مسجد شدند در آنجا پرده ای آویختند.
مُلاَءةٌ به معنای إزار یا پرده است. یعنی بین ایشان و آن مردها که از مهاجرین و انصار و گرداگرد ابی بکر بوده اند پرده ای آویخته شد حتی در برخی نسخه ها آمده است مُلاَءةٌ قِبطّیةٌ...»
روى انّه لمّا أجمع أبوبکر و عمر علي منع فاطمة عليهاالسلام فدکاً و بلغها ذلک،لاثت خمارها علي رأسها و اشتملت بجلبابها و أقبلت في لمّة من حفدتها و نساء قومها طأ ذیولها، ما تخرم مشیتها مشیه رسول اللَّه صلى اللَّه علیه و آله...»
إحتجاج، ج۱، ص۹۷_۸
(۳۱۰) هزار و یک نکته پیرامون #حیاوعفاف
https://zil.ink/toubaefaf
•⊰❁⊱•﷽•⊰❁⊱•
راه تقرب بانوان به امام زمان (عج)
جمعی از مسلمانان، اطراف #رسول_خدا صلی الله علیه وآله نشسته بودند که آن حضرت سؤالی را مطرح ساخت:
«ای شیء خیر للنساء؟
چه سیرهای برای بانوان بهتر است؟»
هر کس به فراخور معرفت خویش جوابی میداد، اما هیچ جوابی پیامبر صلی الله علیه وآله را قانع نمیساخت. در آن هنگام، سلمان فارسی که در آن روزگار پیرمردی با وقار و پر ذکاوت بود، با خود اندیشید که پاسخ این پرسش از سطح اندیشه حاضران فراتر است. از این روی در آن بحبوحه خود را به خانه #حضرت_فاطمه سلام الله علیها که به مسجد پیامبر متصل بود، رسانید و پاسخ این سؤال را از آن حضرت جویا شد.
#حضرت_زهرا علیهاالسلام فرمودند:
«بهتر است برای زنان که (تا حد امکان) مردان نامحرم را نبینند و مردان نامحرم نیز ایشان را نبینند.
خَیرٌللنِّساء أن لا یَرینَ الرِّجالَ وَلا یَراهُنَّ الرِّجالُ» (وسائل الشیعه، ج۱۴، ص۴۳)
سلمان به میان جمع بازگشت و پاسخ را مطرح ساخت.
#پیامبرخدا صلی الله علیه و آله بلافاصله از او پرسیدند: «سلمان! این جواب را از که آموختی؟» عرضه داشت: از دخترتان #فاطمه سلام الله علیها.
پیامبرخدا صلی الله علیه وآله در آن هنگام فرمودند:
«جعلت فداهَا أبوها....ان فاطمة بضعة منی؛ پدرش به فدایش باد! به راستی که فاطمه پارهای از وجود من است.» (کنزالعمال، ج ۸، ص۳۱۵)
شاه رسل چو #فاطمه گر دختری نداشت
بیشبهه آسمان #حیا اختری نداشت
بیدختر پیمبر ما، عرصه #حیا
مانند امتی است که پیغمبری نداشت
(۳۱۱)هزار و یک نکته پیرامون #حیاوعفاف
﴿اَلّلهُمَّـ ؏عَجِّل لِوَلیِّڪَ الفَرَج﴾
┄┅┅┅┅❁✨❁┅┅┅┅┄
༺طوبای عفاف༻
┄┅┅┅┅❁✨❁┅┅┅┅┄
🌐جهت عضویت در کانال ها به لینک زیر مراجعه فرمایید 👇
https://zil.ink/toubaefaf
•⊰❁⊱•﷽•⊰❁⊱•
#سبک_زندگی_فاطمی
از جابر نقل شده که در خدمت #رسول_خدا صلی الله علیه و آله بودیم تا به درب خانه #حضرت_فاطمه علیهاالسلام آمدیم.
#رسول_خدا صلی الله علیه وآله سلام کرد و اجازه ورود خواست.
#حضرت_فاطمه علیها السلام اجازه داد.
#پیغمبراکرم فرمود: با کسی که همراه من است وارد شوم؟
#حضرت_زهرا علیهاالسلام گفت پدر جان! چادر بر سر ندارم. (صبر کنید تا چادر بپوشم)
سپس پس از مدتی کوتاه سئوال فرمود: آیا داخل شویم؟
پاسخ شنیدیم بفرمائید.
برگرفته از نهج الحیاة، فرهنگ سخنان حضرت زهرا سلام الله علیها، حدیث۵۱
(۳۱۲)هزار و یک نکته پیرامون #حیاوعفاف
﴿اَلّلهُمَّـ ؏عَجِّل لِوَلیِّڪَ الفَرَج﴾
┄┅┅┅┅❁✨❁┅┅┅┅┄
༺طوبای عفاف༻
┄┅┅┅┅❁✨❁┅┅┅┅┄
🌐جهت عضویت در کانال ها به لینک زیر مراجعه فرمایید 👇
https://zil.ink/toubaefaf
•⊰❁⊱•﷽•⊰❁⊱•
نکته ۳۱۳ از طرح هزار و یک نکته پیرامون #حیاوعفاف👇
با توجه به #خطبه_فدکیه و در رابطه با اهمیت و حفظ حریم #عفاف_وحجاب، این توجه به حرکت و خطبه #حضرت_زهرا سلام الله علیها لازم است که در عین شركت در یك صحنه پرشور سیاسی و اجتماعی، شش نكته است كه هر كدام از جهتی بیانگر اهمیّت و عظمت فرهنگ #عفاف_وحجاب در #سیره_حضرت_زهرا سلام الله علیها است كه به اختصار بدان اشاره می شود:
۱. آن حضرت روسری خود را كه به طور كامل سر و گردن و قسمتی از بدن را می پوشانید، بر سر گرفت، تعبیر واژه «لاثتْ» (پیچید) حاكی است كه روسری به طور كامل و چسبان به سر و گردن گرفته شده بود، نه به طور سبك و وارفته كه با اندكی تكان دادن از سر رد شود و موی سر آشكار گردد.
۲. #حضرت_زهرا سلام الله علیها علاوه بر آن روسری، لباس روی لباسهایش مانند عبا(چادر) را بر سر و تن خود پوشانده بود (وَاشْتَمَلَتْ بِجِلْبابِها)
۳. لباسی كه بر تنش بود به قدری بلند بود كه در راه رفتن، گاهی قسمت پایین لباس زیر پای #حضرت_زهرا سلام الله علیها قرار می گرفت: (تَطَأُ ذُیُولَها... که شاید تعبیر با کمی شتاب راه رفتن باشد تا زودتر به مسجد برسد و از #بزرگ_ترین_معروف یعنی #امامت دفاع و طاغوت زمان را نهی از منکر کند)
۴. آن حضرت همانند #رسول_خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم با متانت و وقار حركت میكرد، یعنی هیچ گونه حركات نامناسب و دور از نزاكت در حركت او دیده نمی شد.
۵. وقتی به مسجد رسیدند، به احترام او پرده ای نصب كردند و آن حضرت در پشت آن پرده خطبه خواند.
۶. دوستان و زنان خویشانش، اطرافش را گرفته بودند. (وَاَقْبَلَتْ فی لُمَّةٍ ـ ای: جماعة ـ مِنْ حَفَدَتِها وَ نِساء قَوْمِها).
پس #حضرت_زهرا سلام الله علیها در آن همایش پرشكوه و پرجنجال برای #دفاع_از_ولایت و به شکست کشاندن طاغوت و استکبار زمانه شركت کردند، در حالی که همه نمادهای #حیاوعفاف_وحجاب را رعایت فرمودند.
برگرفته از گنجینه عفاف، مهدی نصیریان دهزیری، ص۲۶۲
(۳۱۳) هزار و یک نکته پیرامون #حیاوعفاف
https://zil.ink/toubaefaf