اوضاع اقتصادی غرب.mp3
1.9M
🎙 شهروند اهل #کانادا 🇨🇦 میگوید
یک حقوق در کانادا برای بیش از یک نفر کافی نیست، در آخر ماه هم چیزی نمیماند. لذا زن و شوهر هردو باید کار کنند
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ شاید باورش سخت باشه ولی اگر موقع صحبت با مامور پلیس آلمان بجای ضمیر شما"sie" از ضمیر تو "du" استفاده کنین ممکنه تا ۶۰۰یورو جریمه بشین
👈🏻اما در ایران....
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ابراز پشیمانی قدیمیترین مهاجر ایرانی در #ایتالیا در گفتگویی تلخ با حمید معصومینژاد!
🔺دوست دارم به ایران برگردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 افشاگری مسعود بهنود، از سران رسانه ای اپوزیسیون و خبرنگار بیبیسی
🔺آمریکا و انگلیس مثل خر تو گل گیر کردن..
🔸اونا خودشان را نمیتونن نجات بدن میخوان برن ایران،محاله ممکنه...
🔹خوشبخت ترینها،کسانی هستند ک الان تو ایران زندگی میکنن،حتی آمریکاییها هم اینقدر خوشبخت نیست.
🔸هیچ کشوری مثل ایران اینهمه خدمات ب مردمش نمیده
🔺بهنود قبلا گفته بود علیرغم اینکه شاهزاده پهلوی رو بعنوان یک انسان دوستش دارم..اما بدونید او به اندازه ی گاو مهربون هم نمیفهمه! هوادرانش هم به اندازه خر شعور ندارن!
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله صدام به ایران
صدام یک سال قبل از آغاز جنگ به فکر حمله به ایران و اصطلاحا برای ستاندن حق عرب از عجم آماده شده بود.
صدام میخواست قهرمان جهان عرب باشد که حقوق اعراب را باز می ستاند. چون ایران بتازگی دچار انقلاب و فروپاشی ارتش شده بود، بهترین فرصت برای توسعه خواستههای جاه طلبانه عربی بود: اشغال مناطق نفت خیز ایران از جمله خوزستان؛ و آزاد کردن جزایر سه گانه به نفع امارات از جمله اهداف وی بود.
🗣سخنان اولین کسی که از تصمیم صدام آگاه شد.
🔸 صلاح عمرعلی - سفیر عراق در سازمان ملل در سال ۱۳۵۸ می گوید: صدام به من گفت این فرصت به دست نمیآید مگر در هر صد سال، یک بار و ما سرهای ایرانیان را خواهیم شکست و هر یک وجب خاکی را که اشغال کردهاند باز پس خواهیم گرفت و شطالعرب را بازپس میگیریم.
🔸 صدام گفت: این صحبت از راهحل مسالمتآمیز و انسانی و حل کردن اختلافات با ایران را نمیخواهم دیگر از زبان تو تکرار شود مطلقا.
🔸 صدام فکر می کرد که در برابرش یک فرصت تاریخی برای ادب کردن ایران وجود دارد.
🔸 صدام میخواست پیش از آنکه حکومت جدید ایران قدرت بگیرد با آن تسویه حساب تاریخی کند.
#آثار_باستانی_ایران
💢ذلیل شدن ایرانی ها
آیا تا به امروز به این سوال #فکر کرده اید که چرا با وجود تعلق داشتن بسیاری از #آثار_باستانی معروف و مشهور دنیا به #تمدن_ایرانی اکثر این ثروتهای ملی ما در موزه های اروپا و آمریکا نگهداری میشوند؟ چرا هیچگاه به ایران #عودت داده نشدند؟
✅در زمان قاجار #فرانسوی_ها با ایران قرارداد کاوش باستانی داشتند و هر آنچه که بعنوان #آثار_تاریخی پیدا میکردند به موزه های فرانسه میفرستادند.
اما با آغاز سلطنت پهلوی در بین سالهای ۱۹۴۱ تا ۱۹۳۱ امتیاز #کاوش_آثار_باستانی طی قراردادی به آمریکایی ها واگذارد شد.
آرتور اپهام پوپ، یکی از باستان شناسان #مشهوری بود که بسیاری از آثار تاریخی ایرانیان را به کلکسیون دارهای خارجی میفروخت و از کشور خارج میکرد، با این وجود #رضا_شاه در سال ۱۹۳۱ از او و در سال ۱۹۳۵ از همسر وی با اعطای مدال تقدیر کرد.
✅در سال 1935 پس از خروج اولین محموله از اشیای مکشوفه در #تخت_جمشید سفیر آمریکا در ایران گفت:
《تعداد زیادی #کامیون نیاز بود تا آثار باستانی متعلق به موسسه ی شرق شناسی از تخت جمشید برای انتقال به آمریکا، به بوشهر فرستاده شود.》
اروپایی ها و بعدتر آمریکایی ها به بهانه کاوش باستانی، و اینکه شما ایرانی ها توان حفظ آثار خودتان را ندارید، ثروت ملی ما را در دوره همین شاهان #پهلوی به تاراج بردند و حتی در زمان پهلوی نیز هیچ گاه حاضر نشدند ثروت های ملی تاریخی ایرانیان را به آنها پس دهند، البته قراردادهای کاوشگری با آمریکا از ترفندهای سلسله پهلوی برای حفظ رابطه با این کشور بود.
دکتر محمد قلی مجد در کتاب #تاراج_بزرگ با بهره گیری از اسناد وزارت خارج آمریکا این #خیانت بزرگ را یک به یک و کاملا مستند مورد بررسی قرار داده است.
علیرضا زادبر
پ.ن:
در اولین سالهای پادشاهی رضاخان، باستانشناسان آمریکایی به مناطق باستانی ایران راه پیدا کرده و به کاوش در بِکرترین نقاط باستانی ایران پرداختند؛ تنها از تخت جمشید بیش از سی هزار عتیقهی باستانی کشف شد. تا جاییکه کاوشگران امریکایی در گزارشهای خود به دولت آمریکا نوشتند؛
«گروه ما در تخت جمشید به یکی از بزرگترین کشفیات تمام تاریخ دست یافته است.»
آمریکاییها پس از این کشف عظیم، زمزمهی انتقال آن به آمریکا را راه انداختند؛ دولت وقت ایران به شدت مخالفت کرد و کار به دعوای سیاسی کشید. نهایتا رضاشاه شخصا به مسأله ورود و با انتقال همهی عتیقهجات کشفی به آمریکا موافقت کرد.
وزیر فواید به سفیر آمریکا گفته بود؛
«به جز من و نخست وزیر، همهی وزرا با انتقال سی هزار لوح گلی به آمریکا مخالف بودند، ناچار مسئله به شخص شاه ارجاع شد. ایشان نیز وقتی شنیدند انتقال این آثار به آمریکا برای حل و فصل اختلافمان با آمریکا ضروری است، موافقت کردند»
حجم آثار عتیقهای که از تخت جمشید نصیب آمریکاییها شد به قدری بود که برای جابجاییاش به بندر بوشهر، به قول یکی از باستانشناسان آمریکایی به کاروانی از کامیونها نیاز بود.
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کریستیانو بنسلمان!
♦️بخشی از دلایل ولخرجی این روزهای ولیعهد سعودی در ورزش
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
تعداد مادرانی که چند شهید تقدیم ایران کردهاند:
دو شهید: ٨١٨٨ مادر
سه شهید: ۶۳۱ مادر
چهار شهید: ۸۲ مادر
پنج شهید: ۲۱ مادر
شش شهید: ۶ مادر
هفت شهید : ١ مادر
هشت شهید: ١ مادر
نه شهید: ٢ مادر
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
هفته جنگ هفته افتخار است، هفته مقدس است، در حقیقت جشن است، عید است و یک بزرگداشتی [است] از روحیه مردم، ایثار مردم و مقاومت مقدس و دفاع مقدس.
(رهبر معظم انقلاب)