✨روزنامه صهیونیستی هاآرتص با انتشار گزارشی درباره سرقت سلاح از ارتش صهیونیستی نوشت: حجم سلاحهای به سرقت رفته هولناک است و برآوردها نشان میدهد که ارزش تسلیحاتی که سالانه از ارتش به سرقت میرود، حدود ۱۴ میلیون دلار است. شیوع اعتیاد بین نظامیان باعت بروز سرقت های متعدد شده است.
🔴 بیشتر شکایات "قصور پزشکی" علیه کدام پزشکان است؟
🔹پژوهشگران در یک مطالعه مروری نظاممند کلیه مقالات منتشر شده در زمینه قصور پزشکی در ایران را در بازه زمانی سالهای ۱۳۷۳ تا ۱۳۹۶ مورد بررسی قرار دادند و عنوان کردند بیشترین درصد شکایات قصور پزشکی به ترتیب علیه متخصصان زنان و زایمان، جراحان عمومی، متخصصان ارتوپد و سپس پزشکان عمومی بوده است/ ایسنا
۲۰۰۰ پلیس انگلیسی متهم به آزار و تجاوز جنسی
🔹بر اساس آمارها، در طول ۴ سال گذشته حدود ۲۰۰۰ اتهام سوءرفتار جنسی از جمله تجاوز علیه مأموران پلیس در حال خدمت انگلیس مطرح شده است.
🔹در میان شکایات، بیش از ۳۷۰ اتهام آزار جنسی، تقریباً ۱۰۰ اتهام تجاوز جنسی و ۱۸ مورد جرایم جنسی علیه کودکان بوده است.
🔹با این حال، فقط یک سوم افراد مقصر در مواردی که شکایات مربوط به سوءرفتار جنسی مورد تأیید قرار گرفت، اخراج شدهاند.
@Farsna
📜جوان ما لازم است در کتاب درسی، دانشمندان کشورش و گذشتهی کشورش و مفاخر علمی کشورش را بشناسد.
🔖جوان ما فلان بازیکن تیم فلان کشور را خیلی بیشتر میشناسد تا ابن سینا را! تا محمد بن زکریای رازی را! آنهائی که اهل سینمایند، فلان هنرپیشهی معروف فرانسوی یا امریکائی را خیلی خیلی بیشتر میشناسند تا فلان دانشمند ریاضیدان یا مثلاً فرض کنید که ادیب بزرگ فارسی را!
🔹مقام معظم رهبری
#تمدن_غرب | غرب وحشی
📌آنچه در این تصویر میبینید واقعیت تمدن غرب و مدعیان حقوق بشر است!!
📝وقتی با استعمار و ظلم و وحشی گری، فقط بخاطر رنگ پوست (با وجود کودک بودن) تحقیر میکنند و بمنزلهی یک حیوان با کودکان برخورد میکنند.
⚠️اما روزی باید در «همین دنیا» جواب پس دهند!!
#معماری_ایرانی
📌ستونهای تخت جمشید با وجود زلزله های شدید در طول تاریخ استوار مانده اند این ستونها با سرب مذاب به همدیگر متصل شده اند سرب علاوه بر محکم کردن اتصال دو تکه ستون نقش مهمی برای مقاومت سازه در مقابل زمین لرزه داشته است این فلز به دلیل چکش خواری و نرمی هنگام بروز زلزله از خودش واکنش نشان داده است.
📝دقت کنید که این سازه و تکنولوژی مربوط به ۲۵۰۰ سال پیش بوده !!!
┅┅❅❈❅┅┅
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜فیلمی پس از ۸۷ سال
🎞 فیلم دیدار رضاخان با آتاتورک
📌 صدای رضاخان را برای اولین بار میشنوید
📌 این فیلم مربوط به سفری است که سوغاتش دینستیزی تقلیدی رضاخان و بعدها واسپاری بخشی از خاک ایران به ترکیه بود.
📌 رضاخان در این فیلم سعی دارد با آتاتورک ترکی حرف بزند ولی گاه به نحو ناشیانهای عمل میکند.
┅┅❅❈❅┅┅
#دانستنی
#تاریخ_ایران
📌این عکس قدیمیترین عکس موجود از تهرانه
📸این عکس رو عکاس ایتالیایی، لوئیجی پشه، ۱۵۰ سال پیش گرفته. تهران قدیم از چهار محله به نام های سنگلج، عودلاجان، بازار و چاله میدان تشکیل شده بود که پولدار های تهران در آنجا زندگی میکردند و محله ثروتمندان تهران سنگلج بود.
┅❅❈❅┅
جمعیت جهان درحال حاضر حدود 7.8 میلیارد نفر تخمین زده شده. برای اکثر اشخاص، این عدد بزرگیست. ولی وقتی به درصد تبدیل میشود، آمار راحت تر فهمیده میشوند:
- ۱۱ ٪ در اروپا هستند،
- ۵ ٪ در امریکای شمالی
- ۹ ٪ در امریکای جنوبی
- ۱۵ ٪ در افریقا
- ۶۰ ٪ در آسیا.
از میان کل جمعیت ۴۹ ٪ درحومهء شهرها زندگی میکنند و ۵۱ ٪ در شهرها.
۷۷ ٪ خانهء شخصی دارند و ۲۳ ٪ اصلاً خانه ندارند.
۲۱ ٪ پرخور هستند.
۶۳ ٪ خوب میخورند.
۱۵ ٪ کمبود تغذیه دارند و یک درصد آخرین غذایشان را خورده ولی فردایی برایشان نیست.
درآمد روزانهء ۴۸ ٪ کمتر از ۲ دلار است.
۸۷ ٪ آب تمیز میخورند.
۱۳ ٪ یا آب تمیز نمیخورند و یا منبع آبی آنها آلوده است.
۷۵ ٪ موبایل دارند اما ۲۵ ٪ ندارند
۳۰ ٪ دسترسی به اینترنت دارند ولی ۷۰ ٪ شرایط برای وصل شدن به اینترنت را ندارند
۷ ٪ تحصیلات دانشگاهی دارند،
ولی۹۳ ٪ تحصیلات عالی ندارند
۸۳ ٪ باسوادند،
۱۷ ٪ بیسواد.
۳۳ ٪ مسیحی
۲۲ ٪ مسلمان
۱۴ ٪ هندو
۷ ٪ بودایی
۱۲ ٪ دینهای مختلف
۱۲ ٪ اعتقاد به هیچ دینی ندارند.
* اگر شما خانهء خودتان را دارید، غذای خوب میخورید، آب تمیز دارید، میتوانید وارد اینترنت شوید، به دانشگاه رفته اید، شما عضو تعداد محدودی از انسانهای خوشبخت هستید (کمتر از ۷٪ جمعیت جهان)
از ۱۰۰ ٪ در دنیا فقط ۸ ٪ از سن ۶۵ سالگی عبور میکنند.
جنگ رواني
🔹 «چرچيل»، نخست وزير مشهور بريتانيا درباره جنگ رواني مي گويد:
«چه بسيار اتفاق افتاده كه جنگ رواني مسير تاريخ را تغيير داده است. در تاريخ جنگها مثالهاي بي شماري از پيروزيهايي كه نيروي ماشين جنگي دشمن را از كار انداخته ،اما نتوانسته روحيه معنوي نيروها را از پاي درآورد، يافت مي شود. به همين دليل اين پيروزيهاي ناقص مدت كمي دوام آورده، پس از آن نيروي غالب شكست خورده و جناح مقابل پيروزي خود را تثبيت كرده است.»
🔹 «ژنرال دوگل» رمز پيروزي در تخاصمات دول را تداوم عمليات رواني مي داند و توصيه مي كند كه:
«براي آن كه دولتي در جنگ پيروز شود، بايد جنگ رواني را قبل از حركت نيروهايش به سمت ميدانهاي نبرد آغاز نمايد و تا اتمام عمليات رزمي براي پشتيباني نيروهايش بدان ادامه دهد.»
🔹 «هيتلر» در اين مورد، (استراتژي غيرمستقيم يا جنگ رواني) . مي گويد:
«استراتژي كه به سلاح عقل و خرد مجهز باشد، از هر استراتژي جنگی ديگري كاراتر است، زيرا جنگ براي وادار كردن دشمن به تسليم مي باشد. بنابراين من كه مي توانم از راههاي سهل تر و كم خرج تر به اين هدف برسم، چرا راه نظامي را انتخاب كنم؟ هدف در هم شكستن و خرد كردن مقاومت دشمن است كه به وسيله جنگهاي رواني به آن خواهيم رسيد.»
🔹 «سررابرت اچ بروس لاكهارك»، (يكي از كارشناسان ارشد در جنگ دوم جهاني)، جنگ رواني را اين گونه تشريح مي كند:
«جنگ رواني به كارگيري تبليغات براي رفع نياز تمامي جنگ است كه راه را براي انجام وظايف نيروهاي مسلح هموارتر و آسانتر سازد.»
🔹 ديويد آيزنهاور در سخنراني معروف خود براي انتخابات رياست جمهوري آمريكا در هشتم اكتبر 1952، در سانفرانسيسكو گفته است:
«جنگ رواني يعني نبرد و نزاعي براي دستيابي به افكار مردم و اراده آنها».
✅ در حقیقت جنگ روانی را میتوان تمهیدات و اقدامات طرح ریزی شده ای عنوان کرد که در جهت تخریب و تضعیف روحیه دشمن در جهت رسیدن به راهبردهای کوتاه مدت و بلند مدت نامید.
✅ شاکله جنگ روانی بر افکار عمومی با استفاده از قدرت نفوذیها و رسانه ای جمعی استوار شده است که بر پایه تغییر و انحراف عواطف، عقاید و نظرات مردم طرح ریزی میشود.
#سیداحمدرضوی
📌 پرسش:
آیا امام حسن #عسکری (ع) سفری به #گرگان داشتهاند؟
امروزه در شهر گرگان #مسجد و #قدمگاهی منسوب به امام حسن عسکری(ع) وجود دارد. مبنای این باور، خبری است که برخی علمای #شیعه در سده ششم، از جمله ابن حمزه #طوسی در الثاقب فی المناقب (ص214-216) و قطبالدین #راوندی در الخرائج والجرائح (ج1، ص424- 426) نقل کردهاند.
مفاد این خبر به طور خلاصه آن است که شخصی به نام «جعفر بن شریف #جرجانی» ـ از شیعیان جرجان ـ در سفر حج خود به سامرا نزد امام عسکری(ع) رفت و مبلغی را که #شیعیان این شهر به امانت به وی سپرده بودند، به دست امام رسانید.
امام نیز تاریخ #بازگشت وی به جرجان را سوم ربیعالثانی همان سال پیشگویی کرد و به او وعده داد که خود ایشان نیز در همان روز به #جرجان وارد خواهد شد. در تاریخ تعیین شده، امام به #طیّالارض به جرجان رفت و نزد شیعیان خود حضور یافت.
📍 #پاسخ:
صرف نظر از ضعیف و بیاعتبار بودن این خبر از منظر رجالی به علت #مجهول و ناشناخته بودن #راوی و عدم نقل آن در منابع کهن و دست اول شیعه، که اصل خبر را محل شک و تردید قرار میدهد، اما نکته دیگری که حضور امام را در #گرگان با تردید جدّی موجه میسازد آن است که بر اساس خبر فوق، امام عسکری(ع) به شهر «جُرجان» وارد شد که منطبق بر شهر « #گنبدکاووس» کنونی است؛ نه شهر گرگان امروزی که در گذشته به «استرآباد» شهرت داشته است.
از اینرو به نظر میرسد مسجد و قدمگاه امام حسن عسکری(ع) صرفاً یادمانی است که در دورههای متأخر، پس از ویرانه و متروکه شدن جُرجان تاریخی(گنبد گاووس کنونی)، و با توّهم انطباق گرگان کنونی بر جرجان کهن به وجود آمده است، لذا نمیتوان برای آن اعتبار تاریخی قائل شد.