8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ببینید؛ دو نوجوان در یکی از مراکز خرید نیوجرسی با هم درگیر میشوند، پلیس سر میرسد. جوان سفیدپوست را روی مبل مینشانند اما جوان سیاهپوست را روی زمین میخوابانند و دستبند میزنند. این فیلم در رسانهها و شبکههای اجتماعی به عنوان تبعیض نژادی مورد انتقاد قرار گرفته است.
تمدن غرب
تمدن وحشی
نژادپرستی
@ttt1400
کسانی که زندگی اشرافی را دنبال میکنند، نمیتوانند شعار حمایت از پابرهنهها و مستضعفان بدهند!
رهبر انقلاب
٢٨ بهمن ١۴٠٠
🌹داره درختی رو قطع میکنه که وقت خستگی زیر سایه همون درخت استراحت میکنه!
حکایت بعضی آدمهاست که سعی در نابودی وطنی دارن که اگه نابود بشه اولین کسانیکه هلاک میشن خودشون هستن
بدبینی، شایعه پراکنی، دروغ پردازی، خودتحقیری و... یعنی وطن فروشی
@ttt1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️اینجا ورودی کتابخانه ملّی پراگ جمهوری چک است!
برج بینهایت کتاب
🎲 یک آینه در سقف برج و یک آینه در کف اون قرار داده شده تا نشاندهندهی بیحد و مرز بودن یادگیری باشه.
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیوی بسیار ارزشمند از آقای کریستوفر که کتابی در مورد حضرت زینب سلام الله علیها تالیف کرده اند.
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اگر میخواهی یک تمدّن را نابود کنی باید سه کار انجام بدهی!
1⃣ خانواده را از بین ببر! با کوچک کردن مقام مادر
2⃣ نظام تربیتی را نابود کن! با کوچک کردن مقام معلم
3⃣ الگوهای اجتماعی را نابود کن! با کوچک کردن مقام علما و دانشمندان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گوییدی، پیانیست ایتالیایی: با فرهنگتر از ایرانیها ندیدهام
🔹جیووانی گوییدی، پیانیست ایتالیایی که همراه با گروه ۶ نفره خود ارکستر «ایتالیای کوچک» را در سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر بهروی صحنه برد، پس از ترک ایران در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «اکنون ما در حال ترک ایران هستیم. دفعه قبل در سال ۲۰۱۶ آنجا بودم و قسم میخورم با فرهنگتر، احساسیتر، گرمتر، مطلعتر از ایرانیها ندیدهام. میدانم که آنها حتی بالاتر از این تعاریف هستند».
این ویدیو بخشی از اجرای ارکستر ایتالیای کوچک در جشنواره فجر امسال است
مرکز مطالعاتی آلما اسرائیل (که سابقه سیلی خوردن سایبری از جبهه مقاومت را هم در کارنامه خودش دارد) با انتشار فیلمی از مدارس المهدی لبنان، توییت زده:
ما گیج شده ایم! مدارس المهدی بچه های لبنانی را وفادار به لبنان میکنند یا ایران!؟
پ.ن:
🔹محمد شعیب خبرنگاری لبنانی است، که به خاطر ارتباط با رژیمصهیونیستی و جاسوسی برای این رژیم اواخر ماه گذشته میلادی بازداشت شد.
🔹اسرائیلیها از این خبرنگار لبنانی خواسته بودند که گزارشهایی را تنظیم کند که گویا، لبنان توسط ایران اشغال شده است و این مطالب تخریبی را در سایتهای «Alkalima online»، لبنان ۲۴، سایت «اذاعة صوت کل لبنان» منتشر کند و در ازای هر گزارش،۵۰ تا ۷۵ دلار حقوق دریافت میکرد.
@ttt1400
وضع اقتصادی خوب مردم جهان
یک تصوری که برخی از مردم ایران در خصوص وضع اقتصادی مردم جهان دارند این است که مثلا وضع اقتصادی همه مردم مثلا در اروپا، هرکس می خواهد باشد، خوب رو به عالی است. در دنیای واقعی برای همه واقعا اینطور نیست. دلیل این مطلب هم این است که یک نکته را از ذهن دور نگه داشته اند.
مثلا می گویند مردم آنجا ماهی مثلا ۳۰۰۰ یورو درآمد دارند. بعد به تومان محاسبه می کنند که چه رقم درشتی می شود... ضمن اینکه اینطور نیست.، یعنی همه ۳۰۰۰ یورو درآمد ندارند. باید بدانند که سوال بعدی را از خود نمی پرسند که خرج زندگی چگونه است؟
به طور متوسط بیش از ۱۵۰۰ یورو هزینه اجاره خانه، و پول آب و برق و گاز می شود. حالا اضافه کنید هزینه بیمه اجباری ماهانه، هزینه درس و دانشگاه، هزینه اینترنت و خط تلفن همراه و مالیات های متنوع را.
حساب بانکی همه هم دست دولت است. یعنی مستقیم از حساب بانکی شما کسر می شود بدون اینکه به شما زحمت پرداخت دهند.
به همین دلیل است که غالبا زن و مرد و فرزند همه کار می کنند.
اما طبق معمول شما در فیلم ها و سریال ها خانه های آنچنانی و ماشین های آنچنانی می بینید یا همیشه یکی دوستی، همسایه ای، فامیلی دارد که وضع اقتصادی اش عالی است و آن را ملاک همه مردم قرار می دهد.
حال و روز همه کسانی که وضع اقتصادی خوبی دارند، خوب است؟
کاش همه در ایران وضع اقتصادی خوبی پیدا کنند که دیگر این موضوع، برای برخی، عامل ندیدن هزاران رشد و پیشرفت کشور خودشان نشود.
امیدوارم همه به سطح عالی اقتصادی برسند تا بفهمند درد بشر رفاه مادی نیست صرفا. که اگر بود، همان ثروتمندها الان آرام گرفته بودند و هزینه های سنگین برای نابودی ایران وسط نمی گذاشتند.
هرگز فراموش نمی کنم مردی را که چند شرکت و خانه داشت و به بدترین شکل از مشکلات اقتصادی کشور حرف می زد و صدر و ذیل را زیر سوال می برد و از هیچ توهینی فروگذار نمی کرد و از اضافه وزن رنج می برد...
غرب، یعنی کشورهایی مثل آلمان و فرانسه و اسپانیا و انگلیس و آمریکای شمالی، با استعمار بلند مدت، مردم خودش را غرق در رفاه کرد. معنویت را حذف کرد، مادیات را جایگزین. در حالی که همین کشورها بدترین آمار را در وضعیت روحی روانی مردم و جوانان و زنانش دارد.
نیاز اقتصادی و آرامش نشات گرفته از رفاه خوب است، اما آنقدر قدرت ندارد که همه نیازهای انسان را با هم پاسخگو باشد. یک رفاه متوسط مادی برای زندگی در این دنیا کافیست. ما برای آرامش و لذت و تعالی به چیزهای دیگر هم نیاز داریم. اما رسانه به شکل نظام مند با ما کاری کرده که هم تصور غلط داشته باشیم، هم آرزوی غلط.
اگر غرب که نماد به چنگ آوردن مادیات و رفاه است آرام گرفته بود، برای من این همه سوال ایجاد نمی شد...
اما وقتی خبر می رسد یک پسر جوان در بهترین شرکت با بهترین درآمد، خودکشی می کند، و پدرش میگوید غمی نداشت. یا غرب پر میشود از کتبی که بحثش حقیقت معنای زندگی است، این علامت سوال در ذهنم ایجاد می شود. که پس چه کم داشت و چه کم دارند؟
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
✍️تحمل نخواهم کرد
من به شما می گویم تا زنده ام تحمل نخواهم کرد نظامی را که در آن انسان های بسیار کم درآمد در کنار انسان های پردرآمد زندگی کنند، من این را تحمل نخواهم کرد و تا آنجا که در توان دارم برای از بین بردن این خواهم کوشید و اسلام هم همین را نمی پسندد و ما به هر حال به عنوان یک طلبه و برادر شما در این راه همچنان کوشا خواهیم بود و آینده را هم روشن می بینیم و برای این مسائل هم راه حل های اسلامی اصیل خواهیم یافت و عمل خواهیم کرد.
📚 سخنرانی ها و مصاحبه های شهید بهشتی،جلد 3،ص 509
فساد
ظلم
فقر