🇬🇧⛔️ دهها هزار کشته برای غارت برنزهای بنین
🔻چندین هزار قطعه ریختهگری برنج و برنز و کندهکاریهای عاج، توسطِ بریتانیا در سال ۱۸۹۷ از "کاخ اوبا" در شهر بنین در نیجریه غارت شده است.
❌ بارنابی فیلیپس، نویسنده کتاب «غارت – بریتانیا و برنزهای بنین» میگوید:
🔻پادشاهی شهر بنین قبل از تهاجم بریتانیا صدها سال شکوفا شده بود و با موجهای متوالی کاشفان و بازرگانان اروپایی تجارت و تعامل مسالمتآمیز داشت.
🔻از اواخر قرن نوزدهم به بعد اما "اوبا" پادشاه نیجریه به عنوان یک مانع برای منافع اقتصادی بریتانیا تلقی شد.
🔻 زمانی که آنها به کاخ اوبا یورش بردند، مشخص نیست که چه تعداد نیجریهای در عملیات تنبیهی و غارت کاخ کشته شدند. برخی از مورخان آمار دهها هزار را ثبت کردهاند.
‼️ در این غارت بزرگ بیش از ۴۰۰۰ قطعه از اشیاء گرانقیمت این کاخ توسط سربازان بریتانیایی به سرقت رفت و به بریتانیا برده شد. یک قرن بعد، موزه بریتانیا دارای «بزرگترین مجموعه [برنزهای بنین] در جهان» شده بود.
🔻این ثروت هنگفت هیچگاه توسط انگليسيهای غارتگر به مردم نیجریه بازپس داده نشده است!
📚 کتاب "غارت بریتانیا و برنزهای بنین"
👤 نوشته بارنابی فیلیپس
🌐 https://www.britishmuseum.org/about-us/british-museum-story/contested-objects-collection/benin-bronzes
#جنایات_غرب
#استعمار_انگلیس
#غارت_نیجریه
🖋 اسامی الهامبخشِ چند وزارتخانه در کابینه دولت امارات :
✔️ وزیر مدارا و همزیستی
✔️ وزیر آموزش اوان کودکی
✔️ وزیر آموزش عمومی و فناوری پیشرفته
✔️ وزیر توسعه اجتماعی و جوامع زیستی
✔️ وزیر منابع انسانی و استفاده از ظرفیت شهروندان اماراتی
✔️ وزیر دولت در امور هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و اپلیکیشنهای دورکاری
https://uaecabinet.ae/en/cabinet-members?page=1
علی جعفرآبادی
آمارسازی های بین المللی
🌐 جدیدترین گزارش شاخص جهانی صلح: امنترین و ناامنترین کشورهای جهان کدامند؟
امنترین کشورهای جهان:
ایسلند
نیوزلند
ایرلند
دانمارک
اتریش
پرتغال
اسلوونی
جمهوری چک
سنگاپور
ژاپن
ناامنترین کشورهای جهان:
افغانستان
یمن
سوریه
روسیه
سودان جنوبی
جمهوری دموکراتیک کنگو
عراق
سومالی
جمهوری آفریقای مرکزی
سودان
ایران، دیگر کشورهای وارث تمدن ایرانی و کشورهای اطراف در چه رتبهای قرار دارند؟
ایران در جدیدترین رتبهبندی شاخص جهانی صلح با یک پله ارتقا نسبت به سال ۲۰۲۱، در رتبه ۱۴۱ام قرار گرفت. بدین ترتیب کشورهای حوزه پیرامونی ایران به ترتیب زیر در این رتبه بندی جای گرفته اند:
قطر: ۲۳
کویت: ۳۹
امارات عربی متحده: ۶۰
عمان: ۶۴
ارمنستان: ۸۳
بحرین: ۹۹
ترکمنستان: ۱۰۴
عربستان سعودی: ۱۱۹
جمهوری آذربایجان: ۱۲۸
ایران: ۱۴۱
ترکیه: ۱۴۵
پاکستان: ۱۴۷
عراق: ۱۵۷
افغانستان: ۱۶۳
♦️طیف بندی قدرتهای جهانی و نقش ايران در جهان
محمد علي رنجبر
🌐نظم موجود جهانی، با سه طیف قدرت جهانی ایجاد شده است:
🌀طیف نخست، طرفداران حفظ نظم موجود به رهبری آمریکاست که پیشران تمدن غرب قلمداد می شود؛ چراکه برای هر تمدنی، یک پیشران وجود دارد که قبل از جنگ جهانی دوم، از آن بریتانیا و پس از آن، آمریکا به عنوان ناظم نظم جهانی مطرح شدند. همچنان که پیشران تمدن اسلامی، امپراطوی عثمانی بود که با فروپاشی آن تمدن اسلامی نیز فرو پاشید و امروز ایران اسلامی به عنوان پیشران تمدن نوین اسلامی است و با برداشتن گام های پنجگانه(قیام، نظام، دولت، جامعه و تمدن)، در حال شکل دادن نظم جدیدی بر عالم است.
🌀طیف دومِ قدرت جهانی، منتقدین سهم خواهِ نظم موجود به رهبری بریکس است. بریکس کشورهایی متشکل از برزیل، روسیه، چین، هند و آفریقای جنوبی است. این پنج کشور به دلیل افزایش تولید ناخالص ملی و رشد اقتصادی، در آینده ای نزدیک (سال 2030 بنابر پیش بینی ها)، نیمی از تولید ناخالص ملی جهان را در اختیار خواهند گرفت. این کشورها، منتقد اما سهم خواه هستند. نمی خواهند نظم را بر هم بزنند، چون به لحاظ داشته های ایدئولوژیک که یکی از عناصر مهم تشکیل نظم نوین جهانی است، چیزی ندارند. نه کمونیست جذابیت اعتقادی دارد، و نه کشورهای دیگر آورده و گفتمان جدیدی ارائه داده اند. از قضا، سه کشور روسیه، چین و هند، سه کشور همسایه ما نیز محسوب می شوند.
🌀طیف سومِ قدرت جهانی، منتقدین بر هم زننده نظم موجود به رهبری ایران اسلامی است؛ که به عنوان پیشران نظم و تمدن نوین جهانی مطرح است.
🔸در واقع دو سر طیف یعنی آمریکا به عنوان پیشران تمدن غرب و حفظ نظم نوین جهانی، و ایران اسلامی به عنوان منتقد برهم زننده نظم موجود، در طول 43 سال گذشته با یکدیگر رقابت و درگیری دارند.
🌐اگر جنگ سرد ایران و آمریکا را یک ابرنظریه در نظر بگیریم، آنگاه اتفاقاتی که در دنیا می افتد به خوبی قابل تحلیل هستند. در این نگاه، آمریکا و ایران به عنوان دو سر طیف، تلاش می کنند طیف وسط (بریکس) را به سمت خود بکشانند. که طی سالهای گذشته(از 2000 به این سو) آمریکایی ها چین و روسیه را از دست داده اند؛ و الان با معادله چند وجهی مواجه اند که بر کدام موضوع تمرکز کنند؟ درگیری با ایران در موضوع اسرائیل، درگیری با چین در موضوع تایوان، یا درگیری با روسیه در موضوع اوکراین.
🌐 از آنجا که قابلیت و قدرت تمرکز بر هر سه موضوع را ندارند، این تصور می رود که بر هر کدام متمرکز شوند، دو مورد دیگر را از دست می دهند. آنها خود اعتراف کرده اند که در نبرد یارگیری، جمهوری اسلامی موفق تر از ما عمل کرد و تفاهم نامه راهبردی 25 ساله با چین و 20 ساله با روسیه را از جمله دستاوردهای ایران می دانند. همچنین در ارتباط با هند، با مذاکراتی که صورت گرفته، بندر چابهار به عنوان مبدا انتقال کالا به روسیه و اروپا و بالعکس توافق شده است. در واقع راه جدیدی را جمهوری اسلامی ایران به هند پیشنهاد داده که مورد استقبال نیز واقع شده است.
🌐در واقع با جذب سه کشور روسيه، چين و هند _ که بیش از نیمی از جمعیت دنیا را دارند _، ایران اسلامی قدرتمنایی خوبی در عرصه بین الملل صورت داده است.
#جنگ_سرد
#ايران_و_آمريكا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تورم افسارگسیخته در غرب به روایت شیرین برادر افغانستانی 😁
#کیوان_ابراهیمی 🤓▫️▫️▫️🇮🇷🇺🇸
ایشون ساکن کانادا و املتخوار قهاری هستن
📎 منبع
🌐 K1inUSA.com
✅ درد اینجاست!
🔹 جاهلی، جهل خود را در قاب علم نمایان میکند، از آنسوی میدان نیز، افرادی، با زیرپا گذاشتن تمام خدمات علم به بشریت و فارغ از نگاه مبنایی اسلام به علم، تیتر میزند« این همان علم است!!!! »!!!! و شروع به تخریب و تخطئه علم میکنند با پسوندهای اسلامی!!
🔹 مثَل این افراد، مَثَل کسی است که وقتی ابن ملجم و شمر را در لشکر امیرالمومنین علی علیه السلام میبیند، فارغ از حضور امثال مالک و حجر و اویس و عمار و.... بگوید « لشکر علی همین است!!! »
🔸 درد این است که نگاه برخی افراد به غرب، بر اساس بطلان صد در صدی هر آنچه از غرب می آید است و معتقدند، علم و تکنولوژی غرب، همانند نخود و لوبیا نیست که قابل جدا کردن باشد، لذا هر چه در غرب است باطل و پلید است!!!
🔸 و همین افراد مترصد خطای یک جاهل هستند که با نام علم، جهالت خود را نمایان کند تا این افراد، عقیده باطل خود را بنام اسلام فریاد زنند و برای جامعه اسلامی هزینه تراشی کنند!!!
🔹 علم همانند چاقویی است که اگر در دست جراحی زبردست قرار گیرد، موجب سلامت یک انسان میشود و اگر در دست یک زنگی مست گذاشته شود، میشود بلای جان یک انسان!!
🔹آیا چاقو ماهیتا باطل است؟! و میبایست زیر سوال برود؟! آیا رفتار آن زنگی مست باید تقبیح شود؟!! چرا برخی افراد اینگونه موضوعات را تحلیل و بررسی میکنند؟!!
◀️ تفاوت این افراد با آن جاهلی که جهلش را به نام علم فریاد زد در چیست؟!! او ساحت علم را مخدوش کرد، اینها نیز همان عمل را انجام دادند!!
🔹 آیا این افراد از نظر اندیشمندان غربی در خصوص نماز خبر ندارند که چنین، اشتباه یک فرد را به علم و بالاتر از آن عموم علمای آن علم تعمیم میدهند؟!!!
1️⃣دکتر توماس هيس لوپ مي گويد: با اين قيد که من پزشکم، اين سخن را مي گويم که نماز، بهترين وسيله اي است که تاکنون براي توسعه اطمينان و تسکين اعصاب و آسايش و نشاط، شناخته شده که زمينه بي خوابي را برطرف مي گرداند.
2️⃣سرل برت روان شناس انگليسي، با تأکيد بر نظريه ويليام جيمز درباره تأثير نماز مي گويد: «ما به واسطه نماز مي توانيم وارد انبار بزرگي از نشاط عقلاني شويم که در شرايط عادي ياراي وصول بدان را نداريم.»
3️⃣نورمن ويزنت گريسي مي گويد: «دعا و نماز بزرگ ترين نيرويي است که براي مبارزه با دشواري هاي زندگي روزانه و به دست آوردن آرامش روحي، شناخته شده است.»
4️⃣دکتر ادوين فردريک پاورس يکي از متخصصان درمان بيماري هاي عصبي در ايالات متحده آمريکا مي گويد: «ما مي بينيم هزاران حالت براي مريض پيش آمده که مشهورترين پزشکان و باهوش ترين طبيبان کمترين اميدي براي بهبودي آن نداشته اند، اما چيزي که در بهبودي او اثر گذاشته، معجزه اي مانند معجزات نماز و ارتباط با خدا بوده است.»
◀️ و دهها اظهار نظر مثبت دیگر متخصصین غربی در خصوص اسلام و احکام آن صادر شده است.
✅ منصفانه نگاه کردن، نگاه صفر و صدی نداشتن، خطای یک نفر را به کل تعمیم ندادن از ضروریت های سخن گفتن ذیل پرچم اسلام و انقلاب است.
سید احمد رضوی
👓 این مرد را میشناسید؟
نام او إیلی کوهین بود. اما در سوریه او را کامل امین میشناختند.
❗️مردی تندرو و مخالف اسرائیل! اما در اصل مأمور مخفی اسرائیل که تا یک قدمی نخست وزیری سوریه رفت.
در مجلس ملی سوریه فریاد میزد و اسرائیل را به هزار کار کرده و نکرده متهم میکرد، اما شبها در خانه، برای اسرائیل اطلاعات بسیار سودمندی را ارسال میکرد.
‼️ دستور العمل از تل اویو میرسید و آن فقط یک چیز بود: شلوغ کن و وانمود کن دشمن قسم خوردۀ اسرائیل هستی!
🔻 دو چیز، او را گرفتار کرد:
اول شنود تصادفی پیامهایش به اسرائیل...
دوم، این که هر چه میگفت و میخواست، در نهایت، به سود اسرائیل بود. در واقع هنر این مرد آن بود که خواستههای اسرائیل را به بهترین شکل، در قالبی ضد اسرائیلی بیان میکرد و در راستای تحقق آن میکوشید.
#نفوذ
#خطر_نفوذ
#دشمن_شناسی
#آدمهای_پیچیده
@HozeTwit
دشمنت را کوچک نبین
🔺 عربستان با فاصله قوی ترین و معتبرترین دانشگاههای منطقه را دارد؛ پاکستان و امارات هم بعد از آن!
🔹 گاهی تصور ما از عربستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس این است که مشتی عرب بیسواد شکم پرست پولدار هستند که اگر آمریکا به آنها اخم کند نابود میشوند!
❗️هر چند نگاهمان به رقبمایمان باید واقعبینانهتر شود، ولی قطعا منطقه غرب آسیا کشوری مستقلتر و آزادهتر و شجاعتر از ایران ندارد، مشکلات اقتصادی و مفاسد داخلی نباید باعث نگاه یکجانبه و غیرمنصفانه شود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تاوان اهانت به پرچم همجنسگرایان
#جاهلیت_مدرن
🔶مردی که با اتومبیل خود، بر روی پرچم LGBT که در کف تقاطع خیابان نقاشی شده بود، رد لاستیک انداخته بود؛ به ۵ سال #زندان و ۱۲۰۰۰ دلار #جریمه محکوم شد!
♨️ و این در حالیست که در غرب، میتوان قرآن را به آتش کشیید و به پیامبران الهی توهین کرد؛ اما کوچکترین توهینی به همجنسبازان، جرم تلقی میشود و چنین تاوانی دارد!
✳️ حقهی انگلیسی و معتادان چینی
🔹هنگکنگ پرچم و واحد پول مستقلی دارد و تحت نظارت جمهوری خلق چین اداره میشود. تاریخ استقلال این ناحیه خودمختار به دو قرن پیش و جنگهای معروف به #جنگ_تریاک برمیگردد.
🔸امپراطوری بریتانیا به تولیدات چینی مثل چای و ابریشم خیلی علاقهمند بود اما چینیها تمایلی به تولیدات اروپا نداشتند. با ادامهی این تجارت یکطرفه، ذخایر نقرهی بریتانیا کم شد و لازم بود که این تجارت دو طرفه شود. بهترین گزینه، صادرات تریاک از هند به #چین بود.
🔹با گرفتار شدن چینیها به بلای تریاک، بریتانیا خیالش از تجارت پرسود و طولانی مدت راحت شد. در سال ۱۸۰۰، ۳۰۰ تن تریاک به چین صادر شد. چهار دهه بعد، این میزان به ۳۵۰۰ تن افزایش یافت. تا سال ۱۸۹۰ بیش از ۱۵ میلیون نفر چینی به تریاک معتاد شده بودند.
چینیها حسابی به تریاک عادت کرده بودند و تقاضای زیادی برای این ماده مخدر وجود داشت.
🔸این تجارت بهقدری سودآور بود که غیر ممکن بود #بریتانیا از آن دست بکشد. در دهه ۱۸۳۰ امپراطور دائوگوانگ با توجه به اعتیاد گسترده در سراسر کشور، دستور داد سربازان تمام تریاکها را بسوزانند. تاجران ۲۰۰۰۰ صندوق تریاک را از دست دادند. بریتانیا برای گرفتن غرامت اقتصادی به منطقه لشکر کشید و هنگکنگ را اشغال کرد.
🔹در سال ۱۸۴۱، چین #هنگ_کنگ را به بریتانیا واگذار کرد و یک سال بعد، معاهدهی نانکینگ امضا شد که پایان جنگ اول تریاک بود. بریتانیا به خواستههای خود رسید و مصرف تریاک در چین بهشدت رشد کرد.
🔸در سال ۱۸۵۶ توقیف یک کشتی بریتانیا توسط چینیها، بهانهای برای شروع جنگ دوم تریاک شد. این بار ارتش بریتانیا پکن را تصرف کرد و چین مجبور شد واردات تریاک را به کلی قانونی کند. پس از آن، واردات تریاک به چین تحت کنترل بریتانیا تقریباً سه برابر شد و در سال ۱۸۸۰ به ۶۵۰۰ تن رسید.
🔹در سال ۱۹۱۵، پس از مخالفتهای جهانی علیه تجارت مواد مخدر، بریتانیا صادرات تریاک به چین را متوقف کرد اما همچنان هنگکنگ تحت استعمار بریتانیا بود. در سال ۱۹۸۴، طبق توافق مشترک چین و بریتانیا، هنگکنگ به چین بازگردانده شد.