خواهش یک شهید از زائران کربلا
شهید شرفخانلو مینویسد: چون بدون زیارت و با آرزوی زیارت کربلا از این دنیا میروم، خواهش میکنم که انشاءالله بعد از آزادی کربلا عکس مرا به عنوان زائر امام حسین ( علیهالسلام) به کربلا ببرید.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
#امام_زمان
#اربعین
#امام_حسین
"ف.غ"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاسر حبیب داماد برادر صادق شیرازی کیست؟
ببینید و منتشر کنید.
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گونه جدیدی از «استعمار» در نشست خبری فیلم های سینمایی ایرانی در خارج از کشور به راه افتاده که خبرنگاران خارج از ایران همه کار میکنند تا هنرمند ایرانی مجبور به اعلام موضع علیه کشورش شود. یک حماقتِ سازمان یافته که جملات مانی حقیقی، تیرِ خلاصی بود برای این استعمار...
"Bahman babazadeh بهمن بابازاده"
@twiita
درباره عدم تسلیت ایران در فوت ملکه بریتانیا،من مخالف تسلیت برای مرگ رهبر یک کشور نیستم.
ولی طبق اسناد بریتانیایی، پس از قتل رییس جمهور و نخست وزیر ایران در شهریور ۶۰ و بحث مفصل در لندن درباره واکنش باین حادثه نهایتا تصمیم گرفتند که نخست وزیر بریتانیا به ایران تسلیت نگوید و نگفت.
"Majid Tafreshi"
@twiita
اومدیم یه موکبی، سر و صدا بود، داشتم میرفتم سمت پریز یکی گفت «پُره.» گفتم «سهراهی دارم.» یکی از اون ته بلند گفت «توراهی داری؟ الهی بگردم، بیا اینجا»، همه بلند شدن، بهترین جا که باد کولر مستقیم به اونجا نمیخورد رو دادن بهم. سهساعته دراز کشیدم روم نمیشه سهراهیمو در بیارم.
"سمانه صالحی"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماینده پارلمان: گفته بودی انگلیس مقابل کشورهای سرکوبگر میایستد. مگر بنسلمان مسئول قتل خاشقجی نیست؟ در یک روز ۸۱ نفر اعدام شدند.
لیز تراس (نخست وزیر فعلی): عربستان شریک مهم ماست.
نماینده: فقط یک مورد از موارد حقوق بشری که با عربستان مطرح کردی نام ببر.
تراس چیزی به یاد نمیآورد.
پ.ن. این گفتگو قبل از انتخاب لیز تراس به نخست وزیری انجام شده. او یک سال گذشته وزیر خارجه بود و برای مقابله با روسیه گفته بود روی همکاری کشورهای عرب خلیج فارس حساب میکند.
"Ehsan Mansouri"
@twiita
اربعین الان با اربعین ده سال پیش خیلی فرق داره. خیلی آسیبها واردش شده. ما فرهنگ سفر اربعین رفتن رو به مردممون یاد ندادیم. فقط تمرکز کردیم روی خدماتی که عراقیها به زوار میدن. زوار رو طلبکار کردیم. اگر قرار همینجوری ادامه بدیم کاش سال بعد اصلا در مورد اربیعن تبلیغ نکنیم!
"مجید میرزایی"
@twiita
51.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیعه انگلیسی را بهتر بشناسیم!!
حامد کاشانی
ببینید و منتشر کنید
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اعتراف دیر هنگام شبکه BBC فارسی به خدمات مجانی برای زائرین و حجم انبوه و میلیونی زائران ایرانی نسبت به سالهای گذشته که مسوولین دو کشور را غافلگیر کرده است.
برانداز سوز 😂
ملکه سوز 😂
" علی رحیمی "
@twiita
شاید باورتون نشه ولی قرنهاست طبق یک سنت قدیمی پس از مرگ شاه یا ملکه انگلستان یه گروه تشکیل میدن و طی یک مراسم مضحک خبر فوت ارباب رو به سمع و نظر زنبورهای سلطنتی میرسونن و ازشون میخوان با شاه جدید بیعت کنن!!
پ.ن: بعد به ما میگن خرافاتی. امیدوارم برگاتون نریخته باشه اعزه
"lranDoust"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبری بسیار خوش
کشف بزرگترین سفره آب زیرزمینی در ایران در عمق ۱۰۰۰ متر زمین که از کوههای هندوکُش سرچشمه گرفته و به کویر مرکزی میرسد و این سفره با ۱۰۰۰ میلیار متر مکعب برای مصرف ۱۷۳ سال کل ایران کفایت میکند.
"Hassanrasouli"
@twiita
متن نامه رهبر انقلاب اسلامی و سیاستهای ابلاغی برنامه پنجساله هفتم به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سیاستهای کلی برنامه هفتم که با اولویت اصلی «پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت» تعیین شده است، ابلاغ میگردد:
از اعضای محترم بویژه رئیس مکرّم مجمع تشخیص مصلحت نظام و نیز دبیرخانهی آن که با فعالیت فشرده و کوشش فراوان در جلسات صحن مجمع و کمیسیون ذیربط، پیشنویس سیاستهای کلی برنامه هفتم را مورد بررسی قرار دادند و نظرات خود را در این زمینه به اینجانب ارائه کردند، تقدیر و تشکر میکنم.
مشارکت فعال و مؤثر دولت و مجلس و قوه قضائیه و سایر ارکان نظام نیز شایستهی تقدیر است.
تهیه و تصویب قانون برنامه هفتم بر پایه این سیاستها و اجرای دقیق و مسؤولانهی آن، گامی دیگر در تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود همچنان که نظارت فعال هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت، به حُسن اجرای سیاستهای کلی برنامه، کمک خواهد کرد.
شایسته است برخی از راههای تحقق سیاستها و الزامات مالی و شاخصهای کمّی که در پیشنهادهای مجمع است و در مجموعهی سیاستهای ابلاغی مذکور نیست، در حد وسع و امکانات دولت در تهیهی لایحه مورد توجه و عمل قرار گیرد.
سیّدعلی خامنهای
۲۰ شهریور ۱۴۰۱
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سیاستهای کلی برنامه پنج ساله هفتم
اقتصادی:
۱ـ هدف کلی و اولویت اصلی برنامه هفتم با رعایت سیاستهای کلی مصوب، پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت با نرخ رشد اقتصادی متوسط ۸ درصد در طول برنامه تعیین میشود با تأکید بر افزایش بهرهوری کل عوامل تولید (منابع انسانی، سرمایه، فناوری و مدیریت).
۲ـ ایجاد ثبات در سطح عمومی قیمتها و نرخ ارز و تکرقمی کردن تورم طی پنجسال و جهتدهی به نقدینگی و اعتبارات بانکی به سمت فعالیتهای مولد و جذابیتزدایی از فعالیتهای غیرمولد.
۳ـ اصلاح ساختار بودجه دولت از طریق:
ـ احصاء و شفاف سازی بدهیها و تعهدات عمومی دولت و مدیریت و تأدیه بدهیها.
ـ واقعی کردن منابع و مدیریت مصارف دولت و اجتناب از کسر بودجه.
ـ تعیین تکلیف طرحهای عمرانی نیمه تمام با واگذاری از طریق مشارکت دادن بخشهای خصوصی و عمومی غیردولتی در طرحهای عمرانی انتفاعی.
ـ شفاف سازی و ضابطهمند نمودن درآمدها و هزینههای شرکت نفت و سایر شرکتهای دولتی در بودجه.
۴ـ ایجاد تحول در نظام مالیاتی با رویکرد تبدیل مالیات به منبع اصلی تأمین بودجه جاری دولت، ایجاد پایههای مالیاتی جدید، جلوگیری از فرار مالیاتی و تقویت نقش هدایت و تنظیمگری مالیات در اقتصاد با تأکید بر رونق تولید و عدالت مالیاتی.
۵ ـ استقرار نظام جامع تأمین اجتماعی مشتمل بر حوزههای امدادی، حمایتی و بیمهای در سطوح پایه، مازاد و مکمل به منظور ارائه عادلانه خدمات.
امور زیربنایی:
۶ـ تأمین امنیت غذایی و تولید حداقل ۹۰ درصد کالاهای اساسی و اقلام غذایی در داخل، همراه با حفظ و ارتقاء ذخایر ژنتیکی و منابع آبی و افزایش سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی.
اصلاح الگوی کشت با توجه به مزیتهای منطقهای و منابع آبی و با اولویتبخشی به تولید کالاهای راهبردی کشاورزی.
۷ـ استقرار نظام مدیریت یکپارچه منابع آب کشور و افزایش بهرهوری حدود پنج درصدی آب کشاورزی.
کنترل و مدیریت آبهای سطحی و افزایش منابع زیرزمینی آب از طریق آبخیزداری و آبخوانداری.
برنامهریزی برای دستیابی به سایر آبها و بازچرخانی آبهای صنعتی و پسآب.
۸ ـ افزایش حداکثری تولید نفت خام و گاز طبیعی در میادین مشترک.
افزایش ضریب بازیافت در میادین مستقل.
افزایش ارزشافزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز.
۹ـ اجرای چند طرح عظیم اقتصادی ملی، پیشران، زیرساختی، روزآمد و مبتنی بر آیندهنگری.
۱۰ـ فعالسازی مزیتهای جغرافیایی ـ سیاسی و تبدیل جمهوری اسلامی ایران به مرکز مبادلات و خدمات تجاری، انرژی، ارتباطات و حمل و نقل با روانسازی مقررات و ایجاد و توسعه زیرساختهای لازم.
۱۱ـ تحقق سیاستهای کلی آمایش سرزمین با توجه به مزیتهای بالفعل و بالقوه و اجرایی ساختن موارد برجسته آن با توجه ویژه بر دریا، سواحل، بنادر و آبهای مرزی.
۱۲- ارتقاء نظام سلامت براساس سیاستهای کلی سلامت.
فرهنگی و اجتماعی:
۱۳ـ اعتلاء فرهنگ عمومی در جهت تحکیم سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، تقویت همبستگی و اعتماد به نفس ملی، ارتقاء هویت ملی و روحیه مقاومت، کار و تلاش در جامعه با بسیج تمامی امکانات و ظرفیتهای کشور، دستگاهها و نهادهای دولتی و مردمی و افراد و شخصیتهای اثرگذار علمی و اجتماعی و حمایت و پشتیبانی مؤثر دولت از آن.
۱۴ـ تقویت کارآیی و اثربخشی رسانه ملی در گسترش و تعمیق فرهنگ اسلامی ـ ایرانی و مواجهه مؤثر با جنگ روانی و تهاجم فرهنگی و سیاسی دشمنان.
۱۵ـ تحکیم نهاد خانواده و رفع موانع رشد و شکوفایی بانوان.
۱۶ـ افزایش نرخ باروری و موالید به حداقل ۲ و نیم طی پنج سال با حمایت همه جانبه از فرزندآوری و رفع موانع و ایجاد
مشوقهای مؤثر و اصلاح فرهنگی.
۱۷ـ توسعه صنعت گردشگری و ترویج صنایع دستی.
۱۸ـ ارتقاء سلامت اجتماعی و پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد، حاشیهنشینی، طلاق و فساد بر اساس شاخصهای معتبر و بهرهگیری حداکثری از مشارکت مردم و با زمانبندی متناسب.
علمی، فناوری و آموزشی:
۱۹ـ برقراری حاکمیت ملی و صیانت از ارزشهای اسلامی ـ ایرانی در فضای مجازی با تکمیل و توسعه شبکه ملی اطلاعات و تأمین محتوا و خدمات متناسب و ارتقاء قدرت سایبری در تراز قدرتهای جهانی با تأکید بر مقاومسازی و امنیت زیرساختهای حیاتی و کلان داده کشور.
۲۰ـ افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و فناوری و تجاری سازی آنها به ویژه در حوزههای اطلاعات و ارتباطات و زیست فناوری و ریزفناوری و انرژیهای نو و تجدید پذیر.
روزآمدسازی و ارتقاء نظام آموزشی و پژوهشی کشور.
سیاسی و سیاست خارجی:
۲۱ـ کنشگری فعال در دیپلماسی رسمی و عمومی با ایجاد تحول و ظرفیتسازی ارزشی و انقلابی در نیروی انسانی در دستگاه دیپلماسی و همکاری هدفمند و مؤثر سازمانها و نهادهای مسؤول در امور خارجی.
۲۲ـ تقویت رویکرد اقتصاد محور در سیاست خارجی و روابط منطقهای و جهانی و تقویت پیوندهای اقتصادی با اولویت همسایگان.
دفاعی و امنیتی:
۲۳ـ تقویت بنیه دفاعی به منظور ارتقاء بازدارندگی و اکتساب فناوریهای اقتدار آفرین مورد نیاز صنایع دفاعی و امنیتی با تأکید بر خودکفایی کشور در سامانهها، تجهیزات و خدمات اولویتدار با تخصیص حداقل ۵ درصد بودجه عمومی کشور.
۲۴ـ تقویت زیرساختها و بهینهسازی ساز و کارهای عمومی و دستگاهی برای مصونسازی و ارتقاء تابآوری در قبال تهدیدات، به ویژه تهدیدات سایبری، زیستی، شیمیایی و پروتویی با اولویت پدافند غیرعامل.
اداری، حقوقی و قضایی:
۲۵ـ تحول در نظام اداری و اصلاح ساختار آن مبتنی بر سیاستهای کلی نظام اداری با تأکید بر هوشمندسازی و تحقق دولت الکترونیک، حذف تشکیلات موازی و غیرضرور، به روز رسانی قوانین و مقررات، اصلاح روشها و رفع فساد و زمینههای آن در مناسبات اداری.
۲۶ـ روزآمد سازی سند تحول قضایی و اجرای آن با تأکید بر:
ـ پیشگیری از وقوع جرم و دعاوی.
ـ هوشمندسازی فرآیندها و بهرهگیری از فناوریهای نوین در ارائه خدمات قضایی.
ـ اجرای ۱۰۰ درصدی حد نگار.
ـ حمایت حقوقی و قضایی از سرمایهگذاری، امنیت اقتصادی و بهبود محیط کسب و کار.
ـ استفاده از ظرفیتهای مردمی و توسعه روشهای مشارکتی و غیرقضایی در حل و فصل دعاوی.
ـ تقویت و تثبیت سهم قوه قضائیه از منابع بودجه عمومی دولت و تأمین نیازهای مالی و استخدامی قوه قضائیه.
ـ بالا بردن سطح علمی و شایستگی اخلاقی ضابطان دادگستری.
ـ بازنگری در قوانین در جهت کاهش عناوین جرائم و کاهش استفاده از مجازات زندان.
@twiita
💠 بنابه فرمایش امام صادق علیه السلام خداوند اگر خیر کسی را بخواهد محبت امام حسین علیه السلام و زیارت اش را در قلب او می اندازد
تا اینجای کار چه کسانی که به کربلا رفته اند یا در حسرت زیارت مانده اند برنده اند.
مهم این است که در دلت این محبت و شوق و حسرت باشد.
چه دست ها برسد و پا در این راه بگذاری وچه در حسرت دیدار و زیارت
اشک هایت روان و اندوه در دل
💔 اگر پای رفتن نداری دل را روانه کن
اگر رفتی دل را برنگردان
بگذار بماند در آنجا
در حریم یار
در کوی دوست!
⚠️ اما امان از بی تفاوتی
بی تفاوتی بزرگ ترین درد است!
اگر مساله ات کربلا نبود
اگر بی تفاوت بودی
چاره ای کن برای این درد!
که این درد سرانجامی جز تباهی ندارد!
" محمد تقی احمدی پرتو "
@twiita
رهبر خطاب به دانشجوها:
مسئولان را از کار نمایشی برحذر دارید.
پ ن:
[مقام معظم رهبری چند بار به دولت #تذکر دادند که {برای نمایش کار نکنید}، متاسفانه گوش ندادن و شوی تبلیغاتی [پسر رفت پدر هم برود] راه افتاد که با خبر مهاجرت فرزند خانم خزعلی به کانادا بهم خورد.
الان مادر خواهد رفت؟]
"محمد رضا درویش نیا "
@twiita
عکسهای مختلفی از سختیهای سفر کربلا و ازدحام جمعیت منتشر کردند تا به مخاطب القا شود که سفر #اربعین چه کار غلطی است.
آنچه امثال شما نمیفهمید دقیقا همینجاست که جز سیدالشهدا چه قدرت و جاذبه ای در جهان وجود دارد که با وجود این سختیها بتواند هر سال بزرگترین تجمع تاریخ بشر را شکل دهد؟
"امیرحسین ثابتی "
@twiita
بند۱۹سیاستهای کلی برنامه۵ساله هفتم ابلاغی رهبرانقلاب:
برقراری حاکمیت ملی وصیانت ازارزشهای اسلامی_ایرانی در #فضای_مجازی باتکمیل وتوسعه شبکه ملی اطلاعات وتأمین محتواوخدمات متناسب وارتقاء قدرت سایبری درتراز قدرتهای جهانی باتأکید برمقاومسازی وامنیت زیرساختهای حیاتی وکلان داده کشور.
"فرهاد نظریان"
@twiita
تو دنیایی که دارن بچهها رو مثل عکس پایین بار میارن ،
تو نسل شیعه رو مثل عکس بالا رشد بده...
#Arbaeen2022
"راضیه تشکری"
@twiita