🔺مهمترین اخبار خوب و امیدوار کنندهی
۲۴ساعت گذشته=۱۴۰۲/۰۲/۱۵
🖼تصویر : ابشار اسفجیر
#خبر
#خبر_خوب
#اختصاصی_کانال
📣انتشار به هر شکلی=جایز
📝«کاد الفقر أن یکون کفرا»
⬅️در کتاب اصول کافی: رسول خدا «کاد الفقر أن یکون کفرا و کاد الحسد أن یغلب القدر».
📍بدین معناست که ممکن است فقر به کفر بیانجامد
و از سوی دیگر نیز حسد ممکن است قضا و قدر را بر هم زند.
با توجه به ترتیب بیان این دو عبارت در یک روایت در کنار همدیگر، بعضی اندیشمندان این گونه برداشت کردهاند که بحثی کاملاً اخلاقی در حال بیان است و اساساً بحث فقر اقتصادی مدنظر نیست.
📍سیوطی از مفسرین و علمای بزرگ اهل سنت نیز در نقل این روایت با معنای اخلاقی، آن را بیان میکند.
راغب اصفهانی، معانی مختلفی برای آن ذکر میکند؛ به اعتقاد وی یک معنای فقر، فقر نفس است:
✅یعنی انسان از درون احساس تهی بودن، کوچکی و خواری کند؛
معنای دیگر فقر نیز در نظر راغب اصفهانی، حرص و آز است.
از فقر نفس، منظور نوعی تهی بودن است و فردی که آن غنای شخصیتی را نداشته باشد، سعی میکند با ظواهر بیرونی، تهی بودن درون خود را جبران کند و در نتیجه حرص میزند. (چشم گشنه)
چرا که فکر میکند داشتن مال، مقام، شهرت یا دیگر ظواهر بیرونی میتواند آن خلاء شخصیتی درونش را پر کند.
در روایتی از امام حسن(ع) در مورد همین روایت سوال شده است که معنای فقر را در این روایت از امام جویا شدند.
✅حضرت در پاسخ میفرماید که «الحرص و الشره» که به همان حرص اشاره میکنند.
بر اساس همین معنا نیز برخی تعبیر کردهاند که فقر در اینجا به معنای فقر نفس است و هیچ ربطی به اقتصاد ندارد.
*بنابراین غالب نظرات مفسران از فقر بر معنای فقر نفس در این روایت تأکید دارد.
📝اندیشمندان گذشته اعم از سیوطی، راغب اصفهانی و … بر معنای فقر نفس در این روایت اتفاق نظر دارند.
در روایتی از امام حسن مجتبی(ع) در کتاب «معانی الاخبار» مرحوم صدوق نیز معنا را به این سمت میبرد.
دلیل هم آن است که این روایت از پیامبر(ص) در کنار سایر نکات اخلاقی ذکر شده است. مرحوم مجلسی هم در توضیح این روایت در شرح اصول کافی کتاب «مرآت العقول» خود، سه معنا برای فقر بیان میکند.
📍یکی را از قطب راوندی، یکی را از غزالی و یکی را نیز از خود نقل میکند و بعد میگوید که هر سه معنا یکی است؛
✅آن معنا در نظر وی این است که فقر یعنی نیاز به مردم و اتکا نکردن به خدا.
این یک فقر است که انسان به خدای خود اتکا نداشته باشد و خود را از خدا خالی ببیند. (فقر معنوی و عدم رسیدن به توحید و اخلاص)
با همین نیز قسمت دوم روایت را تعریف میکند.
⬅️کسی که در زندگی اش خدا نباشد و به همین دلیل نتواند به خدا تکیه کند، مجبور است کارهای دیگری از جمله امور خلاف اخلاق و … انجام دهد و به تدریج به کفر می رسد.
📌البته اگر فقر نفس: شامل فقر معنوی، فقر معرفتی در کنار فقر مادی یا حتی ثروت قرار بگیرد در هر صورت نتیجه اش کفر خواهد بود.
⭕️پس آنچه سبب کفر هست ضعف معرفت و ایمان هست که با «جهاد تبیین» و افزایش «معنویت» در جامعه مانع رسیدن به کفر خواهد شد.
💣در اغتشاشات اخیر بسیاری از کسانی که دچار کفرگوئی شدند از وضع مالی و معیشتی خوبی برخوردار بودند و در مقابل بسیاری از بسیجیان که مدافع امنیت بودند گاهی از پایین ترین سطح اقتصادی جامعه ولی سرشار از ایمان و معنویت و معرفت بودند.
🧨🔑🗝البته سوء تدبیر در اقتصاد کشور یک معضلی هست که با کوتاه کردن دست افراد سوءاستفاده گر و سکولار و بی دین لازم هست انجام شود.
🧟♂️کسانی که از بیت المال شکم گنده شدند لازم هست توسط قوه قضائیه مورد محاسبه قرار بگیرند که : از کجا آورده اید؟
و معلوم شود که نقش لقمه حرام در جفتک زدن به دین و ایمان و امنیت مردم و منافع ملی کشور چیست؟!🔥
یکم نهجالبلاغه بخوانیم؛
حکمت ۳۲:
فَاعِلُ الْخَيْرِ خَيْرٌ مِنْهُ وَ فَاعِلُ الشَّرِّ شَرٌّ مِنْهُ .
فاعل کار خیر از آن عمل خیر بهتر است، و انجام دهنده کار بد از خود آن کار بدتر است.
لَوْلَا يَنْهَاهُمُ الرَّبَّانِيُّونَ وَالْأَحْبَارُ عَنْ قَوْلِهِمُ الْإِثْمَ وَأَكْلِهِمُ السُّحْتَ ۚ لَبِئْسَ مَا كَانُوا يَصْنَعُونَ
چرا دانشمندان الهی مَسلك [و كاملان در دین] و عالمان ، آنان را از گفتار گناهآلود و حرام خواری بازنمیدارند؟ بسیار زشت است سكوتی كه همواره پیش میگرفتند. (۶۳)
مائده - 63
قرآن مبین
🔴شتاب حذف دلار در جنوب شرق آسیا
🔺 کره جنوبی و اندونزی برای کنار گذاشتن دلار در تجارت دوجانبه توافقنامه امضا کردند.
✍کره جنوبی از متحدین آمریکاست و ریزش دوستان ایالات همچنان ادامه دارد...
#دلار_زدایی
#پایان_سلطه_دلار
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حکومت از #حجاب چهسودی میبرد⁉️
حالا مثلا نظام حجاب را رها کند ، برای نظام چه فرقی میکند؟
✅این فیلم ۲دقیقهای را برسانید بدست تمام دختران و زنان ایرانزمین...
#انتشار_حداکثری
#پهلوی_بدون_روتوش
#جهاد_تبیین
♨️ همین قدر بی شرم و بی اخلاق و پست!
🤦♂با عکس تجاوز سربازهای فرانسوی به دختران الجزایری، برای جنبش زن زندگی آزادی محتوا تولید میکنند تا جوانان تحریک و تهییج شوند!!!
تابع کدام مسلک و دین هستید؟
#براندازی
#جهاد_تبیین
💵جملهی معروفی هست که میگوید « دلار به تنهایی و در انزوا تقویت نمیشود. دلار باید در برابر چیزی تقویت شود ».
❌این یعنی آمریکا هر چه تلاش کند که ارزش دلار خود در دنیا را بالا ببرد ، این ریال ماست که در مقابل آن ضعیف میشود و در نتیجه از آنجایی که قسم قابل توجهی از اقتصاد ما بر مبنای #دلار اداره میگردد ؛
❌تورم و گرانی روی قیمتِ ریالی ِ کالاهای ِ داخلی مثل خودرو و مرغ و... ایجاد میشود ،
❌و در نهایت مردم فقیرتر میشوند و سفرهی آنها هر روز کوچکتر می شود!
✅در همین راستا رهبری حدودا یک ماه پیش خطاب به مسئولین کشور فرمودند : « چرا به دلار حاکمیت می دهید و رقیب ریال را تقویت می کنید؟! »
#حذف_دلار
#مطالبه_گری
✍میلاد خورسندی
🔴 جهان دیگر برای رژیم صهیونیستی اعتبار قائل نیست ) توضیح از باب سوره اسراء ایات ۶و ۷و ۱۰۴
🔻«افول» رژیم صهیونیستی تنها در بعد اقتصادی، امنیتی، نظامی و اجتماعی نیست بلکه این رژیم در حال از دست دادن مهمترین ابزارهای قدرت خود در عرصه بینالملل است. صهیونیستها وقتی که فلسطین را اشغال کردند، چند ابزار بسیار قوی و قدرتمند در اختیار داشتند که یکی از آنها منابع مالی جریانهای صهیونیستی در اروپا و امریکا بود، دومین ابزار مهم حضور این جریانهای قدرت در ردههای قدرت و تصمیمگیری در غرب بود تا جایی که آرام آرام از قلب این جریانها سازمانی رسمی بنام «آیپک» شکل گرفت که هدفش لابی کردن برای رژیم صهیونیستی در دولتهای مختلف امریکا بود.
🔻این لابی همزمان با جهان تکقطبی امریکا قویتر، قدرتمندتر و بسیار اثرگذارتر شد و هر فردی که میخواست در امریکا راهی کاخ سفید شود ناچار بود حمایت این لابی صهیونیستی را داشته باشد. در تمام 75 سال گذشته، رژیم صهیونیستی از این دو ابزار برای عرض اندام در جهان استفاده کرد و این بهرهبرداری به ویژه از اوایل قرن 21 دوچندان شد. در واقع، هر چه لابی این رژیم در اروپا و امریکا قویتر میشد، سران این رژیم نیز احساس قدرت بیشتری میکردند.
اخبار سوریه
✍در پستی که در اخبار سوریه انتشار یافته است ، به دو مطلب اشاره گردیده است که باعث قدرت گرفتن رژیم صهیونیستی گردیده است
۱--منابع مالی جریان های صهیونیستی
۲--حضور جریان قدرت صهیونیستی در رده های قدرت و تصمیم گیری در غرب ، مثل ایپک ( نفیرا در ایه ششم دقیقا مفهوم ایپک است ، یعنی عده ای کم با تحرک بسیار ، مثل ایپک صهیونیستی که تعدادشان در امریکا کم است ولی قدرت نفوذ در سیستم دولتی امریکا را دارند )
🔺حالا توجه دوستان را به دو عنصری که خداوند در ایه ششم سوره اسراء ، به بنی اسراییل وعده داد را معطوف می نمایم
۱--اموال
۲--بنین ( همان غرب )
که درست منطبق با دو عنصری هست که در بالا بعنوان ابزار قدرت بنی اسراییل در دنیا از ان یاد شده است
🔻بنی اسراییل با توجه به اموال و بنین ، توانسته است فساد دوم یعنی اشغال بیت المقدس را رقم بزند ، پس خداوند بلحاظ این فساد ، سرکوب دوم ، در ایه هفتم را با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ ، شروع نمود ، و در کوران این ۴۴ سال بعد از انقلاب ، هرچه بنین ، یعنی غرب بخصوص امریکا ضعیف گردید ، رژیم اشغالگر صهیونیستی نیز رو به زوال رفت .
🌺 پس توجه فرمودید که نابودی اسراییل در این برهه زمانی را خداوند در ایات ششم و هفتم و صدوچهار سوره اسراء ، در ۱۴۰۰ سال پیش ، وعده داده بوده است که هم اکنون در حال ساری و جاری شدن ان است .
بشیر حسین زاده
@twovadeh1
کانال نابودی اسراییل حسب سوره اسراء
🔴 جهان دیگر برای رژیم صهیونیستی اعتبار قائل نیست/1
🔻«افول» رژیم صهیونیستی تنها در بعد اقتصادی، امنیتی، نظامی و اجتماعی نیست بلکه این رژیم در حال از دست دادن مهمترین ابزارهای قدرت خود در عرصه بینالملل است. صهیونیستها وقتی که فلسطین را اشغال کردند، چند ابزار بسیار قوی و قدرتمند در اختیار داشتند که یکی از آنها منابع مالی جریانهای صهیونیستی در اروپا و امریکا بود، دومین ابزار مهم حضور این جریانهای قدرت در ردههای قدرت و تصمیمگیری در غرب بود تا جایی که آرام آرام از قلب این جریانها سازمانی رسمی بنام «آیپک» شکل گرفت که هدفش لابی کردن برای رژیم صهیونیستی در دولتهای مختلف امریکا بود.
🔻این لابی همزمان با جهان تکقطبی امریکا قویتر، قدرتمندتر و بسیار اثرگذارتر شد و هر فردی که میخواست در امریکا راهی کاخ سفید شود ناچار بود حمایت این لابی صهیونیستی را داشته باشد. در تمام 75 سال گذشته، رژیم صهیونیستی از این دو ابزار برای عرض اندام در جهان استفاده کرد و این بهرهبرداری به ویژه از اوایل قرن 21 دوچندان شد. در واقع، هر چه لابی این رژیم در اروپا و امریکا قویتر میشد، سران این رژیم نیز احساس قدرت بیشتری میکردند.
🔻همانگونه که چندی پیش هم نوشتم، قدرت رژیم صهیونیستی در توازی با قدرت غرب بود و هر چه امریکا و اروپا قدرتمندتر بودند این رژیم نیز احساس قدرت بیشتری میکرد. نفوذ در کاخ سفید از طریق لابی آیپک یا به واسطه حضور چهرههای یهودی در هرم قدرت امریکا باعث شد تا سران این رژیم، به ویژه در دوره نتانیاهو به شدت از این حربه استفاده کنند. در حقیقت، نتانیاهو با هوشیاری تمام «کارت ورود» به کاخ سفید را میفروخت و به بسیاری از سران کشورها تاکید میکرد که اگر روابط شما با تلآویو خوب باشد، از منافع «اسرائیل» دفاع کنید و بازارهای خود را به روی محصولات ساخت «اسرائیل» باز کنید ما هم از ابزارهای خود برای نزدیک کردن شما به امریکا استفاده خواهیم کرد.
🔻این شارلانبازی سیاسی و دیپلماتیک نتانیاهو در مورد بسیاری از کشورها جواب داد تا جایی که دوران طلایی روابط خارجی این رژیم در همین دوره طولانی نخستوزیری نتانیاهو بود. البته اولمرت هم از این حربه استفاده میکرد اما نه به اندازه نتانیاهو. چند کشور مانند روسیه، هند، ترکیه، عربستان سعودی، سودان، امارات، مراکش و حتی برخی از کشورهای جنوب شرق آسیا این کلاه گشاد نتانیاهو سرشان رفت. به مدت بیش از یک دهه نتانیاهو سر فرد باهوشی مانند پوتین را کلاه گذاشت که میتواند روابط واشنگتن – مسکو را درست و مواضع دو کشور را بهم هم نزدیک کند. این دروغ باعث شد تا پوتین چشمش را بر اقدامات رژیم صهیونیتسی علیه سوریه بسته و علیه این رژیم در مجامع بینالمللی رای ندهد.
🔻اوج بندبازی نتانیاهو در دوره ترامپ بود که باید این دوره را به عنوان دوران اوج قدرت رژیم صهیونیستی در حوزههای اقتصادی و روابط خارجی یاد کرد. حمایتهای بیچون و چرای ترامپ از رژیم صهیونیستی به واسطه دامادش فرصتهای بینظیری را در اختیار نتانیاهو قرار داد تا طرحی مانند معامله قرن یا صلح ابراهیم شکل بگیرد و عملا امریکا پیشمرگ رژیم صهیونیستی در برابر ایران شود. اما به نظر میرسد این دوراه به پایان رسیده و به دو دلیل دیگر این رژیم قدرت سابق را ندارد. دلیل نخست به افول قدرت و جایگاه امریکا باز میگردد و دلیل دوم نیز به سیاستهای دولت فعلی رژیم صهیونیستی باز میگردد که شخص نتانیاهو به عنصر نامطلوب در کاخ سفید شناخته میشود.
🔻این حقیقتی انکار ناپذیر است که ظهور و بروز رژیم اشغالگری مانند رژیم صهیونیستی به شکل کامل به قدرت غرب وابسته است. در واقع، هر اتفاقی که در امریکا روی میدهد خیلی زود اثراتش را بر این رژیم گذاشته و میتوان به خوبی پیامدهای آن را مشاهده کرد؛ به عنوان مثال بحران اقتصادی در امریکا به شکل مستقیمی باعث بروز بحران شدید اقتصادی و معیشتی در سرزمینهای اشغالی شده است. در این مورد پیش از این گزارش مشروحی نوشتم، اما صرفنظر از این مساله شکاف سیاسی میان دولت فعلی امریکا و دولت تندروی حاکم بر رژیم صهیونیستی هم باعث شده تا بسیاری از شرکتها و سرمایهگذاران احساس امنیت نکرده و تصمیم به ترک فلسطین بگیرند.
🔻اما آنچه باعث شد تا بسیاری از کشورها در روابط خود با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کنند، به بحران در روابط این رژیم با امریکا باز میگردد. حداقل در سه دهه گذشته هر نخستوزیری که در فلسطین اشغالی به قدرت میرسید در همان ماه اول یا نهایت ماه دوم سفری به امریکا داشت و با مستاجر کاخ سفید دیدار میکرد اما شش ماه پس از روی کار آمدن مجدد نتانیاهو، نه تنها درهای کاخ سفید روی او قفل است بلکه به شکل تماس تلفنی هم تا به امروز بایدن حاضر به پذیرش وی نشده است. این موضوع از چشم مقامات کشورهای مختلف دور نمانده و آنها با دیدن این وضعیت، مسائل گذشته را اصلاح میکنند.
@syriankhabar
🔴 جهان دیگر برای رژیم صهیونیستی اعتبار قائل نیست/ 2
🔻به همان میزانی که این روابط خراب شود، نتانیاهو هم نمیتواند دست به فروش بلیت کاخ سفید به مقامات کشورهای مختلف بزند. همین مساله باعث شد تا محمد بن سلمان و محمد بن زاید که به سمت تلآویو هروله میکردند در تصمیم خود تجدیدنظر کنند. در مورد روسیه نیز، پوتین که در دهه گذشته هر دو ماه یک بار نتانیاهو را در کرملین میدید تا جایی که به یاد دارم، حتی یک تلفن هم به وی نزده است. این شرایط نشان میدهد که در حوزه سیاست خارجی حتی ژنرالهای کودتاچی سودانی هم وساطت نتانیاهو را نپذیرند، چرا که میدانند هر گونه نزدیکی به تلآویو دیگر به معنی نزدیکی و دوست شدن با امریکا نیست. آن روزگار مانند خاطرهای در ذهن صهیونیستها باید باقی بماند.
🔻نتانیاهو در طول شش ماه گذشته به برخی از کشورهای اروپایی سفر کرد، این سفرها هم دستاورد چندانی برایش نداشت. این موضوع البته از چشم ناظران آگاه دور نمانده است، در حقیقت «جهان دیگر اعتباری برای رژیم صهیونیستی قائل نیست» و این موضوع را رسانههای این رژیم هم به «تلخی» یاد کردهاند. بر اساس آنچه روزنامه هاآرتص در وبسایت خود گزارش داده، سند محرمانهای از سوی وزارت امور خارجه اسرائیل صادر شده که «افول موقعیت سیاسی اسرائیل در سطح جهانی» را فاش کرده است، این در حالی است که وزیر امور خارجه این رژیم خروجیهای این سند رسمی را رد کرد.
🔻در واقع، آنچه که هاآرتص تلاش دارد مورد اشاره قرار دهد، به نوعی وابستگی افول این جایگاه به تصمیمات نتانیاهو است. هر چند این بخشی از حقیقت است، اما همه آن هم به شمار نمیرود چرا که افول جایگاه امریکا باعث شده تا رژیم صهیونیستی به عنوان زائده پرزحمتِ جهان خودش به زحمت افتاده و با مشکلات عدیدهای دست و پنجه نرم کند. منابع آگاه از جزئیات این سند محرمانه گفتهاند، مقامات وزارت امور خارجه به تأثیر منفی سیاستهای دولت اسرائیل بر «جایگاه جهانی اسرائیل» از جمله طرح آن برای تضعیف قوه قضائیه و تحت فشار قرار دادن آن با «اصلاحات قضایی» اشاره کردند.
🔻در این سند اینگونه ادعا شده که «سیاست خارجی اسرائیل در گذشته بر پایه یک دموکراسی باثبات، آماده فشار برای مذاکره سیاسی با تشکیلات خودگردان فلسطین بود؛ اصولی که اکنون با اظهارات اعضای ائتلاف دولتی فعلی ضعیف شده است»!! این در حالی است که در بیانیه فوقالعادهای که روز پنجشنبه توسط وزارت امور خارجه اسرائیل در رابطه با این سند صادر شد، آمده است که برآوردهای ذکر شده در سند «منعکس کننده موضع مورد توافق همه طرفهای ذیربط در این وزارتخانه نیست و تصویر واقعی موقعیت را منعکس نمیکند.» البته این وزارتخانه چارهای جز این ندارد که دست به تکذیب بزند.
🔻بر اساس ادعای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، «از طریق تماسهای بینالمللی متعدد وزیر و مقامات ارشد وزارت امور خارجه، تصویری کاملاً متفاوت از تصویر منعکس شده در این سند نمایان میشود» که البته با نگاهی به موضعگیریهای صورت گرفته در طول چند ماه گذشته از طرف متحدان همیشگی رژیم صهیونیستی، خلاف آن را میتوان مشاهده کرد. با این حال، هاآرتص در ادامه گزارش داد که نخستوزیر این رژیم و وزیر امور خارجه وی، اخیراً هشدارهایی از سوی «مقامات جامعه بینالمللی» دریافت کردهاند که نسبت به سیاست دولت ابراز نگرانی کردهاند.
🔻هاآرتص خاطرنشان کرد کوهن اخیراً با پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا که سخنرانی ضبط شدهای را در مقام رئیس حزب سوسیالیست بینالمللی در حمایت از جنبش اعتراضی اسرائیل علیه طرح دولت برای تضعیف قوه قضائیه ارسال کرده بود، وارد تقابل شده است. سفرای اسرائیل در اکثر کشورهای جهان و کارمندان وزارت خارجه هر روز با سوالات و تردیدهای همتایان بینالمللی خود در مورد نیات دولت نتانیاهو و ترس از تغییر رژیم در اسرائیل مواجه هستند. (البته منظور از همتایان بینالمللی، کشورهای اروپایی است که به شدت از فروپاشی رژیم صهیونیستی و آوار شدن میلیونها یهودی افراطی در کشورهایشان واهمه دارند)
🔻در ماههای اخیر، نتانیاهو و وزیر امور خارجهاش اصرار داشتهاند بگویند، بین شیوهای که رسانههای اسرائیلی انتقادات بینالمللی از دولت را در مورد طرح تضعیف قوه قضائیه منعکس میکنند و برداشتهای آن دو از گفتوگوهایی که با خارجیها دارند، شکاف و فاصله وجود دارد. هاآرتص به انتقادات سراسری کشورهایی که «دوست اسرائیل» تلقی میشوند، در زمینه تلاشهای دولت نتانیاهو برای تضعیف قوه قضائیه، از جمله آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه اشاره کرد و افزود، این کشورها درباره «آینده دموکراتیک اسرائیل» ابراز نگرانی کردهاند.
@syriankhabar