eitaa logo
نابودی اسرائیل حسب سوره اسراء
2.1هزار دنبال‌کننده
13هزار عکس
14.9هزار ویدیو
142 فایل
✨﷽✨ کانال روشنگری ابعاد نابودی رژیم غاصب صهیونیستی از نگاه قرآنی لینک گروه نابودی اسرائیل: https://eitaa.com/joinchat/4178641656C89d7e2fbc لینک کانال ابابیل : https://eitaa.com/Ababil_Cyber مدیر کانال: بشیرحسین زاده: @bashir1336
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 معجزه علمی شگفت انگیز قرآن ✨در سوره مبارکه (نمل) وقتی صحبت از گفتگوی سلیمان نبی ومورچه میشود عده ایی از منکران قرآن وقیامت میگویند مگر صدای مورچه🐜 چقدر میتواند بلند باشد که انسانی آن را بشنود⁉️
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓ آیا در اسلام سحر و جادو وجود دارد و اگر هست راه مقابله با آن چیست؟ 🎙 استاد محمدی شاهرودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 محمد خاتمی(سران فتنه) در اشاره به انتخابات ۸۸: در ساختار انتخابات ایران امکان تقلب وجود ندارد، اما نمیتوانم این را علنی بگویم چون بخشی از پایگاه اجتماعی من که هستند ریزش میکنند!!!
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سوال ❓ آیا اموات به منزل خودشان در این دنیا سر می زنند؟
افشین علا: سعدیا دیگر بنی‌آدم برادر نیستند جوان آنلاین: افشین علا، شاعر، آخرین سروده خود را در کانال تلگرامی اش منتشر کرد: دخترکشی سعدیا دیگر بنی‌آدم برادر نیستند جملگی اعضای یک اندام و پیکر نیستند عضو‌های بی‌شماری را به درد آورده چرخ عضو‌های دیگر، اما یار و یاور نیستند کودک چشم‌آبی غرب و سیه‌چشم عرب در نگاه غربیان با هم برابر نیستند شاید اطفالی که اکنون در فلسطین زنده‌اند تا رسد شعرم به این مصراع، دیگر نیستند از نگاه غربیان انگار در مشرق‌زمین مادران داغ کودک‌دیده مادر نیستند نزد آنانی که می‌گریند در سوگ سگان صحنه‌های قتل انسان گریه‌آور نیستند کاش بی‌بی‌سی سوال از باربی‌سازان کند: این عروسک‌ها که می‌سوزند دختر نیستند؟‌ای نتانیاهو اگر مردی تو با مردان بجنگ گرچه اسرائیلیان از دم مذکر نیستند بی‌مروت! کودک‌اند این‌ها نه مردان حماس خانه‌اند این‌ها که شد ویرانه، سنگر نیستند کودکان هرچند بسیارند در ویرانه‌ها ساقه‌های ترد ریحان‌اند لشکر نیستند خادمان کعبه سرگرم‌اند در کاباره‌ها؟ یا که اهل جنگ جز با رقص خنجر نیستند؟ بار دیگر خو گرفت این قوم با دخترکشی؟ یا که غیرت داده از کف یا دلاور نیستند؟ پشته‌ها از کشته‌ها پیداست، دنیا کور نیست؟ آسمان از ناله پر شد، گوش‌ها کر نیستند؟ تا به کی کودک‌کشی در غزه؟ آیا غربیان در هراس از انتقام اهل خاور نیستند؟!
43.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☠️😈بی تفاوتی به منکر و فساد و جنایت دامن همه ما رو خواهد گرفت 🎯پست ویژه🌟⚡️✨ تا انتها با دقت ببینید😨 این قوم ملعون (یهود)چه ای را مرتکب خواهد شد که ☠️☠️ خدا از آن به غم بزرگ🔥🔥 یا یاد کرده 💥🔥 "الْحِنْثِ الْعَظِيمِ" در قرآن... 🔥💥 💥🔥 آیا یهود در همان است که در کریم به لفظ "الْحِنْثِ الْعَظِيمِ" آمده؟
20.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنان قاطع و محکم حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین امینی امام جمعه سابق نطنز در مقابل در اعتراض به کم کاری و مماشات برخی مسئولین قم نسبت به هتاکی ها و جسارت ها به رهبر معظم انقلاب انقلاب خواستگاهش قم بوده ، میخواهند آنتی‌تز انقلاب را هم در قم به وسیله این روحانی‌نماها بوجود بیارند.
هر انگشت جوهری، یک موشک هایپرسونیک🚀
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید | نقطه زنی و دقت بالستیک های ایرانی در شعاع ۲۰۰۰ کیلومتری...
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوال از عباس موزون، مجری برنامه‌ی «زندگی پس از زندگی»: آیا خودتون تجربه‌گر بودین⁉️
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴وقتی میگیم اینترنشنال یک شبکه‌ی صهیونیستی است دقیقا از چه چیزی داریم حرف میزنیم؟! ▫️در حالی که بسیاری از سیاستمداران دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که باید از تایید نسل‌کشی اسرائیلی‌ها در غزه فاصله بگیرند اما شبکه صهیونیستی اینترنشنال همچنان به دنبال حمایت همه جانبه از این جنایت‌ها و مجریان آنهاست.
جناب شیخ فرهاد فتحی، به کجا چنین شتابان!!! اولا) آقای خاتمی برعکس نظر شما، در مواقع حساس با براندازها همصداست (در جریان انتخابات سال ۸۸، درخصوص اغتشاشات ۱۴۰۱) ثانیا) آقای احمدی نژاد سوپر انقلابی نبود، گرچه خدمات خوبی برای مردم داشت ( از جمله انبوه سازی مسکن مهر و ...) ولی بسیاری از رفتارهایش منطبق با منافع ملی و بین المللی نبود. ثالثا) انتهای مسیر انقلابی ها، همصدا با ضد انقلاب نیست بلکه، ولایت محوری است. 🔻آقای فتحی؛ چرا مانند براندازها و ضد انقلابها سخن می گویید؟ صداقت سیاسی به برخورد دوگانه در اظهارنظر نسبت به مسائل سیاسی نیست، بلکه ثبات نظر و ایستادگی در برابر عناصر همسو با ضد انقلاب داخلی و خارجی است. ✍ محمدعلی برزگر