فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایا تکیه بر امریکا وقبول قدرت امریکا همان بت پرستی زمان جاهلیت است ؟؟.ایا قبول قدرت استکبار شرک است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیا مال یهوده از نظر اینا / سخن استاد رائفی پور
🏜در احوال قیامت
روز قيامت روزى است كه هر فردى را بلند مى كنند تا همه او را ببينند، آن وقت منادى ندا مى كند: هركس به اين شخص حقّى دارد بيايد. آنگاه طالبينِ حقوق به او رو مى آورند، كسانى را كه شايد اصلاً خودش احتمال نمى داده حقوقشان را اداء نكرده است ، اطرافش را مى گيرند.
🔥آبروى كسى را ريخته ،يا غيبت كسى را كرده، مالِ كسى را خورده يا به كسى بدهى داشته و فراموش نموده ، از او مطالبه حق مى كند، بيچاره بايد از حسناتِ خود به آنها بدهد.
در روايات آمده كه ؛ براى يک درهم مال ،هفتصد ركعت نمازِ مقبول را بايد بدهد، ديگر مصيبت از اين بدتر؟ در صورتيكه حسناتش تمام شود، بايد در مقابل از گناهانِ صاحبانِ حقوق بردارد و بار آنها را سبک تر نمايد.
🌪قيامت به قدرى سخت است كه برادر از برادر و پسر از پدر و مادر از پدر، زن از شوهر و شوهر از زن فرار مى كند، از ترس اينكه نكند حق خود را مطالبه كند.
📚حقایقی از قرآن ، صفحه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️اينم از "جنگ ارزی" که دشمنان از خیلی وقت طراحی و در طی این چند ماه عملیاتش را شروع کرده اند.😎
🔻 اعتراف جیمز ریکاردز، استراتژیست ارشد آمریکا در مورد #جنگ_ارزی_ایران #اقتصاد_مقاومتی
#اقتصاد_مستقل
#ید_واحده
#ایران_قوی
#لبیک_خامنه_ای
✌️🇮🇷🤝🇮🇷✌️
🔴 وحشت اروپا از بروز جنگ در غرب آسیا
🔻انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا گفتوگویی با فصلنامه سیاست بینالمللی چاپ آلمان کرده که نکات خیلی جالبی دارد. علاوه بر مساله هستهای و برجام که او به صراحت میگوید ما به آن نیاز داریم چرا که راه دیگری وجود ندارد و ما همه کانالها را باز نگه داشتهایم، صحبتهایی در مورد برخی مسائل دیگر هم کرده است. موضوعی که بسیار جالب است و در صحبتهای مورا برجسته شده، عدم همراهی بسیاری از کشورهای جهان، از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس با سیاستهای غرب است. مورا اعتراف میکند که این کشورها سیاست جهان چند قطبی را بهتر میپسندند:
🔻«این کشورها نمیخواهند با تحریمهای ما یا رویارویی نظامی با روسیه همراهی کنند. به نظر میرسد آنها فکر میکنند که دنیای چند قطبی فرصتهای بیشتر و استقلال بیشتری را برای آنها فراهم میکند. بنابراین، ما مجبور به اقدام و مضاعف کردن تلاشهای خود شدیم تا آنها را متقاعد کنیم که اقدامهای روسیه در واقع آنها را نیز تهدید کرده و ماهیت نظام چندقطبی را تضعیف میکند.» دقت کنید، اروپاییها وقتی میبینند کشورها حاضر به همراهی با آنها برای پذیرس سیادتشان به عنوان رهبر جهان چند قطبی نیستند، میخواهد آنها را در جهان چند قطبی هم منحرف کند و میگوید روسیه دارد جهان چند قطبی را تضعیف میکند در حالی که روسها خودشان در حال شکلدهی به این جهان پیشرو هستند.
🔻سالها پیش وقتی از تغییر نظم جهانی مینوشتم، شاید تعداد کسانی که به این مهم اعتقاد داشتند به اندازه چند نفر هم نمیشدند و خیلیها مانند همین امروز معتقد بودند که جهان چند قطبی یک سراب است و امریکا و اروپا همچنان با اقتدار هر چه تمامتر بر جهان حکمرانی میکنند! اما کافی است در این زمینه سراغی از اندیشکدهها، مراکز مطالعاتی و اظهارنظرهای صورت گرفته توسط سران کشورهای غربی بگیرید تا متوجه شوید که اوضاع برای آنها به شکل اعجابانگیزی وخیم شده است. رفتن عربستان و امارات به سمت چین و تمایل آنها به روسیه، کشورهای اروپایی و امریکا را واقعا ترسانده و آنها امروز دچار این شبهه شدهاند که آینده چه خواهد شد.
🔻از همین رو مورا در مورد تاثیر جنگ روسیه و اوکراین بر سیاست خاورمیانه ای اتحادیه اروپا به این نشریه آلمانی میگوید: «تأثیر جنگ در برخی مناطق، به ویژه در آسیای غربی، این بوده که تعامل خود را در آنجا تقویت کنیم. بنابراین، تجاوز روسیه سیاستهای ما را در مسیری کاملاً متفاوت قرار داده است. قبلاً برای تامین گاز و نفت کاملاً به روسیه وابسته بودیم. علاقه ما به تامین انرژی از خاورمیانه، به ویژه خلیج (فارس)، در جهت تامین انرژی سبز - یعنی هیدروژن سبز - در آینده بوده که با تهاجم روسیه، مجبور شدیم کل رویکرد خود را تغییر دهیم.» حالا به این نکته توجه کنید که اگر کوچکترین اتفاقی در این منطقه روی دهد و خط انتقال انرژی به اروپا قطع شود، چه بحرانی برای کشورهای اروپایی روی خواهد داد؟
🔻نگاه اروپاییها به غرب آسیا در خلال گفتوگوی مورا جالب توجه است. از آنجایی که این گفتوگو برای یک فصلنامه آلمانی تهیه شده، مورا حرفهایش را خیلی راحت زده است. وی در پاسخ به سوالی با تائید تغییر توجه اتحادیه اروپا به سوی ایران و منطقه خلیج فارس گفت: اگر به غرب این منطقه نگاه کنید، وضعیت فعلی سوریه مشاهده میشود که راه حل سیاسی را در دسترس نمیبینیم و اوضاع انسانی وخیمتر میشود. همزمان تحولات دو سوی خلیج (فارس) را مدنظر قرار میدهیم. به دلیل خصومت ایران و عربستان سعودی، تحولات نگرانکنندهای وجود دارد. از اتحادیه اروپا انتقاد میشد که چرا با ایرانیان گفتوگو میکند، اما به تازگی متهم میشویم که به اندازه کافی با آنها گفتوگو نمیکنیم. تمرکز ما دیگر مسئلهای راهبردی که مه ۲۰۲۲ در «همکاری راهبردی با کشورهای خلیج (فارس)» بیان شده نیست. اگر درگیری در آن بخش خاورمیانه رخ دهد، اوضاع ممکن است به شدت برای اتحادیه اروپا زیانبار شود. ترجیح میدهیم بر این منطقه تمرکز کنیم و با تمامی کشورها تعامل داشته باشیم!!
🔻این پاراگراف آخر خیلی خیلی مهم است؛ با توجه به مطالب بالاتر، اروپاییهایی که از نفت و گاز روسیه محروم شدهاند و همه چشم امیدشان به منابع انرژی در آسیای غربی است به خوبی میدانند که اگر در این منطقه درگیری شود بلایی که بر سر کشورهای اتحادیه اروپا درخواهد آمد، غیرقابل تصور است. بر همین اساس است که فرمانده کل سپاه دو روز پیش در سخنانی با هشدار به مداخلهها و رفتارهای غیرقابل توجیه کشورهای اروپایی به آنها هشدار داد که «امنیت و نفت» این کشورها در کنترل ایران است. اروپاییها به شدت از بروز هر جنگ و درگیری در منطقه وحشت میکنند و میدانند چه تبعاتی خواهد داشت.
@syriankhabar
در مورد نکات جالب این عکس هم باید عرض کنم:
1) به نقشههای روی دیوار دقت کنید... کشور به چندین فرماندهی پدافندی تقسیم شده که در این تصویر علاوه بر حوزه داخلی، نقاط تحت پوشش خارج از مرزهای آن نیز دیده میشود. کل شرق کشور تابع دو مرکز است اما غرب کشور چهار مرکز دارد که به همراه مرکز جنوب غرب میشود پنج فرماندهی.
2) تمام ارتباطات با خطوط امن صورت میگیرد. حتی یک خط بیسیم هم مشاهده نمیشود. یکی از تمرینهای صورت گرفته در این رزمایش، اخلال گسترده در سامانههای ارتباطی توسط نیروی نارنجی بود، اما به گفته فرماندهان در بدترین شرایط اعمال شده نیز ارتباطات امن و چند لایه برقرار بود.
3) باز هم شاهد ترکیب فرماندهان و افسران عملیاتی سپاه و ارتش در قرارگاه مرکزی هستیم. این تمرین اوج هماهنگی میان نیروهای پدافندی کشور در ارتش و سپاه بود. دلیل بیشتر بودن تعداد ارتشها نیز نیاز به گفتن ندارد.
4) لبتاپهای مورد استفاده در نوع خود جالب هستند. در نظر داشته باشید که اینجا قرارگاه راهکنشی (تاکتیکی) است. تصویری از آنچه این لبتاپها مانیتور میکنند منتشر نشده، اما به نظر میرسد که بخشی از سامانههای ارتباطی را در خود داشته باشد.
5) علاوه بر فرماندهان و افسران پدافندی، یک خلبان هم آن گوشه نشسته که به نظر پچ فانتوم را دارد. یک افسر نیروی هوایی (احتمالا) با لباس آبی هم در جمع حضور دارد که بدون شک افسر رابط باشد.
این تصاویر برای ما خبرنگار جماعت حرف زیاد دارند و میتوان نکات بیشتری هم از آن بیرون کشید. به بالای بنر دقت کنید؛ آرم ارتش و سپاه در دو سمت نشان قرارگاه مرکزی پدافندی خاتمالانبیاء (س) قرار دارد و ....
@syriankhabar
رزمایش پدافندی مدافعان آسمان 1401 به پایان رسید و یکی از مسکوتترین و کوتاهترین رزمایشهایی بود که فقط در چند ساعت (کمتر از 24 ساعت) برگزار و به پایان رسید. در این رزمایش که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود و میتوان آن را نقطه عطف مهمی در حوزه پدافندی کشور ارزیابی کرد، نیروی هوایی به صورت کامل نقش نیروی نارنجی را بازی کرد. نیروی هوایی با 100 فروند پهپاد و جنگنده بر اساس طرح ارائه شده توسط قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء به مهمترین مراکز هستهای، نظامی و راهبردی کشور (اسم نمیآورم) حمله کرد و همزمان نیز دهها ریزپرنده از اطراف این مراکز برای حمله فوجی به پرواز درآمدند. در کنار آن، به سمت یکی از مراکز چندین موشک کروز شلیک شد و پدافند هوایی به صورت کامل با این حجم از قدرت نیروی نارنجی که در واقع دشمن فرضی بود، مقابله کرد.
به امید خدا حتما در روزهای آینده در مورد ابعاد این رزمایش نکاتی را عرض خواهم کرد. اما این عکس هم میبینید، جالب است. جدا از چینش مدرن سامانهها، افسران ارتشی و سپاهی کنار هم در اتاق کنترل در حال هدایت سامانههای خود هستند... این هم موضوع مهمی است...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معترضان در جلوی خانه نتانیابو