⭕️ با نگاهی به لیست قیمتهای سازمان نظام پزشکی برای ویزیت پزشکان در سال آینده باید شاهد درمان "بگذار به درد خود بمیرم" باشیم.
👤 سيد علي موسوي
@TWTenghelabi
⭕️ ۳۵۲ #بوستان_تهران برای مادران و کودکان، زنان و دختران مناسبسازی و به زودی ۵ بوستان اختصاصی بانوان نیز به پایتخت اضافه خواهد شد.
امکانات تفریحی تهران باید آرامش بخش همه اعضای #خانواده باشد.
👤 AliReza Zakani 4 | علیرضا زاکانی
@TWTenghelabi
⭕️وکیل نوید افکاری و شاهین ناصری و چند مجرم امنیتی دیگه شده وکیل متهمین شهرداری لواسان با اتهام ارتشای
۴۰ میلیاردی
زیبا نیست؟!
👤نوید مستفیضی
@TWTenghelabi
⭕️ کانال افسران جوان جنگ نرم بزرگترین تولید کننده خبری-تحلیلی جبهه انقلاب
🔻پاسخ به شایعات روز
🔺تحلیل آخرین وقایع روز
🔻محلی برای تبادل نظرات مخاطبین و انتقال آنها به مسئولین
👇👇👇
@Afsaran_ir
توییتر انقلابی
⭕️ امنیت نداریم؛ زنها از ترس حمله، حتی جرأت استفاده از وسایل نقلیه عمومی رو هم ندارن. پلیس همه جا ح
#پراشتراکترین_توییت_دیروز
با ۶۸ مرتبه اشتراک گذاری توسط مخاطبان
@TWTenghelabi
⭕️ امام عليه السلام صداى يكى از خوارج را شنيد كه نماز شب مىخواند و قرآن تلاوت مىكرد، فرمود: خواب توأم با يقين و ايمان بهتر است از نماز با شك.
#نهج_البلاغه
حکمت ۹۷
👤 نهج البلاغه
@TWTenghelabi
مصاحبه «سایت انصاف نیوز» و «روزنامه شرق» باوالدین دو تن از شهدای #هواپیمای_اوکراینی و مطالب منتشر شده که فرماندهان سپاه را متهم به شلیک تعمدی نموده چند نتیجه/ پیامد آشکار دارد:
۱- متهم کردن سپاه به جنایت علیه بشریت با طرح ادعای ساقط سازی عمدی هواپیمای اوکراینی و موارد مشابه اعلام نشده؛ لاکربی سازی از این حادثه دلخراش برای ایجاد اجماع و فشار جهانی علیه ایران!
۲- ترسیم چهره ای سیاه و ضدبشری از فرماندهان سپاه با هدف ایجاد تنفر از ایشان در جامعه و تبدیل آنها به هدفی مشروع برای ترور (با کاهش هزینه اجتماعی/ادراکی حذف ایشان)
۳- ترویج ایده عدم صلاحیت جمهوری اسلامی برای برخورداری از سامانه های موشکی با هدف زمینه سازی برای محدودسازی توان موشکی کشور و تبدیل آن به هدفی مشروع برای حملات احتمالی طرف های متخاصم!
👤 حسین قاسمی
@TWTenghelabi
بعید میدونم این بهایی بتونه فرق بین آفتابه و تفنگ بادی رو تشخیص بده
اما اینکه تصویر سگ کاسهلیس غرب رو در روز فرار از دست مردم مظلوم کشورش توئیت کنه و نگه همین #الپهلوی خریدار تجهیزات نظامی از شوروی "مدل نظامیافته کمونیسم" بود، اوج دیاثت و لجن بودن ایشون رو میرسونه!
👤 مالک
@TWTenghelabi
⭕️ به زودی سگای ولگرد تمام گونه های جانوری ایران رو نابود میکنن
و بعدش نوبت خود آدماست
توی همین وضعیت بازم یه عده میرن خودشون رو میندازن جلوشون واسه طعمه شدن که بگن حامی حیواناتن!
👤 علی سیستانی
@TWTenghelabi
⭕️ مکرون گفته تعرض به زنان انقدر زیاد شده که بیشترشون جرأت نمیکنن سوار اتوبوس و قطار شهری بشن
به نظرم راهکارش اینه که اختلاط و روابط زن و مرد رو آزاد کنن و حجاب رو حذف کنن تا برای مردها عادی بشه و چشم و دلشون سیر بشه!
👤 ایشیخاکی
@TWTenghelabi
⭕️ دنیا از دید بعضیا، که همکاری با غیر این دنیا فروش ایرانه
👤 جناب آقای استیون
@TWTenghelabi